|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Marcia dziękuję Cytat:
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez mam z tżtem tak, że rzadko się odzywa. On uznaje chyba (choć tego nie przyzna), że jak zadzwoni wieczorem na 5 minut to powinno mi wystarczyć
.
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tak ma rzadko właśnie, nieraz dużo ze sobą piszemy....
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie spotkałam się z tż, na pół godziny dosłownie, mieszkamy 5 minut od siebie, więc jest tak, że widzimy się właściwie codziennie, chociaż na 15minut. Prosto ode mnie poszedł do kolegi, ehm, przyzwyczaiłam się, że muszę się nim dzielić z kolegami. Co prawda są to nasi wspólni znajomi, ale rozumiem to, że czasem wolą się spotkać w typowo męskim gronie. Chociaż jak czasem mi coś odwali, to się trochę foszę, że tyle czasu spędza z nimi.
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z kolegami tez musze sie dzielic.. Ale po ostatnim co go ochrzanilam ze mi czasu nie poswieca to od tamtej pory jeden dzien jest tylko dla mnie i u mnie bo wtedy jego kumple nam nie wparuja do pokoju a u niego w domu czesto sie to zdarza |
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
sweet masz okres wiec chyba nie musisz sie obawiac ze wyladujecie w lozku
wizaz szaleje, od dluzszej chwili nie moglam sie zalogowac
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie to jest tak, że czasem on przyjdzie po mnie na pkp, jak wracam z uczelni, rzadziej ja po niego na autobus ;p albo o, po prostu, przychodzi po mnie, idziemy na krótki spacer czy ławki. U mnie w mieszkaniu nie ma warunków, żebyśmy się mogli spotykać [dzielę pokój z bratem, na szczęście mam własnego laptopa ] i zawsze spotykamy sie u niego. A co do kolegów, to czasem razem do nich chodzimy, a czasem Tż odprowadza mnie wieczorem i idzie na chwilę do nich pogadać. Na początku związku byłam zła o to i zazdrosna. Ale teraz dużo się zmieniło, jeśli chodzi o spotkania z jego kolegami, jestem wyrozumiała, widuje się z nimi właściwie codziennie i nie robię mu o to akcji. Nawet jak chcę się pozłościć to tłumaczę sobie, że nie, nie powinnam, nie ma o co i nawet wychodzi. Wtedy on często mi mówi, że jestem wspaniała, a ostatnio nawet powiedział,że widzi jak bardzo zmieniłam się w tej kwestii, co było bardzo miłe. Jednak czasem są takie dni, że 'musze' się sfoszyć o cokolwiek, a później jest mi głupio, że przemnie kłócimy się o jakąś głupotę.
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
melduję się w nowej części
![]() dalej mi nie przeszło, głównie leżę w łóżku z lapkiem bo mi niedobrze jak siedzę przyszedł tż ze szkoły, położył się obok i zasnęliśmy na 4h ;/ i tyle z nauki...więc teraz nie spędzimy razem czasu bo on musi się nauczyć matmy a ja może będę pisać ![]() Sweet - romeo ma trochę racji, ale też powiedziałaś mu jasno, więc nie powinien po Tobie jechać... pogadajcie i zobaczcie, ale nie powinnaś go zwodzić jeśli nie chcesz z nim być co do opalania - nie znoszę ... pomęczę się czasem żeby nie być bardzo biała, ale zawsze z filtrem 30 a kremów nie używam, podkładów też nie, czasem się zmuszam do balsamu do ciała - ja po prostu nienawidzę jak "coś" na mnie jest...
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#106 | ||
|
Zakorzenienie
|
A no co racja to racja , mądrze prawisz
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#107 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pociesze Cie - nie musi to byc lozko, zawsze masz chociazby prysznic ![]() A powiedz nam - skad Ty go wytrzasnelas jak on nie jest z Twojego miasta? ![]() Padlam! I nawet powerade nie pomoze - nie wstane!
|
|||
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
ja też z południa.
![]() sweet- tak jak któraś z dziewczyn napisała, jeśli znów się to skończy łóżkiem, to może pomyśl o nim tak bez lęku, może akurat warto.
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja uwielbiam się opalać
lubię też chodzić na solarium chociaż bardzo rzadko to robię. Ale nigdy nie opalam twarzy ogólnie mam ciemnawą karnację i niewiele mi potrzeba żebym była mulatką
pokochaj jeśli potrafisz... Edytowane przez Lagunaaa Czas edycji: 2010-05-10 o 21:14 |
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do potrzeby- uwierz, czasem jest naprawdę zwierzęca.
|
|
|
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
Nafi, pisałaś coś o imprezie
![]() Ja dziś odpadam Po nocy u kumpeli chce mi się spać Kołdrę ze mnie ściągała Lecę zaraz pod prysznic a później lulu Bo jutro na rano a z Gwiazdą przeprowadzamy jakiś durny scenariusz o narkotykach |
|
|
|
#115 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() M. Chmaj, W. Sokół, J. Wrona "Repetytorium dla kandydatów na studia prawnicze, historyczne, politologiczne i socjologiczne", wyd. DIFIN Poza tym bardzo dobre są podręczniki PWNu. A poza tym podobnie jak tu dziewczyny radziły: - ucz się na bieżąco - zrób sobie tzw. plan działania, co i kiedy powtarzasz (pamiętaj, że w 3 klasie równocześnie uczysz się XX wieku i powtarzasz materiał z poprzednich lat) - pisz wypracowania! (za to jest połowa punktów )najlepiej gdyby ktoś wcześniej wytłumaczył Ci jak się powinno je prawidłowo pisać - przeglądaj mapki, pracuj na tekstach źródłowych - rozwiązuj arkusze matur z poprzednich lat Ja osobiście uczyłam się z podręczników (wydawnictwo Znak), z notatek z lekcji i z repetytorium. Korzystałam też z atlasu historycznego. Po nauczeniu się trzeba materiał powtórzyć ze 2 razy, żeby się utrwalił. Jak zaczniesz już teraz to masz szansę zdać maturę naprawdę doskonale. ![]() Powodzenia. ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Rebel co u Ciebie?
![]() edit: co do opalania, to ja lubie, moze nie tak lezec plackiem na slocu caly dzien, ale lubie grac w pilke na plazy czy jezdzic na odkryty basen (plywanie+opalanie) mioodziooo
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-05-10 o 21:21 |
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- miło mi, sweet jestem Z Romeo nie jest taka prosta sprawa, bo to w moich oczach trochę nieodpowiedzialny facet, niepoukładany jeszcze, a pod trzydziestkę już. NIe ma pomysłu na siebie, a dla mnie to bardzo ważne (zwłaszcza, że szybko sie nudze). Seks to nie wszystko. Pewnie mogłabym byc z nim tylko 'po to', ale .... same wiecie. Jestem już w takim wieku , że na każdego faceta, ktory 'coś tam ode mnie chce' patrze jak na potencjalnego partnera, a on mi sie jakos w ten model nie wpasowuje.... Wyraźnie widzę, że się teraz wycofuje, nasze rozmowy ochłodziły się, już nie jest tak milutko. Troche mi tego szkoda, bo było miło i może jednak przekonałby mnie do siebie tak 'na poważnie' , no ale cóż. Jak narazie foch rządzi .
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taaak tak, pisalam Ci, ze w takim wieku, ze juz masz blizej niz dalej ![]() Bzdury babo opowiadasz! co do potrzeby - wiem, obecnie to przezywam ![]() Szatan wracaj tu i pisz co Ci jest! |
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam zaproszenie na 2-dniowe wielkie wesele
![]() Dwa razy więcej roboty przy wybieraniu stroju, dodać jeszcze, że trzeba się pakować, żeby tam gdzieś spać, potem rano się malować od nowa, nie wiem czy to taki najlepszy pomysł
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

] i zawsze spotykamy sie u niego. A co do kolegów, to czasem razem do nich chodzimy, a czasem Tż odprowadza mnie wieczorem i idzie na chwilę do nich pogadać. Na początku związku byłam zła o to i zazdrosna.
będzie dobrze

przyszedł tż ze szkoły, położył się obok i zasnęliśmy na 4h ;/ i tyle z nauki...więc teraz nie spędzimy razem czasu bo on musi się nauczyć matmy a ja może będę pisać
ja pamiętam, jak rok temu siedzieliśmy u mnie na klatce do 4 aż zaczęło świtać ;d