|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
U mnie piękne słoneczko, niemalże bezchmurne niebo
![]() Dzień dobry
|
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
ja też nie
![]() Cytat:
ja bym nie umiała zasnąć przed kompem... prędzej bym poszła już do łożka naprzeciwko biurka albo z kompem do łożka ![]() naj to masz faktycznie przerąbane zaraz strzele sobie kawe
|
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
ide do pracy - papa dziewczynki - milego dnia
nie pisac mi tu za duzo
|
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w taki o to sposób rozmawiam przez skype
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Nadrobiłam ![]() Rain bardzo pięknie wyglądałaś Masz klasę-nie to co kilka dziewczyn z Twojego roku.Pozwolę sobie wyrazić opinię,że kilka z nich wyglądało fatalnie,a zwłaszcza nie mogę patrzeć na tę dziewczynę w jasnej,obcisłej miniówce+ jakiś czarny gorset (?? ??). Masakra.
|
|
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Moje ukochane zazdrośnice.
Włożyłam dzisiaj nowe ciuchy (efekt wczorajszych zakupów), ubrałam nowe perfumy, pomalowałam paznokcie nowym lakierem i czuję się super Zupełnie przeciwnie do tego, co czułam wczoraj. Poza tym dzisiaj wieczorem zobaczę się wreszcie z Tżtem. A ubrania od teściowej dostanę po powrocie Tzta z pracy, bo chce zobaczyć jak je przymierzam ;-)
|
|
|
|
#3848 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() musi być lato !![]() Cytat:
![]() Cytat:
byś trzymała sie mocno tego postanowienia![]() Cytat:
też nie raz zasnełam nad kompem wiec Cie rozumiem![]() podzielisz sie?? u mnie pochmurno![]() Cytat:
![]() Uciekam na zajecia a później Tż przyjedzie Papa
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-05-11 o 10:20 |
|||||
|
|
|
#3849 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Dzisiaj raczej będę subskrybować, bo pisanie tutaj jest jednoznacznie z nie pisaniem pracy. Ale numer wczoraj odstawił mi mój brat. Wie w jakim jestem ostatnio nastroju i tak jak Wam pisałam zabrał mnie na zakupy, a potem na disco Oczywiście byłąm nieodpowiednio ubrana, więc kazał wybierać mi bluzkę (była w jeansach, więc dołu nie było trzeba zmieniać, poza tym aż tak nie mogłabym Go wykorzystać ) Wyszalałam się jak głupia, kochany Braciszek. Gdybym znalazła takiego Tżta... eh---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- A i oczywiście o tym, że idziemy na disco powiedział mi jak kazał wybierać bluzkę
|
|
|
|
#3850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko zamiast stepperka twister i rower Ujdzie?
|
||
|
|
|
#3851 |
|
Raczkowanie
|
Ale imprezowanie na poczatku tygodnia nie było dobrym pomysłem
Ja mam wprawdzie wolne, ale brat dzisiaj poszedł do szkoły
|
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia pokażę, o ile będzie co pokazywać ;-) |
|
|
|
|
#3853 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super! ![]() tęskno mi za takim uczuciem więc pewnie też się niebawem wybiorę na jakieś zakupy.....
|
|
|
|
|
#3856 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi jakie masz nowe ciuszki?
![]() Ja dzisiaj idę z Mamą kupić ciuchy do pracy. Mam pełno koszul,ale najczęściej nosiłam z jeansami, chyba że były jakieś egzaminy to formalne koszule nosiłam z formalnymi spódnicami,sukienkami i spodniami. Ale tych mam strasznie mało:/ Jedne czarne spodnie w kant,dwie spódnice (jakoś najciężej mi zawsze kupić spódnicę) i jedną sukienkę. Nie lubię garsonek i żakietów,ale może znajdę coś bardziej młodzieżowego. Co do odstawiania słodyczy to ja już dawno temu odstawiłam,ale... jak byliśmy we Francji to były tam moje ukochane,jedyne które jem-Pringlesy Texas BBQ Oby poszło w tyłek i biust ![]() ![]() Wczoraj byłam u lekarki od medycyny pracy. Uwaga ślepce z dużą wadą wzroku! Dowiedziałam się wszystkiego co przydatne ![]() Pani wytłumaczyła mi na rysunkach czemu osoby z dużymi wadami wzroku (powyżej -5) nie mogą się wysilać. To nie jest jednak tak,że trzeba mieć coś z siatkówką-chodzi o to,że osoby z dużymi wadami wzroku mają o wiele cienszą powłokę w gałce ocznej. Siatkówka jest z tyłu oka. Podczas wysiłku gałka oczna tak się spłaszcza i o ile u osób z prawidłowym wzrokiem ta gałka nie spłaszcza się tak bardzo z racji tego,że mają grubszą powłoczkę,o tyle u ślepców strasznie się spłaszcza i wtedy siatkówkę może ROZSADZIĆ. Z tej przyczyny niemal na pewno nie będę mogła rodzić naturalnie ![]() I z tej przyczyny nie można dźwigać więcej niż 5 kg jednorazowo. * Korekcja laserowa wzroku polepsza widzenie,ale nie przyczynia się do tego,że ta gałka oczna stanie się grubsza.Więc nawet po korekcji nie można się wysilać. |
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla złapania psychicznej równowagi
|
|
|
|
|
#3859 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Doradca finansowy to jest to co chcesz w życiu robić czy to praca tymczasowa? A szwagierka nie ma Ci za złe, że rezygnujesz z pracy u niej?Pringelsy, najbardziej lubię cebulowo- śmietanowe chyba
|
|
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko pewnie nie spodziewała się,że już w tym miesiącu ją opuszczę.Na szczęście zadbałam już o zastępstwo( moja koleżanka ) ale i tak są problemy z 3 dniami końcem miesiąca kiedy ja miałam być i teraz niewiadomo kto mnie zastąpi. Nic już na to nie poradzę- umowę tego typu można wypowiedzieć z dnia na dzień. Poza tym jutro,w piątek,sobotę i niedzielę będę jeszcze w sklepie i potem też być może 29 maja,bo to wolna dla mnie sobota a nie ma kto przyjść. Co do pracy to ja chcę zostać DYREKTOREM ![]() ![]() ![]() U mnie w najbliższej rodzinie wszyscy,oprócz brata pracują w bankach-Tata,Mama i Bratowa
|
|
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuś jasne, że się podzielę, tylko jak ?
![]() Carmi, noo to zazdraszczam znacznego powiększenia zasobów w garderobie ![]() Aleee u mnie cieplutko dzisiaj ![]() No i miałam się dziś widzieć z Tż i co? I znowu bo musi zostać dłużej w pracy, a później pewnie będzie zmęczony i jak zwykle zaśnie, a ja nie mam znowu ochoty leżeć i gapić się w sufit
|
|
|
|
#3862 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak nie ma kto być w ostatnie dni miesiąca, to niech szwagierka sama postoi za ladą
|
|
|
|
|
#3863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zerwałam się z metafizyki bo wczoraj dostałam zwrot podatku. Efektem jest stanik Panache zobaczymy jak długo, pewnie się rozciągnie a z miski zacznie wylatywaćhttp://www.dopasowana.pl/product-pol...leo-5682-.html chyba dobrze zrobiłam że kupiłam tam bo na allegro nie mogę znaleźć (ej czy to jest dużo ? tak jak mutant 100 kilo z cyckami jak armaty ? Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-05-11 o 11:11 |
||
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ech, jestem na zajeciach - dostalismy opieprz, ze projekt nie jest gotowy. no ale co sie bede przejmowac, jak gosciu nawet na moje maile nie odpisuje? ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- I glodna jestem, ale dopiero za minut 35 bedzie sie mozna po jedzenie urwac
|
#3865 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście ma 3 chłopaków, i kiedyś mi powiedziała, że spełniłam jej marzenie o posiadaniu córki ![]() Chociaż tak naprawdę bardzo rzadko się widujemy. Cytat:
A ciuszki pokażę wieczorem, sama nei wiem co tam jest ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, widzę was!
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech no trudno się mówi, zobaczymy się prawdopodobnie w czwartek...
|
|
|
|
|
#3868 |
|
Raczkowanie
|
My Ciebie też
![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- A te ubrania od Teściowej to fajne są? Czy średnio trafia w Twój styl? Fajnie z Nią masz, ona usczęśliwia Ciebie, bo Ci daje ubrania, a Ty ją, bo chciała mieć córkę Równowaga w przyrodzie musi być
|
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja potencjalna tesciowa ma 2 synow, ale jakos nie widze takiego zainteresowania mna
|
|
#3870 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam ze spotkania i szczerze to mnie zdołowało jeszcze bardziej
Zaraz wysyłam do promotora tabelki do sprawdzenia i umówię się z nim na jakiś meeting, muszę z nim to obgadać...Cytat:
Chyba, że mój TŻ znowu nie będzie miał pomysłu na prezent urodzinowy i się skończy jak w zeszłym roku w perfumerii ![]() Też słyszałam takie pesymistyczne prognozy, że ponoć przez ten wulkan ma się coś złego z pogodą dziać :/ Cytat:
A ile ja się w życiu nasłuchałam, że nie mam gustu Cóż... każdy inny ma sposób na ubieranie i inaczej chciał na tym balu wyglądać... Ale powiem, że tej mini i gorsetu też nie czaję a skojarzenia do tego stroju miałam jakieś takie... latarniane Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

nie pisac mi tu za duzo 

byś trzymała sie mocno tego postanowienia
też nie raz zasnełam nad kompem wiec Cie rozumiem
u mnie pochmurno
13.03.2008
Chyba, że mój TŻ znowu nie będzie miał pomysłu na prezent urodzinowy i się skończy jak w zeszłym roku w perfumerii