O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-11, 08:24   #811
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II

Hej dziewuszki
Wygląda na to, że jestem dzisiaj pierwsza Ogólnie to jestem potwornie zmęczona, przydało by się troszkę wolnego, a tu jedyne wolne jak na razie szykuje się przed i po ślubie. Pogoda znowu nie nastraja zbyt pozytywnie, nic mi się nie chce robić
Wczoraj przyjaz na ślub potwierdziły nam kolejne osoby, moje dwie ciotki i kuzynka, oraz Piotrka ciotka i dwójka kuzynów No i wieczorkiem kumpel też powiedział, że będzie na 100% Jak na razie odmowiła nam tylko jedna osoba, więc nie jest źle
Wczoraj po pracy poleciałam na solarium, jutro znowu idę No i malowałam aniołki Mam już 20 wymalowanych, fakt faktem nie mają jeszcze oczu i z tyłu nie mają jeszcze napisu "Ania i Piotrek, 5 czerwiec 2010", ale już i tak jestem zadowolona bo może niedługo uda się nam zabrać za pakowanie ich i kolejna rzecz będzie z głowy
Dziś popołudniu jadę do krawcowej Niby tylko z mamą, ale liczę, że zobaczę już dziś moją sukienkę Potem Piotrka krawiec, ksiądz i na sam koniec jedziemy na salę ustalać szczegóły
Zaraz muszę zamówić album na All. bo chcę zrobić taki prezent dla Piotrka, ale jak na razie cały czas nie mam albumu
Aha, i udało mi się załatwić Pendrive'a wiec mogę zanosić zdjęcia do wywołania Dzisiaj na pewno nie bedę miała kiedy, ale myślę, że jutro mi się uda trafić do fotografa

Esti, fryzurka boska Wygląda tak strasznie naturalnie, włosy nie są posklejane lakierem, w ogóle cudownie!!! A ileż Ty masz kochana włosów!!! Tylko pozazdrościć
Co do tortu to przepraszam, gdzieś pominęłam ten temat, ale już nadrabiam Osobiście bardziej podoba mi się ten pierwszy, ale bez tych niebieskich kokardek. Poszłabym raczej w fiolet, skoro sala będzie też w takim odcieniu
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 08:56   #812
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki
Wygląda na to, że jestem dzisiaj pierwsza Ogólnie to jestem potwornie zmęczona, przydało by się troszkę wolnego, a tu jedyne wolne jak na razie szykuje się przed i po ślubie. Pogoda znowu nie nastraja zbyt pozytywnie, nic mi się nie chce robić
Wczoraj przyjaz na ślub potwierdziły nam kolejne osoby, moje dwie ciotki i kuzynka, oraz Piotrka ciotka i dwójka kuzynów No i wieczorkiem kumpel też powiedział, że będzie na 100% Jak na razie odmowiła nam tylko jedna osoba, więc nie jest źle
Wczoraj po pracy poleciałam na solarium, jutro znowu idę No i malowałam aniołki Mam już 20 wymalowanych, fakt faktem nie mają jeszcze oczu i z tyłu nie mają jeszcze napisu "Ania i Piotrek, 5 czerwiec 2010", ale już i tak jestem zadowolona bo może niedługo uda się nam zabrać za pakowanie ich i kolejna rzecz będzie z głowy
Dziś popołudniu jadę do krawcowej Niby tylko z mamą, ale liczę, że zobaczę już dziś moją sukienkę Potem Piotrka krawiec, ksiądz i na sam koniec jedziemy na salę ustalać szczegóły
Zaraz muszę zamówić album na All. bo chcę zrobić taki prezent dla Piotrka, ale jak na razie cały czas nie mam albumu
Aha, i udało mi się załatwić Pendrive'a wiec mogę zanosić zdjęcia do wywołania Dzisiaj na pewno nie bedę miała kiedy, ale myślę, że jutro mi się uda trafić do fotografa

Esti, fryzurka boska Wygląda tak strasznie naturalnie, włosy nie są posklejane lakierem, w ogóle cudownie!!! A ileż Ty masz kochana włosów!!! Tylko pozazdrościć
Co do tortu to przepraszam, gdzieś pominęłam ten temat, ale już nadrabiam Osobiście bardziej podoba mi się ten pierwszy, ale bez tych niebieskich kokardek. Poszłabym raczej w fiolet, skoro sala będzie też w takim odcieniu
Mi odmówiły 32 osoby ale to bylo pewne bo muszą przejechaćcałą Polskę lub mają dzieciaczki i tez dośc daleko. Nie załamujemy sie bo z dziećmi wychodzi 110 osób plus jeszcze jakieś 10 par nie dało znać i dodatkowo postanowiliśmy zaprosić znajomych którzy strasznie chcieli być i mówili to innym ale niestety z braku możliwości wtedy nie zostali zaproszeni . Zawiodłam się na niektórych np. małżeństwo ona ma firmę on pracuje w dobrze płatnej pracy mają jedno dziecko i hasło nie mamy kasy , kolejna para znajomi po których byśmy się nie spodziewali też odmówili, były wspólnik mojego TŻ.
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 09:02   #813
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewuszki
Wygląda na to, że jestem dzisiaj pierwsza (...)
Aniu-sto lat! sto lat!
najserdeczniejsze życzenia!!!

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
A na koniec dziewczynki wkleje wam fotke mojej probnej fryzurki Mnie sie bardzo podoba ciekawe jak wam? Musze wam powiedziec, ze mam we wlosach 50 wsuwek i w domu chyba 15 minut je wyciagalam ale warto bylo
Mialam dzis pare spraw do zalatwienie między innymi fryzurke i dlatego mnie nie bylo, jutro tez pewnie zajze dopiero pozniej bo jedziemy do cukierni i z moja mama za butami wiec znowu troche latania
Esti-fryzurka przepiekna i śliczny kolorek włosów masz...
a co terminu ślubu-12.06 więc cały dowcip polegał na tym,że miesiąc przed ślubem.
Tygrysek_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 09:07   #814
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Mi odmówiły 32 osoby ale to bylo pewne bo muszą przejechaćcałą Polskę lub mają dzieciaczki i tez dośc daleko. Nie załamujemy sie bo z dziećmi wychodzi 110 osób plus jeszcze jakieś 10 par nie dało znać i dodatkowo postanowiliśmy zaprosić znajomych którzy strasznie chcieli być i mówili to innym ale niestety z braku możliwości wtedy nie zostali zaproszeni . Zawiodłam się na niektórych np. małżeństwo ona ma firmę on pracuje w dobrze płatnej pracy mają jedno dziecko i hasło nie mamy kasy , kolejna para znajomi po których byśmy się nie spodziewali też odmówili, były wspólnik mojego TŻ.

Kasiu, z moich spostrzeżeń wynika, że bardziej jeśli chodzi o radość ze zaproszenia i obecnosć na ślubie można liczyć na rodzinę, z którą się spotyka rzadziej niż na tych pewniaków, przy ktorych nawet nie pojawiła sie myśl, że mogło by ich nie być na ślubie.
Dobrze, że macie możliwośc doproszenia jeszcze kilku gości.
Mnie kumpel też wkurzył. Zawsze byliśmy bardzo dobrymi znajomymi, dlatego było dla mnie oczywiste, ze na śłubie on będzie. Siedzi teraz w Anglii wiec napisałam maila, czy dosżło zaproszenie, a on mi wali tekstem, że doszło, ale nie przyjedzie bo kasy nie ma. Ale kasę na to, żeby sponsorować znajomym wycieczki na Tropical Island to ma

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Tygrysek_aa Pokaż wiadomość
Aniu-sto lat! sto lat!

Gracias Aguś
Stary 2010-05-11, 09:14   #815
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
to faktycznie smieszne wręcz-przecież nie chodzi tak naprawdę o kasę, tylko żeby Ci, co ich zapraszacie przyjechali.
My doprosimy w sumie 2 osoby: będzie 44 gości dorosłych, MY, Dj (mam nadzieję) i fotograf oraz 6 dzieci-koszty nam trochę się zmniejszą (nie będę na siłę gości zapraszać, bo nie mamy za bardzo kogo tak póxno informować-przewidywaliśmy ok.60 osób i tyle mniej więcej będzie)czyli łącznie 54 osoby (i to jeszcze nie na 100%-mają czas do 16maja)-zakupiłam już wizytówki i zawieszki, dziś domówię tiul na dekorację Kościoła.

No i fajnie-nie wpisałam księdza-mieliśmy jechać w niedzielę, ale komunie były, no i jachaliśmy szukać dj nieszczęsnego-i chyba mieliśmy się z nim spotkać dziś.Cholercia-nie pamiętam...
Wogóle to doba za krótka
po pracy dentysta, potem czekam aż R. skończy pracę (może w międzyczsie tzw. skoczę na solarium), coś szybko zjemy na mieście, potem jeden dj, potem drugi, na 21 tańce...
Może 19:30 do księdza....Poczekam aż R.mi napisze, bo to on się umawiał...

Edytowane przez Tygrysek_aa
Czas edycji: 2010-05-11 o 09:15
Stary 2010-05-11, 09:26   #816
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
to faktycznie smieszne wręcz-przecież nie chodzi tak naprawdę o kasę, tylko żeby Ci, co ich zapraszacie przyjechali.
My doprosimy w sumie 2 osoby: będzie 44 gości dorosłych, MY, Dj (mam nadzieję) i fotograf oraz 6 dzieci-koszty nam trochę się zmniejszą (nie będę na siłę gości zapraszać, bo nie mamy za bardzo kogo tak póxno informować-przewidywaliśmy ok.60 osób i tyle mniej więcej będzie)czyli łącznie 54 osoby (i to jeszcze nie na 100%-mają czas do 16maja)-zakupiłam już wizytówki i zawieszki, dziś domówię tiul na dekorację Kościoła.

No i fajnie-nie wpisałam księdza-mieliśmy jechać w niedzielę, ale komunie były, no i jachaliśmy szukać dj nieszczęsnego-i chyba mieliśmy się z nim spotkać dziś.Cholercia-nie pamiętam...
Wogóle to doba za krótka
po pracy dentysta, potem czekam aż R. skończy pracę (może w międzyczsie tzw. skoczę na solarium), coś szybko zjemy na mieście, potem jeden dj, potem drugi, na 21 tańce...
Może 19:30 do księdza....Poczekam aż R.mi napisze, bo to on się umawiał...

Więc właśnie, przecież tu chodzi o to, żeby byc z parą młodą w dniu ich ślubu. Dużo osób jednak tego nie rozumie i starza jakieś dziwne problemy. No cóż, mowi się trudno i żyje dalej Bez tych osób wesele będzie równie udane
My doprosiliśmy jedynie Piotrka kuzyna z żoną. Kolega Piotrka ze studiów cały czas mówił, że raczej go nie będzie więc zaprosiliśmy sobie kuzyna w jego miejsce, kolega jednak niedawno stwierdził, że jednak przyjedzie, kuzyn też potwierdził przyjazd Ale mój kolega odmówił z powodu braku kasy więc kuzyn wchodzi na jego miejsce
Więcej nie dopraszamy, nawet jesli nam ktoś jeszcze odmówi. Nie chcemy zapraszać na siłę, poza tym głupio tak wręczać komuś zaproszenie na niecały miesiąc przed ślubem. Przecież to od razu wiadomo, że te osoby są proszone tylko dlatego, że inni odmówili przyjazdu.
Zadzwoniłam dziś do księdza i mi powiedział, że mamy się cieszyć sobą na razie, a na spotkanie z nim mamy przyjść na 12 dni przed ślubem Zatem ksiądz nam dzisiaj wypada, szkoda bo chciałam mieć już wizytę u niego z głowy, a tak do samego końca będzie trzeba biegać z kalendarzem
Aguś, a Wy dziś macie to spotkanie z dj'em?
Stary 2010-05-11, 09:26   #817
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Kasiu, z moich spostrzeżeń wynika, że bardziej jeśli chodzi o radość ze zaproszenia i obecnosć na ślubie można liczyć na rodzinę, z którą się spotyka rzadziej niż na tych pewniaków, przy ktorych nawet nie pojawiła sie myśl, że mogło by ich nie być na ślubie.
Dobrze, że macie możliwośc doproszenia jeszcze kilku gości.
Mnie kumpel też wkurzył. Zawsze byliśmy bardzo dobrymi znajomymi, dlatego było dla mnie oczywiste, ze na śłubie on będzie. Siedzi teraz w Anglii wiec napisałam maila, czy dosżło zaproszenie, a on mi wali tekstem, że doszło, ale nie przyjedzie bo kasy nie ma. Ale kasę na to, żeby sponsorować znajomym wycieczki na Tropical Island to ma

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Gracias Aguś
no problemo seniorita
.

Czas edycji: 2010-05-11 o 09:43 Powód: wykasowanie błędnego wpisu
Stary 2010-05-11, 09:32   #818
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
A na koniec dziewczynki wkleje wam fotke mojej probnej fryzurki Mnie sie bardzo podoba ciekawe jak wam? Musze wam powiedziec, ze mam we wlosach 50 wsuwek i w domu chyba 15 minut je wyciagalam ale warto bylo
Mialam dzis pare spraw do zalatwienie między innymi fryzurke i dlatego mnie nie bylo, jutro tiez pewnie zajze dopiero pozniej bo jedziemy do cukierni i z moja mama za butami wiec znowu troche latania
Esti świetna fryzurka bardzo mi sie podoba bo taka naturalna, a nie te wszysytkie sztuczne natapirowane go granic możliwosci koki jeszcze z boku wepnij kwiatka i normalnie cud miód orzeszki
Esti odnosnie tego tortu to mi sie podoba ten z kokarda sam jego projekt, niekoniecznie z niebieska kokarda

Anulka 100 lat, spełnienia marzeń, 6 w totolotka,gromadki dzieciaczków i samych cudownych dni w ramionach Piotrka

Aga jak chcesz to masz tu namiar na dj z K-lina ogłasza sie na forum że ma wolne terminy, moze akurat dobry w tym co robi mam tylko maila do niego:
dj_jay_d@gazeta.pl

gregia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 09:32   #819
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Więc właśnie, przecież tu chodzi o to, żeby byc z parą młodą w dniu ich ślubu. Dużo osób jednak tego nie rozumie i starza jakieś dziwne problemy. No cóż, mowi się trudno i żyje dalej Bez tych osób wesele będzie równie udane
My doprosiliśmy jedynie Piotrka kuzyna z żoną. Kolega Piotrka ze studiów cały czas mówił, że raczej go nie będzie więc zaprosiliśmy sobie kuzyna w jego miejsce, kolega jednak niedawno stwierdził, że jednak przyjedzie, kuzyn też potwierdził przyjazd Ale mój kolega odmówił z powodu braku kasy więc kuzyn wchodzi na jego miejsce
Więcej nie dopraszamy, nawet jesli nam ktoś jeszcze odmówi. Nie chcemy zapraszać na siłę, poza tym głupio tak wręczać komuś zaproszenie na niecały miesiąc przed ślubem. Przecież to od razu wiadomo, że te osoby są proszone tylko dlatego, że inni odmówili przyjazdu.
Zadzwoniłam dziś do księdza i mi powiedział, że mamy się cieszyć sobą na razie, a na spotkanie z nim mamy przyjść na 12 dni przed ślubem Zatem ksiądz nam dzisiaj wypada, szkoda bo chciałam mieć już wizytę u niego z głowy, a tak do samego końca będzie trzeba biegać z kalendarzem
Aguś, a Wy dziś macie to spotkanie z dj'em?
dzis po południu z dwoma.
z tym kalendarzem to nie przesada-pisze w kalendarzu, dla pewności w tel ustawiam reminder-ale księdza przeoczyłam-w sobotę sie R. umawiał, ja robiłam obiad, potem wychodzilismy-niedziela wiadomo, zajęta...
A tak się teraz zastanawiam-po ślubie to chyba z nadmiaru wolnego czasu powariujemy
jest jeszcze jedna kwestia-nie jadę do Szklarskiej.
Jakoś tak się nam odechciało po całej tej sytuacji z dj'em (wiem,że to niby nie ma nic wspólnego,ale jednak)-tzn. mój pojedzie, bo ma szkolenie z pracy.ja zostanę w domku i może wreszcie dokończę krzesła-2 z 4 zrobione,a 2 straszą
głupio, bo mówiłam, że do ślubu skończę, a teraz to niewiele mam wolnego czasu,więc mi się nie chce roboty rozgrzebywać.
Będę się tylko Tacie tłumaczyć, bo mówilismy,że do jego powrotu, to skończę i blat będzie zrobiony na murku oddzielającym pokój i aneks-a Tata wraca pod koniec tygodnia, a my w lesie
Stary 2010-05-11, 09:33   #820
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
no problemo seniorita

a mam pytanie z innej beczki-widziałam na pm2010,że będziesz miała sandałki-ja bym się bała,że mnie podepczą

Ja sandałki
Ja nie mam żadnych sandałek Mam takie kremowe buciki bez palcy, ale nie są one sandałkowate
Stary 2010-05-11, 09:39   #821
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
Aga jak chcesz to masz tu namiar na dj z K-lina ogłasza sie na forum że ma wolne terminy, moze akurat dobry w tym co robi mam tylko maila do niego:dj_jay_d@gazeta.pl

Dzięki Justyś
na szczęście znalazłam dwóch z K-gu.
Jeden grywał w jednej dyskotece (teraz nie wiem) i nagłaśnia mecze w kosza (podkłada muzyke dla cheerliderek i takie tam), a drugi gra na stałe w dyskotece (na nasze wesele załatwi sobie tam zastępstwo-miło z jego strony i chyba lepszy będzie. Kasę chcą podobną (a mnie będzie długo telepało za tą zaliczkę dla dj-a który znikł-po slubie chcemy zgłosić to na policję, no chyba,że się pojawi )
Po dzisiejszym spotkaniu, jak zdecydujemy który będzie u nas grał muszę playlistę z ulubionymi utworami zmontować-mam jakieś strzępki,ale pełnej nie-i na pierwszy taniec (dzisiaj pogadamy z instruktorką i może popróbujemy do 2-3 wybranych-zobaczymy jak nam się tańczy do poszczególnych utworków).
Stary 2010-05-11, 09:40   #822
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:

Anulka 100 lat, spełnienia marzeń, 6 w totolotka,gromadki dzieciaczków i samych cudownych dni w ramionach Piotrka

Jejcia dziękuję Justyś za życzonka Szczególnie mi się podobają te "cudowne dni w ramionach Piotrka"

Cytat:
dzis po południu z dwoma.
z tym kalendarzem to nie przesada-pisze w kalendarzu, dla pewności w tel ustawiam reminder-ale księdza przeoczyłam-w sobotę sie R. umawiał, ja robiłam obiad, potem wychodzilismy-niedziela wiadomo, zajęta...
A tak się teraz zastanawiam-po ślubie to chyba z nadmiaru wolnego czasu powariujemy
jest jeszcze jedna kwestia-nie jadę do Szklarskiej.
Jakoś tak się nam odechciało po całej tej sytuacji z dj'em (wiem,że to niby nie ma nic wspólnego,ale jednak)-tzn. mój pojedzie, bo ma szkolenie z pracy.ja zostanę w domku i może wreszcie dokończę krzesła-2 z 4 zrobione,a 2 straszą
głupio, bo mówiłam, że do ślubu skończę, a teraz to niewiele mam wolnego czasu,więc mi się nie chce roboty rozgrzebywać.
Będę się tylko Tacie tłumaczyć, bo mówilismy,że do jego powrotu, to skończę i blat będzie zrobiony na murku oddzielającym pokój i aneks-a Tata wraca pod koniec tygodnia, a my w lesie
Tak mi się też wydawało, że dzisiaj macie spotkanie z tymi dj'ami. Będę trzymała kciuki, żeby udało się Wam z jakimś już podpisać umowę!!
Też mi się wydaje, że po ślubie nie będę wiedziała co mam ze sobą zrobić Jak na razie mam tyle na głowie, że na nic nie mam czasu. Wiecznie wpisuję jakieś spotkania do kalendarza, notuję nawet takie pierdoły jak telefon do faceta z zespołu Czasami mogłabym o tym zapomnieć Wczoraj w końcu udało nam się spotkać z kumpelem, umawialiśmy się chyba pół roku i jak mi pasowało, to on miał termin zajęty i na odwrót. Masakra normalnie
Szkoda, że nie jedziecie jednak do tej Szklarskiej. Byście sobie na pewno odpoczęli. Moja mama wyjeżdża do Szklarskiej teraz w czwartek Zazdroszczę jej
Stary 2010-05-11, 09:47   #823
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Ja sandałki
Ja nie mam żadnych sandałek Mam takie kremowe buciki bez palcy, ale nie są one sandałkowate
mój błąd...sorki...
jakaś dziewczyna na tamtym wątku (chyba nawet już dwie takie widziałam)-ma takie samo zdjęcie jak Ty, a nie spojrzałam kto-byłam pewna,że Ty,więc się zdziwiłam- sorki, kasuję post wyżej, co by zamieszania nie było

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Jejcia dziękuję Justyś za życzonka Szczególnie mi się podobają te "cudowne dni w ramionach Piotrka"

Tak mi się też wydawało, że dzisiaj macie spotkanie z tymi dj'ami. Będę trzymała kciuki, żeby udało się Wam z jakimś już podpisać umowę!!
Też mi się wydaje, że po ślubie nie będę wiedziała co mam ze sobą zrobić Jak na razie mam tyle na głowie, że na nic nie mam czasu. Wiecznie wpisuję jakieś spotkania do kalendarza, notuję nawet takie pierdoły jak telefon do faceta z zespołu Czasami mogłabym o tym zapomnieć Wczoraj w końcu udało nam się spotkać z kumpelem, umawialiśmy się chyba pół roku i jak mi pasowało, to on miał termin zajęty i na odwrót. Masakra normalnie
Szkoda, że nie jedziecie jednak do tej Szklarskiej. Byście sobie na pewno odpoczęli. Moja mama wyjeżdża do Szklarskiej teraz w czwartek Zazdroszczę jej
ja bym sie trochę wynudziła (R. czwartek i piątek ma szkolenie), a poza tym zrobiło mi się szkoda kasy...Poza tym po tych "jazdach" z PKP, to połączenia koszmar-Wy macie ciut bliżej, my mamy w perspektywie jakieś 17 godzin podróży (do Jeleniej, Wrocławia lub Wałbrzycha i przesiadka)-wolę dołożyć tą kasę na podróż poślubną, albo iść sobie do kosmetyczki jakiejś jeszcze na odstresowanie
bo czuję,że by mi się przydało....

Poza tym dochodzi jeszcze kwestia urlopu-wolę,żeby mi dali bez gadania 2 tygodnie po ślubie (2okolicznościowe biorę przed slubem), tym bardziej,ze w dniach na przełomie maja i czerwca będę musiała wychodzić z pracy 1,5 godziny wczesniej, bo mam przepisane zabiegi w przychodni...

Czas edycji: 2010-05-11 o 09:49
Stary 2010-05-11, 09:52   #824
gregia
Zakorzenienie

Cytat:

zapomnialam dopisac jeszcze o boskim seksie ja ten kalendarz to bym sobie zostawiła na pamiątke, kiedys bedzie co wspominac i kupa smiechu jak sobie powspominasz
Jezu ja tez myślałam ze to Ania na PM pisze i napisalam posta, że nawet nie wiedzialam ze masz taki długi welon, patrzylam na zdjecia sukienki i wiedzialam ze masz suknie wzorowana na MS blondynka edytowałam posta i napisałam że sliczny welon bo co mialam zrobic
Stary 2010-05-11, 10:07   #825
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
zapomnialam dopisac jeszcze o boskim seksie ja ten kalendarz to bym sobie zostawiła na pamiątke, kiedys bedzie co wspominac i kupa smiechu jak sobie powspominasz
Jezu ja tez myślałam ze to Ania na PM pisze i napisalam posta, że nawet nie wiedzialam ze masz taki długi welon, patrzylam na zdjecia sukienki i wiedzialam ze masz suknie wzorowana na MS blondynka edytowałam posta i napisałam że sliczny welon bo co mialam zrobic
no właśnie widziałam,że posta napisałaś-pomyślałam,że zbieg okoliczności,że też ma dziewczyna na imię Ania jakieś takie rozkojarzone jesteśmy czy coś
Stary 2010-05-11, 10:09   #826
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
mój błąd...sorki...
jakaś dziewczyna na tamtym wątku (chyba nawet już dwie takie widziałam)-ma takie samo zdjęcie jak Ty, a nie spojrzałam kto-byłam pewna,że Ty,więc się zdziwiłam- sorki, kasuję post wyżej, co by zamieszania nie było

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

ja bym sie trochę wynudziła (R. czwartek i piątek ma szkolenie), a poza tym zrobiło mi się szkoda kasy...Poza tym po tych "jazdach" z PKP, to połączenia koszmar-Wy macie ciut bliżej, my mamy w perspektywie jakieś 17 godzin podróży (do Jeleniej, Wrocławia lub Wałbrzycha i przesiadka)-wolę dołożyć tą kasę na podróż poślubną, albo iść sobie do kosmetyczki jakiejś jeszcze na odstresowanie
bo czuję,że by mi się przydało....

Poza tym dochodzi jeszcze kwestia urlopu-wolę,żeby mi dali bez gadania 2 tygodnie po ślubie (2okolicznościowe biorę przed slubem), tym bardziej,ze w dniach na przełomie maja i czerwca będę musiała wychodzić z pracy 1,5 godziny wczesniej, bo mam przepisane zabiegi w przychodni...
Powiem Ci szczerze, że chyba na Sukniach ślubnych widziałam gdzieś mojego avatarka i aż się zdziwiłam, że sę tam w ostatnim czasie udzieliłam Chyba nadszedł czas na jakąś zmianę, bo nie bardzo bym chciała być mylona z jakąś laską, ktora musiała ukraść "mojego" avatarka
My do Szklarskiej mamy zaledwie 2 godzinki drogi, więc bardzo bliziutko. Do tego jeszcze zawsze jeździmy właśnym autem więc też droga jest o wiele szybsza.
Masz rację, kasę lepiej wydać na jakieś przyjemności u kosmetyczki niż na samotne siedzenie w pokoju lub samotne podroże po górach Odbijecie sobie podczas miesiaca miodowego

Cytat:

O tak boski seks też się przyda Narzekać nie narzekam, ale już tyle się nasłuchałam, ze po ślubie wszystko się zmienia, że aż strach zaczynam mieć
Kalendarz sobie zostawię na pamiątkę, to na pewno Choć mam zamiar zabrać się za robienie takiego albumu, gdzie powklejam wszystkie nasze bilety z kina, podkładki pod piwo, jakieś zdjęcia itd. i tam pewnie i tak zamieszczę tam też ślubne przygotowania
Szukałam już albumów na All. ale podoba mi się tyle, ze muszę to jeszcze skonsultować z mamą Dziś go zamowię i może do końca tygodnia zdąży dojść i będę mogła się również za niego zabrać
Stary 2010-05-11, 11:26   #827
gregia
Zakorzenienie

ja narazie uciekam z mała na spacer
do pózniej
Stary 2010-05-11, 11:30   #828
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
ja narazie uciekam z mała na spacer
do pózniej
U mnie taka pogoda, że spacer to ostatnia rzecz na jaką bym miała ochotę Jak na razie jestem na etapie spisywania pytań do faceta od sali
Do później
Stary 2010-05-11, 11:55   #829
Tygrysek_aa
Zadomowienie

u mnie dość ładnie,ale wieje...
zamówiłam własnie zawieszki n wódkę i wizytówki na stół.
A teraz wracam do pracy
Stary 2010-05-11, 12:52   #830
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie dość ładnie,ale wieje...
zamówiłam własnie zawieszki n wódkę i wizytówki na stół.
A teraz wracam do pracy
U mnie zupełnie nieładnie
Zaraz chyba zacznę szukać pogody długoterminowej. Może znajdę cosik na temat pogody w czerwcu
My zawieszek na wódkę zdecydowaliśmy, ze nie chcemy Będą tylko winietki
Ogólnie to nie wiem, czy pisałam, ale w piątek odebrałam już winietki i skrzyneczki na winko Wszystko wyszło cudownie!!! Muszę porobić fotki i Wam wrzucić
A co do pracy to u mniesytuacja nieciekawa, od tygodnia nie dostałam wypłaty

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Kurcze dziewczyny, ale się wkurzyłam!!! Podłączyła mi się pod GyGy ta kumpela, której mieliśmy szukać partnera na ślub i normalnie już mi się nóż w kieszeni otwiera
Na dzień dobry zapytała kiedy mamy zamiar zrobić imprezkę dla znajomych, tak żeby się wszyscy mieli okazję poznać. Mieliśmy takie cosik w planach, imprezka miała być 22 maja, bo tylko wtedy Piotrek ma wolny weekend. Jednak ostatnio stwierdziliśmy, ze jednak z tego rezygnujemy, zostało nam naprawdę mało czasu, a spraw do załatwiania jest jeszcze sporo więc imprezka bedzie, ale tylko my i nasi świadkowie. Powiedziałam kumpeli, że nie mamy kiedy zrobić tej imprezki, a ona na mnie z ryjem, to kiedy ma poznać swojego partnera na wesele Powiedziałam jej, że i tak by go nie poznała, bo on siedzi w Anglii i przylatuje dopiero na ślub. Więc już mi zaczęła pieprzyć, że ona nie wie czy przyjdzie w takim razie, zaczęła pytać, do kiedy ma potwierdzić przybycie i takie tam. Ależ mnie wkurzyła Wielką łachę mi będzie robić!!! Mało, że jej załatwiliśmy partnera to teraz jeszcze fochy strzela, bo jej znowu cosik nie odpowiada
Już jej napisałam, ze ma się określić do 17 maja. Jak nie przyjdzie jednak na ten ślub to jej napiszę, że następnym razem niech dwa razy przemyśli nim nas o cosik poprosi, bo my wypisujemy maile do facetów, którzy będą sami, a ona na końcu i tak mówi, że nie przyjdzie
Takich ludzi powinni leczyć
Stary 2010-05-11, 13:04   #831
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
U mnie zupełnie nieładnie
Zaraz chyba zacznę szukać pogody długoterminowej. Może znajdę cosik na temat pogody w czerwcu
My zawieszek na wódkę zdecydowaliśmy, ze nie chcemy Będą tylko winietki
Ogólnie to nie wiem, czy pisałam, ale w piątek odebrałam już winietki i skrzyneczki na winko Wszystko wyszło cudownie!!! Muszę porobić fotki i Wam wrzucić
A co do pracy to u mniesytuacja nieciekawa, od tygodnia nie dostałam wypłaty

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Kurcze dziewczyny, ale się wkurzyłam!!! Podłączyła mi się pod GyGy ta kumpela, której mieliśmy szukać partnera na ślub i normalnie już mi się nóż w kieszeni otwiera
Na dzień dobry zapytała kiedy mamy zamiar zrobić imprezkę dla znajomych, tak żeby się wszyscy mieli okazję poznać. Mieliśmy takie cosik w planach, imprezka miała być 22 maja, bo tylko wtedy Piotrek ma wolny weekend. Jednak ostatnio stwierdziliśmy, ze jednak z tego rezygnujemy, zostało nam naprawdę mało czasu, a spraw do załatwiania jest jeszcze sporo więc imprezka bedzie, ale tylko my i nasi świadkowie. Powiedziałam kumpeli, że nie mamy kiedy zrobić tej imprezki, a ona na mnie z ryjem, to kiedy ma poznać swojego partnera na wesele Powiedziałam jej, że i tak by go nie poznała, bo on siedzi w Anglii i przylatuje dopiero na ślub. Więc już mi zaczęła pieprzyć, że ona nie wie czy przyjdzie w takim razie, zaczęła pytać, do kiedy ma potwierdzić przybycie i takie tam. Ależ mnie wkurzyła Wielką łachę mi będzie robić!!! Mało, że jej załatwiliśmy partnera to teraz jeszcze fochy strzela, bo jej znowu cosik nie odpowiada
Już jej napisałam, ze ma się określić do 17 maja. Jak nie przyjdzie jednak na ten ślub to jej napiszę, że następnym razem niech dwa razy przemyśli nim nas o cosik poprosi, bo my wypisujemy maile do facetów, którzy będą sami, a ona na końcu i tak mówi, że nie przyjdzie
Takich ludzi powinni leczyć
weź ją olej...zamknij temat-jak nie potwierdzi do 17maja, to jej problem.Przecież nie Twój,że nie ma zkim iść na wesele, albo że jej się ten a nie inny chłopak podoba-ja to pamiętam takie podchody w podstawówce były.
Później to człowiek wydoroślał i jakoś subtelniej postępował-czy ona się naprawdę nie domyśla,że ci kolesie ją po prostu olali-jak Ci się ktoś podoba i jesteś wolny, to się umawiasz-proste chyba (no dobra, przynajmniej dla mnie), albo się umawiasz i wtedy oceniasz czy ta osoba ci pasuje i wizualnie i ogólnie.
Powiedz jej prosto z mostu,że masz niecały miesiąc do ślubu i nie masz czasu robić za swatkę-zrobiłaś co mogłaś, bo Cię prosiła i koniec!

a co do zawieszek-ponieważ ogólnie dekoracja sali wygląda skromnie (kryształowe żyrandole, podwieszane białe płótno, obrusy białe, bordowe serwetki, dekoracji jest 6), to zawieszki i wziytówki dodadzą trochę "czegoś" (wklejam zdjęcia dla przypomnienia- stół będzie w U i nie będzie takich baloników-może jakaś ozdoba za PM-ale nie wiem jeszcze)
Stary 2010-05-11, 13:39   #832
meg22
Zakorzenienie

Hej

ja się dzisiaj zerwałam z wykładów, stwierdziłam, że nie mam ani nastroju, ogólnie mam ich w głębokim poważaniu (uczelnie), a do tego jest za ładna pogoda aby tam siedzieć

Aniu, ta twoja "koleżanka" to jakaś psychiczna jest. Powiedz jej aby leki zmieniła, albo dilera :/ bo to normalne nie jest.
no i STO LAT ANIU!!

Aga, bardzo ładnie sala wygląda. Te żyrandole mi się podobają
Stary 2010-05-11, 14:05   #833
wakiki
Zakorzenienie

Anula wszystkiego najlepszego widzę że jeszcze jesteś
Cześć dziewczyny

Esti śliczna fryzurka bardzo mi się podoba
jeszcze nie zamówiłam tych szpilek muszę się sprężyć a Ty który wzór wybrałaś??
już Was nadrabiam

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

powiem Wam że wczoraj się nieźle wk...iłam;( TYLKO mój brat i znajomy potwierdził że będzie! pisałam Wam że do 17 mamy ale było do wczoraj (coś mi się popierniczyło..)
w ogóle nie wiem co mam o tym myśleć.. w piątek chyba będę dzwonić czy się łaskawie wszyscy zjawią...

wczoraj mieliśmy ostatnie spotkanie w poradni- przebiegło bardzo dobrze, aż się zdziwiłam

Anka - Ty olej tą Twoją koleżankę.. w ogóle nie rozumiem jak tak można powiedzieć, przecież ona Wam łaski nie robi, tylko na odwrót!!

Aguś zdaj relację z rozmowy z DJem
ładna sala- i też z balonów bym zrezygnowała

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

powiem Wam że wczoraj się nieźle wk...iłam;( TYLKO mój brat i znajomy potwierdził że będzie! pisałam Wam że do 17 mamy ale było do wczoraj (coś mi się popierniczyło..)
w ogóle nie wiem co mam o tym myśleć.. w piątek chyba będę dzwonić czy się łaskawie wszyscy zjawią...

wczoraj mieliśmy ostatnie spotkanie w poradni- przebiegło bardzo dobrze, aż się zdziwiłam

Anka - Ty olej tą Twoją koleżankę.. w ogóle nie rozumiem jak tak można powiedzieć, przecież ona Wam łaski nie robi, tylko na odwrót!!

wakiki jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-11, 15:32   #834
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
Hej

ja się dzisiaj zerwałam z wykładów, stwierdziłam, że nie mam ani nastroju, ogólnie mam ich w głębokim poważaniu (uczelnie), a do tego jest za ładna pogoda aby tam siedzieć

Aniu, ta twoja "koleżanka" to jakaś psychiczna jest. Powiedz jej aby leki zmieniła, albo dilera :/ bo to normalne nie jest.
no i STO LAT ANIU!!

Aga, bardzo ładnie sala wygląda. Te żyrandole mi się podobają
dzięki Madziu-mi też się podobają te żyrandole i okrągłe okna

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Napisane przez wakiki Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

już Was nadrabiam

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

zdam relację Monia
a co do Twoich gości, to są niepoważni...

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Do zobaczenia jutro
Stary 2010-05-11, 19:05   #835
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
Cudowna fryzurka
zupełnie inna niż te wszystkie koki, ale te 50 wsuwek to nie lada wyczyn wyjąć hihi. Ta fryzura pewnie nie jest ciężka, prawda? jeśli tak to fajnie, bo głowa nie będzie ciebie boleć
Madziu dziekuje za opinie fryzurka jest bardzo lekka na poczatku wogole myslalam, ze ona jakos tak slabo mi to zaplata no ale jak zakonczyla to wszystko super sie trzymalo i wogole jej nie czulam

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:
Hej dziewuszki

Anula musze powiedziec, ze chyba jakis super ten lakier miala bo mimo, ze kazde pasemko mi psikala to po rozczesaniu wogole nie byly sklejone Co do wloskow to niestety mam ich za duzo i chetnie bym komus troszke oddala jesli ktoras chetna

Co do tortu to decyzja juz podjeta bedzie jednak jasny i liliowa kokarda dzis juz zamowilismy ciacho i tort

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
Aniu-sto lat! sto lat!

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Esti-fryzurka przepiekna i śliczny kolorek włosów masz...
a co terminu ślubu-12.06 więc cały dowcip polegał na tym,że miesiąc przed ślubem.
Agusia dzieki a kolorek to dokladnie czekolada z L' Oreala ja nawet farby musze miec czekoladowe

Edytowane przez Esti10
Czas edycji: 2010-05-11 o 19:02
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 19:39   #836
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Esti świetna fryzurka bardzo mi sie podoba bo taka naturalna, a nie te wszysytkie sztuczne natapirowane go granic możliwosci koki jeszcze z boku wepnij kwiatka i normalnie cud miód orzeszki
Esti odnosnie tego tortu to mi sie podoba ten z kokarda sam jego projekt, niekoniecznie z niebieska kokarda

Aga jak chcesz to masz tu namiar na dj z K-lina ogłasza sie na forum że ma wolne terminy, moze akurat dobry w tym co robi mam tylko maila do niego:
dj_jay_d@gazeta.pl

Justysia dzieki kwiatek mialam przez chwilke w salonie ale jasny wiec nie cykalam foty, ale bedzie na pewno bordowa roza

co do tortu to juz wybrany jednak jasny i z liliowa kokarda

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
Cześć dziewczyny

już Was nadrabiam

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Monia dzieki co do stojaczkow to zamowilam c2 kolor srebrny ciekawe kiedy przyjda

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Aniu sto lat !!! Wszystkiego dobrego i spelnienia marzen Mam nadzieje, ze milo spedzilas ten dzien
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 20:05   #837
myszkaazi
Raczkowanie

GG do myszkaazi

Aniu - wszystkiego naj, naj, naj
Patrzcie na to - dobrana para - http://moda.allegro.pl/item103559486...ia_slubna.html
I can't resist your charm.
Oh, I know I've found in you, my endless love.
myszkaazi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 08:49   #838
wakiki
Zakorzenienie

Chyba jestem pierwsza:P
coś pustki tu dzisiaj

Esti a co tak stanęło na jasnym torcie?
Ja się zastanawiałam nad B albo też C2, nie wiedziałam że można srebrne zamówić.. nie widze tutaj żadnego wyboru koloru..

Dziewczyny dziś odbieram ze skrócenia moją sukienkę więc od razu po pracy jadę do bielska

i nie wiem czy Wam się chw3aliłam z ostatecznej decyzji co do wyboru piosenki na pierwszy taniec: http://www.youtube.com/watch?v=zP46_poHbF0
Stary 2010-05-12, 09:11   #839
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba jestem pierwsza:P
coś pustki tu dzisiaj

Esti a co tak stanęło na jasnym torcie?
Ja się zastanawiałam nad B albo też C2, nie wiedziałam że można srebrne zamówić.. nie widze tutaj żadnego wyboru koloru..

Dziewczyny dziś odbieram ze skrócenia moją sukienkę więc od razu po pracy jadę do bielska

i nie wiem czy Wam się chw3aliłam z ostatecznej decyzji co do wyboru piosenki na pierwszy taniec: http://www.youtube.com/watch?v=zP46_poHbF0
Witam. Ja do Bielska na zakupy jade w niedziele lub w poniedziałek . Uwielbiam Bielsko .
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 09:19   #840
wakiki
Zakorzenienie

Cytat:
Witam. Ja do Bielska na zakupy jade w niedziele lub w poniedziałek . Uwielbiam Bielsko .
o cześć Kasiu dawno Cię nie było

oj ja też lubię zakupy w Bielsku i samo BB oczywiście też
a co chcesz kupić??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości