|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bacik w akcji :D - wątek dbających o portfele! Oszczędzania cz.II :)
|
|
|
|
#212 | |||||||
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zdrówko Dziewczynki ![]() Cooffee blue curacao, czysta, sprite i sok ananasowy albo pomarańczowy - pyyyyycha
"Sens zdarzeń pojawia się z opóźnieniem. Trzeba tylko przeczekać. To co dziś jest czystym cierpieniem, po czasie okazuje się przedsionkiem szczęścia i mądrości". Edytowane przez Dagunia Czas edycji: 2010-05-11 o 12:19 |
|||||||
|
|
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuje dziewuszki za słowa otuchy
dobrze zrobiłam i wiem to - z drugiej strony wiem, że chłopak będzie bardzo cierpiał bo był zakochany po uszy.. jego zachowanie wynikało właśnie z tego.. wiem też, że kilka razy był odrzucony przez inne więc pewnie to tez miało wpływ na to, w jaki sposób teraz postępuje ![]() zadzwonił niedawno z płaczem pytając co z nim jest nie tak, że nie może mieć kochającej dziewczyny .... że odda wszystko żeby tak było, a mimo to zawsze kończy się tak samo.. smutne gdyby nie ta jego zazdrość to byłoby idealnie.... widziałam, że jest w stanie zrobić dla mnie wszystko.. takie zwykłe drobiazgi świadczyły o tym najbardziej.. wszystko co robił, robił z myślą o mnie........... jednego nie potrafił - nie potrafił się zmienić, albo chociaż spróbować - stwierdził, że tego nie zrobi i już ![]() widocznie tak miało być i tyle... najgorsze, że pracujemy razem tzn. oboje mundurowi z jednej placówki, a to najgorsze co może być... od razu zacznie się setka pytać a dlaczego, a jak to, a słyszałem że nie jesteście razem.... mi to lotto, ale jego to całkiem rozwali bo najważniejsze było co powiedzą koledzy i inni.. nie liczyło się co ja myślę.. tymczasem w ramach odstresowania wysprzątałam pokój, zrobiłam zakupy /mimo wszystko nie odreagowałam sytuacji wydając kasę na pierdoły /w biedronie 15,- w aptece 30,- teraz zmykam robić pranie a wieczorkiem jadę do znajomych, do których przyjechał nasz wspólny kumpel /specjalnie z mazur/ żeby się z nami zobaczyć... pewnie gdyby nie to, że funkcjonuje już jako singielka to mogłabym zapomnieć o spotkaniu a tak hulaj dusza ![]()
|
|
|
|
#214 | ||
|
Zakorzenienie
|
fiforek - mundurowa z Ciebie? a kto policjantka??
pochwal sie ![]() my z mężem też pracujemy z jednej firmie, na jednym dziale, tak sie poznaliśmy i początkowo sie obawiałam co to bedzie jak "nie wypali" że głupio bedzie przed samym soba, jak i przed innymi.. a tu co - był ślub ![]() ale od 3 lat mamy różne zmiany i prawie sie nie widujemy, głównie w weekendy choc teraz to sie zmieniło bo mamy system 4 brygadowy i sie widzimy codziennie może to poprawi nasze wzajemne relacje bo nie działo sie za dobrze w ostatnich miesiacach ale to wszystko przez brak własnego lokum ale jeszcze troche
|
|
|
#215 |
|
Konto usunięte
|
Hej kobitki, ja wróciłam do biura z delegacji
![]() szef mi nawalił pełno gadżetów trzeba do domu coś zabrać ![]() co do związków w pracy ja jestem na nie raczej, bo potem smród jak nie wyjdzie mój TŻ ma kancelarię niedaleko i wpada często na kawe i mnie na oku ma
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
na ta zelatyne jakies proporcje znasz ? zmykam do pracy zobacze pozniej jak wroce z pracy .
ja w sumie tez z moim tz pracujemy w jednej firmie ale inne miejsca pracy a amiany mamy generalnie tak ze sie rzadko widzimy tzn jak ja mam wole to on robi ale on zaczyna dosc pozno wiec jeszcze w miare . |
|
|
|
#217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do szukania czegoś, za 9 dni nie powinno nas być na tym mieszkaniu, a nadal nic nie mamy.Coffe kiedy mnie odwiedzisz w WAWIE w koncu ? ![]() ![]() Dziś 12 zł(kapusta na kapuśniak, smietana, kiełbasa, szynka, bułki, woda) I na plusie jestem 20 zł. Tyle mi naliczyło kary w bibliotece, ale jak Pani zobaczyła moja przerażoną minę to mi podarowała
|
|
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaliczylam aptekę:
- olejek rycynowy - 2zł - witamina a+e - 4,80zł - maść z witaminą A - 3,20zł No i jeszcze wpadłam na chwile do lumpka... ![]() - bokserka z Zary - 5zł ![]() Irenka, z tą zelatyną to nie wiem dokladnie jakie proporcje, ale poszukam w necie i napisze Jeszcze mnie dzisiaj czeka wypad na basen. Mysle, ze okolo dyszki pojdzie. W zależności czy bede jechac swoim autem czy eksa. Jak swoim to jeszcze musze sie zalac. |
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#222 |
|
Wtajemniczenie
|
Sieć lumpków "Dukat"
Nie wiem czy to tylko w moich rejonach istnieje czy gdzieś u Was tez Powodzenia na jutrzejszych lowachWitaminka z firmy Hasco-lek
|
|
|
|
#223 |
|
Rozeznanie
|
Jej...
ale nagryzmoliłyście...![]() melduję się...późno bo nauka przycisnęła mni trochę ale juz po wszystkim ![]() chciałam doczytac zaleglosci al to zajmie wiecej czasu jak widze... ![]() więc póki co powiem że maj dla mnie już doprowadził do bankrucwa, od rodziców w tym m-ącu 100zł mniej a miało być więcej o 100 :/ ale to rozumiem.. tak więc w portfelu 170zł bez oszczędzonych z zeszłego m-ąca (w tym nie liczę że zaoszczędzę...niestety) w tym jeszcze nieoplacona zaplata za net 22,5 i nadwyzka wody ok 35zł dlug do oddania 18zł i 15zł na prezent, a jeszcze dzień matki muszę chyba braci przycisnąć niech też się dorzucą...a za chwilę na zakupy z kolezanka chyba tylko po to by oczy cieszyc...:/ ale obiecalam i juz nie odmowie:/ a jeszcze troszke wydatkow czeka...ehh..i juwenalia chyba poproszę TŻ eby moj domowy barek mi zwiozl bo jakbym miala jeszcze na alkohol wydawac to zylabym o wodzie i chlebie..także proszę o baty w razie moich jakichś nieokreslonych wydatkow...
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś wydałam 1.50 rogalik z czekoladą, swoją drogą był tak niedobry że nie zjadłam ;/ a byłam taka głodna :| 30 gr. ksero ;D oszczędnie dziś ;p
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj:
-50gr na jabłko Pokończyły się aukcje z allegro - łącznie ponad 120zł Już wpłynęło 38 i 27zł (ale to z wysyłkami) ![]() Postanowiłam, że będę pisała jeszcze plan na następny dzień - postaram się go trzymać. Więc... Plany na jutro, tj. 12 maja 2010 środa: -wysyłki dwóch paczek - ok. 10-12zł -marzą mi się od dawna spodnio-leginsy (wyglądają ja dżinsy, mają kieszenie i rozporek, ale są z dresowego materiału) 38,9zł... chyba się skuszę -maseczko-pelling + tonik gratis w Rossmannie 13,89zł -i z racji, że rano będę miała dużo zmarnowanego czasu (kocham jeżdżące co 2godziny autobusy ) bułka 1,40zł-po drodze będę miała lumpka - nie więcej niż 5zł ! (no chyba, że trafię na perełkę, to 10 )No, to na tyle, jak znajdę coś ciekawego, to dopiszę
|
|
#226 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie te legginso-dżinsy są za 27zł na all są chyba droższe z tego co patrzyłam... ale ich zakup będzie musial poczekac na jakis przyplyw gotowki...
|
|
#227 |
|
Konto usunięte
|
biedrona;
31,00; woda2X ser zółty herbata zielona kapusta pekinska jogurt duży natural pasta colodent 2xszczoteczka do zebow teraz zajadam się spaghetii z wczoraj
|
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#229 |
|
after hours
|
wydałam 11 zł. piwo, lody i bilety
![]() za piwo poproszę baty
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co dzisija nic nie wydałam, jeszcze jestem na plusie 10 zł (mama mi dała na jedzenie, a nie zdazyłam nic kupić i zjeść - bo prowadzaca zajecia normalnie je przedłuzyła - a pozniej trezba bylo od razu jechac na nastepne zajecia, troche mój żoładek na tym ucierpiał)
|
|
|
|
#231 |
|
Wtajemniczenie
|
7.60.
Lód, duża woda i sok. Swoją drogą, to muszę chyba zacząć kupować wodę z Biedronki, bo piję b.dużo i na tym też mój portfel cierpi.![]() Spoko sprawa, znaleźć coś Zary za 5 zł. w lumpie. Ja w Warszawie nie mogę znaleźć fajnych lumpeksów, albo źle się rozglądam.
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj:
39.99 zegarek nie mogłam mu się oprzeć ![]() 4,99 KFC 2,10 długopis 3,6 teczki na dokumenty 2,48 ksero Zdecydowanie za dużo pieniędzy mi ostatnio idzie...
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Tż był na zakupach, ale później wszystko podliczę. Muszę się zacząć w końcu pakować!!!
|
|
|
|
#234 |
|
Wtajemniczenie
|
9zł - basen
20zł - paliwo 5zł - sajgonki No poleciałam troche...
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Nic dzisiaj tzn. robiłam zakupy ale mama dawała kasiorę
Zrobiłam zamowienie z Avonu - będę 50 zł do przodu
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj nic
poza tym babka która nie chciała płacic na all w końcu zapłaciła |
|
|
|
#237 | ||
|
Rozeznanie
|
za piwko
Cytat:
![]() choć tak sobi myślę że gdybym się natknęła na takowe to też bym się mogła skusić... Cytat:
a specjalnie kasy wzięłam minimalnie żeby mi na prezent starczyło i kupiłam super fajną sukieneczkę bawełnianą w kwiatki....szkoda że nie moja
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
after hours
|
hehe
dzięki.na swoje usprawiedliwienie mam to, że było naprawdę ciepło i w końcu udało się wyjść gdzieś z ludźmi z roku
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj wydałam jakieś 6 zł na znaczki.
Mam takiego doła, że masakra. Z nerwów jest mi tak niedobrze, że jak nie zwymiotuję, to będzie sukces Bralam niedawno prysznic i zauważyłam coś w rodzaju guzka na piersi, a dokładniej na sutku.
|
|
|
|
#240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Lynn to szybko do lekarza
jesli wczoraj nie było, to musisz reagować, oby wszystko było okey nie zmartwiaj sie na zapas.. moze to tylko jakas opuchliznaa lub cos - 3mamy kciuki ! ![]() dzis nic nie wydałam,bo nie było okazji ![]() ale jutro planuje wypad na solarium musze zadbac o siebie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

Nie wiem czy pomoze, ale probuje juz wszystkiego 
ale już tak dawno nie piłam 

)
Bralam niedawno prysznic i zauważyłam coś w rodzaju guzka
na piersi, a dokładniej na sutku.