Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-10, 22:23   #2851
Molalala
BAN stały

GG do Molalala
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Witam
Ostatnio jakoś tak czasu mało miałam i dlatego mnie nie było pare dni...
W czwartek byłam u tego lekarza znowu i zrobili mi tylko cytologie, na wynik mam czekac 4 - 6 tygodni i w zależności co tam będzie dalej ustalą kiedy i jakie ewentualne leczenie...

Agunia brawo dla Shiro i jego Pani, coraz to nowe postępy

Izka super, że z mężusiem już lepiej zaglądaj do nas częściej

Mili za egzamin

Dzasta gratki zdanych egzaminów i za obronę

Moonik hmm... i co podjęliście decyzję o weselichu?? ja bym chyba nie poszła, jakby to miało byc trzecie w roku

Dagecik i jak po balu?? jakieś foteczki i relejszyn by się zdało

Czekotubko Ty zlatana żonko, gratki zrzucenia 4 kilosów

Molala śliczna foteczka ślubna, jednak czuję niedosyt i chętnie bym obejrzała więcej a masz może konto na nk??
dzieki Niestety brak NK....tez jakos maz jak i ja nie uznajemy....

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
CZEŚĆ ŻONKI

Słonka potrzebuję pilnie rady!!!!:pr osi:

Kupiłam sukienkę na Komunię, ale zupełnie nie mogłam dobrać do niej bucików...szukałam w różu, ale były tylko strasznie masywne na ogromnym koturnie... W jakim kolorze żakiecik, czy bolerko? Dziś ddałam ją do krawcowej, żeby ciachnęła trochę w biodrach, a jutro jade na dalsze poszukiwania butków itd.

Załącznik 3097091
Załącznik 3097092

W sobotę byłam na uczelni i miałam wpisy, byłam taka zalatana, że zostawiłam w jednej sali skórkę. I poszłam po jakimś czasie(bo mi się przypomniało) i już jej nie było. Zostawiłam w recepcji numer itd. W niedziele pani do mnie zadzowniła, że przyszła osoba, która ją znalazła...mam odebrać za tydzień ja od niej z domu. Tylko tak mnie zastanawia, po jakiego piernika ona ja zabrała do domu, czemu nie zostawiła w recepcji... ..no, ale pominę fakt i dowiem sie przy odbiorze...

super kiecka.....

ide spac...bo mi sie oczka zamykaja....:cm ok:
Molalala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 22:41   #2852
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Hej kochane

Dostałam w koncu dzis termin ostatniego egzaminu na studiach, ma być w piatek Trzymajcie kciuki ,żeby to było pierwsze i ostatnie podejście i żeby ta ostatnia sesja na studiach się jzu skonczyła. Potem TYLKO obrona Więc zakuwam, tak wyglądają moje plany na weekend.
Postaram się wieczorem jescze do as zajrzec
Mili trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Dobry Wieczór
Nie było mnie kilka dni, jakoś tak nastrój i wena mnie opuściły, do tego ta pogoda
malutka znowu mam Twoja wene postraszyć..
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Aaaa zapomniałam się pochwalić Wczoraj na zakupkach kupiłam sobie buciory eleganckie, na komunie i weselicho, daje fotki
Mmm... aguniu piekny fason bucików.
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Hej niedzielnie
Oznajmiam, że na uczelni wytrzymałam w piątek bez problemu, a w sobotę troche gorzej było
ale, ale... egzaminy zaliczone
jeszcze tylko muszę napisać jednostronnicową pracę zaliczeniową z prawa i zakończenie pracy mgr (całość jest już zaakceptowana przez promotora), obronić się i będzie finito mojej edukacji, na najbliższy czas
ja też zakupiłam sobie dziś butki przymierzałam dziś w CH identyczne i dobrze, że rozum mi podpowiedział, żeby najpierw na allegro sprawdzić i wiecie co?? normalnie 100 zł taniej
dzaastuś jak ja Ci zazdroszczę...oj oj! Gratuluję..
Pokazuj butki...
Cytat:
Napisane przez Molalala Pokaż wiadomość
hejka babeczki
Mam jedna fotke ze slubu bo TZ...nie uznaje dawania fotek na neta....wiec sorki'...niecche sie klocic o glopote z NIm

U mnie siedze w pracy brak wymiotow nudnosci.
Śliczna fotka...
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Witam
Ostatnio jakoś tak czasu mało miałam i dlatego mnie nie było pare dni...
W czwartek byłam u tego lekarza znowu i zrobili mi tylko cytologie, na wynik mam czekac 4 - 6 tygodni i w zależności co tam będzie dalej ustalą kiedy i jakie ewentualne leczenie...
Paulinko trzymam kciuki, żeby było w porządku...

Cytat:
Izka
fajna ta sukienka mi się widzi do tego bolerko albo żakiecik w kolorze różu albo tradycyjnie czerń
NO nie wiem co wykombinować..eh!
Jutro jeszcze skoczę na zakupy...
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Hej! Jestem w...iona na maxa, dzisiaj byłam u gina i wynik jest taki, że globułki i jakieś tam prochy jadą ze mną na wakacje Nawet mi się gadać o tym już nie chce, chyba będę czymś rzucać!!!!! Szykują mi się wakacje o suchym pysku

No no, iście komunijna kieca. Butki...kiedyś w Zarze takie baaarrdddzzzooo wysokie nudziaki widziałam, one chyba by pasowały. Poza tym to widziałam, że Kasica Ci już doradza, więc jesteś w dobrych rękach.
Gosieńko jeszcze bardziej sie napaliłam na te nudowe...ale jasny gwint nie ma u nas Zary ...
9,5 cm mają, więc ewentualnie bym je brała...ale nie mam jak...
A na all to sobie nieźle liczą..
Współczuję...ale na pewno nie będzie tak źle...zdrowie najważniejsze.
Cytat:
super kiecka.....
Dziękuję

kasienko tunika a narzutka podoba mi sie ejszcze bardziej. BUtki exstra...

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-05-10 o 22:42
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 22:46   #2853
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dobry wieczór Słonka

Dziś taki smętny dzień- prosze o modlitwę kochane moje za jedną z nas .

Kasieńko tuniczka super i jeszcze lepsza narzutka Buty do mnie nie przemawiają Ale ja taka tradycyjna i niemodna jestem

Mola ślicznie wyglądaliście. I widzę że Twój mąż ma poglądy zbliżone do tych mojego Kama.

Agunia psiak Ci rośnie-śliczny jest. Nigdy nie widziałam tej rasy zatem na pewno robi furorę
A to tłumaczenie przyjemne z pożytecznym

Muszę się pochwalić Zdobyłam dziś dwie piątki-z ćwiczeń i z egzaminu ...dla mojego męża. Prowadzący, strasznie surowy facet, miał problem z jedną rzeczą i powiedział że kto znajdzie odpowiedź łacznie z literaturą to ma z głowy u niego ten przedmiot.
Wprawdzie nie znalazłam odpowiedzi ale udało mi się odszukać publikację na podobny temat. Spisałam nazwisko autora, potem znalazłam jego adres i napisałam maila. Pan Mirosław odpisał dziś wieczorem z dość obszernym komentarzem i skanami książki angielskiej w której poruszono ten problem
Jednym słowem-jeśli czegoś nie wiesz znajdź kogoś mądrego i zapytaj
Stary 2010-05-10, 22:48   #2854
czekoladka79
Zadomowienie

Cytat:
hejka babeczki

wpadlam i do was... dzisiaj

Mam jedna fotke ze slubu bo TZ...nie uznaje dawania fotek na neta....wiec sorki'...niecche sie klocic o glopote z NIm

U mnie siedze w pracy brak wymiotow nudnosci.
Piękna fotka a Ty wygladasz uroczo.

A ja niekulturalny głąb może się przedstawię - jestem już dawno mianowanym największym odchyłem na tym forum zowią mnie CzekoTubka, Czekotubulec, TańczącaZmurzynami itd.
27 września 2008 zawlokłam mego ukochanego przed ołtarz i tak się męczę do tej pory ..... coprawda w ferworze kłótni i wpracowywania pewnych kompromisów mam już przygotowane dwie wersje pozwu rozwodowego ...... tak na wszelki wypadek
A tak poza nękaniem mego małża czasem coś tam dłubię w instytucji co ją zowią bankiem i moje chore wizje i przemyślenia skrupulatnie spisuję klecąc z nich chyba najbardziej pokopany doktorat

Witaj wśród mężatek z 2008 roku

Cytat:
CZEŚĆ ŻONKI

Słonka potrzebuję pilnie rady!!!!:pr osi:

Kupiłam sukienkę na Komunię, ale zupełnie nie mogłam dobrać do niej bucików...szukałam w różu, ale były tylko strasznie masywne na ogromnym koturnie... W jakim kolorze żakiecik, czy bolerko? Dziś ddałam ją do krawcowej, żeby ciachnęła trochę w biodrach, a jutro jade na dalsze poszukiwania butków itd.
No ja bym tu widziała nudziaki albo pudrowy róż, szkoda, że mieszkasz tak daleko bo bym Ci pożyczyła moje atmo http://www.allegro.pl/item975847099_...wy_roz_37.html

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
hej
ja tez za tydzien mam komunie i nie wiem jeszcze co ubiore
ostatnio jakos opuscila mnie chec do zycia i nic mi sie nie kce dlatego jedynie Was czytam...
na kursie zaczelismy analize kolorystyczna, chcialam sobie zrbic wolne zeby przejsc sie do lekarza- bo cos niewyraznie sie czuje, ale szkoda mi kursu opuscic

ostatnie zakupy jakby kogos zainterestingowaly:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=649
Na komunię proponuję iść na golaska ..... z Twoimi ponętnymi krągłościami zrobisz największe wrażenie .....no dobra możesz włożyć buty i biużu ..... mina księdza bezcenna

Tyż marzę o kilku dniach wolnego ale mam teraz zakręt ze szkołą i w pracy przejmuję kolejne obowiązki

co do zakupów to te bucirki robią Ci taki baleronik ze stópek - cosik z nimi jest nie tak - no i babo zapisałam się na te same nudziaki co Ty z TANDEMU ..... będziemy śmigać w takich samych buciorskach......

Cytat:
Hej! Jestem w...iona na maxa, dzisiaj byłam u gina i wynik jest taki, że globułki i jakieś tam prochy jadą ze mną na wakacje Nawet mi się gadać o tym już nie chce, chyba będę czymś rzucać!!!!! Szykują mi się wakacje o suchym pysku
Czy o suchym to bym polemizowała bo globulki nieźle nawilżają no i od kiedy to się PYSK nazywa ????
No ale jak się na lekcjach biologii podrywało chłopaków zamiast uważać to teraz są efekty i się pysk z dupą myli ...... gosia pysk to nie w tym miejscu - końce Ci się pomyliły

To ja już pójdę spać
DOOOOOBRANOOOC
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 22:52   #2855
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
kasienko jesteś...ufff Już miałam pisać do CIebie, jakbyś nie zajrzała..
Oglądałam właśnie nudowe...ale nie ma u nas Zary A poza tym pewnie juz poszły, bo widziałam co się działo na zakupowym, co jakiś czas fotki wstawiały laski...
Chcę kupić żakiecik, bo nie mam nic w ten deseń, ewentualnie bolerko ecru i żakiecik w tymże kolorze..ale to ostatecznie.
Aaaaa to cosik czarne, to moje korale, nie chciało mi sie ich rozpętywać...nie zwracaj na to uwagi...
hmm...
na nudowe z Zary sama sie napaliłam niemiłosiernie!
Ale obleciałam 3 zary i zostały same 39, 40 i 41
No trudno, widocznie nie byly mi pisane!
hmm... a moze kupisz pudrową marynarke??
takiego boyfrienda??
do sukienki bedzie pasowac a wykorzystasz ja pozniej na bank
nie lubie bolerek
hehe korale
z tymi butami trudno powiedziec, pokaz najlepiej fotke z czarnymi butami w sukience i najwyzej tę opcje odrzucimy
buty- w sensie jakies lekkie
ciezko bedzie ci dopasowac ktorys z kolorow wiec musisz pokombinowac
Cytat:
Witam po weekendzie
Ale tu puchy, w ogóle nie ma co nadrabiać

Izka
fajna ta sukienka mi się widzi do tego bolerko albo żakiecik w kolorze różu albo tradycyjnie czerń

Kasia
podoba mi się ta tuniko - sukienka
hehehe
no puchy puchy
dzieki
Cytat:

1. No tak Kacha wyobrażam sobie, że ciężko Ci cosik z szafy wybrać
2. niech ta wena i chęć życia powraca!!! nie martw się Kasiaku, ostatnio też mam doła, ale co tam, zawsze tak gdzieś na końcu tunelu chyba jest to "lepsze" światełko.
3. Fajowe, wszystko mi się podoba a w bluzorce masz very wydatny cyc
1- moja Ty biedna myszko wiem co czujesz... ja nadal nie pozbylam sie problemów z siurkiem!
a do lekarza mi nie predko!
niech mnie ktoras do ginekologa zapisze, bo chyba nigdy nie pojde!!!

2.1- hie hie
2.2- moze za duzo powiedziane- brak checi do zycia! martwie sie ciagle swoim zdrowiem, cholernymi studiami, brakiem kasy na zakupy
2.3- to moj nowy cyckonosz od Ewy jeszcze nie idealny, ale prawie
zamiast 80C kupilam 70E, ale musze zamowic 65F

mialam isc spac
a jeszcze buty zamowilam na sigmowym!
Uki mnie powiesi za jajca kiedys!!!!!!!!!!!!!!!!

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 22:55   #2856
czekoladka79
Zadomowienie

Ło matko kasica Ty masz jajca?
To czemu ja się z Tobą nie chajtnęłam ..... ale byśmy miały kolekcję butów i ciuchów
Stary 2010-05-10, 23:03   #2857
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość

A ja niekulturalny głąb może się przedstawię - jestem już dawno mianowanym największym odchyłem na tym forum zowią mnie CzekoTubka, Czekotubulec, TańczącaZmurzynami itd.
27 września 2008 zawlokłam mego ukochanego przed ołtarz i tak się męczę do tej pory ..... coprawda w ferworze kłótni i wpracowywania pewnych kompromisów mam już przygotowane dwie wersje pozwu rozwodowego ...... tak na wszelki wypadek
A tak poza nękaniem mego małża czasem coś tam dłubię w instytucji co ją zowią bankiem i moje chore wizje i przemyślenia skrupulatnie spisuję klecąc z nich chyba najbardziej pokopany doktorat

Witaj wśród mężatek z 2008 roku

No ja bym tu widziała nudziaki albo pudrowy róż, szkoda, że mieszkasz tak daleko bo bym Ci pożyczyła moje atmo http://www.allegro.pl/item975847099_...wy_roz_37.html

Na komunię proponuję iść na golaska ..... z Twoimi ponętnymi krągłościami zrobisz największe wrażenie .....no dobra możesz włożyć buty i biużu ..... mina księdza bezcenna

Tyż marzę o kilku dniach wolnego ale mam teraz zakręt ze szkołą i w pracy przejmuję kolejne obowiązki

co do zakupów to te bucirki robią Ci taki baleronik ze stópek - cosik z nimi jest nie tak - no i babo zapisałam się na te same nudziaki co Ty z TANDEMU ..... będziemy śmigać w takich samych buciorskach......

Czy o suchym to bym polemizowała bo globulki nieźle nawilżają no i od kiedy to się PYSK nazywa ????
No ale jak się na lekcjach biologii podrywało chłopaków zamiast uważać to teraz są efekty i się pysk z dupą myli ...... gosia pysk to nie w tym miejscu - końce Ci się pomyliły

To ja już pójdę spać
DOOOOOBRANOOOC
hehehehehe
mój Ty niekulturalny głąbie jak zwykle sie usmialam jak glupia z Twojego posta
baleroniki sie zrobily, bo mialam cale kopyta spuchniete i odcisniete po calym dniu kursu i siedzenia po turecku na wyrze od trzech godzin normalnie baleronu niet i mysle ze dobrze wygladaja i sa bardzo wygodne!
ja Ci dam balerony <>

aaaaaaaaaa powiedz mi koniecznie jak sprawuja sie te szpilki z atmo????????????????????? ?
i znajdz mi takie na allllllll
Cytat:
Ło matko kasica Ty masz jajca?
To czemu ja się z Tobą nie chajtnęłam ..... ale byśmy miały kolekcję butów i ciuchów
a mam ino wklęśnięte
o dżizas, nie wiem gdzie my bysmy sie z tym pomiescily, trza by bylo lumpeks otworzyc

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-05-10, 23:09   #2858
czekoladka79
Zadomowienie

Co do tych Atmo to cholera mają rozmiarówkę zaniżoną - powinnam kupić 38 bo te są tak minimalnie za małe no i nie nadają się do ganiania na codzień bo szpila jest mega wysoka. Jestem przyzwyczajona do wysokich buciorów ale te są mega wysokie i nie do końca dobrze wyprofilowane - myślę, że jakby były większe to by było ok.

Narazie je zatargałam do biura i śmigam w nich tylko po biurze - nie bardzo wyobrażam sobie bieganie w nich za tramwajem chociaż tą dyscyplinę sportową opanowałam całkiem dobrze we wszytkich innych szpilkach

Ogólnie zastanawiam się czy ich nie sprzedać bo jeśli zostawię to będą tylko na specjalne okazje.
Stary 2010-05-10, 23:26   #2859
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
O jaaa..no i ja mam teraz iść spokojnie spać?
czeko Twój adres proszę!!!!
Śliczne butki...ale za wysokie troche jak dla nie...
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Dobry wieczór Słonka
Dziś taki smętny dzień- prosze o modlitwę kochane moje za jedną z nas .
Muszę się pochwalić Zdobyłam dziś dwie piątki-z ćwiczeń i z egzaminu ...dla mojego męża. Prowadzący, strasznie surowy facet, miał problem z jedną rzeczą i powiedział że kto znajdzie odpowiedź łacznie z literaturą to ma z głowy u niego ten przedmiot.
Wprawdzie nie znalazłam odpowiedzi ale udało mi się odszukać publikację na podobny temat. Spisałam nazwisko autora, potem znalazłam jego adres i napisałam maila. Pan Mirosław odpisał dziś wieczorem z dość obszernym komentarzem i skanami książki angielskiej w której poruszono ten problem
Jednym słowem-jeśli czegoś nie wiesz znajdź kogoś mądrego i zapytaj
Pomodlę się..
Gratki za piatki..
Cytat:
hmm...
na nudowe z Zary sama sie napaliłam niemiłosiernie!
Ale obleciałam 3 zary i zostały same 39, 40 i 41
No trudno, widocznie nie byly mi pisane!
hmm... a moze kupisz pudrową marynarke??
takiego boyfrienda??
do sukienki bedzie pasowac a wykorzystasz ja pozniej na bank
nie lubie bolerek
hehe korale
z tymi butami trudno powiedziec, pokaz najlepiej fotke z czarnymi butami w sukience i najwyzej tę opcje odrzucimy
buty- w sensie jakies lekkie
ciezko bedzie ci dopasowac ktorys z kolorow wiec musisz pokombinowac

a jeszcze buty zamowilam na sigmowym!
Uki mnie powiesi za jajca kiedys!!!!!!!!!!!!!!!!
Czarne myślę, że całkiem nieee...
NO tak myślałam o pudrowym czymś ...
Wstawiam foto, ale myśle, ze żadne z tych butków nie są ok.
Załącznik 3097661
Stary 2010-05-10, 23:40   #2860
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
O jaaa..no i ja mam teraz iść spokojnie spać?
czeko Twój adres proszę!!!!
Śliczne butki...ale za wysokie troche jak dla nie...

Pomodlę się..
Gratki za piatki..

Czarne myślę, że całkiem nieee...
NO tak myślałam o pudrowym czymś ...
Wstawiam foto, ale myśle, ze żadne z tych butków nie są ok.
Załącznik 3097661
gdyby te z kokardka byly bez kokardki moglyby pasowac chyba
ale kokardka i kwiaciory nie bardzo
czarne moglyby pasowac gdybys miala jakies delikatniejsze, te butki są za ciezkie i do tego jakas bizuteria czarna
mogloby niezle wygladac, ale te odpadaja!
mowie ci kup sobie pudrowa marynarke i poszukaj jakichs sandalkow pudrowych albo cielistych

Czeko- te atmowe sa cudowne!! no ale ta szpila rzeczywiscie powalajaca jak na bieganie

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-05-10, 23:50   #2861
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
gdyby te z kokardka byly bez kokardki moglyby pasowac chyba
ale kokardka i kwiaciory nie bardzo
czarne moglyby pasowac gdybys miala jakies delikatniejsze, te butki są za ciezkie i do tego jakas bizuteria czarna
mogloby niezle wygladac, ale te odpadaja!
mowie ci kup sobie pudrowa marynarke i poszukaj jakichs sandalkow pudrowych albo cielistych
Ale ja już szukałam...:cry : i nie było...no ale jutro chcę jeszcze w jedno miejsce jechać..może tam.
Dziękuję kasienko ...Czy Ty nie myślałaś o doradztwie pełna parą?...bo jesteś naprawdę dobra!
A zainspirowałam sie Twoim pasiakiem, ale mam czarny w białe pasy. Wybaczysz? ..mam duzo krótszy, więc nie da sie z niego sukienki zrobic..
Stary 2010-05-11, 08:17   #2862
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Agunia psiak Ci rośnie-śliczny jest. Nigdy nie widziałam tej rasy zatem na pewno robi furorę
A to tłumaczenie przyjemne z pożytecznym
a żebyś wiedziała, że robi furorę Chociaż miewa to niestety i swoje wady...
Dla Ciebie oczywiście Twój mąż to Cię powinien na rękach nosić!

Cytat:
Mmm... aguniu piekny fason bucików.

Cytat:

2.2- moze za duzo powiedziane- brak checi do zycia! martwie sie ciagle swoim zdrowiem, cholernymi studiami, brakiem kasy na zakupy
Jak jeszcze te dwa pierwsze powody rozumiem, to za ten ostatni należy Ci się Słonko, co miesiąc szalejesz z zakupami, a u mnie bywało, że ładnych parę miesięcy nie kupowałam nic bo nie miałam za co. Nawet teraz chciałabym sobie więcej rzeczy kupić, ale starczyło kasy tylko na butki, więc proszę, nie opowiadaj tu głupot bo mnie w doła wpędzasz

Czeko brakowało mi Ciebie

Molala piękna fotka.

Paulina

Dobra, zmykam pracować chociaż straaaasznie mi się nie chce...

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2010-05-11 o 09:30
agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 10:22   #2863
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzień dobry kochane dziabągi
Widzę że jak sprawa dotyczy ciuszków to Kasia zwarta i gotowa
Co do staniora jak ci mówiłam byś celowała w mniejszy obwód to mówiłas małpo że oddychac nie umiesz Chyba że po dietce straciłaś 15 cm w obwodzie!!!!!!!

Czekotubko uzależniona od zakupków butki atmo ładne ale mam pytanie-czy z przodu nie widac nasady palców? Jakies bardzo wycięte się wydają??

Aguniu jak Kasik mówi o braku kasy na zakupy to pewnie chodzi jej o mega wypasione zakupy-przecież to co nam pokazuje to "drobnostki". Tyle że u nas jej drobnostki to cała wyprawa -inna skala My micro:Kasia" Mega Makro"
Stary 2010-05-11, 12:04   #2864
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć

wpadam przypomnieć Wam o sobie i powiedzieć, że jestem i pamiętam o Was

wpadłam w ostatnią prostą związaną z doktoratem, poza tym pracy mnóstwo, plus czas dla córeczki no i wieczorem padam i nie ma już czasu na wizaż

ale jak się uspokoi to znów się objawię

buziaki
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 12:09   #2865
Molalala
BAN stały

GG do Molalala

hejciak

dzieki dziewczyny za ocene foto

ja w pracy i cos mnie znow mulii
Molalala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 12:37   #2866
agunia82
Zakorzenienie

Katarzinko super, że się pojawiłaś Spokojnie poczekamy aż się wszystko uspokoi, ale wtedy prosimy o obszerną relację co się u Ciebie działo jak Cię nie było

Ale mi się nie chce dzisiaj pracować, chyba się troszkę podziębiłam

Stary 2010-05-11, 13:12   #2867
mooonik
Zakorzenienie

Hej Baboszki

Te zmiany pogody mnie wykończa, słońce, deszcz, słońce, deszcz, no masakra jakaś
Jeszcze mnie rano mąż zdenerwował i dziś ma takie nerwy że szok

W sprawie wesela zdecydowaliśmy że nie pójdziemy. Jedno, że kasy brak, 3 wesela w 3 miesiące to za dużo trochę, a drugie że nie lubię jak ktoś w ostatniej chwili zaprasza

Molalala ślicznie wyglądaliście

Izusia no gratuluję pomysłu jak zdobyć piątki dla męża

Izulku dodatki jakieś jasne do tej kiecuni czarny niet

Paulinko za wyniki

Dzasta gratki zdania egzaminów, wiedziałam że nie może być inaczej

Katarzinko my też Cie pamiętamy i cierpliwie czekamy aż wrócisz

Cytat:
Jak jeszcze te dwa pierwsze powody rozumiem, to za ten ostatni należy Ci się Słonko, co miesiąc szalejesz z zakupami, a u mnie bywało, że ładnych parę miesięcy nie kupowałam nic bo nie miałam za co. Nawet teraz chciałabym sobie więcej rzeczy kupić, ale starczyło kasy tylko na butki, więc proszę, nie opowiadaj tu głupot bo mnie w doła wpędzasz
popieram Agunię

dziś wieczorem przyjeżdża do mnie siostra

nastawiam wodę na kawkę, któraś chętna?

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 13:25   #2868
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość

nastawiam wodę na kawkę, któraś chętna?
ja dziękuję, właśnie kawkę wypiłam i coś mnie zmuliło... W ogóle coś mnie głowa boli i do się dzisiaj czuje.

Stary 2010-05-11, 17:01   #2869
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witajcie ....

ja tak tylko na chwilke....

Bal... no coz... rozpoczal sie super.... a skonczyl sie dla nas o 22 jak w lazience zauwazylam ze krwawie. Dzis wyszlam ze szpitala.... I nie mam dla was dobrych wiesci.

Szczescie w nieszcześciu ze po operacji dostalam zastrzyk z immunoglobuliny anty-Rh bo okazalo sie ze mamy konflikt serologiczny.

Przepraszam ze was zasmucialam
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 17:50   #2870
agunia82
Zakorzenienie

Daguś ale za co Ty przepraszasz? Po to jesteśmy, żeby się wspierać. Dużo sił dla Was, przesyłam mnóstwo pozytywnych wibracji Trzymaj się cieplutko

Stary 2010-05-11, 18:05   #2871
mooonik
Zakorzenienie

Daget nie wiem co powiedzieć Trzymajcie się cieplutko

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 19:12   #2872
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja już szukałam...:cry : i nie było...no ale jutro chcę jeszcze w jedno miejsce jechać..może tam.
Dziękuję kasienko ...Czy Ty nie myślałaś o doradztwie pełna parą?...bo jesteś naprawdę dobra!
A zainspirowałam sie Twoim pasiakiem, ale mam czarny w białe pasy. Wybaczysz? ..mam duzo krótszy, więc nie da sie z niego sukienki zrobic..
daj znac czy cos znalazlas
oczywiscie, ze wybacze
ten pasiak ktory kupilam to typowa sukienka

hahahaha- bardzo lubie dobierac tego typu rzeczy, ale sama nie wierze w to, ze jestem w tym dobra
po dzisiejszej analizie kolorystycznej stwierdzam, ze albo ja sie kompletnie nie znam na doborze kolorów, albo nasza instruktorka
Cytat:
Cytat:
popieram Agunię
no zmówiły sie czy co?
widzicie, ale Wy moze wydajecie na inne rzeczy- Agunia pewnie na pieska czy cos do domu
a mnie jedynie to sprawia przyjemnosc... nie mam swojego mieszkania wiec nic innego nie kupuje
ostatnie zakupy zaserwowal mi maz- bo ja kasy juz nie mam swojej
zycze Wam zatem wygranej w Totka
Cytat:
W sprawie wesela zdecydowaliśmy że nie pójdziemy. Jedno, że kasy brak, 3 wesela w 3 miesiące to za dużo trochę, a drugie że nie lubię jak ktoś w ostatniej chwili zaprasza
dobra decyzja ja tez tego nie cierpie
Cytat:
Dzień dobry kochane dziabągi
Widzę że jak sprawa dotyczy ciuszków to Kasia zwarta i gotowa
Co do staniora jak ci mówiłam byś celowała w mniejszy obwód to mówiłas małpo że oddychac nie umiesz Chyba że po dietce straciłaś 15 cm w obwodzie!!!!!!!

Czekotubko uzależniona od zakupków butki atmo ładne ale mam pytanie-czy z przodu nie widac nasady palców? Jakies bardzo wycięte się wydają??

Aguniu jak Kasik mówi o braku kasy na zakupy to pewnie chodzi jej o mega wypasione zakupy-przecież to co nam pokazuje to "drobnostki". Tyle że u nas jej drobnostki to cała wyprawa -inna skala My micro:Kasia" Mega Makro"
1- Ty kochana nie przesadzaj
2- nasada palców wystajaca jest sexyyyyyyyy
3-coś w tym jest
Cytat:
Ale mi się nie chce dzisiaj pracować, chyba się troszkę podziębiłam
ech... wszystkich teraz cos bierze
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Witajcie ....

ja tak tylko na chwilke....

Bal... no coz... rozpoczal sie super.... a skonczyl sie dla nas o 22 jak w lazience zauwazylam ze krwawie. Dzis wyszlam ze szpitala.... I nie mam dla was dobrych wiesci.

Szczescie w nieszcześciu ze po operacji dostalam zastrzyk z immunoglobuliny anty-Rh bo okazalo sie ze mamy konflikt serologiczny.

Przepraszam ze was zasmucialam
myszko wieeeeeeeeeeeeeelkie

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2010-05-11 o 20:00
Stary 2010-05-11, 19:36   #2873
czekoladka79
Zadomowienie

Daguś słonko moje wiem, że żadne słowa nie są w stanie złagodzić Twojego bólu, ale takie historie się zdarzają coraz częściej.

Sama znam dziewczyny, które nie utrzymały pierwszej ciąży i przechodziłam z nimi te najtrudniejsze chwile. Ale wiedz, że teraz te dziewczyny są matkami dwójki a nawet trójki pięknych, zdrowych pociech.
Stary 2010-05-11, 20:01   #2874
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej. Chciałam Wam wszystkim odpisać ale jakoś nie mogę

Dageciku
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 20:08   #2875
dzasta110
Wtajemniczenie

hej

dziękuję dziewczyny za gratki za egzminy

molalala - śliczne zdjęcie

Izulek - sukienusia śliczna a co do butków dziewczyny już radziły

Gosia - nie martw się i tak będzie fajnie

Dagetku - będzie dobrze

ja dziś rano przeżyłam chwilę strachu jakiś taki brązowy śluz pojawił mi się na papierze ze skrzepkami krwi wystraszyłam się bardzo, ale stwierdziłam, że skoro to nie jest żywo czerwona krew to nie będę panikować, w ciągu dnia było już wszystko ok, więc może to taki jednorazowy incydent ale jeśli się powtórzy to lecę do gina

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 22:00   #2876
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
ja dziś rano przeżyłam chwilę strachu jakiś taki brązowy śluz pojawił mi się na papierze ze skrzepkami krwi wystraszyłam się bardzo, ale stwierdziłam, że skoro to nie jest żywo czerwona krew to nie będę panikować, w ciągu dnia było już wszystko ok, więc może to taki jednorazowy incydent ale jeśli się powtórzy to lecę do gina
wiesz co, może nie leć, ale idź do tego gina, lepiej to sprawdzić.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 23:31   #2877
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Boże dziewczyny co ja dzisiaj przeżyłam!!! mój tato wylądował w szpitalu na kardiologii okazało się, że zupełnie niepotrzebnie, bo jeden lekarz źle opisał badanie, a drugi przestraszył się tego opisanego badania nosz ku... mać z tą służbą zdrowia w zeszłym roku lekarz wykrył mu zawał, którego w ogóle nie miał normalnie do tej pory się trzęsę

Gosia

Izka
nie, nie trzeba

Izazusia
dla Żonki Doskonałej, która nawet zaliczy egzamin za męża

Czeko
rozwalasz mnie na maksa

Katarzinka
dużo siły dla Ciebie

Daguś
przecież nie masz za co przepraszać

Dzasta
lepiej leć do gina, chociaż dla własnego spokoju
Stary 2010-05-12, 08:14   #2878
Milibili
Zadomowienie

Daguś strasznie mi przykro... Żadne słowa nie oddadzą tego jak bardzo. Dużo siły dla Ciebie i męża

Dzasta dla świętego spokoju wybierz się do lekarza Będziesz spokojniejsza.

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 08:24   #2879
agunia82
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Malutka no to miałaś nie fajną przygodę. Ale dobrze, że tak się skończyło.

Dzastuś ja też powiem to co dziewczyny - lepiej idź do lekarza

Stary 2010-05-12, 09:11   #2880
asiuk
Zakorzenienie

Cześć.

Daget, ściskam Cię bardzo mocno.

Nie chce mi się pisać.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości