|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
|
|
|
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Może coś kupię na ta komunię
|
|
#3244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A kupowałaś już kiedyś w tym sklepie? Torebki fuksjowej nie widziałam Hania leć koniecznie do Carry
|
|
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
dobra uśmiech znikł mi z twarzy
tate mam w szpitalu Haniu cieszę się że z mężem tak rewelacyjnie się układa
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3247 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fuksjowa jest wielka, z kieszeniami
|
|
|
|
|
#3249 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W sumie weszłam tam od niechcenia a teraz rozmyślam jak to zrobić żeby coś jeszcze tam kupić
|
|
|
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu az miło czytac twoje posty. Takie szczęscie bije od ciebie Widac,z e urlopik się udał i tęsknota tez swoje zdziałała
|
|
|
|
#3252 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() Cytat:
światowe sandały ![]() Cytat:
Jeszcze 4 dni do weekendu
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
cześć.
tata miał wczoraj dwugodzinną operację, jest szansa że będzie dobrze ale lekarz już zapowiedział że pełnej sprawności w ręce nie odzyska. żeby nie było krwawo napisze tylko że miał bliskie spotkanie z siekierą jak rąbał drewno. stracił bardzo dużo krwi, po operacji miał drgawki. wyglądało to fatalnie , ja zasłabłam dwa razy i mnie wyprowadzili ze szpitala. Mama jeszcze została i na szczęście sytuacja później się unormowała. ale stresa mam do tej pory , siedze jak na szpilkach. dzięki za wszystkie słowa otuchy
|
|
#3254 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Proszę o kciuki bo dzisiaj oddaję do korekty ostateczną wersję pracy licencjackiej . A najlepsze jest to, że w ogóle nie wspomnę o tym szczególe TŻ-owi, zadzwonię do niego po .Ogólnie przeżywam jak mrówka okres bo okazało się, że mój dyplom jest jednym z najlepszych. Nie oszukujmy się, nikt się tego po mnie nie spodziewał (z resztą ja też biorąc pod uwagę to jak olewałam to wszystko). Dopiero w ostatniej chwili wszystkich zadziwiłam. I teraz wiem, że jakby nie było to mnie nie zjedzą na obronie i będzie dobrze! Inna sprawa, że mogą mi polecieć po ocenie za przełożenie terminu. Tak nas straszył profesor... Ale trudno, najważniejsze, że to co im pokażę jest DOBRE i wiem o tym i spokojnie mogę stać tam na środku i się nie wstydzić! Choć raz w życiu! No to wyrzuciłam wszystko z siebie na dobry początek dnia ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
Mój ojciec jakiś czas temu wsadził łapę w piłę tarczową. I przylazł do mnie żebym mu opatrzyła zanim pojechał do szpitala
|
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
część
jodie przykro mi z powodu Twojego taty. mam nadzieje, ze będzie wszystko dobrze |
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Jodie, współczuję bardzo. Trzymam kciuki za Tatę Poemi, jestem pewna, że sobie poradzisz i będziesz miała fajną niespodziankę dla TŻ. Mierzyłam wczoraj parę sukienek. W jednym butiku, do którego pojechałam ze szwagierką i teściową, były bardzo ładne kiecki, ale zajrzę tam jeszcze w piątek, bo jednak materiał mnie nie przekonał (gruba, elastyczna bawełna, kolor szary melanż - wyglądał zbyt zwyczajnie jak dla świadkowej). Ale muszę nieskromnie przyznać, że wyglądałam bosko Dziewczyny ze sklepu przyniosły mi do zmierzenia niebotycznie wysokie szpile, bo przyszłam w balerinach. W takich butach każde nogi wyglądają jak milion dolarów, ale jak dla mnie to można w nich jedynie stać i pozować do zdjęć |
|
|
|
#3258 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() Jodie mam nadzieję że wszystko będzie dobrze! Asiuk a byłaś w Carry? Wysokie szpilki są boskie ale niestety nie dla mnie ![]() Poemi trzymam kciuki za obronę! Dziewczyny potrzebuję pomocy! Co kupić dziewczynce na komunię?Która ma wszystko
|
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Heloo.
Jodie bardzo współczuję tacie i Tobie ...mam nadzieję że dziś jest już lepiej.Poemi no to co?? gratulować trzeba ![]() Asiuk to duży sukces móc powiedzieć o sobie "świetnie wyglądam" ![]() Tak trzymaj.
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Wczoraj miałam urlop, póki co tylko się witam, później poczytam.
|
|
|
|
#3261 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O 17:25 miałam autobus do domu, w drodze dogadywałam się ze szwagierką przez telefon, wysiadłam po drodze z busa. Teściowa i szwagierka zgarnęły mnie po drodze i z powrotem pojechałam do Katowic (nie byłam pewna, czy ten wypad wypali, więc wolałam jechać w stronę domu). W butiku byłyśmy o 18:45, siedziałyśmy do 19:20, potem jechałyśmy ze szwagierką na zabieg do ortopedy, a potem na przymiarkę stanika, który szyje pod suknię ślubną ![]() Byłam w domu po 22 Cytat:
Grunt to dobrze wybrać fason Cytat:
|
|||
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Jodie, strasznie mi przykro Ale trzymam kciuki, żeby wszystko się dla taty dobrze skończyło ![]() A ja mam dziś urlop ![]() Zaraz jadę z TŻ odebrać mój dyplom (po 3 latach od skończenia studiów ), a potem do złotnika wybrać obrączki a dalej nie mamy ani pół pomysłu na grawer ![]() No i przedłużyliśmy z TŻ naszą dietę o tydzień...TŻ wprost chudnie w oczach
|
|
|
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie chciałam miec takiego typowego graweru jak : data slubu (przeciez wiem, kiedy go brałam) czy imion (jakbym nie wiedziała jak mój mąż ma na imie" chcielismy jakies zdanie, które daje całosc dopiero jak się połaczy dwie obraczki TZ : "Ty jestes wszystkim" Ja: "wszystko jest Tobą" |
|
|
|
|
#3264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiu wybierałam sprzęty do mieszkania, więc zmęczyłam się bardziej niż w pracy . |
|
|
|
|
#3265 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dawno się nie odzywałam ale to u mnie norma, muszę mieć wenę żeby coś napisać. W piatek mam usg i jak pójdzie dobrze to może poznam płeć dzieciaczka A od środy przyszłej wybieram się na leniuchowanie. Już nie moge sie wprost doczekać. Jodie współczuję i trzymam kciuki żeby z tatą było wszystko dobrze. Haniu zazdraszczam urlopu, brak mi słońca. Butter my w ogóle nie mieliśmy grawerki, nic nam się nie podobało więc pozostawiliśmy tak jak jest ![]() Asiuk gratki za wytrwanie na Dukanie, ja byłam na nim przez dwa tygodnie a potem musiałam przestać bo dowiedziałam się że jestem w ciązy.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#3266 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
taka obrączka jest jedyna i niepowtarzalna,- wiadomo kto z kim i kiedy
|
|
|
#3267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wrócisz napisz jakie wybraliście ![]() To nieźle z ta dietą. TŻ nie korci wypicie Colki?? ![]() Mój mąż za to puchnie w oczach Cytat:
a ja nie umiem dobrać fasonu do figury![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- I co wybrałaś??
|
|
#3268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do obrączek, to robimy ze swojego złota, wybrane właściwie już mamy. Chcemy półokrągłe najbardziej klasyczne. Najbardziej się nam takie podobają, więc nie ma co kombinować ![]() Na grawer nie ma pomysłu, chociaż chyba najbardziej się skłaniamy ku imieniu z datą...myślałam też o tym co ty masz Madziu... A czemu Twój TŻ puchnie? Z siłki? ![]() Haniu, gdyby nie zmiany planów, to właśnie byłabym w Kielcach
|
||
|
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A o co chodzi w ogóle z tą dietą oczyszczającą?? bo ja nie w temacie. Jakie są zasady?? Ja bym swoje na okrągłe z chęcią zamieniła ....ci enkie i okrągłe podobają mi sie najbardziej. A co do graweru.....mnie przekonuje to co napisała Zuzaz i ta data nie wydaje mi sie już taka oklepana.![]() Mój puchnie od siłki. Niektóre koszulki już mu na łapę nie wchodzą...po 2 miesiącach treningu. No ale ma dobra dietę i pije cały czas odżywki białkowe ![]() No jak dla mnie to szkoda że plany sie zmieniły
|
|
#3270 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.

Jak spisały się buty z Sigmy?
tate mam w szpitalu

O 17:25 miałam autobus do domu, w drodze dogadywałam się ze szwagierką przez telefon, wysiadłam po drodze z busa. Teściowa i szwagierka zgarnęły mnie po drodze i z powrotem pojechałam do Katowic