|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
vette bidulko, współczuję, uważaj na siebie, mam nadzieję, że będzie ok
![]() Co do książeczek to ja też mam- dostałam jakiś czas temu od koleżanki "Album Maleństwa" i jest super, to bardzo fajny pomysł. ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3122 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jak spaliśmy jakiś czas pod jedną taką duuużą, to i tak zawsze któreś z nas budziło się odkryte, teraz w sumie też czasem nawet zdarza się że mąż się budzi w nocy bez kołdry a ja mam 2 na sobie heheCytat:
ale po cichu liczę na chłopa![]() a tak w ogóle dziewczyny to pozbyłam się w końcu tego okropnego ciemnego koloru z głowy i znowu jestem blondynką!!
|
|
#3123 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, bardzo fajne kolory !!!
Gdybym nie dostała zestawu do łóżeczka to kupiłabym pościel właśnie z tej serii (tylko w brązach). |
|
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już nie mogę sie doczekać |
|
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po cichu liczę na dziewczynkę, choć z praktycznego punktu widzenia (jak to brzmi
) lepiej, żeby był chłopiec, bo znowu szykują się dwa wory ubranek typowo chłopięcych
|
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
bo to tata kupowal
moj maz zawsze ze sklepu musi wrocic z czyms w nadmiarze dla synka
|
|
|
|
#3129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3130 |
|
Wtajemniczenie
|
Anuszka- ładny wózek.
Aniaa- rozbrajają mnie te naszykowane łóżeczka. Bardzo ładnie to wygląda. Vette- trzymam kciuki żebyś jednak nie musiała zostawać w szpitalu. Jestem zła. Miałam mieć już dziś w pokoju szafę i komodę a brat jak wyszedł wczoraj popołudniu tak do teraz go nie ma, nie mogę nawet do niego zadzwonić bo "abonent czasowo niedostępny". I trafia mnie po prostu szlag. Po za tym już tydzień nie rozmawiałam z M. i tęsknię... Mam ochotę zadzwonić... a wiem, że nie powinnam.
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nad wyborem wózka wcale długo się nie zastanawiałam, chciałam tylko, żeby był duży, miał duże pompowane koła i "tradycyjny" wygląd, żadnych skrętnych kół czy też trzech kół No i wybór padł na ten- jak dla mnie tani nie był, ale do tych najdroższych też nie należał .
|
|
|
|
|
#3132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie dzwon musisz byc twarda
|
|
|
|
|
#3133 |
|
Rozeznanie
|
ania--łał ale pięknie eh.........pościel o tak w moim stylu
ten Twój mąż kochany jak i mój--już coś tam zakupuje za moimi plecami dla dzidzi........ ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- lazur--zadzwoń do mnie narazie nie myśl........proszę Cię....... |
|
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehhh, tak to jest już z tymi braćmi ![]() Ja też już bym chętnie rozłożyła łóżeczko, ale pokój nie jest jeszcze wyremontowany, a zresztą tylko kurz by się zbierał... |
|
|
|
|
#3135 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3136 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale będę twarda, tak jak mówicie.
|
|
#3137 |
|
Zadomowienie
|
fotki napewno wrzucę jak je zrobię
obiecałam Wam kiedyś też fotki mojego pokoju więc jak posprzątam to też zrobię i wrzucę![]() lecę teraz do sklepu z mężem a potem na 19 do lekarza po l4 no i zapytać się co to jest to moje kłucie w boku
|
#3138 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pytałam się o Ciebie bajki właśnie...bo zaniepokojona byłam, ale widzę że ok jest i tak trzymac----do potem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- aaaaa hd-muszę Ci się przyznać,( myślę, że źle tego nie odbierzesz ) --nie udało mi się wylicytować grzebyczka i szczoteczki ale chociaż więcej zarobiłaś hihih....tak przebijali
|
|
|
|
|
#3139 |
|
Zadomowienie
|
lazurowa, aniaa22, anuszka1401, hd
Jade na zakupy do mojej szpitalnej wyprawki ;/ |
|
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- hd--prosim ![]()
|
|
|
|
|
#3143 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czekam na upalne dni, tak z kilka pod rząd.. To wtedy na dworze zabiore sie do prania.. Niestety z zewnątrz i bude trzeba prac tak jak jest, nie ma co ściągac.. niestety.. tak samo ze spacerowka.. Wiec czeka mnie duzo szorowania. mam tylko nadzieje ze pojdzie łatwo i szybko i ze wogole da sie to wyszorowac.. ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Eee niedanwo bylo 15.. skad sie wziela nastepna 6? ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
. Bo kazdy nowy dzien jest nadzieja na juz.. a ona potem sie ulatnia i znow kolejny i kolejny .
|
|||
|
|
|
#3144 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny!
Jestem już u siebie w pokoju ze wszystkimi moimi gratami. Chociaż jeszcze jest lekki rozgardiasz ale się cieszę. Fotki zrobię jak wszystko będzie ładnie, mama okna umyje i powiesi firankę. Teraz zabieram się za pracę magisterską i dziś będę nad nią siedziała dopóki starczy mi sił. Najpóźniej w piątek wieczorem muszę już drukować żeby w sobotę oddać całość do sprawdzenia. Będę Was podczytywać
|
#3145 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Heh ja jej mowie ta,ta.. to ja robilam przed porodem, i po schodach przechadzki i cieple kąpiele w wannie, i wykorzystywanie meża... niestety nic a nic nie dalo... Moze tym razem sie uda? ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
lecę na spacerek
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie, wznawiam post bo coś niezbyt zauważony został.
Mam jutro z mamuśką zakupy porobić w aptece i nie wiem co potrzeba.. majtki siatkowe, podkłady - w sensie wielkie podpaski, podkłady - ceratki na łóżko po porodzie, maść do sutków (Bepanthen czy może jakaś inna), spirytus do pępuszka, sól fizjologiczną (do nosa czy oczu maluszka???).. no i nie mam pojęcia co jeszcze muszę kupić.. a! Tantum Rosa.. HELP ![]() I czym się teraz pędzluje buzię w środku dzidziusiowi? Robi się to nadal? Bo ja nie mam pojęcia, mamka mi coś wspomniała.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#3149 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
aniaa śliczny brzuszek i spodnie fajne ![]() jusdan super, że po wizycie ok ![]() hd2005 no ten twój brzuszek z każdym dniem piękniejszy Cytat:
![]() anuszka fajniutki wózek vette mam nadzieje, że wyniki będą wporządku i że nie bedziesz musiała leżeć w szpitalu ![]() aniaa pościel świetna a maskotka jeszcze lepsza ![]() a ja miałam dzisiaj wizyte w przychodni koło 12 i wszystko ok i mówił mi mój gin, że rano był w sklepie żeby kupić kabelek inny do podłączenia nagrywarki do usg i dzwoniłam potem do niego i mówił, że był w gabinecie prywatnym i podłączył i możemy kręcić filmik więc po 18 mam jeszcze zadzonić i jakos tak wieczorkiem ide w koncu na to usg 3 d przy okazji byłam u okulisty i nic mi się wzrok nie pogorszył więc fajnie
|
|||
|
|
|
#3150 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To ja tez sie dolaczam.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

posciel przyszla 5 min po tym jak Damian skrecil lozeczko

jak spaliśmy jakiś czas pod jedną taką duuużą, to i tak zawsze któreś z nas budziło się odkryte, teraz w sumie też czasem nawet zdarza się że mąż się budzi w nocy bez kołdry a ja mam 2 na sobie

czy może jakaś inna), spirytus do pępuszka, sól fizjologiczną (do nosa czy oczu maluszka???).. no i nie mam pojęcia co jeszcze muszę kupić.. a! Tantum Rosa.. HELP 

nic nie obiecuje ale mozesz podeslac co potrzebujesz to w wolnej chwili moze poszukam, ale tak jak mowie naprawde nic nie obiecuje