Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-10, 19:08   #3121
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

A mój będzie bez, bo nam się nie podobają te kamizelki, a poza tym to zawsze jeszcze jedna warstwa docieplająca Ale i tak będzie się wyróżniać, bo będzie mieć mankiety na spinki (u nas goście nie noszą raczej takich) i biały krawat

Ucho się odetkało, ale i tak nie czuję się zbyt komfortowo
Dzięki za brawka. Wysłałam dziś zaproszenia. Zaraz będziemy zamawiać brakujące zaproszenia i zawiadomienia (dla tej Genowefy, co okazała się być Eugenią i dla koleżanek, o których wcześniej nie pomyślałam). Oczywiście jutro też zdam relację
TŻ tak wyglądał po oczepinach, tylko krawat ecru. Na plener też tak będzie bo fular celowo oddaliśmy na oczepinach

za odetkane ucho
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 19:26   #3122
gospella
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19198638]TŻ tak wyglądał po oczepinach, tylko krawat ecru. Na plener też tak będzie bo fular celowo oddaliśmy na oczepinach

za odetkane ucho [/QUOTE]
Gusia u was juz 16 dni po ślubie, jak ten czas leci....
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 19:32   #3123
Konto usunięte

Nooo 16 dni, a to jakby było wczoraj
a czasu na plener ciągle brak.... wrrr stram się TŻta namówić na niedzielę, ale ciekwe jak pogoda...
Remii byliście w weekned na tym plenerze?
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 19:33   #3124
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:

Ale masz kumulację Trzymam
mam nadzieję, że coś mi się kurczę uda!

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 19:47   #3125
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
teraz to już nie ważne, najważniejsze że już nie zdycham z bólu
No właśnie,co racja to racja.

Cytat:
Dziękuję Ci za gratulacje
Bardzo prosze.

Cytat:
Mad a gdzie w ogóle się wybieracie w podróż poślubną? Bo widziałam już w Twoich zakupach kubki termiczne, teraz lodóweczka
Póki co w podróż się nie wybieramy,a ta lodówka i kubki termiczne kupione dlatego bo jedziemy niebawem do Polski.

Cytat:
wróciłam z pracy i będziemy wieczorem zdzierać tynk w pokoju z TŻ bo odchodzi
Ulallala,praca wre.

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
ok fajnie śnił mi się ten wypadek, a dzisiaj właśnie był , ze 5 osób zginęło niedaleko mnie w okropnym wypadku samochodowym na onecie pisza o tym...
O to nieźle. :/ A ty może masz prorocze sny.

Cytat:
Ucho się odetkało, ale i tak nie czuję się zbyt komfortowo
Dzięki za brawka. Wysłałam dziś zaproszenia. Zaraz będziemy zamawiać brakujące zaproszenia i zawiadomienia (dla tej Genowefy, co okazała się być Eugenią i dla koleżanek, o których wcześniej nie pomyślałam). Oczywiście jutro też zdam relację
To fajnie,że ucho się odetkało.
Prosze bardzo. Czekam,więc jutro na relacje.

Cytat:
Coś chyba kiepsko Ci to płodzenie idzie, bo nie dostałam pw
Chcesz, żebym Ci jakąś listę zrobiła?
Jeszcze Pw nienapisałam to fakt. Zaraz wyśle.
Nie,nie o liste chodzi.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 20:01   #3126
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Póki co w podróż się nie wybieramy,a ta lodówka i kubki termiczne kupione dlatego bo jedziemy niebawem do Polski.
o właśnie Mad bo kiedyś wklejałaś te Wasze kubki termiczne, mam taki sam i powiem Ci, że sprawdza się w 100% dzisiaj nawet zabrałam w nim gorące kakao i popijałam rano w pracy

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 20:11   #3127
madmuazelle
BAN stały

lusi,to super że masz taki sam kubek termiczny i bardzo dobrze się sprawuje. A propo kakao dawno nie piłam,a bardzo lubie. A kupiliśmy je sobie,bo mi niewygodnie pić z kubka termosowego.

Wam też wizaż zamula.
Stary 2010-05-10, 20:18   #3128
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
a ja się dziś załamałam, nie ma dla mnie biustonoszy....
jutro jadę po 1 za całe 179zł makabra
na prawde makabra, nie dalabym tyle kasy za stanik,

odebralam suknie z pralni, niestety nie doprala sie, troche szkoda bo mialam co do niej pewne plany
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 20:27   #3129
201701300931
Konto usunięte

Ja dzisiaj wróciłam do Wrocławia i oczywiście musiałam się pokłócić z TŻ, więc od przyjazdu nawet normalnie nie porozmawialiśmy... Więc ja, zanim się wypakowałam, musiałam ugotować obiad, bo TŻ sobie wymyślił fryzjera na 18 i On by już nie zdążył zrobić. Naczynia oczywiście też dla mnie zostały. No i wstawienie dwóch pralek i wywieszenie potem tego wszystkiego.

Zła jestem Nawet człowiek nie może normalnie odetchnąć
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 20:32   #3130
metkaa
Zakorzenienie

wiem cos na ten temat, tzn u nas przed weselem byl remont (z reszta jeszcze sie ciagnie) i tez mnie wszystko wkurzało i nie mozna bylo o slubie pomyslec
Stary 2010-05-10, 20:42   #3131
lusmarija
Wtajemniczenie

dziewczyny z 15 maja jak samopoczucie ??

Stary 2010-05-10, 20:45   #3132
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
dziewczyny z 15 maja jak samopoczucie ??
Jeszcze to do mnie dotarło Więc nawet o tym nie myślę...

Ale miałam koszmarek ślubny dzisiaj... Śniła mi się najpierw uroczystość w Kościele i była przepiękna. A potem poszliśmy na salę i w trakcie obiadu nagle pełno gości (łącznie z panem młodym) gdzieś wyszło i nie wracali... Zostało tylko kilka osób. Więc w którymś momencie poszłam do pokoju i ryczałam całą noc, że ludzie olali nasze wesele. I po kilku godzinach wrócili i się okazało, że poszli coś zwiedzać. A ja się przez resztę nocy kłóciłam z mężem, że chcę rozwodu i unieważnienia ślubu, bo mnie opuścił tej nocy. I dzięki temu obudziłam się mega wściekła
Stary 2010-05-10, 20:50   #3133
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
no tak w sumie to jeszcze kupa czasu

Cytat:
Ale miałam koszmarek ślubny dzisiaj... Śniła mi się najpierw uroczystość w Kościele i była przepiękna. A potem poszliśmy na salę i w trakcie obiadu nagle pełno gości (łącznie z panem młodym) gdzieś wyszło i nie wracali... Zostało tylko kilka osób. Więc w którymś momencie poszłam do pokoju i ryczałam całą noc, że ludzie olali nasze wesele. I po kilku godzinach wrócili i się okazało, że poszli coś zwiedzać. A ja się przez resztę nocy kłóciłam z mężem, że chcę rozwodu i unieważnienia ślubu, bo mnie opuścił tej nocy. I dzięki temu obudziłam się mega wściekła
biedny ten Twój TZ,nie chciałabym być na jego miejscu

Stary 2010-05-10, 20:58   #3134
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
biedny ten Twój TZ,nie chciałabym być na jego miejscu
Ja dzisiaj byłam w domku, więc się to na Nim nie odbiło, bo mi wszystko przeszło :P Ale inny temat do kłótni się znalazł
Stary 2010-05-10, 21:04   #3135
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja dzisiaj byłam w domku, więc się to na Nim nie odbiło, bo mi wszystko przeszło :P Ale inny temat do kłótni się znalazł
oj tam czasami i drobne kłótnie są potrzebne
i potem tak fajnie można się godzić

Stary 2010-05-10, 21:27   #3136
chilanes
Zakorzenienie

Danaeee84 ojjjj już Ty długo panienką nie będziesz! Za mąż trza Ci iśc, jużTy panienką nie będziesz....
czy jakoś tak to leciało
Stary 2010-05-10, 21:27   #3137
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
na prawde makabra, nie dalabym tyle kasy za stanik,

odebralam suknie z pralni, niestety nie doprala sie, troche szkoda bo mialam co do niej pewne plany
Ja bym poszła z tym na salę niech oddają połowę kasy albo ci dopierają. no niezłe przegięcie!

Cytat:
Ja dzisiaj wróciłam do Wrocławia i oczywiście musiałam się pokłócić z TŻ, więc od przyjazdu nawet normalnie nie porozmawialiśmy... Więc ja, zanim się wypakowałam, musiałam ugotować obiad, bo TŻ sobie wymyślił fryzjera na 18 i On by już nie zdążył zrobić. Naczynia oczywiście też dla mnie zostały. No i wstawienie dwóch pralek i wywieszenie potem tego wszystkiego.

Zła jestem Nawet człowiek nie może normalnie odetchnąć
Powiem Wam że po ostatnim tygodniu przed slubem byłam tak zmęczona, że masakra bo ciągle pracowałam i do tego trzeba było dostarczyć napoje, alkohol, ostatnie lekcje tańca, próba make upu i duuużo jescze rzeczy ... w piątek rano ledwo się zwlekłam z łóżka takie zakwasy miałam i zmęczenie materiału. Dobra rada zaplanujcie sobie wszytsko, żeby chociaż 2-3 dni prze ślubem niewiele zostało i mozna było się zrelaksowac i odpocząć...
Stary 2010-05-10, 21:52   #3138
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
o to to
a ja jak kiedyś miałam zatkane uszy to tak dmuchałam, dmuchałam i nic nie dawało więc poszłam do lekarza i się okazało że mam jakieś zapalenie czegoś (już nie pamiętam - kowadełka czy coś ) i odetkało mi się dopiero nastepnego dnia
Trąbki słuchowe??

Cześć
Dopiero niedawno wróciłam do domu Padam na pyszczek :/
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 22:02   #3139
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:

No to rzeczywiście koszmarek okropny

Wiecie co... musiałam dziś z siebie zrobić debila nie z własnej winy... Zamówiłam w pierwszej partii 2 tygodnie temu zaproszenie dla TŻta chrzestnej na all na imię Genowefa, po czym dowiedzieliśmy się, że obchodzi imieniny we wrześniu, więc wyszło, że jednak ma na imię Eugenia... No ale o tym już Wam kiedyś pisałam. Zamówiłam dziś na all kilka zaproszeń, w tym dla tej nieszczęsnej Eugenii. Później kazałam TŻtowi na kartkach od komunii sprawdzić datę, bo potrzebna nam na jutro do protokołu, a na tej kartce patrzę podpis "G. R. ..........scy". Normalnie padłam Napisałam zaraz do tej babki, że jednak zmiana planów i proszę o zmienienie Eugenii na Genowefę (bo pierwszą wersję zaproszenia z Genowefą pogniotłam). Sobie babka pomyśli, że nieźle zakręcona jestem, albo jakaś upośledzona w ogóle
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 22:12   #3140
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
No to rzeczywiście koszmarek okropny

Wiecie co... musiałam dziś z siebie zrobić debila nie z własnej winy... Zamówiłam w pierwszej partii 2 tygodnie temu zaproszenie dla TŻta chrzestnej na all na imię Genowefa, po czym dowiedzieliśmy się, że obchodzi imieniny we wrześniu, więc wyszło, że jednak ma na imię Eugenia... No ale o tym już Wam kiedyś pisałam. Zamówiłam dziś na all kilka zaproszeń, w tym dla tej nieszczęsnej Eugenii. Później kazałam TŻtowi na kartkach od komunii sprawdzić datę, bo potrzebna nam na jutro do protokołu, a na tej kartce patrzę podpis "G. R. ..........scy". Normalnie padłam Napisałam zaraz do tej babki, że jednak zmiana planów i proszę o zmienienie Eugenii na Genowefę (bo pierwszą wersję zaproszenia z Genowefą pogniotłam). Sobie babka pomyśli, że nieźle zakręcona jestem, albo jakaś upośledzona w ogóle
Ojej no to nieźle Wam się zakręciło z tym imeniem/imionami.
Stary 2010-05-10, 22:16   #3141
chilanes
Zakorzenienie

no tak to jest, jak na obie wersje imienia w skrócie Genia
Stary 2010-05-10, 23:12   #3142
madmuazelle
BAN stały

Oblubieniec czeka już, The weeding singers

http://www.youtube.com/watch?v=lYWsx...eature=related lubie jak zespół spiewa i gra na gitarze. I chyba musze nad tym pomyśleć.
Stary 2010-05-11, 07:55   #3143
metkaa
Zakorzenienie

czesc

ja sobie juz w pracy siedze ale pracowac mi sie nie chce

Guska1979 gdyby to byla sala taka jak wiekszosc z was ma to bym pewnie poszła, ale to sala OSP, nie wiadomo kogo brac do odpowiedzialnosci, i chyba za duzo zachodu, no nie wiem , tyle ze wkurzona jestem,

madmuazelle ja tez bardzo lubie jak zespol gra na gitarze ale u mnie sie to nie udalo, chyba troche za pozno wzielam sie za szukanie kogos, organista tak "pieknie" spiewal ze na drugim osiedlu go bylo słychac
Stary 2010-05-11, 08:13   #3144
83mika
Raczkowanie

Witam
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
o wiesz ze to świetny argument dla mojego TZ bo ona jakoś niechętnie do tej kamizelki teraz podchodzi
Dzieki za pomysł
Ciesze się, może się udao, no muszę przyznać, że mój TŻ był baaardzo przeciwny a tu proszę
A to efekt moich wczorajszych zakupów:
śliczna podwiązka z personalizacją, tak samo "zmiękczone" nasze imionka są wygrawerowane na obrączkach, na kieliszkach i będą na wstążeczce
Załącznik 3097820
kieliszki, fajna pamiątka
Załącznik 3097822
i pończochy
Załącznik 3097821
No ja już praktycznie jestem ubrana, jeszcze majteczki
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 08:19   #3145
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Witam

Ciesze się, może się udao, no muszę przyznać, że mój TŻ był baaardzo przeciwny a tu proszę
śliczna podwiązka z personalizacją, tak samo "zmiękczone" nasze imionka są wygrawerowane na obrączkach, na kieliszkach i będą na wstążeczce
Załącznik 3097820
kieliszki, fajna pamiątka
Załącznik 3097822
i pończochy
Załącznik 3097821
No ja już praktycznie jestem ubrana, jeszcze majteczki
wszystko bardzo ładne, ponczochy w dobrym rozmiarze kupiłas? bo ja mialam za duze i musialam rajstopy zalozyc,
my na obraczkach tez mamy grawer ale moj mezus nie chcial imienia zdrobniale a ja swoje lubie wlasnie zdrobniale no ale czego sie nie robi dla meza
Stary 2010-05-11, 08:39   #3146
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
wszystko bardzo ładne, ponczochy w dobrym rozmiarze kupiłas? bo ja mialam za duze i musialam rajstopy zalozyc,
my na obraczkach tez mamy grawer ale moj mezus nie chcial imienia zdrobniale a ja swoje lubie wlasnie zdrobniale no ale czego sie nie robi dla meza
Wydaje mi się, że w dobrym, tam są dwa paseczki silikonowe, więc będą sie dobrze trzymały. A co do graweru to na mojego TŻcika wszyscy mówią zrobniale oprocz mnie, ale ładne ma imię, a on na mnie mówi często Moniś
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 10:03   #3147
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Trąbki słuchowe??

Cześć
Dopiero niedawno wróciłam do domu Padam na pyszczek :/
może może... to było z 4 lata temu i nie pamiętam w ogóle

Cytat:
Oblubieniec czeka już, The weeding singers

http://www.youtube.com/watch?v=lYWsx...eature=related lubie jak zespół spiewa i gra na gitarze. I chyba musze nad tym pomyśleć.
u mnie tak będzie

Cytat:
Wydaje mi się, że w dobrym, tam są dwa paseczki silikonowe, więc będą sie dobrze trzymały. A co do graweru to na mojego TŻcika wszyscy mówią zrobniale oprocz mnie, ale ładne ma imię, a on na mnie mówi często Moniś
o właśnie mi przypomniałyście o naszych obrączkach! muszę zadzwonić do jubilera bo podobno na wczoraj miał być a nikt do tżta nie dzwonił no już się nie mogę doczekać jak będę miała je w łapkach
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 10:24   #3148
agator74
Rozeznanie

czesc
chcialabym sie wam pochwalic ze wczoraj bylismy mierzyc obraczki. I jedne nam sie spodobaly i to chyba te
a juz myslalam ze nic wspolnie nie wybierzemy bo co innego podobalo mi sie a co innego tztowi. I tak w paru sklepach przymierzalismy moje typy a potem jego. Moze jeszcze pojdziemy do jednego salonu a jak nic nie bedzie to wracamy do tamtego. Mamy jeszcze tam znizke bo tzcik kupil tam pierscionek zareczynowy
Kurcze nie myslalam ze to bedzie takie przezycie, az zal mi bylo ja zdjac i nawet rozmiar idealnie pasowal
pogoda cos nie wyrazna, trzymajcie kciuki bo moze mi sie uda z praca

Kubuś jest już z nami 19.03.2012
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 10:31   #3149
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
no tak to jest, jak na obie wersje imienia w skrócie Genia
Tak to jest jak się na chrzestną bierze koleżankę

Cytat:
Mi też się to bardzo podoba i właśnie tak będziemy mieć 2 gitary, keyboard i skrzypce.

Cytat:
Superaśna ta podwiązka - będzie fajna pamiątka. Kieliszki i pończochy też fajne

Przejrzeliśmy wczoraj z TŻtem pytania z protokołu ślubnego, żeby się przygotować na dziś Wzięłam sobie wieczorem theraflu i tak mnie zmogło, że po chwili zasnęłam. Dobry środek nasenny, a niby na grypę ma być Ale nas czeka dziś dzień pełen wrażeń

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
czesc
chcialabym sie wam pochwalic ze wczoraj bylismy mierzyc obraczki. I jedne nam sie spodobaly i to chyba te
a juz myslalam ze nic wspolnie nie wybierzemy bo co innego podobalo mi sie a co innego tztowi. I tak w paru sklepach przymierzalismy moje typy a potem jego. Moze jeszcze pojdziemy do jednego salonu a jak nic nie bedzie to wracamy do tamtego. Mamy jeszcze tam znizke bo tzcik kupil tam pierscionek zareczynowy
Kurcze nie myslalam ze to bedzie takie przezycie, az zal mi bylo ja zdjac i nawet rozmiar idealnie pasowal
pogoda cos nie wyrazna, trzymajcie kciuki bo moze mi sie uda z praca
Masz jakieś fotki tych obrączek?

Widzę, że się nie przywitałam, więc tak trochę może od tyłka strony, ale lepiej późno niż wcale:
Dzień dobry
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 11:21   #3150
Aaś
Zakorzenienie

Dziewczyny znalazłam w spisie mojego zespołu taką piosenkę zamiast "cudownych rodziców mam" --> http://www.youtube.com/watch?v=tUCwtgDleow

Dla mnie średnie ale może komuś się spodoba bo ja i tak zostanę przy p. Sipińskiej
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości