Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-10, 17:52   #4171
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
mona zadna z tych dwoch wg mnie sie nei nadaje. posciel kup sobie najlepiej jasna, Do tego zainwestuj w fajna kape gladka bez wzorku i do tego 2-3 poduszki ozdobne w kolorystyce pasujacej do sypialni.

myszka mi leci 8tydzien w srode zaczyna sie 9. zdjecie mam ale nie widac za wieke. I moj maz zabronil pokazywac w internecie zdjec z usg Jak juz bedzie widac dzidziulka to i tak wam pokaze

a mi wg usg leci 9 ciekawe....

ja tam na kazdym usg dojrze dzidziulka moze chociaz w K ale nie narzucam sie

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 17:56   #4172
mona_ja
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
mona zadna z tych dwoch wg mnie sie nei nadaje. posciel kup sobie najlepiej jasna, Do tego zainwestuj w fajna kape gladka bez wzorku i do tego 2-3 poduszki ozdobne w kolorystyce pasujacej do sypialni.

myszka mi leci 8tydzien w srode zaczyna sie 9. zdjecie mam ale nie widac za wieke. I moj maz zabronil pokazywac w internecie zdjec z usg Jak juz bedzie widac dzidziulka to i tak wam pokaze
A czemu sie nie nadają? Kapy nie kupie bo nie cierpie narzut i słania tego codzienniepozatym sypialnie mam do spania a nie na wystawe
a pościel chciałam ze wzorkami żeby troche ożywić pokój.Ale dzięki za opinię

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 17:59   #4173
kliwia
Zakorzenienie

mona jak zamontujesz sobie taka mega wzorzysta posciel, i to w dziwnej kolorystyce to bedzie misz masz jak nie wiem
poszukam Ci fajnych poscieli.
Kolor na scianie jest granatowy tak?

myszka, moja ginka do usg wpisala date ost miesiaczki i na wydruku mam tc obliczony wg ost@
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 18:04   #4174
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

myszka, moja ginka do usg wpisala date ost miesiaczki i na wydruku mam tc obliczony wg ost@
ja wg OM to mam chyba 11 tydz. ale liczac 28 dniowy cykle jesli policzyc 38dniowy czyli tyle ile faktycznie bylo to terminy z usg sie zrownaja

Nasz Skarb
Stary 2010-05-10, 18:08   #4175
kliwia
Zakorzenienie

Ana lekarz bedzie wiedzial co to znaczy, L5S1 to pozycja miedzy kregami konkretnego odcinka. Jesli Cie nie boli to chyba poki co nie masz sie co martwic. Moze tam dojsc moze kiedys do jakiejs przepukliny miedzykregowej, moze to byc wynik jakiegos urazu albo cos.

mona juz widze ze to fiolet ciemny jest
ps. aha, bawelna satynowa za 20zl po praniu zrobi Ci sie jak flanela mechata Lepiej zainwestowac w ciut drozsza.

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

mona ok
z tej aukcji co dalas wybralam takie:
sa w miare ladne kolory i do tego bardzo eleganckie
http://www.fotosik.pl/aukcje/aukcjaP...804d9b733.html
http://www.fotosik.pl/aukcje/aukcjaP...5e1ee8140.html

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-05-10 o 18:06
Stary 2010-05-10, 18:09   #4176
myszka_maj
Zakorzenienie

mona_ja jesli wybierac z tych dwoch to chyba pierwsza

mi sie podoba przedostatnia i jeszcze kilak innych z kwiatowym motywem

Nasz Skarb
Stary 2010-05-10, 18:20   #4177
mona_ja
Wtajemniczenie

Coś mi net szwankuje, nie moge cytowac, ciągle mi coś przeskakuje, albo się strona ładuje mega długo
Kliwia ostatnio kupiłam pościel z kory znanej firmy za 70 zł i po kilku praniach zrobiła sie szmata, a na allegro są pościele jednej firmy i ceny wchają sie od 25zł do 50 zł, a potem są andropolu lub greno za ponad stówke, a na taką mnie nie stać
Jedną pościel mam z reala firmy vila czy jakoś tak i ta jest świetna jakościowo ale kosztowała 120 zł.

Nasz Ślub 30.05.2009

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-10, 18:47   #4178
kliwia
Zakorzenienie

mona moze i racja kupic 2-3 posciele tansze
ja mam z greno, jedna dostalismy w slubnym prezencie a druga dokkupilam taka sama, bo my spimy pod dwiema koldrami

myszka

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

zacina mi sie wizaz :/
Stary 2010-05-10, 18:48   #4179
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Hejo, worcilam
Mamy jedno dziecie
ma juz 1,25cm wzrostu i ladnie bije serduszko.
Moj maz nic nie widzial na tym usg i mowi; Nie bede Cie klamal nic nie widzialem
termin porodu 22grudnia.
No to przyszłe święta będą pełne wrażeń u was

OMG moja sąsiadka nade mną śpiewa jakieś kościelne pieśni tak swoją drogą to jeszcze nie widzieliśmy połowy sąsiadów i zawsze się tak czaimy na klatce hehe
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 18:53   #4180
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dzien dobry
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 19:10   #4181
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Ana lekarz bedzie wiedzial co to znaczy, L5S1 to pozycja miedzy kregami konkretnego odcinka. Jesli Cie nie boli to chyba poki co nie masz sie co martwic. Moze tam dojsc moze kiedys do jakiejs przepukliny miedzykregowej, moze to byc wynik jakiegos urazu albo cos.

mona juz widze ze to fiolet ciemny jest
ps. aha, bawelna satynowa za 20zl po praniu zrobi Ci sie jak flanela mechata Lepiej zainwestowac w ciut drozsza.

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

mona ok
z tej aukcji co dalas wybralam takie:
sa w miare ladne kolory i do tego bardzo eleganckie
http://www.fotosik.pl/aukcje/aukcjaP...804d9b733.html
http://www.fotosik.pl/aukcje/aukcjaP...5e1ee8140.html
Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Coś mi net szwankuje, nie moge cytowac, ciągle mi coś przeskakuje, albo się strona ładuje mega długo
Kliwia ostatnio kupiłam pościel z kory znanej firmy za 70 zł i po kilku praniach zrobiła sie szmata, a na allegro są pościele jednej firmy i ceny wchają sie od 25zł do 50 zł, a potem są andropolu lub greno za ponad stówke, a na taką mnie nie stać
Jedną pościel mam z reala firmy vila czy jakoś tak i ta jest świetna jakościowo ale kosztowała 120 zł.
A my dostaliśmy na prezent ślubny pościel z właśnie takiej bawełny satynowej z firmy vila i wiecie co normalnie taka szmata się zrobiła po kilku praniach że szok zmechaciła się i tak jakby wyblakła a takie ładne kolorki miała...ciotka trafiła z kolorem bo kupiła nam taką fioletowo-biało- niebieską i do tego fioletowo białą narzutę a u Tżta w domu mamy pokój na fioletowo pomalowany
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-10, 19:10   #4182
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
mona moze i racja kupic 2-3 posciele tansze
ja mam z greno, jedna dostalismy w slubnym prezencie a druga dokkupilam taka sama, bo my spimy pod dwiema koldrami

myszka

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

zacina mi sie wizaz :/
widze że nie tylko u mnie net szwankuje

nad tą pierwszą pościelą którą zaproponowałaś też się wcześniej zastanawiałam, ale nie jestem pewna co do koloru, czy na żywo nie bedzie w róż bardziej wapdać niż w fiolet.Musze to przemyśleć i może jutro coś zamówie.

ja też sie wbijam do

monarika, w szoku jestem, nasza pościel wygląda jeszcze jak nowa

Nasz Ślub 30.05.2009

Edytowane przez mona_ja
Czas edycji: 2010-05-10 o 19:13
Stary 2010-05-10, 19:19   #4183
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
...
Kliwia no własnie o to chodzi, że boli, tzn nie moge leżeć na wznak na plecach, bo taki ból zaczyna łapać, że przekręcić na bok się nie mogę, ani nogi zgiąć...:/ a do tego mamy problemy z prawym kolanem (przy zginaniu nogi pod odpowiem kątem, coś mi się tam "trze") i myślę, że to może mieć wpływ... jakiś ucisk czy coś... a urazu, żadnego nie pamiętam...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 19:25   #4184
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dziewczynki uwaga uwaga

wiadomość sprzed chwili!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

tadammmmmmmmmmmmmm

dostaliśmy pozwolenie na budowę : jupi:
Super!

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Rybulko - gratuluje i nie ukrywam, ze czekam teraz na realcje z porodowki, zebym wiedziala co mnie czeka a poza tym rezerwuje sobie kawalera Miloszka dla mojej potencjalnej cory
Daysy, piekne mieszkanko brzuszkowe masz dla swojego dzieciatka
Anula - sypialnia marzenie powiedz, co to za fiolet na scianie
Kliwus - dzis juz poniedzialek, wiec zaciskam kciuki za male serduszko

a wogole dziewczyny to szykuja nam sie chrzesciny-tz ma byc chrzestnym w wakacje i to bedzie juz 3 jego dziecie chrzesne tz siostra cioteczna byla u nas na weselu w miesiac po porodzie i na weselu oswiadczyla, ze planuja mojego meza na chrzestnego na co my bylismy w szoku i pozniej po paru tygodniach, jak bylismy u jej mamy to moj tz tak zapytal, czemu on skoro ona ma 2 braci i ciotka sie zachnela i od tamtego momentu cisza i my myslelismy, ze oni sie pogniewali i ze juz dawno po chrzcinach, bo na naszym weselu byla mowa o wrzesniu, a tu sie okazuje, ze dziecko ma rok, chrzcin nie bylo i rodzice nie zmienili zdania co do swojego wyboru takze niespodzianka Ci rodzice maluszka sa bardzo sympatyczni, wiec uknulismy z mezem, ze jak bedziemy miec kiedys 2 dziecko to chrzestnym zrobimy meza tej kuzynki

wynajem raczej nie wchodzi w gre, bo chcemy to zaczac przebudowywac, wiec bedzie syf i malaria w czwartek ubezpieczalismy nasze nowe autko i jest akurat promocja, ze mozna sobie w promocji ubezpieczyc dom i chyba z tego skorzystamy, tylko musze sie dowiedziec, czy moge to zrobic skoro formalnie jeszcze nie jestem wlascicielka
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
zglaszam sprzeciw VETO
Miloszek juz od dawna jest "zaklepany" dla mojej Zuzy.. ktora bedzie za 4 lata a moj Pat dla cory Rybulki tez tej za cztery lata
hahahahha wiec niestety
No właśnie chciałam powiedzieć, że Miłoszek już zarezerwowany, ale widzę, że Marta sama pilnuje swojego zięcia

Muszę lecieć na zakupy, bo zaraz mi sklep zamkną. A tż pojechał do klienta i siedzę sama
Stary 2010-05-10, 19:26   #4185
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
No to przyszłe święta będą pełne wrażeń u was

OMG moja sąsiadka nade mną śpiewa jakieś kościelne pieśni tak swoją drogą to jeszcze nie widzieliśmy połowy sąsiadów i zawsze się tak czaimy na klatce hehe
O matko ale mi się przypomniały moje czasy studenckie mieszkałyśmy we 3 w wynajmowanym mieszkaniu i nad nami mieszkali ludzie, którzy od rana do nocy coś kuli, wiercili i czymś stukali masakra, no to my z dziewczynami wieczorami darłyśmy na całe gardło pieśni, tyle, że nie kościelne a patriotyczne czasami stałyśmy na stole i darłyśmy się do sufitu a wcześniej winko i zabawa normalnie jak ta lala. Właściciel naszego mieszkania przyjeżdżał do nas co miesiąc po czynsz i pewnego dnia mówi, że spotkał sąsiada z góry i on go pyta co to za dzikie wrzaski dochodzą z jego mieszkania, no i mówi właściciel czy my się tak drzemy? A my na siebie miny jak aniołki i do niego proszę pana my mamy sesję my nie mamy czasu, to oni cały czas coś tam wiercą może im się coś na słuch rzuciło u nas to zawsze cichutko i facet nam uwierzył i jeszcze powiedział, ze ci z góry to zawsze jacyś dziwni byli

Cytat:
widze że nie tylko u mnie net szwankuje

nad tą pierwszą pościelą którą zaproponowałaś też się wcześniej zastanawiałam, ale nie jestem pewna co do koloru, czy na żywo nie bedzie w róż bardziej wapdać niż w fiolet.Musze to przemyśleć i może jutro coś zamówie.

ja też sie wbijam do

monarika, w szoku jestem, nasza pościel wygląda jeszcze jak nowa
No właśnie ja też byłam w szoku, nie wiem czy w złej temperaturze ją prałam czy coś ale każdą pościel piorę w takim samym programie i zawsze jest ok a ta zdziadziała
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-10, 19:34   #4186
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

mona jak dla mnie to tez za wzorzyste

my w sumie mamy dwie jedno biało-rózowo w kwiaty od babci wiem ze dobrze chciała ale rozową??
a drugą kupiłam tez taka bawełne satynowaną dalam za komplet 70 zł i juz ma dwa lata i jest boska wcale sie nei spiera i odrobinke tylko wyblakła chce kupic jeszcze jedne taki komplet
mo mamy dwa tylko i pod dwiema kołdrami spimy i jak sciagam do prania to nie mamy pod czym spac
poduchy mamy 4 to jest ale kołdry tylko dwie

ten komplecik mamy błękitno czekoladowo pomarańczowy

nie umiem znalesc ani przypomniec soebie nazwy tej firmy

EDIT

Elway to ta firma

a taka bym widziała u ciebie
http://www.allegro.pl/item1019995949..._elway_4c.html

laseczki wrociłam od fryzjera
mam teraz ryżą głowę z blond pasemkami

jest jasno lładnie bardzo ładnie

maz nawet nie zauwazył dopiero jak zapytał co mnie tak długo zatrzymałopowiedziałam mu zeby sie przyjzał no i tak patrzy patrzy i nic
to mo mowie za nisko patrzysz bo an spodnie patrzał jak popatrzył na twarz mowie stara a jak na włosy to mowi enowa
a on nooooooooooooo u fryzjera bylas
jak masz ladny jasny kolor...

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2010-05-10 o 19:40
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 19:55   #4187
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
zglaszam sprzeciw VETO
Miloszek juz od dawna jest "zaklepany" dla mojej Zuzy.. ktora bedzie za 4 lata a moj Pat dla cory Rybulki tez tej za cztery lata
hahahahha wiec niestety
na tym watku to wszystko juz dawno ustawione jak nie zaciazanie to zaklepywanie zieciow weto
Cytat:

haha super, ze bylo serduszko
Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Super!

No właśnie chciałam powiedzieć, że Miłoszek już zarezerwowany, ale widzę, że Marta sama pilnuje swojego zięcia

Muszę lecieć na zakupy, bo zaraz mi sklep zamkną. A tż pojechał do klienta i siedzę sama
I Ty Brutusie przeciwko mnie
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 19:58   #4188
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

sliczne

(...)
Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość

Super Ci to idzie kobitko, a może by tak na szerszą skalę się tym zająć ?? myślę, że miałabyś zbyt na takie rzeczy zwłaszcza, że na prezent są idealne, a ile kosztują czasami
(...)
Chociaż Wy zauważyłyście moje artydzieło
No taka świeca kosztuje 20 zł wpakowałam ponad pół kilo wosku, jest ciężka dosyć myślałam o tym żeby robić duże świece, ale to jak będę w ciąży to produkcja ruszy, bo wtedy będę mieć duuuużo czasu
Ale i tak sprzedaż po znajomych itp może któraś z wizażanek się skusi

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 20:02   #4189
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Hejo, worcilam
Mamy jedno dziecie
Moj maz nic nie widzial na tym usg i mowi; Nie bede Cie klamal nic nie widzialem
termin porodu 22grudnia.
O no to już macie ładną fasolinkę

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
...

I takie babony w przedszkolu pracują jakbym zobaczyła, że robi kropkę dziecku na ręce to nie wiem czy bym wytrzymała...chyba bym podeszła i maznęła jej kropkę ale na czole i to ma być pedagog?

Ana na tej stronce możesz wkleić opis badania i lekarz odpisze "po polsku"

koleżanka korzystała i była zadwolona, diagnozę potwierdził lekarz rodzinny potem

http://abcbadania.pl/pytania/prosze-...ego-kregoslupa
Cóż zrobić, ale są jeszcze gorsze, nieraz się słyszy i samemu do szkoły też się chodziło...
Dziękuję

Cytat:
...

Co za metody wychowawczemyślę że ta pani już długo pracuje i ma jakieś skrzywienie zawodowe, tzn nie potrafi już nad dzieciakami zapanować to sobie wymyśliła takie dziwne sposoby(które pewnie i tak niewiele dają).
Co do rezonansu, powinnaś się poradzic ortopedy

...
No cóż... każdy ma swoje "metody".
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 20:05   #4190
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Agatek ten mój samoopalacz to deborah Bronze . bardzo polecam.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 20:09   #4191
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Dziewczynki --->K.

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 20:21   #4192
*Agatek*
Zakorzenienie

Madzia a co to za firma, nie znam kompletnie

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 20:27   #4193
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Madzia a co to za firma, nie znam kompletnie
znajoma kosmetyczka mi go poleciła. Patrzę, ze na KWC jest ale wersja rozświetlająca https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...zy-i-ciala.htm wcale plam po nim nie miałam.

Stary 2010-05-10, 20:29   #4194
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Tż zamówił dzisiaj projekt domku... i odebrał moje wyniki badań, ale dowiem się jakie są jak wróci.
I.... pierwszy dzień po praktykach w przedszkolu...
Ogóle dzieciaki boskie... aczkolwiek dziewczynka jedna jest taka rozbrykana, że szok iskra normalnie... no chłopczyk jeden, który ciągle płakał, ale to non stop... A reszta dzieci to takie "normalne" typowe zachowania
Ogólnie zadziwiło mnie trochę podejście pani nauczycielki... Hmm nie myślałam, że tak się praktykuje w co niektórych przedszkolach...
Ogólnie pozytywnie, właśnie skończyłam odrysowywać wazony do ozdabiania na dzień mamy i taty... No i to tak pokrótce... A i jestem w 3-latkach.

A ten gazobeton to suporex inaczej i ocieplenie takie na wierzch dajecie? ja się tak boję, bo później dziecko kopnie i dziura... Ja myślę, o podwójnym murze, tradycyjnie... i ewentualnie dopiero to tynkować...

Ciekawe jak to u nas będzie wyglądać, już się boję... Kochana a Wy mieliście odłożone jakieś pieniążki czy wszystko kredyt?

U męża brata robili z naklejkami... ale powiem, ze wyszło im bosko... Pomalowali pokój na żółto-niebiesko... i to tak krzywo-ale to specjalny efekt... od strony podłogi żółty, wyżej niebieski i efekt jest plaża i ocean i ponaklejali zwierzęta egzotyczne i palmę...
fajnie, ze w przedszkolu Ci się spodobalo. a jesli chodzi o metody wychowawcze juz na rozne rzeczy się napatrzyłam - odiwedzam bardzo wiele przedszkoli i szkol i chyba juz nic mnie nie zdziwi , choc kropek na rekach chyba jeszcze nie spotkałam

tak to suporex na wierzch styropian i tynk (jakos dziur sie nie obawiam )

miesliśmy tylko 20 tyś, ale przydały się na poczatek gdy oczekiwalismy na kredyt. Reszta z kredytu na ile starczy nie wiadomo, a reszte bedziemy dłubac po troszku Pisałam ile nas to wyniosło czy zapomniałam - juz sama nie wiem

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
No to czas się pochwalić moim ostatnim wytworem
Świeca 14,5 x 9,5 x 6,5
sliczna swieca w porównaniu do tych pierwszych zrobilas ogromniaste postepy

Cytat:
Hejo, worcilam
Mamy jedno dziecie
termin porodu 22grudnia.
akurat prezent pod choinke

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Basiu chodzi mi m.in. przezywanie dzieci w stylu, "jesteś głupi" "czy Ty jesteś nienormalny" itp...
Mam pytanie: co robisz? jak dziecko, nie chcę Cię posłuchać? bo np. ta pani, ma zasadę, że stawia takiemu dziecku markerem kropkę na ręce... tzn chciała, bo dziecko się wyrywało, a reszta patrzyła... ale to tak pokrótce...

Dziewczyny na wyniku rezonansu kręgosłupa, mam coś takiego: "Znacznie poszerzony korzeń nerwowy po stronie prawej na poziomie L5/S1" i nigdzie nie mogę znaleźć co to znaczy... Pomóżcie...
oj dzieciaki czasem bywaja nieznosne, ja tez niekiedy jestem na skarju wytrzymalości, ael jeszcze takich metod nie stosuje choc czasem by sie mialo ochote

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Obecnie nie mam tego problemu, bo dzieci mam bardzo grzeczne i słuchają od razu, rzadko kiedy muszę dwa razy powtarzać. Ale w poprzednim roku były takie gagatki co się niezbyt słuchały, jednak nigdy do nich nie mówiłam w obraźliwy sposób. Zależy od sytuacji,w jakiej dziecko nie słucha, ale zawsze trzeba być konsekwentnym, jeśli np. dziecko nie chce posprzątać jakiejś zabawki, a powtórzenie prośby nie skutkuje to mówię, że przykro mi bardzo, ale dziś już ta zabawką się bawić nie będzie.
U tej pani jak się nie mylę problem tkwi w przestrzeganiu zasad, być może była za mało konsekwentna, co teraz rzutuje tym, że dzieci jej nie słuchają. Prawda jest taka, że jeśli dziecko od początku nauczy się zasad, a ty je będziesz egzekwować to nie będziesz miała problemu. A u tej to n-lki coś zaszwankowało w tej sferze. Pomijam już fakt, że takie teksty i metody stosuje
Nie dokońca się z tym zgodze. Owszem większość dzieci się dostosuje ale coraz czesciej spotyka się wyjątki - zanam przypadki gdzie na pewno nie zalezy to od nauczyciela

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
EDIT

Elway to ta firma

a taka bym widziała u ciebie
http://www.allegro.pl/item1019995949..._elway_4c.html

laseczki wrociłam od fryzjera
mam teraz ryżą głowę z blond pasemkami

jest jasno lładnie bardzo ładnie

maz nawet nie zauwazył dopiero jak zapytał co mnie tak długo zatrzymałopowiedziałam mu zeby sie przyjzał no i tak patrzy patrzy i nic
to mo mowie za nisko patrzysz bo an spodnie patrzał jak popatrzył na twarz mowie stara a jak na włosy to mowi enowa
a on nooooooooooooo u fryzjera bylas
jak masz ladny jasny kolor...
Ładna posciel, ktora wybrałas.

A moze jakies foto fryzurki? tak to jest, ze nie łatwo od razu odzyskac blond kolor
Stary 2010-05-10, 20:32   #4195
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India ile was to wszysto do tej pory wyniosło??

Stary 2010-05-10, 20:46   #4196
india83
Zakorzenienie

Cytat:
India ile was to wszysto do tej pory wyniosło??
Na chwile obecna ponad 45 tyś
Stary 2010-05-10, 20:51   #4197
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Na chwile obecna ponad 45 tyś
a co dokładnie się w tej cenie mieści??

Stary 2010-05-10, 20:53   #4198
domi7ks
Zakorzenienie

Kliwia ja moja Polusie urodzilam 22ego grudnia...

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 20:59   #4199
india83
Zakorzenienie

Cytat:
a co dokładnie się w tej cenie mieści??
opłaty za dotychczasowe dokumenty, materiały na fundamenty i parter + 1 strop oraz czesc kasy dla fachowców za za to co już zrobili

dziś był u nas facet od hydrauliki i gazu, ale chyba rozejrzymy sie za kims innym- wydaje mi się, ze ceny miał dosc wysokie, choc porównania jeszcze nie mam- bede sie teraz rozglądac

Edytowane przez india83
Czas edycji: 2010-05-10 o 21:01
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 21:08   #4200
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
opłaty za dotychczasowe dokumenty, materiały na fundamenty i parter + 1 strop oraz czesc kasy dla fachowców za za to co już zrobili

dziś był u nas facet od hydrauliki i gazu, ale chyba rozejrzymy sie za kims innym- wydaje mi się, ze ceny miał dosc wysokie, choc porównania jeszcze nie mam- bede sie teraz rozglądac
No to chyba spoko. Macie juz cały parter i strop

a ile gdzies przewdujecia kasy na stan zamkniety??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości