|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() chocapic & Mrs Unfabulous & z innej bajki -> pewnie już nie raz to słyszałyście, ale jesteście cudowne . ![]() ***** wszyscy jesteście tak samo, w dupe uprzejmi . mam dośc udawania, że wcale mnie to nie obchodzi. Obudź się chłopcze i ratuj co trzeba. opcja partnerstwo to kompletna bzdura. Słuchaj zimno mi bez Ciebie, cokolwiek to jest w Tobie, wytrąca mnie z równowagi, potrzebuję tego teraz. metoda ' nic mnie to nie obchodzi ' jest najlepsza na przetrwanie . W Tobie wszystko jest urocze i pozytywne. Jesteś jedną z tych osób, na której widok momentalnie jest mi miło bo wiem, że za chwilę zobaczę Twój uśmiech, usłyszę 'Cześć skarbie', które uwielbiam bo jest takie spontaniczne i bezinteresowne, Twoje. Twoja niewiedza o stanie moich uczuc jest przerażająca. kochałam Cię nim stałeś się idiotą, i kochac będę podczas Twego upośledzenia . obiecaj tylko, że swoich uczuc nie będziesz wyrażał za pomocą tego pieprzonego średnika i gwiazdki .
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
Sukcesy są wspaniałe.
Ale nie przytulę się do nich. Prawie jak bezsenność z Seattle tylko miasto trochę mniejsze. Nawet, jeśli jutro już nie będziemy razem, jest coś, o czym musisz pamiętać. Jesteś dzielniejszy niż myślisz, silniejszy niż Ci się wydaje, i mądrzejszy niż widać. Trzecia nad ranem. W związku z bezsennością, bezsilnością i bezmiłością jestem zżerana przez własne myśli.
#4563 |
Wtajemniczenie
|
A ja z okazji, że dziś 11 maja to też pochwalę
![]() m4dziar4, agrr, xxgroszek07xx, UpsentMinded, papergirl, Extremalna, abunee, limitowanaa, chocapic, me9so3horny, inquiring, Movement, Margaretta_1, Toogether93 Kocham was słoneczka
![]() _________________________ _________________________ _ Próbowałam zagoić moją ranę w sercu myśląc o oczach innego. Jednak gdy Cię spotkałam, nic już nie było takie proste. Alkohol i amfetamina to jednak niezbyt dobry sposób by o Tobie zapomnieć. Mgła przesłania moje serce. Mogło być wszystko ok, ale wkradł się mały error. Już południe. Leniwe słońce zagląda przez okno, jakby chciało powiedzieć: "wstawaj, nie czas na smutki". Przepraszam, jakoś tak niechcący o Tobie zapomniałam. Jeśli jesteś bogaty, to ja jestem wolna. ![]() A moje serce? Nie ma go. Jego miejsce zajęła wielka, otwarta rana, która ocieka krwią. Maleńki brołby Cię na sianie, aż by wióra leciały. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zadomowienie
|
i pokochaj każdy milimetr mojej duszy, a nie tylko ciała.
dałeś mi niebo, zostawiłeś w piekle. czy to nie absurd, ze ja i .. Ty?
![]() |
#4565 |
Raczkowanie
|
nie będę Ci robić obciachu przy kumplach bez obaw. nigdy na Ciebie nie spojrzę w ich obecności. Przecież jeszcze by pomyśleli, że masz uczucia.
Patrz jakie to dziwne. Teraz stoimy obok siebie rozmawiamy śmiejemy się.. A za jakiś czas może mnie zabraknąć a Ty będziesz odwiedzać mnie na cmentarzu.. - A kto powiedział że będę Cię odwiedzać? .. Ja będę leżeć obok... Albo nie umiesz , albo życie tak sprawiło , że o bólu nic nie powiesz i ukryjesz wszystko , nawet miłość. pale papierosa i patrze w twoje oczy myśląc , że to piekło w mojej głowie nigdy się nie skończy.. Zauroczyłeś mnie. Po trupach aby tylko do celu dążyłam by się do Ciebie zbliżyć. Robiłam wszystko : raniłam bliskich kłamałam. Kiedy się wreszcie do Ciebie dogrzebałam okazałeś się ostatnim dupkiem. Teraz jestem nieszczęśliwie zakochana mam worek wyrzutów sumienia i to okropne ukłucie w sercu gdy Cię widzę. Za bardzo wrażliwa za mało twarda dziecinnie naiwna głupio uparta . `Los czasami rozdziela bliskich sobie ludzi, żeby uświadomić im, ile dla siebie znaczą.` Miałaś kiedyś tak, że jak tylko wejdziesz na gg to nie interesują Cie inne wiadomości . Czekasz na jego zwykłe ' cześć ' ' siema ' lub w ostateczności tą pieprzoną emotikonke ? Czekasz .. czekasz i chuj . Pewnie o Tobie zapomniał, ale nie przejmuj się i tak powiesz, ze nic się nie stało .. napisałaś, chociaż obiecywałaś że wytrzymasz bez niego . bez jego słodkiego przywitania . jego przy***anego pożegnania .. Zmienił status na ' niedostępny ' . szkoda tylko, że nie wie ile Cię to kosztowało, nie ? ale Ty łudzisz się, że może naprawdę nie mógł odpisać .. ![]() ...
#4566 |
Zakorzenienie
|
<3
strzelam wzrokiem, zapuszczam w Ciebie słowa, trujące. udowodnij, że jesteś prawdziwym, odpowiedzialnym powodem do miłości. majowy weekend majowe nabożeństwa majowe konwalie majowa rewolucja majowa miłość ? i słyszę od drzwi: zgaś Słońce i Księżyc, albo nie wracaj do mnie z tym radosnym uśmieszkiem.
#4567 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Oh please come closer, whisper in my ear. (o proszę zbliż się i szepnij mi do ucha.) Scream my name louder, tell me you love it. (wykrzycz głośne moje imię, powiedz mi że to kochasz.) you move faster and faster Just like a sex machine And I scream louder and louder I LOVE YOUR DICK (ty poruszałeś się szybciej i szybciej jak sex machine a ja krzyczałam głośniej i głośniej KOCHAM TWÓJ ... ![]() Jem czekoladę, truskawki, a po chwili ogórki. Jestem w ciąży?! ![]() NIGDY nie będę cię kochać bardziej niż lody waniliowe koty żółte tulipany the Beatles sam rozumiesz, to koniec skarbie. tam gdzie motyle tańczą z duszkami. you look so shitty. (wyglądasz tak gównianie.)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4568 |
Raczkowanie
|
z tego "szczęścia" to aż się skakać chce... najlepiej z mostu i pod pociąg. zaczęłam cierpieć na bezsenność. nawet nie wiesz co można sobie ubzdurać przez całą noc. Są piosenki, które porywają do tańca, Piosenki, przy których mamy ochotę śpiewać... Ale najlepsze piosenki to te, które przenoszą nas do momentu, gdy pierwszy raz je słyszeliśmy i jeszcze raz łamią nam serce. Mam w czym wybierać. Jednak wolę Ciebie. Chociaż nie odwzajemniasz mojego uczucia. Może nadejdzie ten dzień. Nie darowałabym sobie przegapionej szansy. Czekam.. ktoś powiedział, że miłości nie można ukrywać. to nas zniszczy. ' Nie ma nic czego bym nie zrobiła dla jednej jedynej szansy By spojrzeć w twe oczy I widzieć cię patrzącego na mnie ' idąc chodnikiem , n ucąc piosenkę przy której się poznali pamiętasz jeszcze smak pierwszego pocałunku i nieśmiałe splatanie dłoni w autobusie? najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała. ty który świat ustawiasz w szeregach, nie pozwól upaść mi znowu na kolana. ja go tylko lubię. ja go tylko lubię. ja go tylko lubię, do cho le ry.! Definicja której nie ma w słowniku: Nie odchodzić - akt wiary i miłości. Prawidłowo rozszyfrowany przez dzieci. latin ![]()
#4569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kradnę ;* ![]() dwie istoty.dwie całkiem odmienne istoty.
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
ja?
![]() ![]() ![]() ![]() * * * * *
Pamiętam, jak się obraziłeś, gdy wątpiłam, że Ci zależy. wciąż Cię kocham, chociaż okazuje nienawiść... Bądź blisko bo dla Ciebie zrobię wszystko. poniższe z piosenki: PIH - Potrzebny jest na to czas. ***
![]() |
#4571 |
Przyczajenie
|
' Bo ja po prostu lubię latać nisko .
' Dobra muzyka ładne życie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Przyczajenie
|
hej, mozecie mi podac jakies smutne opisy dotyczace zerwania, zalowania tego, ale ze nie moglo sie inaczej wydarzyc?
![]() |
#4573 |
Marudziara
|
Homo sapiens – fan wielkiej sztuczności uzasadnia istnienie ludzkości.
śnieżnobiały uśmiech różowa landrynka wszystko jest na pokaz wszystko jest na sprzedaż Szukam słów nie od dziś wciąż szukam i nie mogę ich znaleźć Jak w obłąkanym tańcu życie przemija bez marzeń. W wir konieczności przeżycia wciąga nas karuzela zdarzeń. Coraz trudniej odnaleźć człowieka, częściej widzisz machiny bez dusz
#4574 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
naprawdę? dziękuuuuję ; * ________________ 'Shoulda known she was trouble from the start.
I knew she'd broken hearts..' Powinienem wiedzieć od początku, że będą z nią kłopoty. Wiedziałem, że łamała serca..
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
PROŚBY TUTAJ ! spotkali się i przylgnęli do siebie czując, że znaleźli to rzadkie połączenie doskonałego człowieczeństwa i ideału płci przeciwnej, którego pragnęli, ale którego zarazem tak bardzo się obawiali.
![]() |
#4576 |
Raczkowanie
|
I smell you, and fresh grass.
/czuję Ciebie i świeżą trawę. Remove the glasses and show off your eyes /zdejmij okulary i pokaż swoje oczy. and now let's do it! even on the table /a teraz zróbmy to ! nawet na tym stole. I would die for love /chciałbym umrzeć z miłości. Do not go changing. do not turn my ass. /nie zmieniaj się. nie zawracaj mi dupy. I like to ask about things that I do not make the same. do you love me? /Lubię pytać o rzeczy których sama nie robię. kochasz mnie? Dance! Dance! Dance! Lift your arms! Show us whether you shaved armpits off. ![]() /Tańcz tańcz tańcz! Podnieś ręce do góry! Pokaż nam czy ogoliłaś pachy. Wiem, że wszystko jest niepoprawne językowo. ![]() Proszę mnie poprawić w miarę możliwości.
#4577 |
Raczkowanie
|
Moje serce zmniejszyło się o kilka rozmiarów. Nie ma go. Po prostu odszedł. Poszedł sobie gdzieś. Nie wróci. Bo łatwo im powiedzieć nie kochaj go. Każdy zmysł tęskni za Tobą. Obiecywałeś , że nigdy mnie nie zranisz to dlaczego nie dałeś znieczulenia jak odchodziłeś? Myślę, że brakowałoby mi Ciebie gdybyśmy się nie poznali. I nie mów mi, że mnie kochasz. Nie uwierzę. Co dzień uczmy się wzajemnie kochać, bez pośpiechu mamy przecież na to całe życie.
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: <3
![]() Cytat:
![]() -Co mam powiedzieć, żebyś tu został?
-Powiedz: tak. -Na jakie pytanie? -Na każde.Pytania wymyślimy później. Ciągle uciekasz, ciągle się chowasz; nie bój się - mi nie chodzi o to, żeby Cię całować. Chwytasz serce, jeszcze bije. Płaczesz śmiechem. Żyjesz śmiercią Nie uśmiechaj się, kiedy mężczyzna płacze. Czasem tak już jest, że nie da się inaczej. Czasem 4 ściany stają się złą twierdzą wspomnień.. Wytykaliśmy sobie jakieś banały ; Ty chyba płakałaś, a ja krzyczałem
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Zakorzenienie
|
Niereformowana - TALENT jakich mało
![]() Patrysiowa - okradłam Cię Skarbie <3 ![]() kroplą rosy namalować szczęście. trampki zamieniłam na szpilki. kubek z Kłapouchym na kieliszek. balonową gumę do żucia na papierosy. Ciebie na bezsenne noce. tłumaczenie Tobie jak bardzo Cię kocham jest co najmniej tak bezsensowne jak jedzenie zupy widelcem. Kocham Cię bardziej, niż to umiem zrozumieć. zanim on się obudzi, ona zaśnie już na nowo. z innym. Pan wybaczy, ale mam Pana w dupie. noc pełna miłości to jedna przeczytana książka mniej. i ciekawe co byś zrobił widząc mnie w taki wieczór jak ten, zapłakaną i rozmazaną. jeśli to On jest moim największym życiowym błędem Panie Boże proszę chcę popełniać ten błąd codziennie.
![]() |
#4580 |
Raczkowanie
|
codziennie o 2 w nocy się budzę. to ta godzina kiedy powiedziałeś, że to wszystko było niczym.
wciągam tą miłość jak mocną kokainę. każdy odłamek potłuczonego serca niemiłosiernie boli i zostawia blizny na duszy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Raczkowanie
|
Gdzieś tam głęboko schowane uczucie zaczęło na nowo próbować grać zapomnianą melodię.
Dawno zapomniane daty naszych marzeń... Zaufanie strasznie choruje. 'Jak tak bardzo będzie chciał wejść do twego serca, to i klucz nie będzie mu potrzebny. Rozp.erdoli drzwi łomem.' Jeszcze wrócisz z palącym sercem z tęsknoty! 'Żal mi tamtych nocy, tamtych dni.' CORNELS <3 Z INNEJ BAJKI <3 PRIMADONNA <3
wgłębi duszy o tym wiem, że gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się. Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się.. Edytowane przez bad_romance Czas edycji: 2010-05-11 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich, jestem nowa. ;D.
postaram się wam dorównywać, pewnie będzie ciężko. ![]() *Studiuję rozsądek. *i tak bardzo kuje mnie w sercu. To przez ten buziak, który nie jest dla mnie. *a kiedy przyniosłeś mi konwalie... *kocha,nie kocha, kocha, nie kocha. KOCHAJ MNIE proszę! *"-Szkoda, że to powiedziałeś. -Dlaczego? -Bo teraz kocham Cię jeszcze bardziej"-z jakiegoś filmu. *Momentami czuję, że mnie kochasz...Ale tylko momentami. ;(. *-Kocham Cię... -I love you too. -Tak mi KU*WA wyznajesz miłość po raz pierwszy? _________________ jak robię coś źle, to proszę na mnie krzyczeć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
fajne! ;D ________________ 'Maybe not the first one, open it up,
I be the last one closin it out.' Może nie będę tą, która zrobi pierwszy krok, ale będę tą, która zrobi ostatni.
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Zadomowienie
|
Toogether93 - trochę dawno Cie tu nie było, hmm.
![]() TajemniczaPanna , Paralogiczna , inquiring - o k r a d a m . <3 ![]() __________ czas słuchania starych płyt, jedzenia lodów kilogramami, oglądania łzawych filmów, tak, nadszedł czas zapominania. nowa sukienka, nowa bluzka, nowa torebka, nowy kolor włosów, zaczynam nowy rozdział w moim życiu.
![]() |
#4585 |
Rozeznanie
|
To dziwne uczucie w brzuchu, gdy jesteś na horyzoncie.
me against the world! ja przeciwko światu! 'Z bagażem pełnym snów.' Są powody do mruczenia! ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
mignęła mi tam jakaś pochwała
![]() ![]() ![]() ___ wieczorem, gdy już zaszywam się w swoim pokoju. minutę przed snem, zamykam oczy i wyobrażam sobie nas. spacerujemy w moim ulubionym parku. trzymamy się za ręce, a ty tak cudownie na mnie patrzysz, wiesz? zatrzymujemy się przy mojej ulubionej ławce i siadamy. wtedy obejmujesz mnie czule i całujesz w usta. pff. w szkole zawsze mówili, że mam bujną wyobraźnię. |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
BAN stały
|
.... chwyc mnie za rękę . możesz mi ją kuRka nawet zmiażdzyc . tylko kuźde chwyc ją na chwile . tak bardzo chce poczuc Ciebie obok . szła drogą do niebia . gdy nagle zobaczyła jego . stanęła jak wryta krzycząc : "Boże czemu mi to robisz ? Ku.wa czemu znowu stawiasz mi go na drodze ? " . po chwili znalazła sie już w jego ramionach , na drodze do piekła. 'proszę wybaczyc mi śmiałośc, ale muszę ci to powiedziec . a mianowicie jesteś najgorszym dupkiem jakiego znam . jesteś największym idiotą na świecie . rozumiesz ?' - odwrócił się i powoli odchodził . nie mówił nic . tylko milczał . analizując w podświadomości swoje czyny i zachowanie . o ona ze łzami w oczach szeptała do siebie 'jesteś najwiekszym idiotą i dupkiem na świecie bo kocham Cię jak nikogo innego . nie potrafię życ bez Ciebie, a Ty too perfidnie wykorzystujesz . za każdym razem '... usłysz wreszcie szept mojego serca odzywającego się za każdym razem, gdy przechodzisz obok a ja nie mogę wydusic z siebie ani jednego słowa. no usłysz go wreszcie .. może i jesteś miłoscią mojego życia . może to właśnie Ciebie stworzył dla mnie Bóg . więc nie bycz się i cholera zrób ten krok w przód . ...
Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-05-11 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
marzenia kolorami tęczy barwione.
uwolnij uczucia. daj odrobinę czułości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zadomowienie
|
każdego ranka budzę się z uśmiechem, bo we śnie spełniają się marzenia mojego serca...
#4590 |
Rozeznanie
|
Jejq perełko jak miło, kradnij, kradnij <3
![]() - Idiota z Ciebie ... - Ja Ciebie... co ?! Zapomnę słowa szeptane mi wprost do ucha, zapomnę kolor Twoich oczu, zapomnę zapach twoich perfum pod warunkiem, że Ty wyjedziesz z kraju i w dziwnych okolicznościach zginiesz, wtedy nie będe marzyła, że kiedykolwiek się nam ułoży na nowo. Mężczyźni są prości. Gdybym podeszła do jednego z nich i powiedziała - Hej ocenisz mój filmik na redtube ? W mniej niż 2 sekundy by się ze mną umówił. Dziwne ( ... ) Innych bardziej irytuje, że jestem nieszczęśliwa niż mnie samą . Słał jej stokrotki bo po stokroć razy ją okłamywał. Czuję się jak obłąkana narkomanka na odwyku, tak jakby przestały istnieć wszystkie strzykawki, zostały zamknięte wszystkie apteki, a każdy wmawiał mi, że narkotyk nie istnieje. A przecież ja go czułam, dotykałam, smakowałam Ja po prostu go potrzebuję, do cholery P O T R Z E B U J E ! Jeśli wypiszę Ci to wielkimi literami pogrubioną czcionką poczujesz jak bardzo jestem zdesperowana ? Pamiętaj pozwolę Ci płakać tylko wtedy gdy zaczniesz płakać diamentowymi łzami. Wtedy będzie po co płakać. Są powody do uśmiechów, są powody do płaczu i są powody do udawania że jest dobrze ... Ofiara z Ciebie, wiesz ? A dokładniej ofiara moich erotycznych fantazji na Twój temat <3 _________________________ __ Pełnometrażowe nieszczęście <3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.