|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Separacja od toksycznych ludzi. Wielką miłość rozbiła wielka przyjaciółka. Wiedziałam, że zawsze można na nią liczyć. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Zakorzenienie
|
Jeśli przychodzisz na ten świat wiedząc, że jesteś kochany i odchodzisz z tego świata czując to samo, wtedy ze wszystkim, co dzieje się w międzyczasie można się pogodzić
Gdy otwieram usta, wypływa z nich muzyka... Zanim mnie oskarżycie, spróbujcie pokochać, zajrzyjcie w wasze serca i zapytajcie: czy widzieliście moje dzieciństwo? Jestem taki sam jak inni-kiedy się skaleczę, krwawię... Mam nadzieję, że teraz nikt mi nie przeszkodzi. Potem odejdę
![]() |
#4444 |
Zakorzenienie
|
inquiring - mrr boskie
![]() wmawiałeś mi, że szczęście mam - wierzyłam w to, do czasu najczęściej okłamujemy tych, których kochamy najbardziej, chcąc w ten sposób oszczędzić im cierpienia. liczymy na to, że nie dowiedzą się o tym, że tak będzie dla nich lepiej. jednak czy to im w czymś pomaga, czy może nam ? czy to aby nie jest tak, że strach przed prawdą posuwa nas do zatajenia jej.
![]() |
#4445 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i dziękuję za inne pochwały bo coś tam mi gdzieś mignęło ![]() ________________ Kobieta jest zdolna obdarzyć przyjaźnią faceta. Pamiętaj o tym. Pamiętasz??? Pstryk i Cię nie ma Gdzie te czasy gdy bieganie wkoło drzewa sprawiało tyle radości???
"Dzięki Tobie jestem kobietą, wiem, że mam kuszące biodra, wrażliwe piersi. Podziwiasz mnie - swoje dzieło i nie chcesz, żebym była inna." Edytowane przez Wreeednia Czas edycji: 2010-05-10 o 15:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I ja kocham, kocham. Mrrr. ![]() ![]() Jak mogę Cię wspominać, skoro nawet nie było Cię w mojej przeszłości.
Nigdy całkiem nie miałam Cię. Prawda nie jest wygodna. Jeśli mamy zamiar ranić się wzajemnie to lepiej, żeby NAS nie było. Czuję to wszystko.
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Raczkowanie
|
trampki zamieniłam na szpilki,
kubek z kłapouchym na kieliszek balonową gumę do żucia na papierosy, a Ciebie na bezsenne noce To jakiś banał, lat przybywa a s e r c e coraz głupsze. Nie wstydź się - to piękne poczuć nagle miętę i mieć w głowie pstro. z innej bajki - Cieszę się, że się przydał ![]()
Edytowane przez xJoYx Czas edycji: 2010-05-10 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4448 |
Rozeznanie
|
chocapic- boskie.
![]() `Złap mnie ostatni raz za rękę za nim odlecę do gwiazd. `Nie wiem, czy jesteś przy mnie jedynie z poczucia sentymentu. Ale jesteś. `Poza życiem świata. Nie nadążam za jego tempem. `Trafię po twoich śladach do swojego zagubionego ja. `Tonę we wspomnieniach. `W rękach ma jej świat i zastanawia się jak go zniszczyć. Spójrz - wystawy śmieją się z nas a Ty wybrałaś znów właśnie mnie... (M.Rodzynek- Siłacz)
#4449 |
Przyczajenie
|
'Mój 3000 post. A więc z tej okazji moje naj 30: mrs de. Taaak bardzo kocham Waszą twórczość... ![]() ja, mała skromna, w TAKIM gronie ? ![]() ![]() ![]() ![]() TwojaKokaina, inquiring, CukrowaPanna, dontgivemenames, Martusssia, m4dziar4, MamCieGdzies, bajkowa, otojest, NieidealnaJa -- uwielbiam Was kobietyyy ! i okradam nałogowo już ![]() ![]() ![]() to przekleństwo między nami. czy wiesz gdzie jest Twoje serce ? wszędzie słyszę Twój głos. najbardziej w tykaniu zegarka. kazałeś mi wybrać między Tobą a sobą. wybrałam Ciebie- przegrałam życie. nie ma nas. nawet fotografie wyblakły.
![]() |
#4450 |
Zadomowienie
|
Dziękuję z całego serduszka za wszystkie pochwały <3
___________ niby chłopak,niby facet,niby męski,niby ostry, niby stanowczy,ale te różowe skarpetki... Daj odetchnąć i racz w końcu skorzystać z luksusów jakie daje nam życie,i pójść pod prysznic. ![]() Wiedziała,że śpiewa pod prysznicem. Że lubi zielony,i że ubiera kalesony, ale o tym,że nosi babskie stringi nie slyszała. ![]() ej chłopcze żel Ci wysechł na włosach. |
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Raczkowanie
|
przepraszam dziewczyny że tu się nad sobą użalam ale mam kryzys wiary w siebie.
![]() ___________ " przepraszam " - tak łatwe słowo do wypowiedzenia a zarazem tak trudne do zrozumienia . ponieść klęskę za swoje czyny - czy to tak wiele ? a w powietrzu jej perfumy o zapachu malin . <3 jego oczy wciąż skierowane w jej stronę. zapatrzona w niego jak w lustro. Edytowane przez MalutkaGwiazdka Czas edycji: 2010-05-10 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4452 |
Rozeznanie
|
miło to od Ciebie usłyszeć
![]() twoje opisy również mnie urzekły ![]() ![]() podążaj za nią, uwierz warto! bądź, ale tak po cichu, tylko dla mnie, nie chcę żeby ktoś o nas wiedział, chcę byś był mój dla mnie, nie dla innych. pocałuj mnie, wtedy poczujesz że nie zmieniłam się wcale, jestem tą samą dziewczyną kochającą Ciebie bez granic. jeden buch i czar prysł. gdy Cię widzę, ból powraca.
Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach. Edytowane przez m4dziar4 Czas edycji: 2010-05-10 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Zakorzenienie
|
<3
Magari91 & ciiri - ![]() MrUnfabulous - "Wielką miłość rozbiła wielka przyjaciółka. Wiedziałam, że zawsze można na nią liczyć. " trafiłas w samo sedno, uwielbiam. <3 TiS & bananowalska ? płyną samotne dni, a ranek pachnie chłodem... wiem - pamięć chce znów żyć wkręciłeś iskry bólu w moje szczęki,
aby utrudnić mi ziewanie
![]() |
#4454 |
Rozeznanie
|
![]() RobCoChcesz xxgroszek07xx otojest skarby ![]() poczuj znikającą ciemność i zobacz poranny wschód słońca zmysły apatyczne i tępe ze wszystkich kłamstw chciałabym móc siedzieć tutaj zupełnie sama myśleć że jest ok Mam walizkę w dłoni wypełnioną najcenniejszymi dla mnie rzeczami Spacer niesie moje stopy gdziekolwiek są skierowane. Nie ma podanego kierunku Szczerze, to nie wiem gdzie w końcu skończę i nie będę nawet liczyć dni. Jednego jestem pewna - nie będę poruszać się szybko w całkowitej mgle. Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-05-10 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4455 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtf? ![]() ![]() ![]() przepraszam że tutaj, ale koleżanko... jesteś nowa, każdy tu pracował na to, żeby byc zauważonym. Cytat:
cudowne. ![]() ![]() Cytat:
jesteś jedną z lepszych, jeśli chodzi o te nowe! ![]() kradnę. ![]() ![]() limitowanaaa - '' Może za kilka lat miniemy się na chodniku, a nawet nie będziemy wiedzieć, że to On/Ona, a może będzie tak, że się do siebie uśmiechniemy, spojrzymy na siebie ze zdziwieniem i po chwili pójdziemy dalej, jakby nic się nigdy nie stało. Może być też tak, że wpadniemy w sobie w ramiona i odnajdziemy gdzieś to szczęście, którego szukamy. Może będziemy sobie obojętni. Może nie będzie już któregoś z nas. Może zapomnimy. Może będziemy mieć się cały czas w głowach. Chęć odnalezienia pozostanie w nas gdzieś. Może być tak, że poznamy się na nowo kiedyś, gdzieś i pokochamy. Może.. '' ![]() cudowne !! . <3 boskości ty ![]() ![]() * * * * * szkoda mi Ciebie, ale brakuje jeszcze bardziej. za kogo ty się uważasz ? ? ? ! ! ! że będziesz nastawiać moich przyjaciół przeciwko mnie ?! ;| IDIOTA. sorry koleś, ale twojej choroby nie da się już wyleczyć. Kiedy chłopak jest bezbronny ? ![]() Kiedy żel na włosach jeszcze mu nie wysechł. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4456 |
Raczkowanie
|
................♥
`nauczyłam się, że to, czego chcę, nie ma znaczenia. `czasami wolę być całkiem sama i bywa, że ten stan szybko mija. `tak proszę pana, nie mam już siły na tę głupią miłość. `ty zapomniałeś o wszystkich słowach obietnic. . `Tych wspomnień miało starczyć na długo. . `moje niebo ma twój kształt.
![]() |
#4457 |
Raczkowanie
|
patrysiowa_ - dobra . chyba przecież przeprosiłam za to ze sie tutaj uzalam , ne ? ; //
_____________________ oczy mówią wszystko. naprawdę wszystko .
poczuj to razem ze mną .
![]() |
#4458 |
Zadomowienie
|
MalutkaGwiazdka - uwierz w siebie i nie przesadzaj, każdy tu czyta raczej wszystkie posty
![]() xJoYx - cieszy mnie niezmiernie ta Twoja kradzież ![]() bajkowa - w takim razie ja też muszę się przyznać do okradania Cię ![]() impresion - a ja tu wciąż czuję niedobór Twoich cudów! ![]() * trzymajcie jutro ok 11 za mnie kciuki, błagam, mam decydujące kolokwium z matematyki.. - możesz coś dla mnie zrobić? - jasne ![]() - załóżmy, że jesteś moim Mężczyzną.. - i ? - i już nim zostań. cień do powiek Manhattan - 15zł, eyeliner Bell - 10zł, tusz do rzęs Maybelline The Falsies Volum' Express - 25zł, spojrzenie, jakbyś był ostatnim mężczyzną na świecie - bezcenne. ![]() chorujesz na popie*dolenie z powikłaniem. frajeryzm z przerzutami. oddam wszystko, jeśli obiecasz już do końca życia patrzyć na mnie tymi cudownymi oczami. * ![]()
#4459 | |
Wtajemniczenie
|
nawet nie wiesz jak bardzo, nie wiesz. - chciałabyś mieć tak dużo róż jak tamta w tej reklamie? - nie. - dlaczego? każda kobieta lubi róże, lubi coś dostawać. - mi wystarczy tylko ta jedna, od Ciebie. taki na szybko. _____________ Cytat:
![]() ![]() życzę weny i kolejnych 3000 postów ![]() ![]() Edytowane przez daciaaaaaa Czas edycji: 2010-05-10 o 16:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4460 |
Rozeznanie
|
szczęścia nie kupisz,bo to nie dzi*ka...
#4461 |
Zakorzenienie
|
poprostuAsiss, grise, bajkowa, Malinowa Girl, myCh, cornflower_,
Magari91, dreams_x33, inquiring, xJoYx, papergirl, Kaaate90, cookiecrisp, Niereformowana, CukrowaPanna, Danuva, limitowanaa, latin, itstoolatex3, Movement, Martusia1992, nienaruszona, Martusssia ( najlepsza <3. ), without_demur, xsxs, uwielbiaj (gdzie Ty?) Kocham was, o ! ![]() ____ pstryk.. i nie ma nic. ![]() 'mówili na nią naiwna.' obudziła się rano, oczy miała czerwone, znów chyba płakała. ej. zapomnij chłopcze, to jest księżniczka, nie kolejna zdz*ira. nie potrzeba mi złotych kolczyków na uszach, modnych ubrań czy drogich butów abym czuła się piękna. potrzeba mi tylko Twoich oczu, bo wiem, że w punkcie ich widzenia taka właśnie jestem, nawet bez jakiegokolwiek makijażu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Konto usunięte
|
Do you love me.? Please lie and say yes
/ kochasz mnie.? proszę skłam i powiedz tak / ![]() I ♥ me. You have something that no one else has... my heart / masz coś czego nie ma nikt inny... moje serce/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
Wtajemniczenie
|
- :p
-nie będę się z Tobą lizała. Czytaj między wierszami, to może dowiesz się czemu nie jest ok, chociaż jest ok. rozumiem . nie chcesz mnie znać. Okej . Więc przestań w kółko patrzeć na mnie, to krępujące. Albo nie. Nie przestawaj, i chciej mnie znać. Proszę. Największą jej słabością było to, że kompletnie nie potrafiła mu się oprzeć. Chłonęła pierwsze lepsze kłamstwo. Od narodzin aż do śmierci pozytywnie *******nięci.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4464 |
Zadomowienie
|
a rano wschodzi słońce nie tylko na niebie. Także w mej duszy czuć jego ciepłe promienie.
#4465 |
Rozeznanie
|
RozowaSkeyterka
![]() ![]() ____________________ Rezerwuje sobie Ciebie na czwartek i piątek, albo najlepiej na całe życie.
![]() - Jestem w dupie - To wyłaź szybko, bo cię jeszcze zacznie gonić czekoladowa ciuchcia. ![]() '9x - 7i > 3(3x-7u) 9x - 7i > 9x - 21u -7i > -21u / : (-7) i < 3 u' ' Matematyka jest alfabetem, za pomocą którego Bóg opisał Wszechświat. ' Galileusz.
Edytowane przez myszka23101 Czas edycji: 2010-05-10 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
Zakorzenienie
|
<3
Że niby ja? najlepsza? nie schelbiaj tak, bo się rumienię <3 ____
Trzy papierosy, coraz głębsze wdechy. Piję coraz więcej, jem coraz mniej. Wszystko będzie jak zwykle, muszę to tylko przeczekać, muszę odpocząć. Jestem w nieładzie, jestem w nieładzie. Taka ładna i drobna. Nie zwraca uwagi, gdzie śpi. Szkoda, że tata jej nie powiedział, że zasługuje na więcej. ‘Tęsknię’ już nie wystarcza. Nie ważne, co mówią lub obiecują. Wystarczy się podlizywać i trwać w apatii dalej.
#4467 |
Zadomowienie
|
niezapomniana
![]() BananowaDelma - Ja twoją twórczość też, o !. ![]() __________ gdzieś pomiędzy szczęściem, a tobą. ' pie.rzę granicę, mam paszport. '
![]() |
#4468 |
Raczkowanie
|
Martusssia miło mi
![]() ![]() w powietrzu muzyka miłości gra, wędruje z warg do warg każdy potrzebuje heroiny, tylko o tym jeszcze nie wie
#4469 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() _ just to get high, ajajaj! konspiracyjnie myśli się schodzą, rozchodzą, wciąż przychodzą. czy odchodzą? nie. powiedz mi, skad we mnie to uczucie odłączenia zmysłów od serca, rozszarpania, napiecia w lędźwiach, w watowanych kolanach niepewności. palce masz jak z waty, co opuszczają mnie na każdym kroku. nie szukaj w moich dłoniach cudów czynienia, co niosą za soba wrażenia wielkie jak ocean. muszę być silny, na barkach mam litry powietrza, co niosę tobie do oddychania. popełniam błedy w rozgryzaniu cukierków, bo musowanie gwałtownie się rozprzestrzenia. rozbij się o mnie! proszę cię, co nie? pocałuj mnie, chcę znów spłonąć żywcem- cóż to za uczucie! czekałem całe swoje życie, by stwierdzić, że noce są za chłodne, gwiazdy- choć świecą- dawno umarły, a słońce to jeden wielki blef. roprzestrzenia mi się pod skórą noc, zagarnia w swe łapska to, co niepozorne. prędzej czy później słońce zajdzie, w kubku skończy sie kawa, a w głowie wymówki co do niemyślenia o tym, co mięśnie palcom wygryza. marzenia od kulis, co sprawiają wrażenie niepowaznych. pstryknij czas w nos, niech idzie na skos wśród wskazówek tykania bezdusznego. sometimes i need you to... STAY AWAY FROM ME!
![]() |
#4470 |
Raczkowanie
|
mrs de & cornflower_ - dziękuję bardzo za miłe słówka kociaki . ;* ![]() BananowaDelma - taki zaszczyt . ;o dziękuję z całego serduszka . I <3 U . ;* _________________________ ____ twoje blade usta składają doskonałą kompozycję się z moją czerwoną szminką . samotności zadaje rany , może jeszcze kiedyś się spotkamy . i znów przyjdą te letnie noce , przy klawiaturze . ja tu z litrowymi lodami i łyżeczką w ręku , on tam .. i nie ostatni raz siedząc wspólnie do późna , nie mówiąc nic , pomilczymy do świtu i połudzimy się , że słowa zostawiamy na później . za jedno jego spojrzenia oddam kawałek siebie , każdy kawałek . ostrzegali mnie przed tą miłością , bukietem kwiatów przysłaniającą mi cały świat . uschnięte już płatki topiłam w małej czarnej , zaczynając w życiu coś nowego choć najpiękniejsze chwile już przeżyłam . a jeśli coś się zmieni , przyjdź mnie przytulić.
a nie sztuczne jak tombak i ściemniać , że się udało . Edytowane przez inquiring Czas edycji: 2010-05-10 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.