|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie wiosna, każda z nas radosna, bo do ślubu coraz mniej, hej,hej,hej! PM2011
cześć!!
witam nowe PM ![]() thea2 ślubujemy w ten sam dzień ![]() Feme, Jola ja się zaraz zbieram do pracy. cholera, przesadziłam ze śniadaniem, no. |
|
|
|
#4532 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Idzie wiosna, każda z nas radosna, bo do ślubu coraz mniej, hej,hej,hej! PM2011
hej laseczki =)
ale mam dzisiaj nerwy przed ta rozmowa kwalifikacyjna ojej mam nerwy i stracha . jak ja takich rozmów nie lubie biore sie za powtarzanie anglika bo mam dzisiaj wiec niestety nie dam rady ponadrabiac was z wieczora, jesli stało sie cos ciekawego to pochwalcie sie co bylo - ja pewnie nawet jak bym przeczytała to i tak bym nie zakodowała przez te nerwy |
|
|
|
#4533 | |
|
Raczkowanie
|
witam nowe PMki - tylko troszkę wczorajszych popołudniowych rozmów zdążyłam na razie nadrobić
![]() Cytat:
![]() powodzenia z anglikiem
|
|
#4534 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4535 |
|
Raczkowanie
|
zakładam, że rzeczowo odpowiadać będziesz
ale uśmiechem i tak można nadrobić nawet nie całkiem rzeczową odpowiedź :P poza tym rozmowa wydaje się wtedy luźniejsza, więc i stres się zmniejsza
|
#4536 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4537 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
będzie dobrze
|
|
#4538 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
koniecznie daj znać jak będziesz po rozmowie, mam nadzieję, że dobrze Ci pójdzie
|
|
#4539 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze troche rozmowe mam na 13 wiec mam jesczze czas, teraz znikam na angielski buziale do za godzinke =)
|
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Witam też nowe PM-ki Iwonka -
|
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem...
![]() pogadali my z TŻ i doszliśmy do porozumienia ![]() Cześć nowym PMkom rano nie zjadłam w domu śniadania i zaraz umrę ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Iwonka trzymiem
|
|
|
|
#4542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zwierzaki jakieś hodujesz?? bo ja też mam farmę, ale nie na facebooku tylko na innej stronce![]() Cytat:
będzie dobrzeDzień dobry ja za chwilę na miasto wybywam |
||
|
|
|
#4543 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
smacznego
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
pozarłam bułe i dalej jestem głodna
chyba muszę się dopchać jabłkeim |
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
ja też idę zrobić śniadanko sobie
|
|
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie rozmawiałam z mamą i dzwoniła wczoraj do niej ciocia.. i wywaliła tekst że moja kuzynka(córka cioci) zapytała kiedy robimy wesele bo ona by się pobawiła
prawdopodobnie do niej zostaniemy zaproszeni a my ich zaprosić nie możemy (ze względu na koszta bo wtedy trzebvaby zrobić wesele na 150 osób) nie powinnam się tym przejmować ale mi teraz głupio jakoś |
|
|
|
#4547 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko najlepiej chyba w takiej sytuacji od razu mówić, że robicie małe wesele i zapraszacie tylko najbliższych (bo rozumiem, że coś takiego planujecie? - może pisałaś już o tym kiedyś, ale wybacz nie pamiętam lub nie doczytałam )chociaż mój TŻ wyznaje zasadę, że jeśli gdzieś byliśmy na weselu to trzeba takie osoby też na nasze wesele zaprosić; na szczęście nie było tych wesel aż tak dużo i większość osób i tak byśmy zapraszali; tylko nam wyjdzie właśnie wesele na przynajmniej 150 osób ;]
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Szybkie nadrabianko i jestem ![]() Natalontko - widziałam, że byliście jednak wczoraj
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Też na początku uważałam, że skoro ktoś nas zaprosił to ich też trzeba prosić, ale niestety ze względu na to, że sami finansujemy wesele to nie stać nas wyłożyć jakieś 50 tyś. CHyba wybrnę z tego w ten sposób, że to ślub cywilny i wesela nie robimy Jednak jakoś mi smutno bo zawsze marzytłam o wieeeeeelkim weselu dla całej rodziny (nawet gdybyśmy mieli kasę to i tak byłby problem z rodziną TŻ bo u nich mało kto ze sobą rozmawia |
|
|
|
|
#4550 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Cytat:
![]() ok, poczekam cierpliwie i dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Śliczny jest ten Twój komplet, pamietam go. A gdzie go kupiłaś?? a ja ostatnio nie mam pomysłów na śniadania i jem w domu codziennie paróki, jajka albo kanapki Cytat:
3mam, będzie git ![]() kluski z rosołem :P hehe Wcale się nie wyspałam. Zasnęłam po 12, bo bbawiłam się muzyką w telefonie i po 6 się zerwałam ledwo żywa. Ale rano usłyszałam kilka pochwał, że ładnie wyglądam, i humor się poprawił hehe.Dobra idem pracowac buziaki
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2010-05-12 o 09:34 |
||||||
|
|
|
#4551 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja byłam na weselu u koleżanki ze studiów ale teraz nie mamy kontaktu więc nie zamierzam jej zapraszac ![]() Cytat:
nawet sie smieje ze jestem na diecie jogurtowej
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() niestety nie mam zbytni czasu ![]() Pozdrawiam i zajrzę w wolnej chwili
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mówici od razu, że robicie małe przyjęcie i będzie luzja też mam takich niezręcznych gości, bo moja koleżanka prosiła mnie na wesele 2 tyg. !!!! przed i nie poszłam, ale teraz i tak nie utrzymujemy kontaktu, więc jej nie zaproszę, i jeszcze jest kolega u którego byliśmy na ślubie jakieś 3 lata temu i nie utrzymujemy z nim kontaktu, ale jego chce TŻ zaprosić, więc mi to obojętne ale nie zapraszamy żadnych sąsiadów ani nic takiegochcociaż jeszcze rodzice nie widzieli listy
|
|
|
|
|
#4554 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak ktoś nie zrozumie to jego problemTy mnie nie strasz, że takie duże wesela wyjdzie aż 50 tys? ja mam wprawdzie część załatwiane po znajomości, ale myślę, że najwyżej w 35 tyś się zmieścimy - o ja naiwna? ja tez chciałabym żebyśmy w jak największej części finansowali wesele sami, ale może nam trochę braknąć - tylko, że rodzice chętnie dołożą ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
|
|
#4555 | |
|
Raczkowanie
|
Hej ja juz po angliku tera ztylko czekac na ta rozmowe kwal. ehhh dziekuje dziewczyny za kciuki oby pomogły dam oczywiscie nac jak wroce
![]() Cytat:
wstepnie mamy liste 100 ale podobno i tak przychodzi jakies 85% ludzi , tak mowili w naszej restauracji ze duzo osob z samej listy odpada bo akurat nie moga lub cos
|
|
|
|
|
#4556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na razie liczę 30 tys. na 100 osób, może będzie więcej, może mniej![]() no u mnie rodzice jeszcze nie widzieli listy, ale może im pokażę, żeby potem nie było, że chcą jeszcze pół wsi zaprosić ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4557 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I nie jestem zwolenniczką czegoś takiego: byłam u nich, to muszę ich też zaprosić Koleżanka zajmuje się biżuterią i akurat trafił się ten kpl. Raz na jakiś czas przychodzi do nas z kuferkiem ślicznych rzeczy Jakby co mogę przesłać linka do niej na all na priv, tylko nie wiem czy coś wystawia, bo dopiero co brała ślub ![]() Cytat:
|
|
#4558 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() O, jak fajnie, że w tym samym dniu ![]() A bo wczoraj jakoś weny nie miałam, zresztą opowiastka chyba nie jest rzewna, bo K. był w takim stresie, ja razem z nim, nie pamiętam nawet , co powiedział (i na co się zgodziłam ![]() ). Pamiętam tylko jak mnie przytulił i zabrał na romantyczny spacer po wieczornej, zasypanej śniegiem KrynicyI zgadzam się- Krynica jest super Oooo, super, że jeszcze Ty ślubujesz w ten sam dzień Cytat:
---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Witajcie, dziewczynki Cytat:
![]() Zaraz muszę wracać na zajęcia, a wcale mi się nie chce. TŻ mi wyjechał do pracy, 100 km od domu, niby niewiele i wraca w piątek, ale niefajnie mu tam i mi przykro, że się musi męczyć I jeszcze jazdy mam potem, nie wiem zupełnie, jak to będzie, bo nie mam wcale ochoty...Buziaki, dziewczyny Pewno po południu będę, bo zatęsknię za Wami ![]() Bambusiek Hej
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2010-05-12 o 10:25 |
||
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
A co do przybycia na wątek, to jestem od samiutkiego początku
![]() No i rzezczywiście wolno to szło z perspektywy obecnego tempa. czasem kilka dni żadna nie pisała, po urlopie nadrabiałam jakieś 20 stron i myślałam, że to dużo
|
#4560 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() po co gadać już gościom na ponad rok przed że to będzie małe przyjęcie, będą mieli tylko okazję dłużej marudzić dzień dobry |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.

mam nerwy i stracha
. jak ja takich rozmów nie lubie 

!

a zwierzaki jakieś hodujesz?? bo ja też mam farmę, ale nie na facebooku tylko na innej stronce
. Też na początku uważałam, że skoro ktoś nas zaprosił to ich też trzeba prosić, ale niestety ze względu na to, że sami finansujemy wesele to nie stać nas wyłożyć jakieś 50 tyś. CHyba wybrnę z tego w ten sposób, że to ślub cywilny i wesela nie robimy ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)