|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Cytat:
![]() ____________________ 'Don’t tell me that it’s over.. It’s only just begun!'
Nie mów mi, że to koniec.. To się dopiero zaczęło!
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Żyję dla kilku spotkań z Tobą i paru wzruszeń.
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
kiedy usiłuję zasnąć a tu naglę jak zając z kapelusza pojawiasz mi się przed oczami...
![]() |
#4534 |
BAN stały
|
Mrs Unfabulous & keendy & cookiecrisp & grie & mandarynka_ & bananowabrazylijka .
moje odwieczne miłości ![]() ....
jestes dla mnie kimś cholernie ważnym . tak trudno to pojąc . siedzieli pod gołym niebiem i liczyli chmurki . tak cudownie się dogadywali ... . gdy każdy krok w zyciu jest niespodzianką . a przyszłośc jedną wielką niewiadomą . ..... |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Rozeznanie
|
Martusssia - łuhu! Dziękuję za wyróżnienie! Kolejnych 3000 życzę!
![]() NieidealnaJa - cieszę się ![]() chocapic - usłyszeć to od mistrzyni to zaszczyt! Jak zwykle cudowna! ![]() blondii69 - ach, Ty też czarujesz! ![]() grise - Tyś większy skarb! ![]() - nie możesz spać? - mogę. ale nie chcę! rzucam spanie. - nałykałaś się czegoś? - przeterminowanej miłości. mam ochotę na milion pocałunków i makaron z sosem bolońskim, noc z tobą. a najlepiej wszystko naraz. - coś się stało? Tak, nie wiem czy mam ci ufać, czy cię nienawidzić. - nic. - widzę, że coś cię gryzie. Nie wiem czy mnie kochasz, czy wykorzystujesz. - to tylko ból głowy - mam psychosomatyczne objawy paranoi! Ja widzę, że coś jest nie tak, Ty nie widzisz, że ja widzę. Fajnie.
#4536 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
już mam go na opisie, szkrabie. <3. + jest najfajniejszy jaki dotąd tu widziałam. ![]() bajkowa - kochanie! ty wiesz przecież jak ja Cię lajkam. <3 3Martyna3 - Where are you? ![]() MrsUnfabulous - miło mi bardzo że tak uważasz ![]() LekNaCaleZlo - dziękować ![]() _____ móc wcisnąć reset. ' gdzie ziomy moje są? ku.wa gdzie są moje ziomy?! ' ![]() wracają znów gramy, kilogramy i dekagramy wspomnień. Już wiem, że od nich nie ucieknę, bo uwierz, zapomnieć nie jest łatwo, tym bardziej o tak ważnej osobie w moim życiu ..
![]() ''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-05-11 o 13:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Raczkowanie
|
latin - perełko kocham cię za ten opis i kradnę na podpis
![]() ''Ca t'prends les trips ca te prends la tête et puis tu prie pour que ça s'arrête.'' [ To cię łapie cię za flaki, za głowę a potem sie modlisz żeby się skończyło. ] Alors on danse - Stromae ![]() uprawiamy miłość ♥ ''She lives in a fairytale .. Somewhere too far for us to find'' ''Ona żyje w bajce gdzieś za daleko nas, by ją znaleźć'' / Paramore- Brick By Boring Brick ![]()
#4538 |
Raczkowanie
|
musiałam zasmakować twych warg.
a każdy twój dotyk, każde muśnięcie warg, było powodem by rano z łóżka wstać. najbardziej boje się życia, nie miłości, zdrady czy śmierci, ale życia. kocham Cię, kochałam Cię cały czas. wtedy, teraz i jutro także będę kochać. kochałam widząc Cię w jej objęciach, wiem, wmawiałam wszystkim, że nie. ale do jasnej cholery, nie mogę tak dłużej, kochaam Cię ! . |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
jesteś głupia ,jesteś głupia -odpowiadało echo .
i co myślisz kur.wa że Cie pokocham i zniszczę całe życie ? czy pojmiesz kiedyś to ,że jesteś dla mnie nikim ?
#4540 |
Zadomowienie
|
skarbeczki dziękuje za wszystkie pochwały,nawet nie wiecie jak to motywuje <3
________________________ przepraszam Pana czy mogłby Pan dzisiaj sięgnąc po odrobine mnie? Latała orzeł lata mucha,lata również jego bąk w powietrzu. Pomysłów na życie zabrakło. bądź dziś w choć jednym mym śnie. może zechcesz mnie kawałek? zrób choć jeden właściwy krok i zabierz się za to jak prawdziwy facet! ma brudne ręce,jednak gorzej u niego z sercem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Raczkowanie
|
bajkowa
![]() Extremalna , takagwiazdka , daciaaaaaa , kamisha , i wiele innych - okradam ;-* ale zeszycik sie najadł ;-D dziękuje w jego imieniu ;-D CukrowaPanna - najlepsza jesteś , wiesz? dla ciebie stworze nowy kolor i nazwę go Twoim imieniem. Podjęłam decyzję, że przez najbliższy rok nie będę podejmować zadnych decyzji. ktoś piep.szy o naszej miłości bzdury bo swojej miłości nie znalazł. Naszej miłości nie zaszkodzi zadna plotka. Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-05-11 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
kochac Cię serca dzikością.
otuleni zapachem pożądania. w zakamarkach duszy pajęczynę pragnień poruszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Raczkowanie
|
' Twoje serce powiedziało, że to je mam pokochać... No i... pokochałam '
- dlaczego chcesz być moją żoną ? - żebym Cię mogła całować w każdej chwili. - Chciałabym być czereśnią. - Dlaczego czereśnią ? - Bo powiedziałeś kiedyś, że kochasz czereśnie... - Może pora w końcu dorosnąć? Nie, to może jeszcze zaczekać. -A kiedy on przechodzi potykam sie o własne sznurówki -Ale ty nie masz sznurówek -no widzisz jak on na mnie działa. -Wiesz co jest najgorsze? -Co? -Kiedy kochasz kogoś bez wzajemności, a potem okazuje się, że czuł to samo... - Mam Cię. - powiedział podczas wygłupów. - Głęboko w sercu czy gdzieś? - zapytała poważnie . - ... - zamilkł, widocznie nie był pewien swoich uczuć. Wyszedł i zostawił ją zapłakaną. `Nie miałam szczęścia choć chcę dać je innym, chodź do mnie ja nie pozwolę Cię skrzywdzić nigdy.' Aby kobieta byla idealna musi posiadac wszystkie wady.! Ty słyszysz cichy płacz kiedy inni się śmieją..Ty ukoisz ból gdy inni ranią tak ''Obiecuję Ci, że ja mimo wad, jestem tu dla Ciebie. Nawet gdy, sen utuli Cię - ja przy Tobie będę.'
#4544 |
Rozeznanie
|
happyend, chocapic, kaaate90, Maniuuur <3 ![]() ![]() -Jakim trzeba być idiotą żeby nie zrozumieć słowa " wyp..... dalaj " - Może takim który kocha? Takie czasy mówią w koło, ale przecież fałszywi przyjaciele jak są tak i będą i na pewno nie znikną nam z oczu, nigdy. - Szukam ideału ... - No to powodzenia, za 60 lat otworzysz pudło z napisem " Moje dawne miłości " i wiesz co znajdziesz ? Kurz moja droga, kurz... Naszkicuję kilka uśmiechów, wyszukam radosne zdjęcia w internecie, poczytam o nim w gazecie,a potem stworze uśmiech w którym zakochają się miliony. No,no leniłam się przez te 15 lat. Opadam z sił, staję się wiotka, nogi stają się z waty, a oczy, ah te oczy nasiąkają wodą.. Jednych charakteryzuje godność, innych wygoda. I popatrz do czego doprowadzają niektórzy osobnicy ? Teraz przed odpowiedzią na jakiekolwiek pytanie muszę się zastanowić i zadać sobie pytanie " Czy gdyby dowiedział się o tym cały świat zaszkodziło by mi to ? " Takie są skutki zawiedzionego zaufania. Bywało lepiej, bywało też pięknie. Bywało, że całymi dniami rozmawialiśmy, bywało też że było się idiotą nie? _________________________ ________ Pełnometrażowe nieszczęście <3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Przyczajenie
|
LekNaCaleZlo - dzięękuję maleńka, miło na serduchu
![]() ![]() ![]() ' to wszystko to fałszywa miłość i uczucie '
' nie chcesz mnie, chcesz tylko mojej uwagi ' ' chłopcze, Twój dotyk zostawia mnie zmieszaną ' ' gdyby ktoś jakiś czas temu powiedział, że odejdziesz, wstałabym i uderzyła go pięścią, bo przecież powiedziałeś, że NA ZAWSZE ' ' nie znam wielu osób, którym patrzenie w przeszłość przyniosłoby jakieś korzyści ' 'kłamiesz by wypełnić czymś życie.' 'przypominam sobie o tym letnim czasie, tego zimowego dnia.' 'będę twą wodą. obmyję Cię płynnym spokojem.' 'będę twą narkozą. wchłoniesz mnie i nie wypuścisz.' załataj dziurę mojej próżności. logika nie interweniuje. ochroń mnie przed tym, czego pragnę. moja rozbita dusza jest skostniała aż do samych korzeni. w snach Ci się nie mieści, jak źle mi idzie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 |
Rozeznanie
|
Bo wystarczy jeden Twój uśmiech, abym znów była szczęśliwa.
"Trzeba bardzo uważać na to co nas otacza ponieważ czasami, niespodziewanie, coś może osłodzić nam dzień To czego słuchacie to nie jedna piosenka to głos śniegu który rozpuszcza się w czystej wodzie. Za moim oknem widzę tylko szybkie samochody oszalałe motory, stojące skutery, ruch uliczny za plecami Patrzę i wierzę że nauczyłem się małej prawdy: Świat cię pogania ponieważ można zawsze zdążyć na czas Chce aby można było pamiętać tylko odgłos twoich kroków... Prawda jest taka że kiedy się spostrzegasz nie idziesz w żadną stronę... A więc, dodaj gazu..." |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;19202876]świetny. ![]() [/QUOTE] miło, że się podoba ![]() a mówią, że nie kocha się sercem, to dlaczego akurat ono na Jego widok wariuje ? widziałam Go wczoraj, szedł jak gdyby nigdy nic chodnikiem czy już zapomniał, że tak niedawno złamał mi serce ? patrz uważnie, bo znów przegapisz szczęście
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
TwojaKokaina - być okradzioną przez Ciebie to zaszczyt ![]() kradnij do woli ![]() dreams_x33 - rozumiem , że się podoba ![]() ![]() patrysiowa_ - och ! Ty jesteś boska , a nie ja ![]() BananowaDelma - dziękujędziękuję <3 lustereczko w Twoją stronę ![]() bajkowa - o ja Cie kręce . pierwsze (chyba ![]() straaaasznie miło , dziękuje ![]() ej i przyznaje , że ja Ciebie też często podkradam ![]() ____ powiedz pierwsze słowo jakie przyszło Ci właśnie do głowy ej chciałabym cie...! pamiętasz kiedy to było? wolna zupełnie oddychałam wtedy z całych sił wtedy nic nie było ode mnie silniejsze nie było rzeczy nie możliwych a wszystko na wyciągniecie rąk naszych `idę na pocztę. wyślę ci swój oddech. wyślę ci moją nieprzespaną noc.` - wygodnie ci się siedzi? - gdzie? - w moich myślach. najpiękniejszym zakątkiem świata są ramiona mojego mężczyzny. wielka miłość? raczej wielki żart. kocham cie bo tylko przy tobie mam niemoralne myśli. w śnie jesteś tylko mój, w życiu jesteś tylko snem. Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-05-11 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
<3
bajkowa - dzięki śliczne. ![]() unpredictablegirl - jeeej, aż mi się weselej zrobiło dzięki Tobie. ;- ) kamisz <3 ! abunee & Extremalna & nastychick & minimum4znaki - ![]() ![]() ![]() źle znosiłam tą sytuację, a co noc wracały sny... jeżeli chcesz przyniosę Ci na piasku napisany list moją ostatnią kroplą krwi bez Ciebie jestem smutkiem, szarym cieniem na ścianie, łzą na policzku, płaczem to dla Ciebie pomysły nowe, to dla Ciebie straciłam głowę!
![]()
![]() |
#4550 |
Przyczajenie
|
Dobry styl polega głównie na tym, że ma się coś do powiedzenia. A. Schopenhauer Czasami ludzie potkną się o prawdę. Ale prostują się i idą dalej, jakby nic się nie stało... nikt nie pomoże ci w tym co najważniejsze !![]() wierzę w przeznaczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
xoxo
|
reanimacja wspomnień.
chciałam uniesień a dostałam rozwolnienia serca Zachłysnęłam się Tobą jak zimną wodą. Teraz wiem, żeby nie brać wszystkiego naraz... Nie powinniśmy zbyt mocno słowem potrząsać, bowiem jest to materiał wybuchowy. Gdy się zgubili w labiryncie uczuć, każdy poszedł swoją drogą, lecz na jej szczęście, ta droga powiodła ich znowu do siebie. Powolutku przebijają kolejne mury, które zasłaniają ich miłość. Mając nadzieje, że ten mur kiedyś całkiem runie. Jeśli byłam dla ciebie kimś ważnym, nie martwię się - nasze drogi powtórnie się skrzyżują. Jeśli ci na mnie nie zależało, nie martwię się – pozwoliłam sobie nie tracić na ciebie czasu. Jeśli rano budzisz się i zastanawiasz, po co to robisz, a nie ma to nic wspólnego z tym, że wczorajszy wieczór był tak wspaniały, że masz ochotę jeszcze pospać, nie jesteś człowiekiem szczęśliwym Uciekła Ci miłość? To biegnij za nią, aż do utraty tchu. Możesz jej już nie spotkać pośród zgiełku pożądliwości i uśmiechu zazdrości.
#4552 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dziękuuje ![]() ![]() ________________ Szczęście teraz to tylko zasklepione wspomnienie Przyzwyczaiłeś mnie bardzo do swojego dumnego "Dzień Dobry Kochanie" Innego miało nie być... W głowie mam pełno argumentów i pytań zapisanych na brudnym papierze , wszystkie dotyczą szufladkowej miłości. moją samotnię otulają drzewa pozwalają się wykrzyczeć echem zrozumienia lecz on odnalazł swą gwiazdę szczęścia
i zostawił mi tylko kilka gorzkich ziaren którymi dławie się codziennie przy obiedzie, próbując zapomnieć.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zadomowienie
|
Coś mnie dawno nie było... xsxs - Ty wiesz <3 * Z Tobą kilka słodziutkich dni i prezencików sprawia, że nawet brak pogody mi nie przeszkadza. 2 stycznia, 23 marca. Ktoś cholernie łączy te dni.
![]() |
#4554 |
Raczkowanie
|
z innej bajki - takie słowa od Ciebie strasznie cieszą . ;* dziękuję wspaniała Ty . <3 ![]() _________________________ ____ skruszony tusz ? niegdyś oznaka mojej słabości , dziś jedynie roztargnięcia , mała pozostałość po miłości . czarne paznokcie , kolejna impreza , drink , nowa sukienka . zapominam ? i stała w deszczu , a jej powieki zamykały ogromne krople deszczu . sok ze słomką w szklance nie cieszy tak bardzo jak piwo z gwinta w jego towarzystwie , nie cieszy nawet zieleń na łące ani nowa para butów .
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
Gdy patrzysz na mnie tymi swoimi piwnymi oczami odpuszczam Ci wszystkie Twoje przewinienia...
#4556 |
Raczkowanie
|
Twoje oczy są zbyt piękne na łzy. Ej mała . Przestań i ogarnij się . Nie mów kocham jeśli nie kochasz . . . - Nie nawidze Cie ! - Ale ja Ciebie tez ! ![]() wystarczyłam Cie na kilka dni , nic sie nie liczyło . ja , moje uczucia ... no bo najważniejsze jest że jest na koncie jakaś małolatka . i razy , dwa i trzy i nie ma Cie już . brak weny . ![]()
Edytowane przez MalutkaGwiazdka Czas edycji: 2010-05-11 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Raczkowanie
|
puk-puuk : ) wiem, że bywam tu rzadko (pamiętacie mnie jeszcze?), ale dzisiaj w sieci trafiłam na cudo, którym muszę się z Wami podzielić:
"Właściwie to jestem trochę szmatą, nie potrafię ubrać się w brudną skórę świętoszkowatej ludzkiej samicy."
![]() |
#4558 |
Zadomowienie
|
Ja po prostu nie lubię być taka jak wszyscy.
Trzeba dostrzegać małe szczęście. Dzisiaj nikt nie zepsuje mi humoru! ![]()
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Wierzę w to co mi dajesz, czuję jak wiele w tym jest Twego serca
- Założyłaś soczewki, że masz inny kolor oczu? - Nie, nie noszę soczewek... - Więc co się z nimi stało? Są jakieś inne - Są zakochane i wypełnione nim ![]() Nie goń szczęścia, poczekaj cierpliwie a samo Cię sobą otuli I kiedy mnie tulisz moje serce gra melodię Twojej duszy
![]() |
#4560 |
Zadomowienie
|
;*****************
O Boże-na!
![]() ___________________ kochanku, wołam ramionami, by żyć i kochać i spać razem Na samą myśl o miłości wybucham płaczem, a to taki szczery płacz, wzruszający poniekąd. powinniśmy zalewać ulice miłością, czymkolwiek Sprzedam telefon. SMSY sobie daruję. wymachuj rękami On? Smutnoooki, słodkousty. zamknięcie się wewnątrz, wicie się i krzyki do gwiazd, wznosimy się znowu młodość rozpoczyna zmiany, rozpocznijmy je razem
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.