|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!
Cytat:
|
|
|
|
|
#3782 |
|
Zadomowienie
|
Mi tak samo,dodam jeszcze ostatnią.
|
#3783 |
|
Wtajemniczenie
|
A oto zdjecia z wczorajszej przymiarki!!! Jestem zachwycona!!!
ŚLUB ZA TYDZIEN!!!! Załącznik 3092071Załącznik 3092072
|
#3784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pienka panna młodą bedziesz![]() ale ci zazdroszcze ze juz tylko tydzien ci został gdzie tam 14 sierpien... ale szybko zleci
|
|
|
#3785 |
|
Rozeznanie
|
super, gratulacje
|
|
|
|
#3786 |
|
Zadomowienie
|
No ładnie !!
Miałaś chyba do wyboru jeszcze z aplikacją kwiata.Dobrze,że tą wybrałąś,bo ładnie uzupełnia się z naszyjnikiem![]() Tydzień wolności jeszcze Ci został
|
#3787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No piosenka na pierwszy taniec Super Jak pokazałam narzeczonemu to aż mu sie uśmiech na pół dnia włączył. hihih...przyszedł po pewnej chwili i zapytał jak ja bym to u nas widziała hiuhih mężczyźni ... |
|
|
|
|
#3788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo Wam dziekuje
Jestem niesamowicie szczesliwa i póki co żadnego stresu nie odczuwam! ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
Panieński ma być w tygodniu. Już nie mogę się doczekać ![]()
|
|
#3789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wogóle to muszę przestać wchodzić na wizaz bo mojal ista jest juz taka długa :O mój dj powie że po co on tam mi potrzebny hehehe
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chciałam to na pierwszy taniec (znalazłam starą płytkę):
http://www.youtube.com/watch?v=6iiPUrDpg2U ale opowiada o dość smutnej miłości i się zastanawiam, bo języka i tak nikt nie zna a piękna jest ![]() Co do panieńskiego, to my wymyśliłyśmy z przyjaciółką że wybierzemy się gdzieś, albo na tydzień, albo na weekend. Wchodzi w grę wycieczka za granicę- jakieś last minute, tygodniowa, tak żebym ostatni tydzień przed weselem już była w domu z powrotem, albo może SPA chociaż na weekend żeby się zrelaksować i może gdzieś zabawić ![]() Striptizerzy i kluby mnie nie bawią za bardzo, więc wymyśliłyśmy takie coś. Ostatni panieński wyjazd tylko we dwie, a wiem że z nią to wszystko się może zdarzyć
|
#3791 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3792 |
|
Przyczajenie
|
A ja robię ślubo-chrzciny i występuję w takiej
|
|
|
|
#3793 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też swojej nie chciałam sciągać, najchętniej cały dzień bym w niej przechodziła ![]() i jaki bukiecik? |
|
|
|
|
#3794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jutro mam spotkanie z florystą i decyzja zapadnie. Napewno napisze co wybrałam
|
|
#3795 |
|
Przyczajenie
|
Jak już chwalimy się swoimi piosenkami na pierwszy taniec to ja również to zrobię
![]() Nasza piosenka to Metallica - Nothing Else Matters a dokładniej wersja studyjna z orkiestrą http://www.youtube.com/watch?v=EXBWhK9__Ro jak tylko ją słyszę to myślę o moim TŻ, a jak on ją słyszy to myśli o mnie - to jest właśnie nasza piosenka, nie wyobrażam sobie żebyśmy mieli zatańczyć do innej ![]() Jednak zastanawiamy się, jak powinniśmy zatańczyć ten kawałek? bo jeżeli chodzi i samą muzykę i słowa to chyba pasuje na pierwszy taniec? jak uważacie Dziewczyny? Widziałam na youtube filmik, gdzie para na jakimś konkursie tanecznym do tej właśnie piosenki zatańczyła walca wiedeńskiego, jednak to nie na nasze możliwości a nie wybieramy się przed ślubem na żaden kurs tańca Doradźcie mi proszę Dziewczyny, czy zwykłe pobujanie się przy tej piosence z jakimiś delikatnymi obrotami itp. będzie dobrze wyglądało? A jeżeli macie jakieś linki do prostych tańców, które nie wymagają wyjątkowych zdolności tanecznych a będą pasowały do tego kawałka to chętnie obejrzę ![]() Z góry wszystkim serdecznie dziękuje i pozdrawiam (Wiem, że to nie miejsce na takie porady, ale nie wiedziałam gdzie o to spytać, a tutaj część z Was chwaliła się piosenkami jakie wybrała )
|
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to mżemy sobie rękę podac, z bukietowego to wszystkie zdjecia buietow z kantadesek pozdgrywałam na kompa
|
#3797 |
|
Zadomowienie
|
do poczytania dziewczynki-czego nie robić przed ślubem http://kobieta.wp.pl/gid,12249322,im...iazdjecie.html
|
#3798 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny,
Ja mam już sukienkę z głowy - o ile można to tak nazwać... choć obudziłąm się za późno i byłam zmuszona kupić model z salonu.... ale najważniejsze, że jest taka jaka mi się marzyła ... pronovias moscovia ... buty też już zamówione, teraz tylko bukiet i fryzurka
|
|
|
|
#3799 |
|
Raczkowanie
|
Moja sukienka to mix z dwóch wzorów
Ponieważ uparłam się na dekolt w wyraźne serduszko, a takich jest jak na lekarstwo, suknię szyje mi krawcowa ![]() Dół z sukienki 1, góra z drugiej. Z racji tego, że suknia będzie bez trenu, zastąpi go długi (2,8 m) welon obszyty cienką koronką z opalizującego tiulu Zamiast klasycznych ślubnych butów, które nie podobają mi się wcale, będę miała delikatne sandałki ![]() Teraz myślę nad biżuterią. Zamiast wiszących kolczyków będą chyba malutkie wkręty ( z racji długiego welonu), ale nie mam pomysłu co założyć na szyję Nie chcę tandetnej, bazarowej biżuterii Myślę też nad upieciem, bo musi utrzymać ciężki welon. Macie jakieś pomysły? Edytowane przez batkab Czas edycji: 2010-05-10 o 19:33 |
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI ![]() www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl Edytowane przez gregia Czas edycji: 2010-05-11 o 09:49 |
|
|
|
|
#3801 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokazcie swoje suknie!
Do Kaska87... Sukienka przepiękna, sama bym się nad nią zastanawiła, gdyby nie to, że już sama wybrałam. Co sądzicie o mojej sukience? Zastanawiam się wciąż nad dodatkami do niej. Macie może jakieś propozycje? Chętnie wszystkich wysłucham. Mam też ogromny problem z butami. Wymyśliłam sobie, że pójdę w białych czółenkach, ale koniecznie muszą być na niskim obcasie. Max 2-4 cm. Macie koleżanki jakieś namiary na dobre obuwie?
|
|
|
|
#3802 |
|
Raczkowanie
|
Moj slub juz za 10 dni
musze przyznac ze moje plany sie troszke pozmienialy. Tak wiec nie bedzie welonu, moj stylista uznal ze teraz nie sa juz modne :/ no coz, nie to nie. Zamiast welonu bedzie wpiety we wlosy sztuczny kwiat uszyty recznie z jedwabiu Bukiet - mialy byc cantadeski, bedzie eustoma z rozna i hornesja wszyskie w kolorze ivory. Jakos mi nie pasowaly kantadeski wpiete we wlosy a chce miec ten sam kwiat co w bukiecie. Jedyne co sie nie zmienilo to sukienka i buty
|
|
|
|
#3803 |
|
Wtajemniczenie
|
a co sądzicie o mnie ?
zdjęcia są kiepskie, bo bez flesza i światło jest brzydkie. ale jestem zachwycona
|
|
#3804 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
PS.Jak to? Welony nie są już modne? Ja chyba za nic ze swojego nie zrezygnuję... Nie zawsze idę zgodnie z modą, a długi welon to moje marzenie. Edytowane przez 1981azi Czas edycji: 2010-05-11 o 15:13 Powód: zapomniałam o dopisku |
|
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie rozumiem co oznacza nie modne
![]() Ja sobie nie wyobrażam Panny Młodej bez welonu- dla mnie to jak hmmm np zakonnica bez nakrycia głowy ![]() Oczywiście każdy robi wg siebie, jednym się welony nie podobają innym po prostu nie pasują, ale moje zdanie jest takie, że nie uważam żeby to była kwestia mody
|
#3806 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak już temat welonów jest na tapecie, to zapytam i na tym wątku co sądzicie o tym welonie? Dodam tylko, że to welon oryginalny do tej sukienki...
|
#3807 |
|
Przyczajenie
|
Witaj aalegna, sukienka twoja jest cudna, ale co do welonów jestem bardzo nieobiektywna. Szaleje za takimi jak na zdjęciach poniżej:
|
|
|
|
#3808 |
|
Wtajemniczenie
|
Welon piękny, idealnie moim zdaniem pasuje do tej sukienki. Z tego co się orientuje to styl hiszpański, może fryzurą do niego nawiążesz.
|
|
#3809 |
|
Raczkowanie
|
a to moja sukienka
ślub we wrześniu |
|
|
|
#3810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

ŚLUB ZA TYDZIEN!!!!
pienka panna młodą bedziesz
Miałaś chyba do wyboru jeszcze z aplikacją kwiata.Dobrze,że tą wybrałąś,bo ładnie uzupełnia się z naszyjnikiem

ja też swojej nie chciałam sciągać, najchętniej cały dzień bym w niej przechodziła 

Nie chcę tandetnej, bazarowej biżuterii 
Czekamy na Ciebie fasolko