|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
cookiecrisp <3
'Till I find somebody new' Póki nie znajdę kogoś nowego. 'Cause he wants her, and she wants me' Ponieważ on chce ją, a ona chce mnie. 'Lonely, but never alone...' Samotny. Ale nigdy sam...
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Rozeznanie
|
wiesz, jak się teraz czuję, jakby ktoś odsunął głaz, który mnie przygniatał, tak mi Ciebie brakowało.
Gdy w pewnym momencie twojej codzienności potrąci Cię na przejściu dla pieszych samochód, połóż się leniwie na ulicy, roześmiej się życiu w twarz i powiedz, że i tak jesteś dzisiaj senny. Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca. Jeśli będziesz próbowała wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności. noc pelna milosci, to jedna przeczytana ksiazka mniej. Kiedy się ma osiemnaście lat, cały świat u stóp, urodę i całą tę resztę nie rzuca się wszystkiego dla kogoś tak beznadziejnego, jak mężczyzna.
#4413 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Wspiąć się po drabinie do nieba z Tobą chcę <3
Gdy kołysze mnie serca twego rytm ... Serce mi bije wciąż, na dźwięk twoich słów Przy tobie noc ma słońca blask <3 serce pełne śladów Twych stóp ...
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Raczkowanie
|
Popijając wodę ze szklanki pełnej smutku i cierpienia dosypuję resztki optymizmu i empatii której było tak mało.
Gdy mnie przytulasz czuję, że świat na kilka chwil staje się lepszy. Pomiędzy byciem dobrym i złym, jest jeszcze opcja, aby być sobą. Mam na imię Ktoś. Długo stałam w miejscu, lecz dziś postanowiłam ruszyć w drogę. Długo czekałam na tego drugiego Ktosia, lecz nie przyszedł. Więc pójdę- z nadzieją, że Ktoś mnie dogoni.
![]() |
#4415 |
Przyczajenie
|
Początki są zawsze trudne, wiec czemu zawsze płaczemy na końcu?
zniknąć nie znaczy nie wrócić To że nie zawsze jestem uśmiechnięta nie oznacza że nie jestem szczęśliwa. |
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Przyczajenie
|
Zburzone zaufanie odbudowuje się latami i pomimo najlepszych materiałów nie mamy pewności czy kiedyś ponownie nie runie.
Są takie miejsca, gdzie serce mieszka całe życie. Czasem by coś odnaleźć trzeba to najpierw zgubić. Przeceniamy rzeczy zauważalne, a nie doceniamy tych, które są niewidoczne. Los obdarza nas zazwyczaj tym, na czym nam najmniej zależy. Lepiej błądzić szukając samemu drogi niż ciągle o nią pytać innych. |
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Zadomowienie
|
chocapic - Strasznie mi miło <3 i lustereczko w Twoją stronę ;*
___________________ odkryła,że zbyt bardzo pragnie jego dotyku. to stało się groźne. ach mój Panie,chcę Cię mieć obok siebie dziś w nocy. dotknij mej lewej piersi chłopcze i powiedz,czy bije? kłamstwo kłamstwem,ale żeby rozmiar męskości tak pomylić?! Mam Cię na oku chłopcze spod bloku. |
![]() ![]() |
![]() |
#4418 |
Zadomowienie
|
Gdy kocha się naprawdę,cała reszta to blade tło... Wznosiliśmy się coraz wyżej by dotykać nieba i za chwilę spaść... Słowa z piosenki : Alan Basski feat. Liber - Tak miało być
![]() |
#4419 |
Przyczajenie
|
Chodzi tylko o to, by rozumieć się nawzajem.
Dopóki czuję, że jesteś lepiej smakuje powietrze. Słońce świeci dla mnie i dla Ciebie. Zielono mi, szmaragdowo, gdy Twoja dłoń przy mojej śpi. Kochaj mnie jak wariat, kochaj mnie jak świr! Tak przykro o tym mówić, gdy Ty w plecy miłość wbijasz mi. Tobie dam na imię strach, Sobie wezmę jeszcze mniej. Nie potrzebna wcale mi taka miłość do krwi. Jeśli kochasz mnie jesteś jak aksamit; tulisz się przez sen, myślisz pożądaniem. A teraz trzeba mi Ciebie. Potrzebuje Ciębardziej niż kiedykolwiek. I gdybyś tylko przytulił mnie mocno moglibyśmy zostać tak na zawsze. I wszystko byłoby dobrze. Ja wiem, że przyjdzie taki dzień; Staniesz wtedy obok mnie, Uśmiechniemy się do siebie, Wreszcie wszystko zmieni się na lepsze. Ach jaki dziwny dzisiaj świat, W powietrzu niebezpieczne dreszcze. Uciekajmy póki czas, Znajdziemy sobie lepsze miejsce. Mówią: zostałaś sama.
Ja wolę pojęcie: Jednoosobowa Armia.
Edytowane przez Danuva Czas edycji: 2010-05-10 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
Zadomowienie
|
Martusssia [mam nadzieję, że nie pomyliłam nicku, ale jakby co - tak, o Ciebie chodzi!
![]() ![]() ![]() caroline060 & Mrs Unafaboulus [ ![]() ![]() Toogether, ciirii, dontgivemenames, CaMa, abunee, Kochanaa, nydee, styrana, suve, ruda_wiewióra, TiS, keendy, CookieCrisp, chocapic, Guziki, groszek, Lolka, Manadrynka, grise, Panna_Migotka, z innej bajki, One for all, otojest, Siatkarka18, TwojaKokaina, CukrowaPanna, panna_miodowa, papergirl, me9so3horny, dresowa, cobainowa, Primadonna, Magari91, agrr, kamisha, Kama2704, Kamma1507, Wreeednia, powinnam, dontlookdown, lucyferowa, AnusiaPn, uwielbiaj, Kinderka13, absurdalnie, agatte, Bananowa, babycham, Drift.... ![]() ![]() Obudzę w sobie tamten czas i powrócę do tamtych chwil. don't speak. Ta sytuacja mnie przerosła i źle się z tym czuję. frajerem jest ten, kto nie próbuje. i marzę by być Twoją księżniczką.
www.formspring.me/blondii69 "mam nadzieję, że wiesz, jak czasem Cię nienawidzę, Boże" Marika, Gloria [*] Edytowane przez blondii69 Czas edycji: 2010-05-10 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Zakorzenienie
|
łam zasady.
na przekór wszystkim i wszystkiemu. tylko to się liczy. a wiesz, że... |
![]() ![]() |
![]() |
#4422 |
Zadomowienie
|
Nie będę się do nikogo dopasowywać. Po prostu będę sobą
![]() I aż w oczy kuje ta dwulicowość! Ludzie są dziwni. Nie umieją dostrzegać szczęścia. Nie uśmiechają się. Choć powinni.
![]() |
#4423 |
Zakorzenienie
|
jestem kolejną tajemnicą, której nie rozkminiasz
'i choćby wystawili przeciw wielką armadę ty się nie ugniesz - nawet sam przecież dasz rade' bo ja to ty a ty to ja bo my to coś w rodzaju idealnego połączenia 'czasem wydaje mi się że wystarczy że uderzę pięścią w ścianę i ktoś nagle zacznie mnie kochać' oto moje serce i dusza, proszę przemiel je na hamburgera i się rozkoszuj. jeśli umrzesz.. zabiję cię! chocapic - ja tam jestem ?
![]() ![]() Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-05-10 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Zakorzenienie
|
<3
PaniJana - proszę bardzo, dla Ciebie. ![]() Martusssia - dz, miło mi. ![]() nigdy nie zdołam uciec od samej siebie poza zasięgiem całego świata, czasami jestem... noc odpływa,
a jej wspomnienie znika jak sen ...tak bardzo chciałabym cofnąć czas
![]() |
#4425 |
Zadomowienie
|
I don't miss You at all. So You can cross my name right off the wall.. W ogóle za Tobą nie tęsknię. Więc możesz skreślić moje imię ze ściany..
![]() |
#4426 |
Rozeznanie
|
uczuła, jak serce zamiera jej w piersi.
czy..czy on nie żyje? nie czuję uderzeń serca. czuła,że rodzi się w niej nowe uczucie-będące czymś więcej niż radością i czymś więcej niż szczęściem. łagodna miłosna piosenka układała się w jej sercu,więc zaczęła cichutko ją nucić. któregoś dnia-obiecała sobie solennie-któregoś dnia znajdę do niego drogę. no,to zbyt piękne żeby było prawdziwe! odrzuciła głowę do tyłu i zaśmiała się triumfalnie. im więcej dusz gromadziła,tym bardziej pasjonowała się swoim hobby. jednak zbieranie dusz było tylko niewinną zabawą w porównaniu z planami,które lęgły się teraz w jej głowie.
#4427 |
Zakorzenienie
|
" Nie zapominaj o czym marzysz, ma marzeniach przecież stoi świat" ♥ [Tomek Makowiecki]
#4428 |
Rozeznanie
|
![]() Na szybie pierwsze krople
i kilka srebrnych strug To deszczowy, tak cichy stuk. Kiedy tracisz przyjaciela , płacze świat . Stare wino traci smak . Piliśmy nasze słodkie przeznaczenie . On zerka ... Ona zerka .. Ty też zerknij na miłosć ! Najmniejsza iskra nadziei ; [ .
#4429 |
Raczkowanie
|
o zasadach nikt z nas nie wspominał . wiesz , czasami martwi mnie to , że z nim zapominam o tym gdzie idę . chodź , jeszcze dziś uniesiemy się ponad horyzont a jutro porozmawiamy o pewnej znajomości bez przyszłości . nie zmieniłam się , tylko ty nie pamiętasz jaka byłam .
![]() |
#4430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() * * * * * *
' kocham Cię, kocham... To tylko puste słowa, puste słowa. ;( ' zabijam Cię spojrzeniem, miażdżę Cię wzrokiem... zobaczyłeś smutek i miłość do Ciebie w moich oczach. a gdy spojrzałam na Ciebie, widziałeś jedynie chęć mordu... jeden kraj, jedno miasto. jedna szkoła, jeden korytarz. ja i ty, unikając się... 'zagryzam wargi, gdy lecą łzy... nie mam już Ciebie. to nie mam już nic !!! ' 'makijaż jak zawsze, by ślady łez zatrzeć... Niech nie widzą że płacze...' {moja sytuacja. eh } brak weny... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Zakorzenienie
|
zastanów że się nad swoim życiem. nie żebym chciała być złośliwa. ale no patrzysz na siebie i co myslisz 'o jaka jestem sliczna!' ? to myśl tak dalej. a wiesz co myśli chłopak, który widzi cię gdzieś na ulicy? 'w 5 minut będzie moja!' może wiesz też co mówi jego kolega idący za nim? 'najpierw ja, za godzine będzie twoja, ok?'
Nie miał pojęcia jak długo stali , mocno przytuleni. Później zreszta żadne z nich ne mogli sobie przypomniec co wtedy mówili. zresztą, jakie to miało znaczenie?? Pragnęli przecież być jak najbliżej siebie, chcieli wykraść jeszcze choćby odrobine czasu. Jak dwoje tonących trzymali się kurczowo świadomi że dzieje się to po raz ostatni, z uczuciem bowiem jakie nosili w sercach, nie wolno było im się objawiać.
![]() |
#4432 |
Zakorzenienie
|
unpredictablegirl, kochanowska cieszę się, że ktoś mnie okrada ;*
papergirl ![]() ![]() Martusssia miło i też Cię ubóstwiam ![]() limitowanaa okradam ![]() blondii69 strasznie miło ![]() *** przygarnij mnie do siebie. przez wiele lat zagubiona. każdy dzień, każda noc. |
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
CukrowaPanna, otojest - ![]() ******* 1:00 am wciąż nie śpię. 1:01 am jesteś w mojej głowie. 1:02 am myślę o twoich oczach. 1:03 am uśmiecham się. 1:04 am znowu próbuję zasnąć. 1:20 am wciąż siedzisz mi w głowie. 1:30 am wyjdź z mojej głowy! 1:40 am dalej nie mogę spać. 2:00 am myślę o twoich ustach. 3:00 am jestem zmęczona. 4:00 am Ty. Ty. Ty. 5:00 am wciąż jesteś w moich myślach. 6:00 am jesteś w moim sercu. 7:00 am w końcu zasypiam. 8:00 am jestem gotowa na nowy dzień. ******* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Zakorzenienie
|
Dla ciebie mój aniele, jestes moją duszą i tak zostanie dopóki ktoś mi duszy nie wyrwie.... (Grubson - kochana)
"Lata lecą wciąż. Czas ucieka, a my gonimy go, razem z Tobą wyznaczoną drogą. Pokonam każde zło, razem z Tobą staje się łatwiejsze wszystko. Przy Tobie czas staje w miejscu, choć tak naprawdę leci szybko." jesteś i będziesz moim światłem... nawet gdy słońce na wieki zajdzie
#4435 |
Raczkowanie
|
słuchajcie dziewczyny. mam problem.
![]() ![]() a jeśli chodzi o was to jesteście boskie ![]() __________ zbierając kapsle z Tymbarka mogę zbudować sobie własne niebo z gwiazdkami i Ty bd w nim jako wróg numer 1 ! dość. Czy zawsze będę musiała Ci się tłumaczyć z tego co zrobiłam jak małe dziecko mamie, które zjadło ciastko przed obiadem ? nie każdy ma to coś w sobie co pozwala cieszyć się z wszystkiego ;D a teraz zacznę robić to co kocham. a tobie nic do tego ! a ona zgrywała tylko taką twardą, aby on nie myślał że żałuje tego co zrobia... pieprzona duma . nałogowa kontrola . Edytowane przez MalutkaGwiazdka Czas edycji: 2010-05-10 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4436 |
Zakorzenienie
|
marikab - ja też Cię okradam za każdym razem. <3
_________________________ ____________ 'poddaj się bezwarunkowo tej chwili. 'nie mogę dłużej już tak, zostawiam za sobą płacz. 'błędy są źródłem pokory, jeśli masz mózg, a nie próżnię, bo wyssał go egoizm. 'mam pewien dar synu. widzę, kiedy kłamiesz. 'kupię opakowanie zdrowego egoizmu. 'dopóki jestem w grze, nic mi nie zrobisz. nienawidziłam Cię za to. za to, że Ty nienawidziłeś ich. ludzi, z którymi znam się od dziecka. z którymi przeżyłam chwile, których nie da się zapomnieć. ludzi, na których zawsze mogę liczyć. przyjaciół. nienawidziłam tego, w jaki sposób o nich mówisz i, jak śmiejesz się z tego, że spędzam z nimi czas. sprawiałeś, że czułam się winna, gdy się z nimi spotykałam. tak strasznie nienawidziłam Ciebie za to, że tak bardzo oddaliłeś mnie od nich. tak bardzo się bałam. kiedy oni byli bliżsi mojemu sercu, oddalaliśmy się od siebie. kiedy ty byłeś, traciłam ich. ja po prostu nie umiałam tego wszystkiego pogodzić. to wszystko sprawiało mi tak cho le rny ból. twoje słowa w moją stronę, wyśmiewanie mnie, drwiny, upokorzenia, które coraz mocniej raniły moje serce, a przecież całe oddałam tobie. nie umiem bez Ciebie żyć. nigdy nie będę umiała. jesteś dla mnie najważniejszym człowiekiem na świecie. ba, we wszechświecie. Twoje szczęście i Ciebie samego stawiam ponad wszystko. stawiam nawet ponad siebie..
#4437 |
Rozeznanie
|
You wiped my tears, got rid of all my fears.
Otarłeś moją twarz z łez, tym samym wyrzucając ze mnie wszystkie lęki. Guys, are so hard to trust ! Chłopaki, tak trudno Wam zaufać ! Will get you in my pants, I'll have to kick your ass ! Dobierz się do mojej bielizny, a będę zmuszona kopnąć Cię w dupę ! He wants to touch me. He wants to love me. He'll never leave me. On chce mnie dotykać. On chce mnie kochać. On nigdy nie opusci mnie. z innej bajki , Mrs Unfabulous , chocapic & blondii69 być wyróżniona przez takie talenty to wielki przełom w mojej karierze opisowej. ![]() Wasza ciiri też Was uwielbia. <3
#4438 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() _________________ I wish I could believe in You. chciałabym potrafić w Ciebie wierzyć.
![]() ![]() |
![]() |
#4439 |
Raczkowanie
|
Co tak pierdzisz? Bułki z prądem jadłeś? ![]() Gdyby za powierzchnie mózgu pobierali podatek, to byś dostał rabat! ![]() Zrobił ci ktos kiedys z ryja parking dla ciężarówek? ![]() 'Nikt nie przeklina, nikt nie mówi karamba „sada-ma-saga-na” z głośników, a nie labamba..' Chcę wpasc w wir rozmów.. chcę byś był tam tylko Ty! <3 Rozsądek podpowiada mi ucieczkę przed uczuciem.. tym razem nie chcę Go słuchac! _____________
(Wiem ze NIGDY Wam nie dorównam, ale moze akurat.. ;p)
Uwielbiam moje życie z Tobą. Trzymam Cię drogo będąc w cieniu Twoich kroków. ![]() ![]() My <3 moje prace ![]() Edytowane przez Borowiczanka Czas edycji: 2010-05-10 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() <3 Mrs Unfabulous -właśnie nie, nie dam rady niczego ułożyć, nic mi się nie skleja i jakieś beznadziejne wychodzi.. =| Martusssia - zaszczyt kopnął mnie w ci.pę ![]() Dziękować słońcu ![]() _______ na pozór dziewczyna bez barier, twarda, silna duchem, a tak naprawdę pogrążona w głębi rozpaczy że dla każdego jest tylko na chwilę, że nikt jej nie kocha. i nikt mnie nie kocha, może tylko rodzice, bo przyjaciół nawet też nie mam. tak naprawdę słowa mogą tylko ranić, ocierają się o moje serce zostawiając kolejne ślady zatarcia. Przyjaciele nie stoją już koło mnie, nie trzymają już mnie w sercu. ![]()
![]() ''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-05-10 o 15:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.