Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-11, 13:54   #3061
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
nie robimy dzis bo moj maz nie da rady niestety bo po wycieczce do ikei boli go noga
To nastepnym razem Teraz sobie odpoczywajcie.
Stary 2010-05-11, 13:56   #3062
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
zrobiłam kolejne zdjęcie w czarnej sukience aby porównać rozmiar brzuchola
Załącznik 3098478
Jeju, piersi na ostatnim zdjęciu wyglądają jakby zmalały przy tym wielkim brzuniu !!! Cudownie

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 13:59   #3063
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Ale masz uroczy brzuszek Haniu!
Stary 2010-05-11, 14:00   #3064
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Jeju, piersi na ostatnim zdjęciu wyglądają jakby zmalały przy tym wielkim brzuniu !!! Cudownie
ha ha ha , nie ukrywam, że sukienka jest już za ciasna i
strasznie spłaszczyła mi biust

Za tydzień czy dwa już chyba się w nią nie zmieszczę

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 14:01   #3065
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Dostałam sms-a od niezawsze : pisze że ma dalej wenflon, że skurcze minęły i nie ma ale że z 5 dni albo więcej będzie musiała zostać.
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 14:02   #3066
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:

Mam APEL do naszych maleństw (proszę przekazać):

"Proszę grzecznie siedzieć w brzuszkach, nie kopać za mocno, nie skakać za wysoko i spokojnie poczekać co najmniej do 36 tc. Brzuszki to fajna rzecz i jeszcze nacieszycie sie samodzielnością"
to ja dodam jeszcze mojemu (jezeli moge?) "...co najmniej do 36tc. ale nie dłuzej niż do 38/39 tc. ..."
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 14:04   #3067
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Dostałam sms-a od niezawsze : pisze że ma dalej wenflon, że skurcze minęły i nie ma ale że z 5 dni albo więcej będzie musiała zostać.
ufff...dobrze !!!!!!

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 14:04   #3068
ola_k11
Zadomowienie

kashha najlepsza jest szczera rozmowa!

hd brzuś sliczny
basieńko wyglądasz bardzo uroczo!!!
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 14:05   #3069
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
ha ha ha , nie ukrywam, że sukienka jest już za ciasna i
strasznie spłaszczyła mi biust

Za tydzień czy dwa już chyba się w nią nie zmieszczę
Hm...to musisz załatwić jakiś nowy odnośnik .

Mi dziś śniło się, że przymierzałam piękną, długą, białą suknię.
Taką klasyczną, gładką i delikatną. I wcale nie ślubną, ale mimo brzuszka była piękna... i to co pod nią nawet wyglądało apetycznie .

Nigdy nie widziałam takiej sukni na żywo. Ale po prostu... Ach...

. Witaj Kochanie

Stary 2010-05-11, 14:05   #3070
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Zapomniałam się wczoraj pochwalić!!
Wizyta przebiegła dobrze, gin zapytał na koniec tylko czy potrzebuję L4 a ja odpowiedziałam, że tak Widać jak już raz dał, to potem nie ma problemu.
Dzidziul waży 1090g!!! Lekarz powiedział, że wg usg to już 29tc a nie 27, więc maluch rośnie jak na drożdzach i jeśli w kolejnych tyg. się to nie unormuje, to można liczyć na wcześniejszy poród.
Zaczął się już przekręcać - wcześniej był miednicowo a teraz już poprzecznie z główką na dole Aaaa i nie ma mowy o pomyłce, to na pewno chłopiec, bo widzieliśmy już cały pistolet (wcześniej tylko jajka) TŻ się śmiał, że może jeszcze odpadnie ale lekarz powiedział, że ma duży instrument i nie ma mowy hehe
Dostałam skierowanie na tą nieszczęsną glukozę i mocz i krew.
Na bóle bioder moge wziąć do 2 tabletek paracetamolu dziennie. Lekarz powiedział, że najprawdopodobniej bedę miała bóle krzyżowe przy porodzie skoro tak mnie boli kręgosłup i biodra

Jesli chodzi o oblizywanie smoczka, to ja jestem na nie niezależnie czy to mama, tata, czy babcia Uważam, że to niehigieniczne a nie jest problemem opłukać smoczka wodą z czajnika. W buzi jest tak samo duzo bakterii co na podłodze.
Tak samo moja szwagierka dając już jedzonko łyżeczką swojemu synkowi oblizywala ją za każdym razem Ja uważam, że to tylko przenoszenie bakterii...

hd fajny apel, ciekawe czy mój dzidziul się posłucha
anuszka wozek super!!
itakasia ja też sobie skopiowałam przepis
karolcia i siala kciuki za wizytę
ania brzuś śliczny!! zapodaj linka ze spodniami
lazurowa jeśli chodzi o podatek od zakupów powyżej 1000zł przez neta, to niby coś takiego jest ale nie funkcjonuje do konca - moja koleżanka pracuje w sklepie internetowym i tam wszyscy wszystko kupują (TV, komputery itd.) ale nigdy tego nie płacili... US raczej miałby problem z dotarciem do Ciebie

Na obiad robię jajko sadzone z pietruszką, ziemniaczki z koperkiem i sałatę ze śmietaną - taki prosty obiadek.
Zrobiłam pastę jajeczną do kanapek ale nie mieliłam jajek, bo nie lubię, tylko starłam na tarce, dodałam szczypior, majonez, sól i pieprz.

ps. przestaje mi się podobać imię, które wybraliśmy.. najgorsze, że żadne inne mi się też nie podoba...
super ze wszystko ok
ja jajka rozdrabniam widelcem zawsze

spodnie kupowalam u tego sprzedawcy tylko ze rozmiar M
http://moda.allegro.pl/item103141252...elem_r_xl.html
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 14:08   #3071
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
ufff... ale i tak dalej trzymam kciuki!!!

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
spodnie kupowalam u tego sprzedawcy tylko ze rozmiar M
http://moda.allegro.pl/item103141252...elem_r_xl.html
dzięki chyba je zamowię (tylko dla mnie XL )
Stary 2010-05-11, 14:13   #3072
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 3098478
noo ladnie rosnie

Cytat:
dobrze ze skurcze minely. oby juz nic zlego sie nie dzialo

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
ufff... ale i tak dalej trzymam kciuki!!!

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

dzięki chyba je zamowię (tylko dla mnie XL )
tylko XL ma chyba tylko fioletowe
Stary 2010-05-11, 14:14   #3073
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Chce ktos lody z bitą śmietaną i kawki?
Dziś na obiad zrobię lasagnie.
Ja nadal poprosze cafe latte z lodami i bita smietana
Wlasciwie mleko i cafe latte mam, nawet bita smietane by szlo ubic(sniezke)ale looooodow nie mam!
Stary 2010-05-11, 14:15   #3074
kashha
Zadomowienie

Cytat:
kashha najlepsza jest szczera rozmowa!
Ja już nie mam siły, wydaje mi się, że ciągle mu powtarzam to samo...
Chyba wolę już ponosić konsekwencje tego, że moje dziecko kiedyś będzie mnie obwiniać o to, że nie ma ojca niż trwać w takim niewiadomo czym.
A może Wojtuś kiedyś zrozumie mnie dlaczego tak postąpiłam i nie będzie miał do mnie żalu??

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 14:16   #3075
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Idealnecialo...sluchaj, odnośnie tych chomików.
Rzeczywiście na allegro są drogie.
Ale w marketach zaczynają się od 20zł, skromne wielkie kosztują do 40. Chyba bardziej się opłaca- bo te na allegro jakieś takie wyszukane.

. Witaj Kochanie

Stary 2010-05-11, 14:17   #3076
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
i jeszcze dzisiejszy brzus 31t 5d i spodnie ktore rano przyszly z allegro
ale zgrabniuuutki
Stary 2010-05-11, 14:24   #3077
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
dziekuje wszystkim za pochwaly zdjecia brzuszka i synka...A pozatym to mam dzis wizyte u gina i cukrzyka trzymajcie kciuki....
za wizytę

Cytat:
Zapomniałam się wczoraj pochwalić!!
Wizyta przebiegła dobrze, gin zapytał na koniec tylko czy potrzebuję L4 a ja odpowiedziałam, że tak Widać jak już raz dał, to potem nie ma problemu.
Dzidziul waży 1090g!!! Lekarz powiedział, że wg usg to już 29tc a nie 27, więc maluch rośnie jak na drożdzach i jeśli w kolejnych tyg. się to nie unormuje, to można liczyć na wcześniejszy poród.
Zaczął się już przekręcać - wcześniej był miednicowo a teraz już poprzecznie z główką na dole Aaaa i nie ma mowy o pomyłce, to na pewno chłopiec, bo widzieliśmy już cały pistolet (wcześniej tylko jajka) TŻ się śmiał, że może jeszcze odpadnie ale lekarz powiedział, że ma duży instrument i nie ma mowy hehe
Dostałam skierowanie na tą nieszczęsną glukozę i mocz i krew.
Na bóle bioder moge wziąć do 2 tabletek paracetamolu dziennie. Lekarz powiedział, że najprawdopodobniej bedę miała bóle krzyżowe przy porodzie skoro tak mnie boli kręgosłup i biodra
o jaka dzidzia już duża ale najważniesze, że wszystko wporządku

Cytat:
super wiadomość pozdrów ją od nas

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 14:33   #3078
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
kurcze dziewczyny ja sie z tym malym wukoncze wczoraj znow wypadek,myslalam ze zeby wybil tak mu krew leciala jak walnal na kafelki i z nsa i z ust mu rew sie lała jak szalona...jak ja mam tu byc spokojna?? widze ze coraz wiecej z nas ma sie oszczedzac, jakies skurcze itd a ja mam 1-2 godz spokoju w dzien jak maly śpi to robie obiad, wycieram i zaglądam do was....
a mial byc grzeczny!

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Załącznik 3098478
Ale slicznie rosnie..

Wy macie takie fajne foootki, a ja nadal mam takie z smaowyzwalacza i ciagle takie tylko byle brzuch uchwycic. A wy nawet robione przez was samych macie fajne, takie ze mozna potem fajnie wspominac, wywowalac i do albumu.. na moich wstyd, zawsze wlosy spiete nie umyte, ubrania takie jak po domu.. Marza mi sie ladne fotki... na pamiatke.. moze 3ciej dzidzi juz nie bedzie?! mąż nie chce, a wpadka tez moze sie nie trafic..
Stary 2010-05-11, 14:33   #3079
anoxa
Zakorzenienie

sms od niezawsze

"pisalam smsa ale lapy mi sie trzesly od kroplowki wiec zadzwonilam do hd wenflon przezylam , ale ledwo tragedia jakas. Skurczy juz nie mam, dzidzia zdrowiutka 1600 wazy czyli norma, biore fenoterol i staweran i nospe ktg 2x dziennie wczoraj 6h badania mi robia dokladne i poleze min 5 dni pozdrawiam ja czuje sie swietnie juz"
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 14:36   #3080
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
taaaak oni potem dla pewnosci chca zatrzymac.. tak jak tą moja bratową ok 2 tyg.

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
Idealnecialo...sluchaj, odnośnie tych chomików.
Rzeczywiście na allegro są drogie.
Ale w marketach zaczynają się od 20zł, skromne wielkie kosztują do 40. Chyba bardziej się opłaca- bo te na allegro jakieś takie wyszukane.
Kupilam 2 takie hmm ok 8 L chyba tak na lekarstwa kosmetyki i 1 wiekszy z nakrywka tylko tak do polozenia nie wiem czy z 20 bedzie mial. Te mniejsze za ok 12 a wiekszy 13. No ale zawsze znow cos.
A kurcze tyle rzeczy ze juz i te zapelnione..
Stary 2010-05-11, 14:42   #3081
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Wy macie takie fajne foootki, a ja nadal mam takie z smaowyzwalacza i ciagle takie tylko byle brzuch uchwycic. A wy nawet robione przez was samych macie fajne, takie ze mozna potem fajnie wspominac, wywowalac i do albumu.. na moich wstyd, zawsze wlosy spiete nie umyte, ubrania takie jak po domu.. Marza mi sie ladne fotki... na pamiatke.. moze 3ciej dzidzi juz nie bedzie?! mąż nie chce, a wpadka tez moze sie nie trafic..
Skąd ja to znam? Nie mam zdjęć w ogóle ciążowych. Ty to chociaż masz piękne ciało przy kształtnym brzuszku... I potem moja córka będzie się złościć na mnie, jak ja na moją mamę- bo jak była ze mną w ciąży, to ma tylko 2 zdjęcia...

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
sms od niezawsze

"pisalam smsa ale lapy mi sie trzesly od kroplowki wiec zadzwonilam do hd wenflon przezylam , ale ledwo tragedia jakas. Skurczy juz nie mam, dzidzia zdrowiutka 1600 wazy czyli norma, biore fenoterol i staweran i nospe ktg 2x dziennie wczoraj 6h badania mi robia dokladne i poleze min 5 dni pozdrawiam ja czuje sie swietnie juz"
Kochana bardzo się cieszę, ale nóżki zaciskaj i brzusia trzymaj przy sobie. Mamy jeszcze czas!!!

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:

Kupilam 2 takie hmm ok 8 L chyba tak na lekarstwa kosmetyki i 1 wiekszy z nakrywka tylko tak do polozenia nie wiem czy z 20 bedzie mial. Te mniejsze za ok 12 a wiekszy 13. No ale zawsze znow cos.
A kurcze tyle rzeczy ze juz i te zapelnione..
Ja kupię chyba te wielkie i pochowam ciuchy, bo w połowę co najmniej po ciąży i tak nie wejdę, a przynajmniej zwolnię miejsce dla małej.
Kurcze 8L, ja myślałam, że ty chcesz te duże, jak na zabawki- co mają 100L!!!

. Witaj Kochanie

Stary 2010-05-11, 14:46   #3082
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Skąd ja to znam? Nie mam zdjęć w ogóle ciążowych. Ty to chociaż masz piękne ciało przy kształtnym brzuszku... I potem moja córka będzie się złościć na mnie, jak ja na moją mamę- bo jak była ze mną w ciąży, to ma tylko 2 zdjęcia...
.........
Ja kupię chyba te wielkie i pochowam ciuchy, bo w połowę co najmniej po ciąży i tak nie wejdę, a przynajmniej zwolnię miejsce dla małej.
Kurcze 8L, ja myślałam, że ty chcesz te duże, jak na zabawki- co mają 100L!!!
No to chyba z tymi zdj musimy sie postarac... ale jak?! ja mowie siostrze ze jak beda upaly to na jakies pole albo cos zeby ladne fotki zrobic ,ale ona cos len ostatnio i sie miga.

Tak tak.. chcialam takie ogromne... ale akurat nie mialam za bardzo kasy zeby wydawac a ze bylam w tesco to mowie ze chociaz takie kupie bo te drobiagi gdzies wlozyc..

Jak mezowi mowie o skrzynkach to on mi ze szkoda kasy ze sa drogie, ja mu ze gdzie dam te wszystkie rzeczy zanim beda w garderobie pólki.. czy cos, a wiecej mebli nie bedzie.. a on ze to nie jest problem zrobic.. A na no to ze jasne, tylko czasu nie ma i dlugo bede musiala na nie czekac, a ciuchy chyba nic tylko w kartonach bede trzymac:/ grrryyy
Stary 2010-05-11, 14:49   #3083
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Lasagnie zjedzona. Lece do babci na spóźnione ciastko urodzinowe. Chyba znowu będzie burza.
Stary 2010-05-11, 14:49   #3084
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Byłam w kilku ciucholandach, najlepszy (jeśli chodzi o ubranka dziecięce) jest koło "Regionalnej" z prawej strony, za okulistą i sklepem z art. dziecięcymi, tylko że coś za coś - droższe ceny mają ,bo za każde ubranko dziecięce do 122 cm trzeba zapłacić 7 zł ( obojętnie za co).Bardzo słodkie tam były ciuszki, na chłopczyka 56 cm były superowe ogrodniczki jeansowe rozpinane w kroku.Ja dla małej kupiłam 3 pary rampersów, sukienkę,spodenki,bluzecz kę z krótkim rękawkiem i tuniczke z długim, na razie wszystko na 56 cm.Byłam jeszcze w cichaczu koło Eko na Podwalu - tam w rogu i owszem były śliczne, letnie błękitne spodenki ale ja je kupiłam, kupiłam tam bluzę z kapturem i spodenki dresowe disneya.A jeśli chodzi o najtańszy ciuchacz to na przeciw targu, ta mała budka, tylko trzeba trafić na dostawę.Ja jeszcze wybieram się do tego koło Urzędu Skarbowego, koło poczty ...no to by było na tyle , mam nadzieję że się połapiesz.Kupiłam też troszkę nowych ubranek nad Eko w Textil Markecie.
Dziękować Ja ostatnio sie przeszłam tam koło Urzędu skarbowego ale nic konkretnego nie widziałam. W sumie jak widzialam te wszystkie kobiety starsze i młode jak buszowały w tych stertach to masakra jakaś, prawie wyrywaly sobie z rąk więc bardziej to zwróciło mą uwagę niż ciuszki, więc wyszłam bo strasznie sie rozproszyłam, Nie lubię takiego czegoś.
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 14:52   #3085
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
No to chyba z tymi zdj musimy sie postarac... ale jak?! ja mowie siostrze ze jak beda upaly to na jakies pole albo cos zeby ladne fotki zrobic ,ale ona cos len ostatnio i sie miga.

Tak tak.. chcialam takie ogromne... ale akurat nie mialam za bardzo kasy zeby wydawac a ze bylam w tesco to mowie ze chociaz takie kupie bo te drobiagi gdzies wlozyc..

Jak mezowi mowie o skrzynkach to on mi ze szkoda kasy ze sa drogie, ja mu ze gdzie dam te wszystkie rzeczy zanim beda w garderobie pólki.. czy cos, a wiecej mebli nie bedzie.. a on ze to nie jest problem zrobic.. A na no to ze jasne, tylko czasu nie ma i dlugo bede musiala na nie czekac, a ciuchy chyba nic tylko w kartonach bede trzymac:/ grrryyy
Ja trzymam w workach na śmieci
Bo nie mogę się doprosić o podniesienie drzwi wejściowych do mieszkania (opadły i haczą o podłogę) a co dopiero jakieś półki...

. Witaj Kochanie

Stary 2010-05-11, 14:52   #3086
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Ja już nie mam siły, wydaje mi się, że ciągle mu powtarzam to samo...
Chyba wolę już ponosić konsekwencje tego, że moje dziecko kiedyś będzie mnie obwiniać o to, że nie ma ojca niż trwać w takim niewiadomo czym.
A może Wojtuś kiedyś zrozumie mnie dlaczego tak postąpiłam i nie będzie miał do mnie żalu??
kochana nie znam Go, więc nie chcę oceniać. On musi się zdeklarować czego chce, bo albo jest szczery albo kłamie i wtedy najlepiej jest sie odsunąć i zachować koleżenskie stosunki...

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
sms od niezawsze

super!!!
Stary 2010-05-11, 15:01   #3087
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Ja trzymam w workach na śmieci
Bo nie mogę się doprosić o podniesienie drzwi wejściowych do mieszkania (opadły i haczą o podłogę) a co dopiero jakieś półki...
Ja tez mialam caly czas w worach, a teraz jak segeguje(tzn jak czasem dojde w koncu do tej roboty) to do worów i do kartonow co idzie to zakleic podpisac i niech leżą. Np za małe, robocze, kurtki zimowe, itp. Ale jak narazie jeszcze ani 1 nie zakleilam
Stary 2010-05-11, 15:01   #3088
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny! Niestety chyba nie dam rady Was nadrobić przez te prawie 4 dni co mnie nie było

Wczoraj po 20-tej dopiero byłam w domu, ta podróż była bardzo męcząca, pociąg wlókł się strasznie!
Na komunii było ok, mała cieszyła się z prezentów, było dużo dobrego jedzonka i ciacha

Co u mnie?

Mam rwę kulszową, boli mnie cały prawy bok, ale da się przeżyć.
Strasznie bolą mnie jelita, nic mi nie pomaga, juz nie pamiętam kiedy robiłam kupę
Dorobiłam się rozstępów, zapomniałam wziąć ze sobą oliwki i wyszły jak grzybki po deszczu Takie małe, po obu stronach pępka po kilka sztuk. No cóż- życie

Przyszedł wózek z allegro i zamiast tego, który zamówiłam przysłali mi brązowy w kratkę Sąsiadka odbierała paczkę, bo nas nie było. Ale tak mi się spodobał, że nie będę wymieniać na czarny, szkoda mi zachodu. Taki:

http://www.e-wozki.pl/skleproan/alle...a/roan_949.jpg

Ale jest super- naprawdę wieeelki i masywny, taki jak chciałam
Sliczny. Bardzo ladny kolor.
Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Ja jestem zmęczona po dzisiejszej nocy, ale trudno się mówi, odeśpię tej nocy... pocieszenie zawsze jest, bo jak się dziecko pojawi to z tym odsypianiem będzie różnie hahaha dlatego trzeba korzystać z tego co się ma.
Ja właśnie dzwoniła na pocztę i mam do odebrania pieniądze z ZUSu... więc się cieszę!
Łucja rządzi u babci w pokoju, a ja lecę do lumpka zaraz
Nie spamujcie za wiele, może uda mi się wieczorem,albo w południe nadrobić

Co do mycia okien, to ja też mam zamiar na koniec maja wziąć się za okna, i nie widzę tutaj nic złego... nie mam zamiaru robić tego w takim tempie jak bez ciąży, ale powolutku...
Ja tez musze myc okna sama. Mam takie duuuze, na szczescie tylko 4 sztuki. Dwa na dzien wystarcza.
Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
jejku dziewczyny, jak mam już ten wózek to normalnie tęsknię za swoją dzidzią Szkoda, że Marek w pracy, bo bysmy złozyli i bym sobie wypróbowała z pieskiem

aaaa i jeszcze przyszła paka kosmetyków dla dzidzi i dla mnie do szpitala, ale smieszne te majty siatkowe

Trzymam kciuki za Wasze wizyty!
Tez musze zamowic majtki jednorazowe dla siebie. Powiedz mi jaki rozmiar zamawiasz. Teraz musialabym miec chyba xl, ale po porodzie chyba mniejsze, nie wiem jaki rozmiar kupic.

Cytat:
siedzac na blacie nic nie zrobie ani nie ugotuje ale maz powiedzial ze moze zrobi jak wroci z ikei. pojechal po lozeczko

musi byc pycha

sliczne

fajny

i jeszcze dzisiejszy brzus 31t 5d i spodnie ktore rano przyszly z allegro
Sliczny brzusio. Mowisz o tym lozeczku za 99 zl? Jesli tak to napisz pozniej czy jest w miare masywne.
Stary 2010-05-11, 15:03   #3089
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość

Sliczny brzusio. Mowisz o tym lozeczku za 99 zl? Jesli tak to napisz pozniej czy jest w miare masywne.
to za 299 to za 99 nie ma wyjmowanych szczebelkow
Stary 2010-05-11, 15:15   #3090
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
to za 299 to za 99 nie ma wyjmowanych szczebelkow
Ania widzę, że siedzisz na wizażu i wszystko na bieżąco czytasz...Nie masz się czym zająć?
Ja Ci chętnie znajdę zajęcie . Bo mi się nie chce, a do tego mam kilka manualnych rzeczy do zrobienia :P. Nie chcesz mi poszukać materiałów na studia?

. Witaj Kochanie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości