|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Bacik w akcji :D - wątek dbających o portfele! Oszczędzania cz.II :)
Dagunia, ja bym brała skoro tak jak mówisz i tak musicie kupić a teraz to okazja za pół ceny.
Ale mam dziś parcie na zakupy ciuchowo-dodatkowo-butowo-kosmetyczne! Mam ochotę na cieliste szpilki z Zary, ładną marynarkę tulipanową jasną spódnicę i sporo kosmetyków do makijażu... Muszę być twarda.
|
|
|
|
#122 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Dasz rade ![]() Właśnie wybieram lodówkę
|
|
#123 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a płyta indukcyjna jest super, woda zagotowuje się w pół minuty, jak nie krócej ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
Ale teraz nie ma komu jeździć |
||
|
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj:
- 0,69zł woda rano - 13,99zł - klapki z biedronki Załącznik 3095810 są świetne, szukałam właśnie takich na podwórko, czy do ogrodu, można je szybciutko u myć pod wodą - 0,99 batonik - 0,69 bułeczka - 1,70 kasza jęczmienna |
|
|
|
#125 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Dzięki za cynka U mnie sprawa się w połowie wyjaśniła - lodówki na pewno nie wezmę, bo są same wielkie a ja potrzebuje mniejszej.
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
5,90 - Cosmo
Jak zawsze zbędne..
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
27,15 zł na poczcie za znaczki i kartki
6zł w sklepie z upominkami na kartki. w sumie wydane : 33,15zł. zostałam bez wolnego grosza ![]() więcej nie wydam ![]() dopiero za 9 dni będę miała przypływ pieniędzy, ale: 150-200zł za mieszkanie (za 10 dni) od razu odpadnie. a teraz biorę się za pisanie listu motywacyjnego ![]() do pracy rodacy
|
#128 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A TAK POWAŻNIE wracajac do sprawy z kasą to sie zgadałam z koleżanka i ona miala taka sama sytuacje, jak odebrala to ja rozłaczyło, a pozniej jej napisali,ze nie odebrała... to tylko ściema i naciaganie - nie wysyłajcie smsow na TYP - to wielka ściema, naciagactwo !!! A dziś: + 1 776 zł wypłata - 1 000 zł już wpłacone na książeczka na poczet mieszkanka ![]() - zakupy żywnieniowe: - 2 jogurty naturalne 1,58 - jogurt serduszki 1,39 - ciasteczka 2,79 zł - sałata lodowa 2,89 - seler 1,30 zł - przyprawa do grilla 2 szt. 2,89 - husteczki odświeżające 1,79 zł ( w tym miesiacu - ja licze od wypłaty do wypłaty postaram sie troche na jedzeniu zaoszczedzic i czesciej wyjazdac z domowej lodówki )
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj na + 30zł - wypłata
a na minus 2zł z groszami w biedronce.
|
|
#130 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Ale te szpilki są takie piękne. Wydałam dziś niewiele: - 3.6zł - koperty na poczcie - 4.29zł w Bierdonce Jutro idę wysłać dwie paczki z allegro, ale więcej nie planuję.
|
|
|
|
|
#131 |
|
Przyczajenie
|
A ja mam big doła
samochód mi się zepsuł jak jechałam do szkoły i stanął na środku skrzyżowania ehh... nie wiedziałam co robić wiec się poryczałam z bezsilności ale jacyś panowie popchnęli mi go na chodnik a jeden to mnie nawet do szkoly podrzucił bo mieszkał niedaleko ale potem musiałam i tak brać taxi i holowanie do jakiegoś warsztatu więc na dobry początek poszło 50zł ;/ auto zostało w warsztacie i jeszcze nie wiadomo ile naprawa bo nie mieli czasu dzisiaj zajrzeć![]() jak na złość wszystko się wali, a tego starego gruchota to chyba czas na złom oddać bo tylko same stresy mam przez niego... może przynajmniej na paliwie bym zaoszczędziła jakbym zaczęła autobusami śmigać... ale i tak jestem wsciekla, zla, sfrustrowana i na nic nie mam ochoty
|
|
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj nic
Na szczęście.
|
|
|
|
#133 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez mnie dzisiaj dol dopadl.. ale bardziej z samotnosci
|
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#135 |
|
Przyczajenie
|
hmm... też by się ktoś przydał dzisiaj u boku... a tak to nawet nie mam się komu wypłakać, jedynie przez telefon ale to też już pewnie wszyscy mnie dość mają;P
|
|
|
|
#136 | ||
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
i kiedy trzeba do lekarza![]() ale wiosna, piękna pogoda, tyle facetów na świecie..wejdz na sympatię nawet i zobacz ile przystojniaków ![]() porada powyżej, ja sobie założyłam konto aby sie trocha dowaRTOŚCIOWAC ![]() Cytat:
a tak wogóle laski głowa do góry ![]() ja dziś nic, bo byłam na wywiadówce, i nie wstapilam do sklepu żadnego. jutro zarobie bo delegacja będzie ![]() a tak wogóle to Wam powiem że mój dyrektor się chyba do mnie dowala maile coraz bardziej prywatne, obciskiwania na imprezach firmowych...a do tego rozwiedziony jest
|
||
|
|
|
#137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#138 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedowaga Coffee musisz się wybrac na łowy ![]() + 90 zł ze sprzedaży na allego - 45 zł prowizje allegro
|
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19198932]
![]() oj kochana i kiedy trzeba do lekarza![]() ale wiosna, piękna pogoda, tyle facetów na świecie..wejdz na sympatię nawet i zobacz ile przystojniaków ![]() porada powyżej, ja sobie założyłam konto aby sie trocha dowaRTOŚCIOWAC ![]() dawaj żale tutaj, komp wszystko przyjmie.... a tak wogóle laski głowa do góry ![]() ja dziś nic, bo byłam na wywiadówce, i nie wstapilam do sklepu żadnego. jutro zarobie bo delegacja będzie ![]() a tak wogóle to Wam powiem że mój dyrektor się chyba do mnie dowala maile coraz bardziej prywatne, obciskiwania na imprezach firmowych...a do tego rozwiedziony jest [/QUOTE]Ja przez mojego exTŻ czuję się taka brzydka i nic nie warta, że wstyd wystawiać zdjęcie na sympatię Mam wrażenie, że jestem taka bezużyteczna, głupia i w ogóle do niczego A pomyśleć, że jeszcze w zeszłe wakacje byłam pewną siebie, radosną, zawsze uśmiechniętą dziewczyną- ba, nawet duszą towarzystwa, a teraz... Teraz nawet nie potrafię odezwać się na imprezie, nawet wśród własnych znajomych I mam wrażenie, że już nikt mnie nie pokocha Co może zrobić z człowieka, drugi człowiek...
|
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
Do dołów to ja się też przyłączam
Aneszna ja też dla śmiechu założyłam sobie konto na sympatii, ale, że trzeba płacić to stwierdziłam, że mam to gdzieś. Jestem jeszcze na innym portalu, ciągle dostaję wiadomości w celu spotkania, ale żaden mi jak na razie w oko nie wpadł, a ja jestem wybredna
|
|
|
|
#141 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#142 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dołuj się kochana ![]() kobieta gdy chce poczuc sie piękna zmienia cos w sobie np.fryzure itd. ale to sie wiaze z wydatkami, a my oszczedzamy ![]() ja ciagle sie czuje brzydka i gruba nic na to już nie poradze ![]() dziś bylismy w Tesco i bylam w szpilkach, szlam pod reke z męzem i tak jakos zaczęłam krecic tyłkiem i sie obejrzałam do tyłu i jakiś koleś mi mrugnął okiem aż mi się miło zrobiło ![]() Cytat:
![]() i ma sympatii, ale moj obecny mąż mi zasugerował usunięcie bo stwierdził,ze nie chce by inni ogladali moje fotki ![]() a pozniej jak sie dowiedział od naszej znajomej,ze mam na naszej klasie, to był zły... ale był zły,ze wstawilam tam jego fotki.. noo heeloo po slubie to było - chciałąm się pochwalić dziewczyny nie zamartwiać się
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
nawet mi nie mówcie o dole, wogole mam beznadziejny humor
dzisiaj nic nie wydałam - bo wzielam wyprapwke jedzeniowa z domu oraz nic nie xerowalam, ale jutro sie szykuje big xerowanie wogole jjeszcze licznik z konkursu mi szaleje i odliza glosy |
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dzis super humor bo kupiłam bluzke ktorą chciałam i sól do kąpieli pomarańczową ahhh ;D wydałam 70 zł
ale zarobiłam je sprzedając ciuchy które zalegaja tylko w szafie
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć wszystkim!
![]() Czy mogę się przyłączyć? U mnie ostatnio bardzo krucho z kasą, staram się z tym walczyć, ale jest ciężko. Renta po tacie to jakieś 650 zł, dorabiam dawaniem korków z angielskiego i robieniem paznokci, ale z tym drugim cholernie ciężko, bo konkurencja niemała.![]() W kwietniu wydałam mnóstwo kasy na bzdury, w tym wybieram się na wypatrzone warsztaty paznokciowe i znowu spory wydatek... Dołączam do Was w tych trudnych czasach.
|
|
|
|
#147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | ||
|
Zakorzenienie
|
cu.Kinia witamy
w tych cięzkich czasach ![]() pomożemy CI troche przyoszczędzić ![]() joyeuxe tak jest n-k to podsrawa ![]() P.S. Przed chwilką na TVN mówili, że tylko 4% Polek czuje się aktrakcyjnymi... masakra stanowie ten wiekszy procent
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2010-05-10 o 20:43 |
||
|
|
|
#149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to ja jestem w tych 96 %
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
hey wlasnie wolne a ja dzis pol dnia na zakupach ale wywrocilam do gory nogami nasza szafe i robie malae przemeblowanko . kupilam : spozywka 69e (wody,owoce,warzywa, chleb,maslo, jogurty,cola, sery,wedliny,red bull x 8, keczup,zelki, parowki, czipsy,pasty do zebow x2 , pasztety
walizka mala 15e ( okazja bo inne widzialam takiej wielkosci za 40 ) 2 takie wiszace organizery do szafy , jeden na buty drugi na ubrania 11e za 2 recznik 5e sciereczka 1e chyba tyle aaa zapomnialam tabletki z glukozamina i 2 farby do wlosow 21 e Coffe fajne klapki ![]() tez mam jakis dol dzisiaj eh
Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2010-05-10 o 21:11 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

Mam ochotę na cieliste szpilki z Zary, ładną marynarkę tulipanową jasną spódnicę i sporo kosmetyków do makijażu...

Dasz rade 
i podziwiam że dałaś radę 
a płyta indukcyjna jest super, woda zagotowuje się w pół minuty, jak nie krócej 

samochód mi się zepsuł jak jechałam do szkoły i stanął na środku skrzyżowania ehh... nie wiedziałam co robić wiec się poryczałam z bezsilności ale jacyś panowie popchnęli mi go na chodnik a jeden to mnie nawet do szkoly podrzucił bo mieszkał niedaleko ale potem musiałam i tak brać taxi i holowanie do jakiegoś warsztatu więc na dobry początek poszło 50zł ;/ auto zostało w warsztacie i jeszcze nie wiadomo ile naprawa bo nie mieli czasu dzisiaj zajrzeć

maile coraz bardziej prywatne, obciskiwania na imprezach firmowych...a do tego rozwiedziony jest
aż mi się miło zrobiło