|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | |
|
♥
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
Cytat:
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2010-05-11 o 16:57 |
|
|
|
|
#1382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy dokładnie masz? ![]() [ja w piątek, ale uczę się na jutro, żeby mnie blue_apple oceniła. ]Gratuluję. ![]() Cytat:
![]() -------------- Przyznam się bez bicia. Raz przeczytałam, żeby zobaczyć ile mi zajmie. Troszeczkę za dużo, ale biorąc pod uwagę, że się zestresuję to będę mówić dłużej, więc trochę powywalam. Zresztą jakoś mi się nie podoba miejscami. Za to chemię robiłam. Edit: Chemiczki, może mi któraś wytłumaczyć jakim cudem benzyna jest lżejsza od powietrza? Nie ogarniam tego. Dla mnie jest cięższa.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-05-11 o 16:45 |
||
|
|
|
#1383 |
|
♥
|
stoper , kurde bo myślałam o innym wątku co miałam odpisać i mi się pomieszało
aha ja mam jutro ustny
|
|
|
|
#1384 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja jeszcze nie liczyłam ile zajmuje mi prezentacja. Za często się zacinam. Muszę jeszcze bardziej się poduczyć, by zacząć liczyć sobie czas Mnie została tylko jedna strona. Zaraz wracam do nauki
|
|
|
|
|
#1385 |
|
Wtajemniczenie
|
Burza u mnie
|
#1386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzieeeeeeeeeń doooooooooooobry.
ale mam dziś dobry humor ![]() nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ![]() jak mi chemia też nie pójdzie to trudno, albo poprawię, albo zdam za rok R ang, albo w ogóle coś innego wymyślę ![]() wszyscy twierdzą, że na technologię chemiczną się dostanę, bo tam nie ma nawet 1 osoby na miejsce nigdy ![]() hm hm. będzie dobrze. no ![]() ![]() Cytat:
?Cytat:
?będę w autobusie czytać dziady ![]() eeee jak może być lżejsza? jakby była lżejsza to by fruwała Karolina - moim zdaniem też masz dobrze, tak jak masz, szczerze to nawet nie wiem o co Ci chodzi z tego drugiego punktu widzenia tematu ![]() przygotuj się na pytania o epoki ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- ile wam zajelo nauczenie sie prezentacji ![]() ach - i brawo za niemiecki i ustne |
||
|
|
|
#1387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Połucz się. No właśnie ja nie mogę pojąć JAK jest lżejsza jak nie jest.
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1389 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jeszcze enej . słabo czy nie słabo będzie dobrze .Cytat:
Cytat:
no co Ty. nieciekawie ;/ . Cytat:
![]() wykombinujemyy coś .Cytat:
są ograniczeni i to bardzo. ![]() Cytat:
jaki wynik ![]() dopiero umiem pierwszą stronę .z pół godzinki mi to zajęło.
|
||||||
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak mam w materiałach pomocniczych cytaty a ich nie będę mieć to źle ? Ja się na pamięć dokładnie nie uczę, tylko tak ogarniam. Jeszcze jutro poogarniam a w czwartek rzucę komisję na kolana. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19221700]na UŁ jeszcze Marika, Jamal. MRR jeszcze enej . słabo czy nie słabo będzie dobrze .[/QUOTE] Dobra, wpadnę, daleko nie mam. Tylko gdzie ja będę spać . Bo po nocy mi się nie będzie chciało wracać pewnie. ![]() Albo siostra po mnie przyjedzie, o dobry pomysł. Jakbyście miały niechciane dziecko. |
|
|
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Interneto mi padło
Ty też, agentem brytyjskiego wywiadu! Co oni tam wypisują, to ![]() Cytat:
miał o adaptacji filmowej Wojny polsko-ruskiej. Oglądał film, to ładnie powiedział na 50%, tylko komisja się dziwiła, czemu mówi zupełnie co innego niż w ma w ramowym planie wypowiedzi super
|
|
|
|
|
#1392 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny myślicie że 17/20 pkt z ustnego angielskiego to dużo? nie wiem czemu ale bardzo się z tego nie cieszę ;|
|
|
|
|
#1394 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1395 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Beata, jaki nowy av
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Daleko masz? ![]() Wyobraziłam to sobie [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19221700]łee proste miał pytania ;p ![]() wykombinujemyy coś .[/QUOTE]Oj, on by miał "Kto napisał Przedwiośnie?" i by to nie było łatwe i trudniejsze od innych ![]() ![]() Cytat:
Ja też tak będę robić, napiszę sobie bardzo szczegółowy plan i wg niego. A później go skrócę i wezmę ze sobą ![]() Ja też nie wiem, może u koleżanki K. w akademiku, coś się wymyśli ![]() Na Tobie praktykowali? ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
komisji.Dziewczyno, przecież to 85%! Oczywiście, że dużo, ale jakoś w % zawsze ładniej wygląda. ![]() Za podwójną kasę ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19222332]dużo. ! . ja bym się popłakała ze szczęścia i napiła też [/QUOTE]Kamila, Ty za każdą ilość się chętnie napijesz.
|
||||
|
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to nie trzeba mieć tego samego planu co się oddawało ? O, to jak tam spicie to ja też się piszę. Nie ![]() Ja też.
|
|
|
|
|
#1397 |
|
Przyczajenie
|
kurcze ale stres jest podczas tych ustynych... ja to się tak zastanawiam po co to jest ;> liczy się gdzieś na studia ustny ;>
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
jutro podstawowy , 27 rozszerzony.
Nie mam siły was cytować , wróciłam z korków z angola. Jak was czytam to widzę że niemiecki prosty był Cieszę się![]() Brawoo ![]() SamaraMorgan mówiłam Ci że masz świetny nick? ![]() Który żbik ma tak jak ja jutro jakiś egzamin ustny? ![]()
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gram w jakieś trecośtam isle na fb. Poryte te gry
|
|
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Żbiki zauważyłyście że facebook ma grę w stylu farmville "FUNFARI"
wszystko podobne tylko dzikie zwierzęta , klimat safari ![]()
|
#1401 |
|
Raczkowanie
|
Jejku jak ja zazdroszczę tym co są po polaku ustnym
Już bym chciała być po...U mnie dzisiaj były wyniki 15<, mam nadzieję, że nie będzie źle... Co ja bym dała żeby mieć 15... A jutro angol...
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
E, nie tylko fv i restaurant city.
|
|
|
|
#1403 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zależy od Twoich wymagań i czy to podstawa czy rozszerzenie ![]() u mnie na podstawie ludzie, którzy mieli 17 punktów, potrafią wydukać "Er ist idiotisch" - mnie taki wynik zdecydowanie by nie satysfakcjonował, ale mówię, skoro język nie jest Ci do niczego potrzebny to 85% to jest ładny wynik powtarzam jeszcze raz kwestia indywidualna, żeby na mnie zaraz tutaj stado wizażanek nie napadło ![]() haha o matko ile się namęczyłam, żeby napisać "satysfakcjonował":hahaha :, właśnie wróciłam z rozszerzenia niemca .. i padam prosto na pysk, nie wiem jak się nazywam. część słuchanie + czytanie: chciałam jak najszybciej wyjść, czułam się, jakbym miała zaraz im tam paść, i to nie był stres, tylko chyba po prostu zmęczenie całodziennym skupianiem się .. podstawa z niemca: 35/35 |
|
|
|
|
#1404 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z ang podstawowego ! 20/20 Ale sie ciesze ![]() Mówiłam wszystko w takim stresie, że nic nie pamiętam.
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
Mój brat przez 4 lata technikum nie przeczytał żadnej lektury (w drugiej klasie gimnazjum przeczytał Pana Tadeusza, a i tak z sprawdzianu dostał 1, więc stwierdził, że olewa lektury..), na koniec czwartej klasy techn. ma 2 z polskiego... dzisiaj miał ustną z polaka, i dostał.. 18/20 pkt, czyli 90% :O ... Zaskoczona jestem strasznie, nie powiem
Ale dzięki temu wiem, że ja, jak będę pisać maturkę za 2 lata, to raczej nie mam się czym stresować )
|
|
|
|
#1406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym skoczyła z krawężnika. Cytat:
?ja myślę, że ją spałują ![]() ale wiesz, że nie skorzystasz z niego ?choć ja zamierzam podobnie do Ciebie zrobić, bardzo szczegółowy plan i nauczyć się czytać konspekt. ja też
|
||
|
|
|
#1407 |
|
Przyczajenie
|
no powiem Ci że u mnie 2 osoby np ustnego nie zdały i to właśnie te które słabo stały z angielskim... więc nie było tak że mieli równo ze mną... np przy takiej ustnej okazywało się że dziewczyna która ma pasek, niby na lekcji robiła scenki i była oceniana na 5 tu w ustnej dostała 11
|
|
|
|
#1408 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to jak z tym jest ? Bo jak Was zaraz... |
|
|
|
|
#1410 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny ! mam dziś za***i.sty humor !!! Dostałam 100% z prezentacji
![]() . Jak to się stało nie przeczytałam żadnej lektury przez całe liceum , nie obejrzałam ani jednego filmu ,który omawiałam na prezentacji a uczyć zaczęłam się dopiero wczoraj więc widać , że po prostu to był mój dzień !! Baaardzo sie stresowałam i ogólnie byłam dosyć przerażona ale weszłam jako druga ( i bardzo dobrze , bo wyszłam i cały dzień miałam spokój) Ps. Mogę prosić o dopisanie mnie do listy na 1 stronie ?? Kruszi91- Karolina- Łódzkie- polski pp; matma pp; angielski pp; biologia pr ; chemia pr Plany: Politechnika Łódzka ?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.

]

Nie ogarniam tego. Dla mnie jest cięższa. 

no co Ty. nieciekawie ;/ .
jakieś bardziej schematyczne.