Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-10, 12:38   #1381
aniaaa84
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II

cześć dziewczyny

podczytuję was od jakiegoś czasu, imponują mi Wasze dokonania i siła woli. Mam w planach zacząć ONZ od przyszłego poniedziałku, już wystarczająco długo odwlekałam tą decyzję.
Niby wagowo mieszczę się w normie 166 cm i 62-63 kg, ale sama ze sobą źle się czuję. Mam oponkę na brzuchu, a moje uda szkoda gadać wyglądają jakbym miała zaciski w okolicach pachwin i nad kolanami.
Póki co czytam o Waszych osiągnięciach a od poniedziałku następnego biorę sie za siebie i mam nadzieje, że będę miała czym się pochwalić.
Jeśli, któraś z Was ma ułożony własny jadłospis na którym bazowała to proszę o przesłanie na maila (adres podam na priv) chciałabym mieć się na czym wzorować
Stary 2010-05-10, 12:52   #1382
Enili
Raczkowanie

Ja się dzisiaj ważyłam i kolejny 1kg w dół Wiem, że to może nie za wiele bo to już 3 tura z kolei, ale lepszy rydz niż nic.
cel: być piękną na wakacje 25 sierpnia - wyjazd
Enili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-10, 14:28   #1383
asteraki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Enili Pokaż wiadomość
Ja się dzisiaj ważyłam i kolejny 1kg w dół Wiem, że to może nie za wiele bo to już 3 tura z kolei, ale lepszy rydz niż nic.
!!! oby tak dalej! poza tym jak sie powoli chudnie to trudniej o jojo, wiec to zawsze jakies pocieszenie

zazdroszcze, ja mam I ture i nic nie zeszlo wymiary wciaz te same i ten okropny brzuch, bubu

nie palę od 12.03.2011
asteraki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-10, 16:58   #1384
smirnofff
Przyczajenie

Dziewczyny jestem tu nowa i mam prośbę czy któraś mogłaby mi wysłać tą dietę turbo na maila ? prooszę smirnofff@vp.pl

Edytowane przez smirnofff
Czas edycji: 2010-05-10 o 17:17
smirnofff jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-10, 22:22   #1385
asteraki
Raczkowanie

hej dziewczyny, ja sie rozlozylam, grypa jak nic w kosciach mnie lamie, gardlo mnie boli i czuje sie jak....faszeruje sie tabletkami, wiec zaprzestalam dietowania do dzisiaj, az do wyleczenia, zebym przypadkiem nie wpadla w jakies tarapaty zdrowotne. jak wyzdrowieja to rozpoczne onz. ale wy dalej dietujcie, mocno 3mam kciuki

nie palę od 12.03.2011
Stary 2010-05-11, 02:16   #1386
linkina
Przyczajenie

Witam was dziewczyny.
Jestem tutaj nowa.
Dietkę TURBO zaczynam od środy,gdyby nie to,że tak późno ją dostałam,to by było już od jutra.
Ale czeka mnie sporo pracy-ułożenie jadłospisu,godziny itp.itd.
Książeczkę mam,ściągniętą,że tak powiem,2 wersje.
Jakby ktoś chciał-pisac do mnie.
Ale do rzeczy,mam kilka pytań: Czy schudnę dzięki tej diecie mniej więcej 10 kg do wakacji? Czyli do 25 czerwca? Chodzi też o płaski brzuszek,szczupłe uda. Da się to osiągnąc,ile chudniecie w ciągu miesiąca na tej dietce? Chodzi mi o TURBO.
Po 2,mogę wykonywac jakieś cwiczenia? Np brzuszki czy hula-hop? Czy przeszkodzi to w diecie?

Więcej pytań myślę,że nie mam.
Jadłospis i w ogóle wszystko ułożę sobie sama.
Niestety nie mam wagi w domu,moja mama ją skonfiskowała niedawno,jutro zważę się w szkole lub u koleżanki,napiszę wam dokładnie.
O wynikach poinformuję po zważeniu się po 10 dniach diety.
Dodam,że nadwagi nie mam,niegdyś byłam szczupła,przytyłam z przyczyn zdrowotnych,miałam złamanego nosa,siedziałam długo w domu-brak ruchu,więcej jedzenia i przytyłam niestety...
Teraz chcę to stracic do wakacji.
Jeśli to ważne mam 16 lat,rocznikowo już 17.
Pozdrawiam was serdecznie i czekam na wasze odp na moje pytania.
linkina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-11, 06:55   #1387
oli118
Przyczajenie

Ja od wczoraj na ONZ'ecie. Zjadłam serek wiejski z... dżemem.
Troche zgrzeszyłam, ale nic nsie chyba nie stanie.
No i teraz jem grejpfruty, co prawda nie lubie, ale już jabłka mi sie znudziły. ; -)
a jak wam idzie, piszcie, piszcie, bo sie cicho powoli robi. ;-)

3mam kciuki. buziaki. ;-**
oli118 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-11, 09:48   #1388
asteraki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez linkina Pokaż wiadomość
Ale do rzeczy,mam kilka pytań: Czy schudnę dzięki tej diecie mniej więcej 10 kg do wakacji? Czyli do 25 czerwca? Chodzi też o płaski brzuszek,szczupłe uda. Da się to osiągnąc,ile chudniecie w ciągu miesiąca na tej dietce? Chodzi mi o TURBO.
Po 2,mogę wykonywac jakieś cwiczenia? Np brzuszki czy hula-hop? Czy przeszkodzi to w diecie?

Niestety nie mam wagi w domu,moja mama ją skonfiskowała niedawno,jutro zważę się w szkole lub u koleżanki,napiszę wam dokładnie.
Dodam,że nadwagi nie mam,niegdyś byłam szczupła,przytyłam z przyczyn zdrowotnych,miałam złamanego nosa,siedziałam długo w domu-brak ruchu,więcej jedzenia i przytyłam niestety...
dziewczyny roznie chudna na tej diecie, czytalam nawet wpisy dziewczyn ktore w pierwszej turze zrzucily nawet 4kg, inne 2. ja jeszcze nie stracilam nic, ale dziewczyny mnie pocieszyly , ze mam tez dosc malo do stracenia,wiec moze isc wolniej. mysle ze hula hop mozesz robic, bo ja tez krece (a raczej sie staram, bo czesciejpodnosze niz krece ), w diecei pisza tez o spacerach. nie wskazane sa ciezkie cwiczenia, wiec uwazaj.

ile wazyzszi ile masz wzrostu?

-

nie palę od 12.03.2011

Edytowane przez asteraki
Czas edycji: 2010-05-11 o 09:54
Stary 2010-05-11, 12:15   #1389
linkina
Przyczajenie

Czyli ważę coś około 62 kg. Wzrost-170cm.
Jak dla mnie nie jest dobrze...
Podaję niedokładną wagę,ponieważ do szkoły nie poszłam-czyt->klasówka,z której nie zdążyłam się już nauczyc...
Jutro postaram się podac dokładnie. Ale na pewno coś tak mniej więcej,wzrostu mogę miec nieznacznie mniej lub więcej,tak samo z wagą.
Ale na pewno tak na oko dobrze podałam.

A jeśli nie ta dietka? To jaką żeby do wakacji schudnąc na tyle żeby nie było tej oponki,szczuplejsze uda,pupa? Nie mogę już na siebie ptrzec.
Z drugiej zaś strony muszę wam powiedziec,iż przeżyłam myślę tzw. "efekt jo-jo",otóż niedawno,a dokładnie jakieś pół roku temu odchudzałam się drastycznie,o mało nie wpadłam w bulimię,w przeciągu chyba 2 miesięcy schudłam bez cwiczeń! Około 10kg. Następnie od stycznia tyję i tyję. Nie mogę wrócic do diety,ciągle jem za dużo,aczkolwiek udało się kilka razy,np głodówkę. A od jakiegoś tygodnia nie jem słodyczy i staram się ogólnie mniej jeśc. Jednak widzę,że przytyłam, z 6 kg około.
Dodam,iż jestem wegetarianką i nawet jeśli jem za dużo,to nie jem mięsa,smażonego. Piję mnóstwo wody i zielonej herbaty,brałam też linee niedawno-nie pomogło,piłam czerwone herbatki przeczyszczające...
Także jak stracic te kilka kg nadprogramowych? I proszę o precyzyjną odp czy stracę brzuszek,pupę i te biodra przy diecie TURBO,no jak coś to do 1 lipca! A jak nie tą dietą to jaką?
I jak się zmobilizowac?
linkina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-11, 12:50   #1390
asteraki
Raczkowanie

Cytat:
Podaję niedokładną wagę,ponieważ do szkoły nie poszłam-czyt->klasówka,z której nie zdążyłam się już nauczyc...
Jutro postaram się podac dokładnie. Ale na pewno coś tak mniej więcej,wzrostu mogę miec nieznacznie mniej lub więcej,tak samo z wagą.

A jeśli nie ta dietka? To jaką żeby do wakacji schudnąc na tyle żeby nie było tej oponki,szczuplejsze uda,pupa? Nie mogę już na siebie ptrzec.
Z drugiej zaś strony muszę wam powiedziec,iż przeżyłam myślę tzw. "efekt jo-jo",otóż niedawno,a dokładnie jakieś pół roku temu odchudzałam się drastycznie,o mało nie wpadłam w bulimię,w przeciągu chyba 2 miesięcy schudłam bez cwiczeń! Około 10kg. Następnie od stycznia tyję i tyję. Nie mogę wrócic do diety,ciągle jem za dużo,aczkolwiek udało się kilka razy,np głodówkę. A od jakiegoś tygodnia nie jem słodyczy i staram się ogólnie mniej jeśc. Jednak widzę,że przytyłam, z 6 kg około.
Dodam,iż jestem wegetarianką i nawet jeśli jem za dużo,to nie jem mięsa,smażonego. Piję mnóstwo wody i zielonej herbaty,brałam też linee niedawno-nie pomogło,piłam czerwone herbatki przeczyszczające...
Także jak stracic te kilka kg nadprogramowych? I proszę o precyzyjną odp czy stracę brzuszek,pupę i te biodra przy diecie TURBO,no jak coś to do 1 lipca! A jak nie tą dietą to jaką?
I jak się zmobilizowac?
ja co prawda dietetykiem nie jestem, ale co nieco juz czytalam i powiem co mysle i wiem.

zapytalam o wzrost i wage, bo zaciekawilo mnie dalczego mama zabrala ci wage. i moje przeczucia byly dobre. masz 17 lat, przy wzroscie 170 waga 50-52 jest za mala!!! wg wskaznika BMI bedziesz przy granicy niedowagi! wiec prosze przemysl to. teraz masz wage calkowiecie w normie. jesli chcesz schodnac to jakies 5 kg, a nie 10.

dlaczego masz efekt jojo? otoz tak dzialaja glodowki. organizm ktory nagle dostaje o wiele za malo pozywienia, zaczyna wchodzic w tzw. stagnacje. potem kiedy przyjdzie mu troche wieksza ilosc, odklada wszystko bo boi sie ponownego braku dostarczania energii. caly sekret madrego odchudzania polega na tym aby dostarczac organizamowi malo ale czesto i rzeczy bogatych w witaminy i energie. organizm uczy sie wtedy ze nie musimy niczego odkladac na gorsze dni bo co 2 - 2,5 godziny dostaje energie. poza tym zdrowe zrzucanie wagi, po ktorym jest mniejsze prawdopodobienstwo jojo to 1 kg tygodniowo.

piszesz ze jestes wegetarianka, ja mysle ze dieta turbo albo onz jest idealna, pelno warzyw i owocow, serkow itp.

ale sie rozpisalam na koniec tylko dodam, ze lepiej cwiczyc (dziewczyny na forum wrzucaly takie fajne cwiczenia abs, ktore podobno daja swietne rezultaty na te wlasnie partie, wiec nie rob glodowek tylko racjonalna (!!!) dieta + te cw, a napewno nie bedzie jojo i zobacyzsz efekty.

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

ja jeszcze musze sie pochwalic swoim malym sukcesem, coprawda dzisiaj zjadlam buleczke pelnoziarnista bo jak pisalam mam grype i biore tabletki, ale rano sie zmierzylam i mam 0,5 cm mniej w brzuszku!! to faktastyczne ile takie odkrycie daje energi i motywacji! po chorobie napewno wroce do dietki i hula hop. mam nadzieje ze pogoda tez sie poprawi i w koncu wyjde na rolki

nie palę od 12.03.2011

Edytowane przez asteraki
Czas edycji: 2010-05-11 o 12:56
Stary 2010-05-11, 18:51   #1391
Kalena18
Raczkowanie

Hej dziewczynki!
Ja dzisiaj wyladowalam w szpitalu. Odwodnienie, glukoza za niska i jeszcze inne....
Caly dzien pod litrami kroplowek.... MASAKRA
Musze na jakis czas zaprzestac dietkowac az do poprawienia sie moich wynikow a potem wroce do dietki. Oczywiscie w tym czasie nie bede sie objadac niezdrowymi rzeczami i slodyczami zeby byla jasnosc
Bede was caly czas czytywac i oczywiscie trzymac kciuki
Stary 2010-05-11, 20:11   #1392
malutki_grubasek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kalena18 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki!
Ja dzisiaj wyladowalam w szpitalu. Odwodnienie, glukoza za niska i jeszcze inne....
Musze na jakis czas zaprzestac dietkowac az do poprawienia sie moich wynikow a potem wroce do dietki. Oczywiscie w tym czasie nie bede sie objadac niezdrowymi rzeczami i slodyczami zeby byla jasnosc
bede szczera, niszczysz sobie zdrowei tymi glodowkami, juz pewnie ejst chuda ze szok!! pamietaj zdrowie ma sie tylko jedno, i ladna figura to nie wszystko, i jeszcze jedno faceci lubia miec za co zlapac
jak chcesz sie dowartosciowac wstaw fotki to ci tu wsyztskie powiemy ze juz za chudzinka jestes!!!
szpital to powazna sprawa nie zlekcewaz tego!!
CEL 50 (a realnie 53)
malutki_grubasek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-11, 20:18   #1393
karmeelek
Zadomowienie

Kalena dbaj o siebie! Zdrowia nic nie wróci...

A tak w ogóle to nie zaczęłam kolejnej tury... Ciągle coś wyskakuje i niestety zacznę ją dopiero po weekendzie ale i tak staram się pilnować i nie przesadzać z jedzeniem.
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-11, 23:05   #1394
asteraki
Raczkowanie

Cytat:
Hej dziewczynki!
nie dobrze, teraz musisz dbac o siebie!! 3mam kciuki za szybki powort do zdrowia!!

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

moze nam sie przyda dziewczyny na stronie jest filmik do cwiczen z hula hop.....zebym tylko umiala tak nim krecic

http://www.klubdove.pl/firming/

nie palę od 12.03.2011
Stary 2010-05-12, 11:21   #1395
Kalena18
Raczkowanie

Cytat:

I jak się zmobilizowac?
Blagam nie popelniaj tego bledu co ja!!!! Juz mialas kiedys problemy z bulimia, glodowki..... Powiem Ci tak: ja jeszcze do wczoraj tez sie odchudzalam..... Diagnoza ze szpitala- Jadlowstret psychiczny, zaburzenia wodno elektrolitowe, problemy z zoladkiem- prawdopodobnie czeka mnie gastroskopia (nie przezyje tego)
Nie sluchalam dziewczyn tu na forum to teraz mam za swoje.... Od lekarza do lekarza i kroplowki
Przemysl to....

Jak juz mowilam bede tu zagladac bo sie do was przyzwyczailam a i wiem ze jak cos glupiego znowu strzeli mi do glowy to mi to wybijecie he he... No i oczywiscie musze sledzic wasze postepy
A moze czase napisze jak mi idzie leczenie.

Edytowane przez Kalena18
Czas edycji: 2010-05-12 o 11:24
Kalena18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-12, 15:20   #1396
ditty
Raczkowanie

Witam was . Od jakiegoś czasu śledziłam wątek gdyż byłam na diecie turbo 9 dni. Postanowiłam, że na piszę o rezultatach.
A więc: na diecie nie schudłam ani trochę. Jedyne co zauważyłam to spadek centymetrów w talii i udach.

Dietę prowadziłam wedle wszelkich zaleceń, prawidłowo komponowałam posiłki, nie grzeszyłam niczym niedozwolonym, jadłam regularnie ALE moje posiłki były duże, najadałam się nimi. Spożywałam duże ilości orzechów, wpadały wędliny z żółtym serem i jajka z majonezem niskotłuszczowym. Jadłam różnorodnie.

Co prawda jestem dosyć zadowolona z mojego wyglądy, aczkolwiek 3 kg chciałam zrzucić :/ . Na szczęście nie nastawiałam się na uzyskanie tego dzięki diecie turbo. Dzięki tej diecie głównie chciałam zacząć jeść więcej posiłków i nie przytyć co też się udało . Zmiany które zauważyłam podczas diety były bardzo pozytywne, przede wszystkim: dobre samopoczucie, stałe uczucie ciepła (jestem ogromnym zmarzluchem), i (co jest dziwne) miałam dużo energii. Prawdopodobnie przyspieszył mi metabolizm (wcześniej jadłam nieregularnie).

Doszłam do wniosku, że dieta jest skuteczna u osób które mają więcej kilogramów do zrzucenia a nie chciałyby zrzucić tylko kilka, lecz wcale nie jest to głównym priorytetem. Polecam dietę turbo tym którzy chcą przyspieszyć metabolizm, jeść dużo i nie tyć.
ditty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-12, 19:21   #1397
asteraki
Raczkowanie

Cytat:
Blagam nie popelniaj tego bledu co ja!!!! Juz mialas kiedys problemy z bulimia, glodowki..... Powiem Ci tak: ja jeszcze do wczoraj tez sie odchudzalam..... Diagnoza ze szpitala- Jadlowstret psychiczny, zaburzenia wodno elektrolitowe, problemy z zoladkiem- prawdopodobnie czeka mnie gastroskopia (nie przezyje tego)
Nie sluchalam dziewczyn tu na forum to teraz mam za swoje.... Od lekarza do lekarza i kroplowki
Przemysl to....

Jak juz mowilam bede tu zagladac bo sie do was przyzwyczailam a i wiem ze jak cos glupiego znowu strzeli mi do glowy to mi to wybijecie he he... No i oczywiscie musze sledzic wasze postepy
A moze czase napisze jak mi idzie leczenie.
oj bedziemy pilnowac!! dbaj o siebie i koniec z glodowkami, bo jak nie to . 3mam kciuki za szybka poprawe zdrowia i mam nadzieje ze dziewczyny, ktore tez sie tak drastycznie odchudzaja teraz to przemysla. mi to dalo duzo do myslenia

nie palę od 12.03.2011
Stary 2010-05-12, 22:38   #1398
Kalena18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asteraki Pokaż wiadomość
oj bedziemy pilnowac!! dbaj o siebie i koniec z glodowkami, bo jak nie to . 3mam kciuki za szybka poprawe zdrowia i mam nadzieje ze dziewczyny, ktore tez sie tak drastycznie odchudzaja teraz to przemysla. mi to dalo duzo do myslenia
Dzieki Potrzeba mi teraz duzo wsparcia.
Stary 2010-05-13, 01:42   #1399
ed25
Przyczajenie

Cytat:
Witam was dziewczyny.
Jestem tutaj nowa.
Dietkę TURBO zaczynam od środy,gdyby nie to,że tak późno ją dostałam,to by było już od jutra.
Ale czeka mnie sporo pracy-ułożenie jadłospisu,godziny itp.itd.
Książeczkę mam,ściągniętą,że tak powiem,2 wersje.
Jakby ktoś chciał-pisac do mnie.

Jeśli tym nie dokuczę to prośba o przesłanie "Książeczek" na: ed25@tkdami.net
Pozdrawiam wszystkie Panie
ed25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-13, 06:50   #1400
oli118
Przyczajenie

Cześ kochane. Jak wam idzie ?
patrze, ze się tu strasznie cicho zrobiło;. ; >
ja dziś 4 dzień ONZ, trochę grzeszę, ale nie za dużo.
mam nadzieję, że wasza silna wola na to nie pozwala. ; ]
no, ale piszcie, piszcie. 3mam kciuki. ;-***
oli118 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-13, 10:54   #1401
NaTkA_1990
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez oli118 Pokaż wiadomość
Cześ kochane. Jak wam idzie ?
patrze, ze się tu strasznie cicho zrobiło;. ; >
ja dziś 4 dzień ONZ, trochę grzeszę, ale nie za dużo.
mam nadzieję, że wasza silna wola na to nie pozwala. ; ]
no, ale piszcie, piszcie. 3mam kciuki. ;-***
a ja dzisiaj też 4. dzień onz, i już się ważyłam 1.raz
1,7kg w dół jak na razie bez grzechów (oprócz ferwexu na przeziębienie)
wcześniej byłam na turbo, ale onz chyba jest lepsza, więcej wolności itd.
no i się je wszystkie warzywa a nie tylko wyliczone
3mam kciuki i dam znać o dalszych efektach
w końcu do lata musimy pięknie wyglądać
NaTkA_1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-13, 13:50   #1402
PeggySue1989
Przyczajenie

Hej Ja dziś jestem w 10 dniu Turbo. Jednakże dziś impreza wokoło, bo kortowiadę mamy, więc tak myślę, czy teraz nie przerwać tej diety... Chciałabym chociaż piwo wypić, wszyscy się bawią, a ja siedzę jak muł z warzywami itp. pod ręką....
Co o tym sądzicie? Ktoś z Was przerwał dietę w ostatnim dniu?
PeggySue1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-13, 18:42   #1403
Enili
Raczkowanie

Mi też w trakcie diety wypadły juwenalia i pozwoliłam sobie na 2 drinki. Może osłabiło to trochę efekt końcowy, ale mówi się trudno. Takie dni są raz do roku
cel: być piękną na wakacje 25 sierpnia - wyjazd
Enili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-13, 19:45   #1404
asteraki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PeggySue1989 Pokaż wiadomość
Hej Ja dziś jestem w 10 dniu Turbo. Jednakże dziś impreza wokoło, bo kortowiadę mamy, więc tak myślę, czy teraz nie przerwać tej diety... Chciałabym chociaż piwo wypić, wszyscy się bawią, a ja siedzę jak muł z warzywami itp. pod ręką....
Co o tym sądzicie? Ktoś z Was przerwał dietę w ostatnim dniu?
ja zaprzestalam po 8 dniu bo sie rozchorowalam i na antybiotyk musialam isc :/juz 3 dzien jestem bez diety i nawet mi jej brakuje, ale atybiotyk mam 3 dniowy, wiec od soboty znowu wracam do walki o moje cm ja mysle ze sobie wypij to piwko, ale nie objadaj sie za bardzo, bo skzoda wysilku. milej zabawy

nie palę od 12.03.2011
Stary 2010-05-13, 21:35   #1405
PeggySue1989
Przyczajenie

Ehh, stwierdziłam, że i tak długo wytrzymałam i zjadłam 2 kiełbaski z grilla, ale powiem Wam, że czuję się po nich tak pełna, jakbym zjadła nie wiadomo ile. A piwko wypiłam jedno .
Widać, że organizm już się przyzwyczaił do lekkiego jedzenia w malutkich porcjach. Nie mam zamiaru się objadać, ale wrócić do normalnego jedzenia, tyle że pewnie w mniejszych porcjach Widzę, że mam mniejszy brzuszek po tej diecie i jestem z siebie bardzo dumna, bo nigdy nie wytrzymałam tak długo bez mleka, chleba, ziemniaków itp. Mam jednak silną wolę, jak chcę
PeggySue1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-13, 22:03   #1406
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PeggySue1989 Pokaż wiadomość
Ehh, stwierdziłam, że i tak długo wytrzymałam i zjadłam 2 kiełbaski z grilla, ale powiem Wam, że czuję się po nich tak pełna, jakbym zjadła nie wiadomo ile. A piwko wypiłam jedno .
Widać, że organizm już się przyzwyczaił do lekkiego jedzenia w malutkich porcjach. Nie mam zamiaru się objadać, ale wrócić do normalnego jedzenia, tyle że pewnie w mniejszych porcjach Widzę, że mam mniejszy brzuszek po tej diecie i jestem z siebie bardzo dumna, bo nigdy nie wytrzymałam tak długo bez mleka, chleba, ziemniaków itp. Mam jednak silną wolę, jak chcę
No to cieszymy się razem z Tobą
U mnie póki co diety brak ale na szczęście kg nie przybywa (mimo lekkiego obżarstwa) więc jestem zadowolona.
Ogólnie i ONZ i Turbo to bardzo przyjemnie dietki - ja będąc na ONZ zapominam, że jestem na diecie i to jest w tym chyba najfajniejsze... jesz co lubisz i chudniesz
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-13, 22:49   #1407
asteraki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NaTkA_1990 Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj też 4. dzień onz, i już się ważyłam 1.raz
1,7kg w dół jak na razie bez grzechów (oprócz ferwexu na przeziębienie)
wcześniej byłam na turbo, ale onz chyba jest lepsza, więcej wolności itd.
no i się je wszystkie warzywa a nie tylko wyliczone
3mam kciuki i dam znać o dalszych efektach
w końcu do lata musimy pięknie wyglądać
wow! gratuluje takiego spadku wagi, ja po 8 dniach zeszlam moze z 0,5kg ale nie poddaje sie i po chorobie ponownie wracam do dietowania, z tym ze zmieniam na ONZ

nie palę od 12.03.2011
Stary 2010-05-14, 10:10   #1408
NaTkA_1990
Przyczajenie

dzięki za motywacje asteraki.
0,5 kg to i tak dobrze, lepiej chudnąć niż stać w miejscu czy tyć, prawda??
ale ty chudziutka jesteś, ile masz wzrostu?? i tylko 5 kg do celu, ja jeszcze 11kg ale dam redę dam
pisz o wynikach, to się razem pocieszymy.
ja 5.dzień na onz, zadowolona najedzona, ważę się w niedzielę, to dam znać.
3mam kciuki za wszystkich dietkujących no i tych pozostałych też no.
razem raźniej
buziaki chudzinki

Edytowane przez NaTkA_1990
Czas edycji: 2010-05-14 o 10:12
NaTkA_1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-14, 10:35   #1409
asteraki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NaTkA_1990 Pokaż wiadomość
dzięki za motywacje asteraki.
0,5 kg to i tak dobrze, lepiej chudnąć niż stać w miejscu czy tyć, prawda??
ale ty chudziutka jesteś, ile masz wzrostu?? i tylko 5 kg do celu, ja jeszcze 11kg ale dam redę dam
pisz o wynikach, to się razem pocieszymy.
ja 5.dzień na onz, zadowolona najedzona, ważę się w niedzielę, to dam znać.
3mam kciuki za wszystkich dietkujących no i tych pozostałych też no.
razem raźniej
buziaki chudzinki
ja jestem niziutka niecale 160 cm. tak naprawde to zostalo mi 5kg do zrzucenia, kilka lat temu po leczeniu z 48 kg przytylam do 64 i tak jakos sukcesywnie waga mi spadala powoli, a teraz sie zatrzymala od roku i postanowilam ze musze zrobic jakas dietke i stracic ta koncowke, w sumie to bardziej mi zalezy na cm niz na wadze. od jutra wracam do dietki, wiec bede pisac co i jak fajnie jak masz sie z kim wspierac, bo moj narzeczony ktory miach odchudzac sie ze mna, tylko mnie namawia do zlego

nie palę od 12.03.2011
Stary 2010-05-14, 10:40   #1410
eseska
Zakorzenienie

HEJ!
Ja wczoraj miałąm 10 dzięń turbo -dzis rano sie ważyłam i 4 kg mniej:j upi: (były małe grzeszki)
Teraz zrobie sobie przerwe ale taka nie 1-3 dni , ale ok 2 tygodnie bo chce zobaczyc czy efektu jojo nie bedzie , no i za jakies 2 tygodnie to bedzie wiecej i tańsze owoce i warzywa . Tylko nie wiem czy wtedy na onz czy na turbo. Bo w sumie 6 posiłkuów to trochę duzo, ale tak mi sie żołądek przyzwyczail, że nie wiem czy 4 to nie będzie mało
Przez ten czas postaram sie jeść , ale rozsądnie.
A dziś z okazji zakończnia diety pieke sobie ciasto - ale dietetyczne. Jak mi wyjdzie to podziele sie przepisem.
Życze powdzenia w walce z kg.
Będę tu do Was zaglądać.

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości