Jaki wózek- temat zbiorczy. - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-30, 23:01   #1441
aaliyah
Zakorzenienie

Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez Tosika Pokaż wiadomość
Witam, tak sie zastanawiam nad dwoma wozeczkami maclaren xlr i concord fusion i nie wiem ktory bylby lepszy oba mi sie podobaja moze poradzicie, mala ma 10 miesiecy i fajnie by bylo gdyby byl to wozek do konca wozkowania,
Mi rowniez podobaja sie oba te wozki. Ja wybralabym Maclarena xlr, raz ze jest znacznie lzejszy (8kg w porowaniu do concorda ponad 12kg), dwa ze bardzo funkcjonalny, obszerny i wygodny dla dziecka. Super rowniez na podroz bo sklada sie w parasolke.

Nad concordem fusion zastanawialabym sie gdyby to mial byc pierwszy wozek, wtedy razem z gondola i fotelikiem samochodowym to czemu nie. A teraz jaki wozek uzywacie?
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 19:25   #1442
Tosika
Przyczajenie

teraz mam jedo fyna i fajnie nam sie jezdzi mam tez xlr ale sie tak zastanawiam ze moze wymienic na concorda maclarenem bylam na razie na dwoch spacerkach i troche ciezko sie przestawic z pompowanych kol z swietnej amortyzacji nie wiem jak jest w concordzie ale czytalam ze jest dosc twardy ogolnie fajny wozeczek ale nie wiem jak w prowadzeniu moze bylby wygodniejszy dla dziecka ech jak jest jeden to zawsze znajdzie sie drugi i znow dylemat
Tosika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 09:47   #1443
Carya
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Carya GG do Carya

Concord jest faktycznie dość twardy, ale ma większe koła niż xlr więc komfort jazdy będzie większy. Generalnie bardzo mi ta spacerówka odpowiada. \chociaż z babskiej przekory cały czas zastanawiam się czy jednak ten drugi wózek nad którym się zastanawiałam nie byłby lepszy więc pewnie ty też tak będziesz miała

Nie wiem do jakich rozmiarów składa się xlr i czy to dla ciebie ważne. Concord nie jest parasolką i jednak dość dużo mejsca zajmuje w bagażniku. My mamy combiaka więc wszystko wejdzie... do hondy city też wchodzi (ale ona też ma b.duży bagażnik). Do mniejszego samochodu nie wciskałam concorda to nie wiem.

Druga
Carya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 23:37   #1444
Karrolaina
Przyczajenie

Jako mama 3-latka i posiadaczka jednego wózka od początku, mogę polecić Atlantic Baby Design. Ma gondolę, która nam służyła do 7 miesiąca ( moje dzieciątko wyjątkowo szybko rośnie), a wersja spacerowa służy do dzisiaj. Test na plaży, w błocie i śniegu przeszedł super, bo taki "terenowy" wózek. Dodatkowa zaleta to cena, nie wiem jak teraz, ale 3 lata temu kosztował 925zł, co przy innych wózkach było dużą zaletą biorąc pod uwagę to jak się sprawdził przy moim bardzo energetycznym dziecku
Karrolaina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 08:26   #1445
Kryszynka9008
Raczkowanie

GG do Kryszynka9008

Cytat:
Napisane przez Karrolaina Pokaż wiadomość
Jako mama 3-latka i posiadaczka jednego wózka od początku, mogę polecić Atlantic Baby Design. Ma gondolę, która nam służyła do 7 miesiąca ( moje dzieciątko wyjątkowo szybko rośnie), a wersja spacerowa służy do dzisiaj. Test na plaży, w błocie i śniegu przeszedł super, bo taki "terenowy" wózek. Dodatkowa zaleta to cena, nie wiem jak teraz, ale 3 lata temu kosztował 925zł, co przy innych wózkach było dużą zaletą biorąc pod uwagę to jak się sprawdził przy moim bardzo energetycznym dziecku

Zgadzam się z Tobą Co prawda moje dziecko ma półtorej roku,ale niggdy i w rzadnej sytuacji nie zawiodłam się na Atlantiku-teraz nazywa sie Espiro-Atlantic. Kosztuje mniej wiecej tyle samo,zalezy czy wersja z fotelikiem czy tez bez.

Osobiscie tez moge polecic!

KADEX ELIPSE-otóż moja przyjaciolka ma ten wózek... Eh,zalezy czego od niego wymagac. To to samo co Atlantic,x-lander,coneco toledo... wozki robione na jedno kopyto z wadami i zaletami. Powiem tylko tyle w jej imieniu ze zamienila Implasta Boldera 4 ma właśnie Elipse i jest bardzo zadowolona! Wozek proadzi sie lekko tak jak mój ma odpinana gondole spacerowke przodem i tylem do kierunku jazdy,torbe pompowane kola mozna montowac fotelik w gondoli podnosi sie oparcie ogolnie estetycznie wozek jest bardzo ladnie wykonczony i cenowo bardzo przystepny. Jedna wada dla ludzi z malymi samochodami i milosnikow center handlowych.. Jest duzy i nie zbyt lekki. Ja jako kobieta wazaca 56kg przy 165cm bylam w stanie podniesc ten wozek z 5 miesiecznym dzieckiem i wniesc go na 2 pietro w bloku,ale powiem szczerze ze lekko nie bylo lecz zawsze mozna wniesc najpierw gondole z dzieckiem a pozniej stelaz bo tak jest o wiele lzej Jak jeszcze jakies pytania to prosze pytac-odpowiem

A teraz ja.. Szukam spacerowki jak juz pisalam dla synka 16miesiecznego. Czegos lekkiego malego z rozkladanym oparciem,najlepiej parasolke,podobaja mi sie wozki inne niz wszystkie,ale nie wiem jak w praktyce? Espiro Magic 4, x-lander xgo, cos w stylu peg-perego skate,tyle ze ten wozek to uniwersalny,a ja bym chciala cos podobnego ale spacerowke,chicco living? Choc troszke za mocno jest zabudowany.

Pozdrawiam
I Serca mam znów Dwa 18.o3.2oo14
Kryszynka9008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 08:52   #1446
passionfruit
Zakorzenienie

polecam peg perego si
Stary 2010-05-07, 06:02   #1447
Kasiunia66
Zakorzenienie

GG do Kasiunia66

od 2 dni jestem posiadaczką spacerówki Mutsy Urban Rider i jestem Zachwycona tym wózkiem!! pierwszy raz jak go prowadziłam, to trochę nie mogłam się przyzwyczaić - ma inny sposób skręcania (tylnie koła) ale jak już nim pojeżdziłam, to z czystym sercem Polecam! ma wielkie koła, które wszędzie przejadą, bardzo lekko się go podnosi do wjechania na krawęznik -własciwie mozna prowadzic jedną ręką, co ja uczyniłam, bo w 2 miałam parasol.
siedzisko ustawia sie w poziomie do spania, duza budka z okienkiem, swietna folia deszczowa - nie odstaje, tylko idealnie pokrywa cały wózek.

Nie muszę chyba juz rozpisywac sie na temat wyglądu - rewelacja.
Kolor mam college green - bardzo ładny odcien zieleni.

duzym plusem dla mnie jest przekładane siedzisko - wolałabym żeby raczka była przekładana, ale trudno- wazne, że w ogóle jest taka funkcja ( w razie wiatru-idealna)

mam do niego zamiast parasolki specjalny daszek (SUN Canopy) - zobaczymy jak się będzie sprawować latem.

minus to za mały kosz,ale juz kombinuje żeby go powiększyc

Wózek, jak dla mnie, to 10 na 10

ZALETY:

- lekkość jednorękość
- wszędowjazd, czyli duże pompowane koła
- oczozwracacz uwagi, czyli nowoczesny design
- dopasowywacz wzrostu, czyli teleskopowa rączka
- przyjemność dla oka, czyli ładny odcien zieleni ( college green)

- mam w pupie wiatr, czyli przekładane siedzisko
- ochrona szyi i kręgosłupa dziecka, czyli rozkładane na płask oparcie
- "a bujaj się z tą parasolką" czyli daszek przeciwsłoneczny zamiast głupiej dyndającej parasolki, która nie dość. że się zacina przy składaniu, to jeszcze trzeba ją przekładać jak chcemy zmienić kierunek jazdy

-

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post87641949

Edytowane przez Kasiunia66
Czas edycji: 2010-05-07 o 06:25
Kasiunia66 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-07, 16:03   #1448
Monia2800
Raczkowanie

Jak dla kogo, moze i ten wozek ma zalety, ale wedlug mnie wyglada jak czolg, strasznie niezgrabny.
Monia2800 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 16:08   #1449
Kryszynka9008
Raczkowanie

GG do Kryszynka9008

Cytat:
Napisane przez Kasiunia66 Pokaż wiadomość
od 2 dni jestem posiadaczką spacerówki Mutsy Urban Rider i jestem Zachwycona tym wózkiem!! pierwszy raz jak go prowadziłam, to trochę nie mogłam się przyzwyczaić - ma inny sposób skręcania (tylnie koła) ale jak już nim pojeżdziłam, to z czystym sercem Polecam! ma wielkie koła, które wszędzie przejadą, bardzo lekko się go podnosi do wjechania na krawęznik -własciwie mozna prowadzic jedną ręką, co ja uczyniłam, bo w 2 miałam parasol.
siedzisko ustawia sie w poziomie do spania, duza budka z okienkiem, swietna folia deszczowa - nie odstaje, tylko idealnie pokrywa cały wózek.

duzym plusem dla mnie jest przekładane siedzisko - wolałabym żeby raczka była przekładana, ale trudno- wazne, że w ogóle jest taka funkcja ( w razie wiatru-idealna)

mam do niego zamiast parasolki specjalny daszek (SUN Canopy) - zobaczymy jak się będzie sprawować latem.

ZALETY:

- lekkość jednorękość

- "a bujaj się z tą parasolką" czyli daszek przeciwsłoneczny zamiast głupiej dyndającej parasolki, która nie dość. że się zacina przy składaniu, to jeszcze trzeba ją przekładać jak chcemy zmienić kierunek jazdy

-
Mutsy może i ma swój urok ale nie kupiła bym tego wozka ze względu na kilka wad.
Małe siedzenie spacerówki
Mała gondola
Mały kosz na zakupy
I często pękająca rama..
Może i nadaje się dla dzieci małych i max do 10mc życia bo później nogi wiszą pomimo rozłożonego podnóżka.
No i cena to też minus,chociaż teraz wyszło pełno podrób Mutsy w cenach do 800zł.

http://allegro.pl/item1014795498_woz...rus_grati.html
http://allegro.pl/item1015254996_mik..._x_gratis.html

Passion-ten Peg-perego jest spoko,tylko przerażają mnie koła,a ja na co dzien z nim jest?

Edytowane przez Kryszynka9008
Czas edycji: 2010-05-08 o 16:11
Stary 2010-05-08, 17:49   #1450
passionfruit
Zakorzenienie

Kruszynko, ja też bałam się tych kół ale niepotrzebnie. JEst bardzo wygodny, dobrze się prowadzi. Oczywiście nie jest to komfort jak na dużych pompowanych kołach, ale według mnie nie masz czego się obawiać. My testowaliśmy na wsi, na plaży, w lesie i na śniegu i dawał sobie radę wszędzie. Dodatkowo jest mega lekki, super łatwo się składa, ma dużą budkę naciąganą praktycznie do samych nóżek. Jeden minusik to koszyk - duży ale jak załadujesz niesymetrycznie to na wybojach czasem szoruje po ziemi.
http://www.youtube.com/watch?v=tN4EeypP0gU&feature=fvst
Stary 2010-05-08, 17:53   #1451
madabell
Zadomowienie

Treść usunięta

Edytowane przez madabell
Czas edycji: 2010-05-08 o 17:54
madabell jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-09, 15:31   #1452
aquana2607
Raczkowanie

GG do aquana2607

Hmm, mam problem z wyborem wózka. Mam bardzo mocno ograniczony budżet i staram się wyszukać jak najtańsze oferty. Czy mogłybyście się wypowiedzieć na temat tych wózków.

http://www.allegro.pl/item1031894137..._bogus_3n.html

http://www.allegro.pl/item1031910894..._bogus_7n.html

http://www.allegro.pl/item1026437915..._teraz_20.html

http://www.allegro.pl/item1019478557...se_golden.html

Co o nich sadzicie, na jakie rzeczy zwracać uwagę. Mieszkam w Warszawie wiec drogi nie są tragiczne, pierwsze piętro bez windy.

“Train yourself to let go of everything you fear to lose.”

Edytowane przez aquana2607
Czas edycji: 2010-05-09 o 15:34
aquana2607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 09:36   #1453
Mariquita.
Raczkowanie

spam

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2010-05-11 o 06:16
Mariquita. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 11:35   #1454
kasiagora23
Zadomowienie

Jakby czasem ktoś szukał fajnego wózka spacerowego to ja bardzo polecam metro espiro:
-oparcie rozkłada sie calkiem do pozycji leżącej ale "prawie na leżąco" co przy wozkach skladanych w parasolkę rzadko się zdarza
-bardzo dobrze wywazony(lekko wyjeżdża się na kraweżnik)
-wysokie oparcie
-regulowany podnóżek również duży
-folia dopinana na zamku
-pokrowiec na nózki zachodzący tez od spodu
-regulowana wysokość rączek (plast. a nie jak w wiekszości wózków z gąbki)
-ściągana tapicerka
-estetycznie odszyty bez żadnych fałd np na budzie
-ściągana budka
-pałąk łamany wiec nie trzeba ściagać do składania wózka
-pokrowiec pałąka odpinany na zameczku
-sam sie blokuje przy skladanie
-nowoczesny design płaska rana, pjedyncze przednie kola
-dwie kieszonki na drobiazgi
-atrakcyjna cena ok 380zł

Myśle że główne zalety wypisałam
Stary 2010-05-12, 20:25   #1455
Danuśka84
Przyczajenie

witajcie dziewczyny!
w połowie sierpnia mam zostać mamusią ale już teraz próbuję się rozeznać w wózkach. Myślałam że kupno wózka nie będzie czymś bardzo skomplikowanym...ale się myliłam i potrzebuję pomocy. po obczytaniu tych różnych modeli jednego czego jestem pewna to rzeczy które chcę by taki zakupiony wózek posiadał natomiast z tymi wszystkimi modelami mam wielgachny mętlik w głowie dlatego mam gorącą prośbę o sugestie wózków trzy funkcyjnych, które Waszym zdaniem spełniają te cechy, na których mi najbardziej zależy. Bardzo mi zależy na sugestiach opartych na doświadczeniach a nie porównaniu opisów producentów

Najważniejsze dla mnie to:
-duże pompowane koła
-duża gondola (taka, żeby dzidzi w piernatach zimą nie było ciasno w gondoli no i do tego powiedzmy pół roczku przejeździło)
-szeroka spacerówka (żebyśmy na wiosnę nie musieli kupować nowego wózka)
-nie do zajeżdżenia (wytrzymały po różnym terenie)
-zwrotny (tu podobno rolę swa spełniają skrętne przednie koła, które można zablokować), lekki w prowadzeniu, którego łatwo można podbić przy starciu np. z krawężnikami.
-nie strasznie ciężki - tak ok 15kg może być
-regulowana wysokość rączki
-pojemny kosz na zakupy i materiał dobrej jakości zdejmowany do prania
-no i jakby jeszcze była możliwość ustawienia rączki w obu kierunkach jazdy to byłabym chyba wniebowzięta

uff, trochę się tego uzbierało...jeśli któraś z Was zna wózek, który by posiadał te wszystkie cechy to będę bardzo wdzięczna za podzielenie się tą mądrością
Danuśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-12, 20:42   #1456
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Ja -dla dzidka który lada chwila sie urodzi- mam Bebecar Style AT- spełnia wszystkie Twoje wymagania oprócz skrętnych kół. Skrętne koła ma prawie identyczny model Stylo AT.:

http://bebecar.pl/products/stroller/stylo-at

Dla pierwszego dzidka (sierpniowego) miałam Roan Marita- też spełniał wszystkie Twoje wymagania poza skrętnym kołami. W gondoli mój synek jeździł aż do polowy lutego- 6 miesięcy.

Porównując oba wózki:
-oba mają super amortyzację. przejada przez wszystkie wertepy.
-Roan Marita tańszy, ale też mniej wyposażony, taki zwyklejszy- jednak jak najbardziej polecam. Jakościowo bez zarzutu- dobre materiały, tapicerka zdejmowana do prania, bardzo duży wybór kolorów. I ekstra mocny koszyk pod wózkiem , pomieści dużo zakupów.
-Bebeca droższy, ale ma dużo fajnych bajerów, o których- nie wiem, czemu na stronie nie piszą- np. fajna osłonka na nóżki w spacerówce, moskiteria, itp.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:24   #1457
Kryszynka9008
Raczkowanie

GG do Kryszynka9008

Cytat:
Napisane przez Danuśka84 Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny!
w połowie sierpnia mam zostać mamusią ale już teraz próbuję się rozeznać w wózkach. Myślałam że kupno wózka nie będzie czymś bardzo skomplikowanym...ale się myliłam i potrzebuję pomocy. po obczytaniu tych różnych modeli jednego czego jestem pewna to rzeczy które chcę by taki zakupiony wózek posiadał natomiast z tymi wszystkimi modelami mam wielgachny mętlik w głowie dlatego mam gorącą prośbę o sugestie wózków trzy funkcyjnych, które Waszym zdaniem spełniają te cechy, na których mi najbardziej zależy. Bardzo mi zależy na sugestiach opartych na doświadczeniach a nie porównaniu opisów producentów

-duże pompowane koła
-duża gondola (taka, żeby dzidzi w piernatach zimą nie było ciasno w gondoli no i do tego powiedzmy pół roczku przejeździło)
-zwrotny (tu podobno rolę swa spełniają skrętne przednie koła, które można zablokować), lekki w prowadzeniu, którego łatwo można podbić przy starciu np. z krawężnikami.
-no i jakby jeszcze była możliwość ustawienia rączki w obu kierunkach jazdy to byłabym chyba wniebowzięta

uff, trochę się tego uzbierało...jeśli któraś z Was zna wózek, który by posiadał te wszystkie cechy to będę bardzo wdzięczna za podzielenie się tą mądrością

Ja osobiście mogę poleci Atlantika Espiro.
Spełnia wszystkie Twoje wymagania oprócz przekładanej raczki.
Jest tani,estetycznie wykończony materiał nie rwie się,nie płowieje,jest bardzo łatwy w utrzymaniu czystości,mi sok z jagód i plamy z czekolady schodzą bez problemu dodatkowo w cenie ma śpiwór zimowy na polarze i torbę z przewijakiem.Moj niuniek (dziecko styczniowe) przejeździł zimę i wiosnę w gondoli w lato przezucilismy się na spacerówkę,a w chłodne dni sierpnia i września nadal jeździł w gondoli,spacerówka jest tez bardzo duza,teraz synek ma 1,4mc i nogami nawet nie sięga do końca podnóżka. Wózio testowaliśmy w każdej pogodzie i w każdych warunkach,nawet tego roczna zimę przejeździł bez szwanku,co najważniejsze firma Espiro ma bardzo dobry serwis. Wózki naprawiają szybko nie robią problemów nawet w sytuacjach kiedy coś stało się z Twojej winy. Ja złamałam w swoim podnóżek i bez żadnego ale wymienili mi na nowy pomimo ze to moja wina była.
Ogólnie po tym co on z nami przeszedł jestem w stanie napisać,ze to wózek nie do zniszczenia
http://allegro.pl/item1033047159_woz...0_gratisy.html

Polecic tez moge Kadex Elipse
koleżanka go ma co prawda od kilku miesiecy,ale jest z niego zadowolona w nim z kolei można przełożyć spacerówkę tyłem i przodem

http://www.kolorino.pl/szczegoly,kadex-elipse-3f,496

aquana2607 Odradzam wózki firmy anmar to tylko strata pieniędzy moja kuzynka miała taki 2 lata temu to koła odpadały na materiale robiły się zacieki wózek piszczał jak by miał z 5 lat,a był nowy ze sklepu buda jakoś dziwnie zapadła sie.. Nie polecam ten 2 ładnie się prezentuje z tą sprezyna po srodku.

Edytowane przez Kryszynka9008
Czas edycji: 2010-05-13 o 19:43
Stary 2010-05-12, 21:28   #1458
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danuśka84 Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny!

-duże pompowane koła

Maxi Cosi Mura powinnien spelnic Twoje wymagania. Jedynie z pogrubionym punktem moze byc problem bo nie wiem czy latwo ten wozek wyprac. Poza tym spelnia wszystkie Twoje oczekiwania. Wystepuje w wersji 3 i 4-ro kolowej.
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:41   #1459
Kryszynka9008
Raczkowanie

GG do Kryszynka9008

Cytat:
Napisane przez aquana2607 Pokaż wiadomość
Hmm, mam problem z wyborem wózka. Mam bardzo mocno ograniczony budżet i staram się wyszukać jak najtańsze oferty. Czy mogłybyście się wypowiedzieć na temat tych wózków.

http://www.allegro.pl/item1031894137..._bogus_3n.html

http://www.allegro.pl/item1031910894..._bogus_7n.html

http://www.allegro.pl/item1026437915..._teraz_20.html

http://www.allegro.pl/item1019478557...se_golden.html

Co o nich sadzicie, na jakie rzeczy zwracać uwagę. Mieszkam w Warszawie wiec drogi nie są tragiczne, pierwsze piętro bez windy.
https://ssl.allegro.pl/item103498270...e_breaker.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-13, 07:32   #1460
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Dot.: Wózek Astro Abc Design

Cześć dziewczyny.
Jesteśmy w 29tc.Jesteśmy na etapie wyboru wózka i jest problem-powiedzcie który lepszy,bo ja już zgłupiałam chyba-X-lander czy Bolder SD?
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 16:11   #1461
Kasia_L
Zadomowienie

Post Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez kasiagora23 Pokaż wiadomość
Jakby czasem ktoś szukał fajnego wózka spacerowego to ja bardzo polecam metro espiro:
-oparcie rozkłada sie calkiem do pozycji leżącej ale "prawie na leżąco" co przy wozkach skladanych w parasolkę rzadko się zdarza
-bardzo dobrze wywazony(lekko wyjeżdża się na kraweżnik)
-wysokie oparcie
-regulowany podnóżek również duży
-folia dopinana na zamku
-pokrowiec na nózki zachodzący tez od spodu
-regulowana wysokość rączek (plast. a nie jak w wiekszości wózków z gąbki)
-ściągana tapicerka
-estetycznie odszyty bez żadnych fałd np na budzie
-ściągana budka
-pałąk łamany wiec nie trzeba ściagać do składania wózka
-pokrowiec pałąka odpinany na zameczku
-sam sie blokuje przy skladanie
-nowoczesny design płaska rana, pjedyncze przednie kola
-dwie kieszonki na drobiazgi
-atrakcyjna cena ok 380zł

Myśle że główne zalety wypisałam
Potwierdzam, bo właśnie Metro niedawno kupiłam.
Stary 2010-05-14, 21:01   #1462
Tosika
Przyczajenie

Ja polecam jedo fyn 4ds
Stary 2010-05-14, 21:10   #1463
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez Kasiunia66 Pokaż wiadomość

ZALETY:

- lekkość jednorękość

-
dla mnie ten wózek to porażka bardzo cieżki i mało zwrotny miałam go 3 tyg i sprzedałam
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-15, 10:34   #1464
Wiki_1
Przyczajenie

Dziewczyny mam problem z wyborem spacerówki. Moja córka skończyła roczek, mamy wózek 3w1, ale potrzebne jest nam coś mniejszego na wyjazd na wakacje. Musi być wygodny, bo mała dużo śpi w wózku i w miarę dać się zapakować do auta. Co myślicie o Coneco Saturn, Traper lub Flash albo Komeko Sport? Ktoś polecił mi też Peg perego aria, albo Chicco Multiway. Mam 172cm wzrostu i nie widziałam na żywo wszystkich tych modeli a chciałabym, żeby wygodnie się prowadził wózek.
Wiki_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 17:31   #1465
Aranjani
Rozeznanie

Miałyście może któryś z tych modeli?
http://www.allegro.pl/show_item.php?...762170#gallery
http://allegro.pl/item1028835053_woz...k.html#gallery
Stary 2010-05-16, 20:35   #1466
Tosika
Przyczajenie

ta balerina to ok ale z tym drugim daj sobie spokoj
Stary 2010-05-17, 10:34   #1467
Aranjani
Rozeznanie

Potrzebuję wózka na polne i leśne drogi, żeby był stabilny i można było chodzić z nim na szybkomarszowe spacery. Koła muszą byc pokaźnie, żeby nie grzęzły w piachu, tak że modele miejskie mnie nie interesują. Ten Tako faktycznie za ciężki, bo waży 18 kg. Chyba pozostanę przy Kadexie elipse... To na razie mój faworyt.
Stary 2010-05-17, 12:04   #1468
Wiki_1
Przyczajenie

a co myślicie o tym wózku???????????????????? ? http://allegro.pl/item1035036072_bab...a_wys_0zl.html
Wiki_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 13:43   #1469
julka910
Zakorzenienie

Moja Córeczka postanowiła urodzić się 3 tygodnie przed terminem i już coś mogę powiedzieć o wybranym przez Nas wózku - Quinny Speedi SX.

Na razie zaliczyliśmy jeden spacer (pogoda nie dopisuje) i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wózek jest zwrotny, cichy, łatwo się prowadzi - spełnia nasze oczekiwania na chwilę obecną. Na codzień Malutka śpi w wózku (lub łóżeczku) i bardzo to lubi. Można nim też bardzo łatwo poruszać się po mieszkaniu.
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 16:59   #1470
Ray
Zakorzenienie

moim faworytem jest maxi cosi mura !!! ale cena ? 2 tys za wozek to za duzo dla mnie

wiec zostane chyba przy x-landerze

a moze znacie wozki ktorych stelarz sklada sie prawie na plasko?? chodzi mi o to by zajmowal jak najmniej miejsca w bagazniku
nie chce gondoli...
chce sama spacerowke z mozliwoscia wczepienia fotelika

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości