|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat 'how do you know I'm mad?' said Alice 'you must be' said the Cat 'or you wouldn't have come here' Edytowane przez laylaaa Czas edycji: 2010-05-11 o 12:07 |
|
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3544 |
|
Konto usunięte
|
Jest jeszcze szansa że dostanę róż z Go Snow na przecenie? Zamarzył mi się
![]() Po za tym te pasiaki z Sun Club są dostępne cały czas? W tej drugiej szafie? Co tam więcej jest? Bo widziałam raz przed 5 sekund i nie wiem czy się pofatygować |
|
|
|
#3545 |
|
Rozeznanie
|
kochane czy jest ten odcień lakieru jest w ogóle jeszcze w sprzedaży, czy u nas go nie było wcale
![]() http://www.parokeets.com/en/2009/06/essence-chill-out/ zawsze jak jestem w naturze to go szukam, ale teraz patrzę, że nawet go nie ma na stronie essence ![]() a może znacie jakiś niedrogi lakier o podobnym kolorze, takim brzoskwiniowo-różowym? |
|
|
|
#3546 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ( tzn. w Toruniu na Starówce) wzięłam wczoraj ostatni róż z Go Snow( nie licząc testera) więc może uda Ci się go jeszcze dorwać
|
|
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oh! widziałam ten róż w koszyczku wyprzedażowym więc warto poszukać
|
|
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Róż z Go Snow bardzo ładnie się nakłada i rozprowadza. Ma przyjemną konsystencję,nie robi placków,plam,nie można z nim przesadzić ani przedobrzyć. Właśnie dzisiaj mam go na policzkach i daję naturalny,ładny efekt.Bardzo polecam
|
|
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może głupie pytanie, ale czym go nakładasz? Bo on ma taką kremową konsystencję. Palcami czy pędzelkiem?
|
|
|
|
|
#3551 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a czy w zieleńcu są jakieś koszyczki z wyprzedażami jak na starówce? nigdy nie widziałam, a może są
|
|
|
|
|
#3552 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Własnie wydaje mi sie ze na 'suchej' skórze z pudrem może się rolować. Chyba że najpierw róż a potem puder ale watpie że bedzie widać efekt.Możesz zrobić foto na ręce z kolorem? Bo w sumie na oczy go nie widziałam póki co
|
|
|
|
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nakładam po palcami. Pędzelkiem nie próbowałam ale myślę,że palcami daję lepszy i bardziej naturalny efekt.
|
|
|
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle, że mam już dosyć długą listę na jutro Ale szafy Essence napewno nie ominę |
|
|
|
|
#3555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nic ciekawego tam nie maza to na sarowce w koszyczku sa 3 wycofane kredki ll te niebieskie ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
ale nic ciekawego tam nie maza to na sarowce w koszyczku sa 3 wycofane kredki ll te niebieskie |
||
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Widze, że coraz nas więcej z Torunia ;]
|
|
|
|
#3558 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chodzi o te turkusowe kredki Seventh heaven? |
|
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam fotki na ręku i na policzku ale coś słabo widać
Nałożyłam go naprawdę dużo na rękę a na zdjęciu prawie w ogóle go nie widać Wniosek z tego taki,że daje super delikatny efekt. Na zdjęciu z ręka po prawej stronie rozsmarowałam go a po lewej nałożyłam bez rozcierania.
|
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie pogubilam z tymi szafami...
w kazdym razie widze ze rozmawiacie o brazerze 'pasiaku' jesli dobrze mysle, ze to o niego chodzi to w poznanskiej pestce, mimo iz nie zanotowalam by byla tam druga szafa, kupilam w weekend wersje dla brunetek, a byly jeszcze ze 3 dla blondynek. na poleczce z wyprzedazami
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
Ten chill out właśnie wycofują więc faktycznie - szukać po wyprzedażach. Miałam go 2 tyg temu w ręce ale się nie pokusiłam, Nowy Princesses rule wygląda podobnie
pewnie nie dokładnie tak samo ale w słoiczku bym je dzisiaj pomyliła <myślałam że nie ma nowości :P>. Może sama się za tym chill out rozejrze. Ogólnie jestem w szoku bo z cute as hell już się dużo wyprzedało a w poznaniu nie ma parcia na essence i zawsze spokojnie można wszystko dostać (najlepszy przykład że pędzle z moonlight były dostepne jakoś po miesiącu od wprowadzenia limitki bo sama się zagapiłam i szukałam ich późno) więc zamiast kolejnego fioletowego(jakoś chciałam jeszcze jeden :P) kupiłam pomarańczowy lakier i laskier z nail art twins - thelme, ten ciemny fiolet. Czaję się teraz na brokat do tego albo na ten niebieski lakier z tych podwójnych bo szary był ale był perłowy więc nie bardzo. Hmmm
|
|
|
|
#3565 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja znajde ten róż to się skuszę, tylko znając życie do natury dotre za jakies 2 tygodnie, może się ostatnie jedna sztuka...
|
|
|
|
|
#3566 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
obejrzę dziś ten Princesses ale wydaje mi się, że jest bardziej różowy |
|
|
|
|
#3567 |
|
Zadomowienie
|
W tej części wątku (jakoś na początku?) była mowa że chill out w ogóle nie ma w w szafach w pl - sama szukałam, tak dla potwierdzenia
Więc jestem niezmiernie zdziwiona że go wycofują... kurczę, a taki boski kolor
|
|
|
|
#3568 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, w moim mieście nie ma natury, ale niedługo będę w Legnicy i zamierzam pójść na łowy, aby zdobyć pędzel z Essence. Jest to taki z różową górą, Moonlight, o ile dobrze pamiętam. Czy ta limitowana seria jest jeszcze w sprzedaży. Pytam nie tylko o drogerie w Legnicy.
Za pomoc z góry dziękuję
|
|
|
|
#3569 |
|
Zadomowienie
|
Szczerze mówiąc: szanse bliskie zeru, jedynie co to być może w internecie, ta limitowanka była jakieś pół roku temu a pędzle sprzedały się jako pierwsze.
|
|
|
|
#3570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

Przepraszam za kolejnego offa
Muszę się komuś wyżalić bo już TŻ,rodzice i znajomi mają tego po dziurki w nosie...
A w jaki sposób go aplikujesz? Słyszałam,że róż takiego koloru najlepiej wygląda delikatnie nałożony na środku policzka (mam na myśli - na wysokości oczu).
Bobbi Brown mawiała,że właśnie róż w takim odcieniu "hot pink" daje wówczas efekt naturalnego rumieńca.