Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-11, 17:00   #4351
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
moja mama też Zośka
kupujemy jej z TZem komórkę na imieniny bo nie ma a ciągle mówi że by chciała
Moja mama też Zosia

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 17:00   #4352
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

India oo to jeszcze dużo wam tej kasy na dom zostało

MisQa trzymam kciuki za wizyte u gina, napewno wszystko będzie dobrze.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 17:07   #4353
kliwia
Zakorzenienie

azzis sliczny adas! i jak mu fajnie wloski na skos sie ukladaja ihihih slodziak.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 17:21   #4354
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Azzis Adaś słodki (w ogóle Adaś śliczne imie) no i Miłoszek też.
W ogóle cudne te nasze wizażowe dzieciaczki

Agatek piękne cudeńsko zrobiłaś.

Ania ja nie wchodzę nawet na Twój wątek, bo sporo mi się rzezczy podoba, a w tym miesiącu musimy przyoszczędzić.

Madzia mam tak samo jak Ty- jak mam mieć coś nowego to się nie mogę doczekać i jestem podekscytowana - jak dziecko. Z prezentem dla babci nie pomogę, ale masażer do stóp taki na wodę (Aguś chyba pisała) fajny pomysł.

Martucha Patryczek będzie miał śliczny pokoik.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 17:24   #4355
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Madzia mam tak samo jak Ty- jak mam mieć coś nowego to się nie mogę doczekać i jestem podekscytowana - jak dziecko. Z prezentem dla babci nie pomogę, ale masażer do stóp taki na wodę (Aguś chyba pisała) fajny pomysł.
hehe to widzę, ze mamy tak samo ja poprostu jestem bardzo niecierpliwa i nie lubie na coś długo czekac ale jeszcze max 9 dni roboczych

masażer babcia ma, kiedys jej na gwiazke kupilesmy cięzko jest jej cos kupić, bo ona wszystko ma

a myslicie,z e ten wazon z "wkładką" to dobry pomysł?? taki wielki np. pomaranczowy?? bo ona ma kuchnię z pomaranczą. kuchnia jest połaczona barkiem z salonem. salon ma kremowe sciany, zielone meble i dodatki pomaranczowe.

Stary 2010-05-11, 17:40   #4356
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

moja babcia też Zosia - mama mojej mamy
a mąż Adaś ale nie cierpi jak sie do niego tak mowi
ja na niego wołam Borys albo Aduń, Adul albo Aduś, Adamik ale najczesciej Borys
mielismy kiedys taka kolezanke ktora do niego mowiła adasiu to adasiu tamto i w koncu mi wysyczał do ucha weź jej powiedz ze nie adaś bo ja jej cos zrobie...
i jakos załagodziłam sytuacje i juz mowi Adam ale i tak czasem jej sie wymknie

kupiłam aparat

i maz dzwonił w piatek w nocy jedziemy do białej podlaski i wstąpimy do babci wandzi do radomia
az szkoda ze musimy wracac do domu tez w sobote bo w niedziele mamy tu komunię tak bysmy zostali na cały weekend

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2010-05-11 o 17:41
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 18:08   #4357
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
India oo to jeszcze dużo wam tej kasy na dom zostało
.
duzo?? obawiam się, ze nie wystarczy na wszystko. Madzia ceny wszystkiego są z kosmosu, więc to tylko się wydaje, że 200 tys to duzo - na pewno nie na budowe domu
Stary 2010-05-11, 18:10   #4358
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
duzo?? obawiam się, ze nie wystarczy na wszystko. Madzia ceny wszystkiego są z kosmosu, więc to tylko się wydaje, że 200 tys to duzo - na pewno nie na budowe domu
Nie no wiadomo, ze całego domu za tę kwote nie zrobisz. ważne aby był stan zamkniety a wsrodku powoli sobie wszystko wyszykujesz, przeciez nie musisz wszystkiego robić od razu.

Stary 2010-05-11, 18:12   #4359
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

A ja czekam na telefon od mojego mezula... poszedl sie zzulic z kolega a ja musze po niego jechac... troche sie boje bo nie do konca wiem czy trafie i tej trasy nie mam opanowanej ale dam rade
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 18:15   #4360
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
A ja czekam na telefon od mojego mezula... poszedl sie zzulic z kolega a ja musze po niego jechac... troche sie boje bo nie do konca wiem czy trafie i tej trasy nie mam opanowanej ale dam rade
napewno dasz radę

mój mi własnie napisał ze za 15 min będzie.. idę podgrzac mu obiad tylko jak ja mu ziemnaiki obiorę hm... wstawię ryż a co tam

Stary 2010-05-11, 18:21   #4361
kliwia
Zakorzenienie

ugotuj w mudnurkach
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-11, 18:23   #4362
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ugotuj w mudnurkach
hehe nawet nie pomyslałam

schodze na dół , a tu ziemniaki obrane w rondelku leżą a obok kartka "dla zięcia" rodzice pojechali na masaż i mama obrała dla TZ ziemniaki hehe

Stary 2010-05-11, 18:26   #4363
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

no prosze ale troskliwa tesciowa
Stary 2010-05-11, 18:27   #4364
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
no prosze ale troskliwa tesciowa
hehe oj bardzo

dobra lece, bo słysze, ze TZ bramę otwiera

Stary 2010-05-11, 18:37   #4365
myszka_maj
Zakorzenienie

Adaś .... Miłoszek.... ale z was cudne chłopaki chyba sie zakochałam

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-11, 18:42   #4366
baja_86
Zakorzenienie

azzis Adaś bomba, przystojniaczek

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a oto wiesci od RYBULKI... u nich ok wczoraj mieli maly kryzys z Miloszkiem ale juz jest wszystko ok, jak dalej bedzie dobrze to jutro wyjda wiec prosze o kciuki
no i fotka Miłka od razu mowie ze caly Michal czyli caly tata
niech szybko wracają do domu A Miłosz rzeczywiście chyba bardziej do taty podobny

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
AgatkaL jesteś jeszcze zainteresowana tym naszyjnikiem?? Chcialabym sie zabrac za jego zrobienie tylko musisz wybrać kolory. znalazlam na all w takich kolorach które moge ci zaproponować a ty wybierz.
1. http://www.allegro.pl/item1026463580..._brzydula.html
2. http://www.allegro.pl/item1023094735...wien_czer.html
3. http://www.allegro.pl/item1024191511...a_zielony.html
4. http://www.allegro.pl/item1032141707...naszyjnik.html
fajne te naszyjniki, a masz koraliki w kolorze chabrowym, bo podoba mi się ten pierwszy, ale wolałabym więcej chabrowych perełek, zamiast tych jasnoniebieskich
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 18:47   #4367
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

fajne te naszyjniki, a masz koraliki w kolorze chabrowym, bo podoba mi się ten pierwszy, ale wolałabym więcej chabrowych perełek, zamiast tych jasnoniebieskich
Nie mam dużo tych chabrowych ale jak byś byla zdecydowana to zamówie takie koraliki i zrobie taki jaki chcesz

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 19:05   #4368
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

kurde tyle mialam dzisiaj zrobic a nie zrobilam nic... jakas taka zamulona po tej nocce siedze i nic mi sie nie chce ehhh a do tego mezul mi sie chyba zzulil na maksa bo nie dzwoni a mi sie juz chce spac bo spalam po nocce tylko 4 h i poza tym sciemnia sie i boje sie ze nie trafie no ale chyba nie bede do niego dzwonic..
Stary 2010-05-11, 19:24   #4369
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
a jeszcze czekam na młode ziemniaki żeby były z Polski. Te biedronkowe to takie młode, najczęściej stare tylko że umyte. A młode to one mają w nazwie. Już się nie mogę doczekać aż na targu będą młode ziemniaczki takie malutkie na raz do buzi

ddaaiissyy Zary nie widziałam ale w H&M mają tańsze rzeczy. U nas koszulka kosztuje (mam porównanie z miast przygranicznych: Zgorzelec-Gerlitz) koło 30zł-40zł a tam 4-5 euro. Są też droższe rzeczy to jest oczywiste, ae kiedyś kupiłam sobie na lato koszulki w H&M po 2-3 euro. Tak samo było w coloseum najdroższe koszulki po 5 euro. I nie pizę o zwykłych podkoszulkach bawełnianych, ale naprawdę porządnych, z nadrukami i bez. Kiedyś w H&M widziałam super sztruksowy płaszczyk czerwony i był za 30euro, w sezonie. Z chemii mają też dobre rzeczy robione dla drogerii DM, super szampony i odżywki po 60centów. Męskie maszynki do golenia (wkłady gillet) tańsze, antyperspiranty np ostatnio mój tż kupił sobie Nivea silver protect za 2euro z groszem a u nas one są po 12 zł, żele pod prysznic też dla DM robione.

SYsunia a jaką masz pewność że w Polsce produkcja słodyczy wygląda inaczej?? ;>
no to mnie uradowałas niesłychanie bzyczko
mniej moj maz................. jedziemy dopiero jutro rano bo.... Wisełka gra mecz No i poszedł sobie tu obok do knajpy na piwko ale za to w ramach rewanzu kupił mi krem coś za coś On happy a ja jeszcze bardziej Bede zmarszczki pod oczami prasowała

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
laski czy chlopcu na komunię daje się kwiatki???

zglupiałam
damy:
aparat z wyposazeniem + biblię z dedykacją + bombonierke + i te kwiatki ????

dawac kwiatki chłopcu?
wiesz, ja juz bym kwiatków nie kupowała,
I tak sporo kupiliscie. Pomysł z dedykacja bardzo mi sie spodobał Na pewno komunista sie ucieszy

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
niby dawaja
ale w kwiaciarniach teraz sa sliczne komunijne np swiece w krysztalkach moim zdaniem to juz starczy
nie kupowalabym kwiatkow

uwaga!!
pokazuje moje wczoraj zakupione szpilki na platformie
OMG : love: Boooooooooooskie szpilki !!!!!!!!!!!!!!!!!
Sliczny obcas !! Rewlacja. Bardzo zgrabne ! Gdzie kupiłas ??

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Adaś właśnie śpi.
Za 4 dni skończy 3 mies. (ale to szybko leci).
W czwartek czekają nas 2 wizyty lekarskie i mam nadzieję, że w końcu dowiem się co jest przyczyną tych cholernych infekcji.

A to mój maluszek.

Ja też miałam się zapisać na szkołę, ale ostatecznie jakoś nie zdążyłam I powiem Ci, że też sobie poradziłam Ale jak będziesz chodziła, to na pewno dużo się dowiesz.

ania20m ja na Ciebie kliknęłam Może teraz będziesz wyżej niż na 32 poz.

Całuski dla Adasia Słodziuski i te niebieskie oczeta........ Niejedna będzie bzikowała na ich punkcie
Cytat:
Dasz rade, ja tez kiedys po mezula o 23 jechac musiałam a niestety w krakowie ciagle pewna nie jestem - gdzie skrecic, jaka droge wybrac itd. Mnie sie wtedy udało to i Tobie sie uda

Madzia, mam to samo - zawsze jestem niecierpliwa gdy na cos mam czekac - chciałabym juz tu i teraz - nawet jak to jest jakas pierdółęczka tak wiec rozumiem Cie w 100%

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 19:32   #4370
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Kup gotowe buraczki Firma Witamina ma swietne surówki, wybor bardzo duzy, ksozt ok 2,50 za pojemniczek.
A wypadek taki ze w korku na swiatłach stał TIR za nim 2 osobowki a drugi tir całym impetem wpadł na stojące auta osobowe,ktore dosłownie zostały wgniecione w stojacego przed nimi TIRa a na dodatek spłoneły. 5 osob nie zyje
Czytałam o tym, straszna tragedia.
Ale nie zgodzę się z Twoim stwierdzeniem na temat kierowców tirów. Fakt - jest mnóstwo idiotów, ale tyle samo ich spotkasz za kierownicą osobówki. Jeśli ktoś osobówką jeździ jak wariat to niestety przesiada się na tira i też tak jeździ, a dodatkowo czuje tą "przewagę" nad mniejszymi od niego. Nie można generalizować. My z mężem mieliśmy kiedyś taką sytuację, że dojeżdżając do skrzyżowania mąż się zagapił na sekundę dosłownie i dopiero jak mu krzyknęłam hamuj to hamulec wbity w podłogę i odliczanie gdzie się zatrzymamy. A przed nami też stały auta i 3 sekundy później i byśmy wylądowali na zderzaku. I powiem szczerze, że tak ostrożnie i przepisowo jak mój mąż, to mało kto jeździ, a jednak takie sytuacje się zdarzają. My wyhamowaliśmy wtedy na szczęście, ale ten tir z wypadku już nie miał szans tej maszyny zatrzymać.
Nieszczęśliwy zbieg okoliczności po prostu.

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Adaś właśnie śpi.
Za 4 dni skończy 3 mies. (ale to szybko leci).
W czwartek czekają nas 2 wizyty lekarskie i mam nadzieję, że w końcu dowiem się co jest przyczyną tych cholernych infekcji.

A to mój maluszek.

Ja też miałam się zapisać na szkołę, ale ostatecznie jakoś nie zdążyłam I powiem Ci, że też sobie poradziłam Ale jak będziesz chodziła, to na pewno dużo się dowiesz.

ania20m ja na Ciebie kliknęłam Może teraz będziesz wyżej niż na 32 poz.
Ślicznego masz syneczka
Stary 2010-05-11, 19:38   #4371
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

pewnie ktosiu !! Masz 100% racji - nie mozna generalizować Jednakże często kierowcy TIRów czują sie bezkarnie (oczywiscie nie wszyscy) A z racji tego, że mijając takie bydle, nie wiem kto tam siedzi za kółkiem to zawsze boje się i staram się jak najszybciej uciec od tego potwora :
Moim zdaniem duzo przyjemniej jeździłoby sie gdyby ich nie było. Miałam okazję sprawdzić to zimą na Teneryfie - gdyż z racji faktu, iż jest to wyspa to TIRów jak na lekarstwo. Zjezdzilismy wyspe wzdłuż i wszerz i mogłabym je policzyć na palcach jednej reki a jazda dzięki temu była o wiele przyjemniejsza. Dokładając jeszcze fakt, że w PL autostrad prawie nie ma, jakośc dróg czesto woła o pomstę do nieba, nieraz stoi woda w kolejnach i wówczas może to tworzyc mieszankę wybuchową

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 19:51   #4372
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie ktosiu !! Masz 100% racji - nie mozna generalizować Jednakże często kierowcy TIRów czują sie bezkarnie (oczywiscie nie wszyscy) A z racji tego, że mijając takie bydle, nie wiem kto tam siedzi za kółkiem to zawsze boje się i staram się jak najszybciej uciec od tego potwora :
Moim zdaniem duzo przyjemniej jeździłoby sie gdyby ich nie było. Miałam okazję sprawdzić to zimą na Teneryfie - gdyż z racji faktu, iż jest to wyspa to TIRów jak na lekarstwo. Zjezdzilismy wyspe wzdłuż i wszerz i mogłabym je policzyć na palcach jednej reki a jazda dzięki temu była o wiele przyjemniejsza. Dokładając jeszcze fakt, że w PL autostrad prawie nie ma, jakośc dróg czesto woła o pomstę do nieba, nieraz stoi woda w kolejnach i wówczas może to tworzyc mieszankę wybuchową
Tak jak pisałam, idiotów nie brakuje, z tym że idiota w osobówce może zrobić mniej krzywdy na szczęście, a ten sam jak przesiądzie się na tira to już o tragedię łatwo. A nasze drogi to już w ogóle lepiej zostawić bez komentarza. Ja też się boje tirów, no bo nigdy nie wiadomo, kto tam siedzi za kierownicą.
Stary 2010-05-11, 19:55   #4373
bzyczka1
Zakorzenienie

aj dziewczyny ja rozumiem kierowców tirów, maja wielkie maszyny, ważące po kilkadziesiąt ton.
Ale miałam wiele takich sytuacji że nie lubię ich. Raz jadąc do Wrocławia od strony Zgorzelca. Był korek bo to remontowany odcinek i żadnego oznaczenie po której stronie skończy się pas. Jechałam za taką rodziną z Krakowa a za mną tir. W pewnym momencie ja jechałam dobrym pasem a rodzinka tym który się właśnie kończył, postanowiłam być uprzejma i puścić ich przede mnie. Na co kierowca tira postanowił wyprzedzić mnie pasem awaryjnym, który jak wiadomo samochód zmieści ale tira nie, spychając mnie tym samym z drogi. Dobrze że zauważyłam jego manewr i zdążyłam uciec i nas nie pociągnął za sobą, czy co tam jeszcze.
Tak samo jest z jazdą po wiejskich drogach u nas. Jadą środkiem drogi i kierowca z drugiej strony musi uciekać na pobocze aż żeby ten tir go nie zahaczył.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 20:08   #4374
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
aj dziewczyny ja rozumiem kierowców tirów, maja wielkie maszyny, ważące po kilkadziesiąt ton.
Ale miałam wiele takich sytuacji że nie lubię ich. Raz jadąc do Wrocławia od strony Zgorzelca. Był korek bo to remontowany odcinek i żadnego oznaczenie po której stronie skończy się pas. Jechałam za taką rodziną z Krakowa a za mną tir. W pewnym momencie ja jechałam dobrym pasem a rodzinka tym który się właśnie kończył, postanowiłam być uprzejma i puścić ich przede mnie. Na co kierowca tira postanowił wyprzedzić mnie pasem awaryjnym, który jak wiadomo samochód zmieści ale tira nie, spychając mnie tym samym z drogi. Dobrze że zauważyłam jego manewr i zdążyłam uciec i nas nie pociągnął za sobą, czy co tam jeszcze.
Tak samo jest z jazdą po wiejskich drogach u nas. Jadą środkiem drogi i kierowca z drugiej strony musi uciekać na pobocze aż żeby ten tir go nie zahaczył.
Bzyczko to "wyprzedzanie" pasem awaryjnym mogło wcale nie być wyprzedzaniem, tylko ucieczką przed tym, żeby w Ciebie nie uderzyć.
Patrzę na to może z trochę innej strony, bo mój tata był kierowcą zawodowym i zawsze bardzo go bolało takie gadanie, że tirowcy to głupki, mordercy itp.
Stary 2010-05-11, 20:14   #4375
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

jade po mezulka do jutra **
Stary 2010-05-11, 20:17   #4376
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
jade po mezulka do jutra **
Dobrej nocki
Stary 2010-05-11, 20:21   #4377
bzyczka1
Zakorzenienie

Ktosiu ja sama mam sporo znajomych którzy jeżdżą i jak już pisałam, wiem że większość wypadków to nie wina kierowców tirów.
A to wyprzedzanie, było wyprzedzaniem celowym a nie unikaniem kolizji. Zrozumiałabym gdybyśmy jechali szybko ale przesuwaliśmy się metr po metrze i nie miał szans na rozpędzenie się żeby unikać zderzenia ze mną. Do tego wyprzedzania dodał sporo gestów przez szybę, nie ściągnął nawet nogi z podszybia, trzymał ją wyżej niż kierownica tego to chyba nie uczą na kursach i chyba raczej bezpiecznie nie jest

Nasz skarb

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-11, 20:23   #4378
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Ktosiu ja sama mam sporo znajomych którzy jeżdżą i jak już pisałam, wiem że większość wypadków to nie wina kierowców tirów.
A to wyprzedzanie, było wyprzedzaniem celowym a nie unikaniem kolizji. Zrozumiałabym gdybyśmy jechali szybko ale przesuwaliśmy się metr po metrze i nie miał szans na rozpędzenie się żeby unikać zderzenia ze mną. Do tego wyprzedzania dodał sporo gestów przez szybę, nie ściągnął nawet nogi z podszybia, trzymał ją wyżej niż kierownica tego to chyba nie uczą na kursach i chyba raczej bezpiecznie nie jest
No to fakt, chamów nie brakuje. Ehh i potem tacy jak ten psują opinię innym kierowcom
Stary 2010-05-11, 20:35   #4379
bzyczka1
Zakorzenienie

Ktosiu ja sama bronię kierowców tirów kiedy mogę, bo jak już pisałam mają oni po kilka ton samego ładunku a do tego ciężar maszyny, ciężko im hamować. Tak samo bronię kierowców aut osobowych. Bo mam znajomych bez prawka, którzy twierdzą że oni wychodzą na drogę i już a kierowca musi się zatrzymać. A przecież nawet auto osobowe ma jakąś tam drogę hamowania.

Zmykam oglądać w samotności Klub szalonych dziewic, mąż znowu w pracy do czwartku

Nasz skarb
Stary 2010-05-11, 20:44   #4380
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia, mam to samo - zawsze jestem niecierpliwa gdy na cos mam czekac - chciałabym juz tu i teraz - nawet jak to jest jakas pierdółęczka tak wiec rozumiem Cie w 100%
to chyba każda babeczka tak ma hehe

a ja idę wziąc długą i samotną kapiel w wannie z wielką ilością piany męzul siedzi i gra na konsoli w fifę przez neta i krzyczy na mnie bo przez forum mu sie gra zacina

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości