Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-11, 23:52   #3211
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
NN dziewuszki :P
Khe???Nie kumam.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 23:56   #3212
woda sodowa
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
no tak to jest, jak na obie wersje imienia w skrócie Genia
My mamy mielismy problem z Romką, nie wiedzielismy czy Romualda czy RomanaOlalismy sprawe i napisalismy Romka.

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
dla mnie piosenka Benadetty jest równie paskudna, jak Sipińskiej
Mi się bardzo spodobało "Radość najpiękniejszych lat" Jantar
Ja wlasnie te piosenke chcialam, ale wczoraj sie dowiedzialam, ze moj zespol jej nie gra i szkoda, ze wczesniej do nich sie nie odezwalam, bo by sie nauczyli. Teraz juz nie mam zadnego sensownego pomyslu na piosenke...

Cytat:
Napisane przez leki Pokaż wiadomość
nie wiem czy pisze na dobrym watku ale nie chce zakladac nowego mam kilka głupich pytan:
1. jade na slub-mam długa suknie w kolorze srebra-jakie buty moge do niej włozyc zaznaczam ze jest do kostek-czy wypada miec w kosciele odkryte palce stóp? buty czarne czy srebrne??
2. czy na poprawiny mozna przyjsc w spodniach??mniej oficjalnym stroju
3. co zrobic z fryzura np kokiem na poprawinach-przyjsc w tej samej "juz" wymeczonej fryzurze czy zmywac ten cały lakier po ciezkiej nocy ..
moze głupie pytania ale nie chce jakiejs wpadki

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

i prosze o jakies rady, zaznaczam ze jestem gosciem i to moje pierwsze wesele w zyciu dorosłym :/
Nareszcie jakas nowa dziewczyna, ktora nie zaklada nowego watku (powiem wam, ze strasznie mnie deneruje, jak dziewczyny nawet nie przejrza sobie forum, nie poszukaja troszeke i od razu pac-nowy watek).
1.Ja bym wolala czarne i jesli jest cieplo, to lubie odkryte palce
2. Mozna.
3, Ja nigdy bym nie poszla w tej samej fryzurze na drugi dzien

Mialam dzis probna fryzure, poszlam do fryzjerki mojej mamy i nie dosc, ze mi zrobila cudo na glowie, to jeszcze zaplacilam 15zl Spisalismy dzis protokol (4 dni przed slubem ), zawiezlismy produkty facetce, ktora piecze ciasta, odebralismy garnitur z pralni i pojechalismy na sale mniej wiecej poustawiac stoly, zeby wiedziec co mozemy zrobic z winietkami. Jutro ide na pazurki
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 23:56   #3213
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Khe???Nie kumam.
nighty-night

paaaa

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 00:06   #3214
madmuazelle
BAN stały

woda,masz fotke próbnej fryzurki. Czy dopiero zobaczymy cię po slubie. To malutko zapłaciłaś,choć ja jestem tego zdania że probne fryzury powinny być za darmo.
No,no przygotwania w toku,w sumie to już praktycznie jesteś/cie na finiszu bo Wasz ślub za 4 dni.
Stary 2010-05-12, 00:13   #3215
leki
Raczkowanie

Cytat:
1. Buty srebne mogą być,czy zamknięte czy otwarte zależy jaka pogoda,aczkolwiek jasne że moga być otwarte.
2. Jasne,że na poprawiny możesz iśc w spodniach byle nie dżinsowych.
3. To,zależy w jakim stanie bedzie fryzura,jesli będzie nadal ok to idz w tej samej,a jeśli nie to ją zmień.A makijaż odśwież.
Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość

Nareszcie jakas nowa dziewczyna, ktora nie zaklada nowego watku (powiem wam, ze strasznie mnie deneruje, jak dziewczyny nawet nie przejrza sobie forum, nie poszukaja troszeke i od razu pac-nowy watek).
1.Ja bym wolala czarne i jesli jest cieplo, to lubie odkryte palce
2. Mozna.
3, Ja nigdy bym nie poszla w tej samej fryzurze na drugi dzien

i
dziekuje za odpowiedzi
ps tez nie lubie jak ktos nowe watki zakłada
kurcze z tymi butami..jeszcze kilka dni i nic nie mam, jutro poszukiwania
leki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 00:29   #3216
madmuazelle
BAN stały

http://chocolissimo.pl/do/cat/SLUBY_...ialubneiwesela jak ja kocham czekolade.
Stary 2010-05-12, 07:24   #3217
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cześć i czołem kluski z rosołem (czy jakoś tak)

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 08:07   #3218
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Cześć

storczykiw doniczkach przez cały rok mozna dostać
Tak tak wiem, jestem stroczykową maniaczką

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
oo to supoer, pytanie gdzie są tanie
u Nas w Castoramie można dostać ładne okazy, czasami nawet za 23 zł
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
gratuluje zakupów ja mam taka sama podwiązkę tylko bez imion naszych i na kokardce jest taki błyszczący kwiatuszek
A tak ze spraw ślubnych to bylismy na 2 spotkaniu nauk przedślubnych i jeszcze 2 zostaną... ile u Was sie placi za takie cos? u nas 60zl od pary
odrazu ta podwiązka wpadła mi w oko, czekam teraz na paczuszkę, a co do nauk przedślubnych to my płaciliśmy 70 zł, oczywiście nikt nie wiedział o co chodzi tzn. tam w poradni głupka udawali, no bo niby co łaska a nieoficjalnie kwota była ustalona, denerwuje mnie coś takiego, powinni zrobic cennik i byłoby po problemie
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 08:08   #3219
Agateczka*
Zakorzenienie

Dzieńdoberek wpadłam się przywitać...
Narka
Stary 2010-05-12, 08:21   #3220
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
woda,masz fotke próbnej fryzurki. Czy dopiero zobaczymy cię po slubie. To malutko zapłaciłaś,choć ja jestem tego zdania że probne fryzury powinny być za darmo.
No,no przygotwania w toku,w sumie to już praktycznie jesteś/cie na finiszu bo Wasz ślub za 4 dni.
Dopiero po ślubie mnie zobaczycie, bo wczoraj fotki nie pstryknęłam, bo leciałam zaraz na sale i to co mialam na bokach poprzypinane musialam spiac do tylu, bo nie wzielam szpilek do fryzjerki i mi to wszystko tylko wsuwkami poprzypinala i bylo je chamsko widac. Upiela mi tez woalke i wszystkie baby w salonie sie zachwycaly, ze tak oryginalnie i ze czegos takiego nie widzialy

Cytat:
Napisane przez leki Pokaż wiadomość
dziekuje za odpowiedzi
ps tez nie lubie jak ktos nowe watki zakłada
kurcze z tymi butami..jeszcze kilka dni i nic nie mam, jutro poszukiwania
Napewno cos znajdziesz, tylko zrob dobry maraton po sklepach i zagladaj do wszystkich, nawet do tych co myslisz, ze nie znajdziesz w nich nic ciekawego.

Ide na 10 na mani- i pedicure, a potem mam jeszcze mnostwo latania po miescie za roznymi glupotkami typu pojemnik na smalec na wiejski stol, kokardy na brame, parasolka. Dziwnie, ze to juz za 3 dni, bo jeszcze tyle roboty zostalo. Policzylismy porcje i wyszlo nam 129+ 1/2 dla jednego dziecka+ 8 osob obslugi. Wczoraj przyszly winietki, wiec moj stol ja ustawilam, a mama reszte gosci sobie poustawiala jak jej pasuje. Dobra lece jeszcze koszule trzy wyprac i szykowac sie do miasta. Calusy
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 08:49   #3221
Ellin_ak
Rozeznanie

Tak jak obiecałam- zdjęcia z zakupów dekoracyjnych:
- wazony na stoły
- wstążki: do kościoła do ławek i do wiązania serwet
- świece duże i takie pływające na parapety i czerwone na stół
-balony- kilka, na sesję i dla dzieci na przyjęciu- będą mogły się pobawić
- ostatnie to wazon z jedynym kieliszkiem jaki jest u nas domu chciałam wypróbować zrobioną pierwszą dekorację.

Załącznik 3100208 Załącznik 3100209

Załącznik 3100210 Załącznik 3100211

Załącznik 3100212 Załącznik 3100213

Załącznik 3100214 Załącznik 3100215

Załącznik 3100236

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-05-12 o 08:59
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 08:54   #3222
Ellin_ak
Rozeznanie

A tu jeszcze dekoracje- wczoraj jak oglądaliśmy film zrobiłam pierwsze 5 sztuk
Wyszło pięknie- Tżtowi też się podoba- niby coś małego ale warto.

Załącznik 3100218 Załącznik 3100219

Załącznik 3100220 Załącznik 3100221

Załącznik 3100224

a tu kolczyki kupione na poprawiny do Tżta kuzynki( 22.05-ślub) na nocy zakupów w Galerii Dominikańskiej za 7,50 do tego czerwone buty i jakaś kiecka- dziś idę przymierzać do przyjaciółki, może ma coś pasującego. Nie mam nic odpowiedniego w szafie.

Załącznik 3100225 Załącznik 3100226 Załącznik 3100227

a to na cywilny- do wpięcia we włosy- też z nocy zakupów. Kupione w Cubusie za 11zł chyba.

Załącznik 3100222 Załącznik 3100223

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-05-12 o 09:01
Stary 2010-05-12, 08:57   #3223
Ellin_ak
Rozeznanie

I jeszcze kolczyki kupione też na przecenie za jakieś 9 zł- na wesele bieszczadzkie. Do tego mam szarą kieckę ze srebrnymi wstawkami i czarne buty- jak się ubiorę to waż pokażę
Załącznik 3100231 Załącznik 3100232

Załącznik 3100233
Stary 2010-05-12, 09:41   #3224
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej
Cytat:
No to super,coraz mniej. Coraz bliżej.

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

No to za udane spotkanie z Księdzem ( Księciem )

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------
no blizutko
a że ksiądz to kolega TŻta więc się nieźle usmialismy, bo właśnie dzieciaki mówia do niego zamiast proszę księdza to proszę księcia

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Macie jakieś propozycje zabaw oczepinowych? Wiem, że już była mowa o tym kilka razy i nawet sobie jakąś zabawę wypatrzyłam, ale jej nie zapisałam, więc mój ptasi móżdżek jej nie zakodował
ja mam 2 zabawy, jedna specjalnie dla mnie i dla TZta, czyli będziemy wyciągać karteczki z kapelusza i czytać kto co będzie robić miały być tablice JA/ON/ONA ale troszkę zachodu z tym jest, a tak to szybko i bezolesnie
druga zabawa to "doktorek" cokolwiek to znaczy, w sumie widzielismy kawałek zabawy, reszta to tajemnica ale znajomi mówili że niezłe jaja sa przy tej zabawie no i tak uzgodnilismy z zespołem że nie ma co przedłużać tych zabaw więc tylko 2

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Can't ale bliziutko ja tez tak chcę
nawet nie wiesz jak Ci ten czas szybciutko zleci zanim się obejrzysz a tu tylko kilka dni do slubu niesamowite uczucie
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 09:53   #3225
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Dopiero po ślubie mnie zobaczycie, bo wczoraj fotki nie pstryknęłam, bo leciałam zaraz na sale i to co mialam na bokach poprzypinane musialam spiac do tylu, bo nie wzielam szpilek do fryzjerki i mi to wszystko tylko wsuwkami poprzypinala i bylo je chamsko widac. Upiela mi tez woalke i wszystkie baby w salonie sie zachwycaly, ze tak oryginalnie i ze czegos takiego nie widzialy

Napewno cos znajdziesz, tylko zrob dobry maraton po sklepach i zagladaj do wszystkich, nawet do tych co myslisz, ze nie znajdziesz w nich nic ciekawego.

Ide na 10 na mani- i pedicure, a potem mam jeszcze mnostwo latania po miescie za roznymi glupotkami typu pojemnik na smalec na wiejski stol, kokardy na brame, parasolka. Dziwnie, ze to juz za 3 dni, bo jeszcze tyle roboty zostalo. Policzylismy porcje i wyszlo nam 129+ 1/2 dla jednego dziecka+ 8 osob obslugi. Wczoraj przyszly winietki, wiec moj stol ja ustawilam, a mama reszte gosci sobie poustawiala jak jej pasuje. Dobra lece jeszcze koszule trzy wyprac i szykowac sie do miasta. Calusy
kochana zalatana jak widzę
trzymaj się dzielnie i wpadaj

ja zrobiłam wczoraj przymiarkę rajstopek i butków-super więc dokupię jeszcze sobie ze 3 pary i będzie git

storczyków nie kupiłam bo jakieś beznadziejne były.
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 09:56   #3226
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Już jestem Agateczko

Otóż przyszły już dzisiaj nasze zaproszenia. Normalnie jestem w szoku ,bo wczoraj dostałam maila,że zostały wysłane,fakt priorytetem,ale myślałam że przyjdą w środe.A tu niespodzianka,przyszły już dzisiaj. Brawo też dla Poczty Polskiej Obym nie przechwaliła. Gratis też dostaliśmy - 5 małych kalendarzyków na 2010 rok. I jedną dodatkową kokarde.
za zaproszenia, że przyszły z gratisami

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19226973]Dziś przyszła zamówiona tabliczka na drzwi... zabrałam TŻta na spacer i mu wręczyłam prezent Fajną miał minę Jak wróciliśmy do domu to od razu zamocowaliśmy na drzwiach, także już oficjalnie Pańswto O....![/QUOTE]

Super!

Cytat:
To ja coś Wam pokażę co mój MĄŻ wymyślił, ja o tym dopiero dowiedziałam się dzień potem ale ubaw był patrzcie zdjęcie

Cytat:
My mamy mielismy problem z Romką, nie wiedzielismy czy Romualda czy RomanaOlalismy sprawe i napisalismy Romka.
a ja gafę zrobiłam, że hej, przekazałam zaproszenie wujkowi L. i cioci Bogusi. Zawsze ciocia Bogusia, więc napisałam Bogusława w zaproszeniu. Mama dzowni potem, że wujek dzwonił, że źle imię wpisałam ciocia ma na imię Bogumiła W ogóle na to nie wpadłam....
Stary 2010-05-12, 10:05   #3227
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
a ja gafę zrobiłam, że hej, przekazałam zaproszenie wujkowi L. i cioci Bogusi. Zawsze ciocia Bogusia, więc napisałam Bogusława w zaproszeniu. Mama dzowni potem, że wujek dzwonił, że źle imię wpisałam ciocia ma na imię Bogumiła W ogóle na to nie wpadłam....
Nie przejmuj się, ja pomyliłam sie w nazwisku chrzestnej TŻcika a trudne było
Stary 2010-05-12, 10:12   #3228
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Marta poczekaj ,musze Ci na Pw odpisac i nie tylko.

Nie,mam propozycji zabaw oczepinowych, za to zapisane mam w notatniku nagrody.Zaczełam od pupy strony

To zycze Wam miłego/upojnego wieczoru/nocy.
Nie zaczekałam Ale za to miałam dziś miły początek dnia, jak sobie poczytałam
No właśnieja tez mam nagrody
Dziękuję za życzenia

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
haha to macie przeżycia z tymi imionami Dlatego ja tez mialam trudnosci z wypisaniem zaproszen i sie mamy pytalam
My też pytaliśmy. Niby kto pyta, nie błądzi, ale u nas wyszła wersja: kto pyta, wielbłądzi (czyli robi wielki błąd)

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
No i tu i na innych stronkach weselnych
http://slub-wesele.pl/wazne/zabawy-weselne.html
Ooo. może coś z tego się przyda Dzięki

Cytat:
Khe???Nie kumam.
NN to night night, zamiast goodnight. Już mnie kiedyś Black uświadomiła, to teraz wiem
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:25   #3229
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Mialam dzis probna fryzure, poszlam do fryzjerki mojej mamy i nie dosc, ze mi zrobila cudo na glowie, to jeszcze zaplacilam 15zl Spisalismy dzis protokol (4 dni przed slubem ), zawiezlismy produkty facetce, ktora piecze ciasta, odebralismy garnitur z pralni i pojechalismy na sale mniej wiecej poustawiac stoly, zeby wiedziec co mozemy zrobic z winietkami. Jutro ide na pazurki

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Tak jak obiecałam- zdjęcia z zakupów dekoracyjnych:
- wazony na stoły
- wstążki: do kościoła do ławek i do wiązania serwet
- świece duże i takie pływające na parapety i czerwone na stół
-balony- kilka, na sesję i dla dzieci na przyjęciu- będą mogły się pobawić
- ostatnie to wazon z jedynym kieliszkiem jaki jest u nas domu chciałam wypróbować zrobioną pierwszą dekorację.
Dziękujemy za foty

Cytat:
A tu jeszcze dekoracje- wczoraj jak oglądaliśmy film zrobiłam pierwsze 5 sztuk
Wyszło pięknie- Tżtowi też się podoba- niby coś małego ale warto.
Zdolniacha

Cytat:
I jeszcze kolczyki kupione też na przecenie za jakieś 9 zł- na wesele bieszczadzkie. Do tego mam szarą kieckę ze srebrnymi wstawkami i czarne buty- jak się ubiorę to waż pokażę
Koniecznie wrzuć foty

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ja mam 2 zabawy, jedna specjalnie dla mnie i dla TZta, czyli będziemy wyciągać karteczki z kapelusza i czytać kto co będzie robić miały być tablice JA/ON/ONA ale troszkę zachodu z tym jest, a tak to szybko i bezolesnie
druga zabawa to "doktorek" cokolwiek to znaczy, w sumie widzielismy kawałek zabawy, reszta to tajemnica ale znajomi mówili że niezłe jaja sa przy tej zabawie no i tak uzgodnilismy z zespołem że nie ma co przedłużać tych zabaw więc tylko 2
My sobie to wczoraj wykombinowaliśmy tak:
1. Jakaś zabawa, tylko nie wiemy jaka
2. Rodzic + dziecko pojenie dziecka soczkiem z butelki na wyścigi Tu poprosimy naszych rodziców do tego konkursu
3. Wszyscy schodzą z parkietu, a zostają rodzice i jest "Ślubowanie na teściów"
4. DJ mówi, że podziękowanie dla rodziców odbyło się już prywatnie w domku, ale prosimy gości o odśpiewanie 100 lat dla rodziców.
5. Wszyscy na parkiet i leci "we are family"

Cytat:
To ja coś Wam pokażę co mój MĄŻ wymyślił, ja o tym dopiero dowiedziałam się dzień potem ale ubaw był patrzcie zdjęcie
Super

Dobra ja zmykam, bo wleciałam tylko na chwilę. Cały czas kaszlę jak gruźlik, więc postanowiłam odpuścić sobie próbę absolutorium i poleżeć trochę w łóżeczku
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:46   #3230
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Hej!
Widzę, ze wybieracie zabawy weselne!
My na razie o tym nie myślimy.

Nadal nie mogę znaleźć fryzjera
W przyszłym tygodniu TZ bierze sobie wolne i załatwiamy wszelkie papiery i zapowiedzi i wszystko co w kościele.
Co do dekoracji to nadal niewiadoma.

Kupiliśmy ostatnio TZtowi spinki i pasek. Spinki jak w zał.
Kurcze, coś nam ostatnio nie idzie z tymi przygotowaniami...
Ja mam ciężki egzamin w sobotę, modlę się, zeby go zdać, bo byśmy pojechali do rodziny i znajomych na początku czerwca z zaproszeniami, to byłaby jedyna okazja, a jak nie zdam to nie pojedziemy bo miałabym wtedy poprawkę...

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2010-05-12 o 10:48
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:57   #3231
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
OMG jak mnie mój tż wkurza..
zamiast po spotkaniu od razu do domu przyjść to się szlaja po sklepach rowerowych, pogoda ładna a ja kisnę..
a on zaraz po tym na kurs poleci i tyle mam z niego pożytku..
zero pożytku z niego, ogólnie z facetów.,.
nie no do czegoś czasem się przydają ale małe baty czasami też nie zaszkodzą

Mad oo.. to super że przyszły zapro tak szybko wklejaj wklejaj foty

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19226973]Dziś przyszła zamówiona tabliczka na drzwi... zabrałam TŻta na spacer i mu wręczyłam prezent Fajną miał minę Jak wróciliśmy do domu to od razu zamocowaliśmy na drzwiach, także już oficjalnie Pańswto O....![/QUOTE]

gdzie w końcu zamawiałaś - stacjonarnie czy na all?

Cytat:
ale fajnie zostało wam tylko 3 dni i za fryzurkę też bym tak chciała

Cytat:
uuu... ja też... chyba wyślę tżtowi kiedyś taki czekoladowy telegram i razem z nim skonsumuję

Ellin ale super zakupy

Cytat:

Wcale bym się nie zdziwiła jakby mój podobnie wymyślił świetne

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się, ja pomyliłam sie w nazwisku chrzestnej TŻcika a trudne było
ja mam w rodzinie takich delikwentów którzy jak się mój kuzyn rąbnął w nazwisku (w sumie jego wina - word mu poprawił a on nie spojrzał czy jest ok - zdarza się) obrazili się i nie przyszli na ślub i wesele

mamy obrączki!! zaraz powklejam foty tylko muszę je przerobić trochę żeby było coś widać
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 11:07   #3232
agator74
Rozeznanie

hej chcialam sie pochwalic ze wczoraj zamowilismy obraczki
jestem z nas dumna ze tak wkoncu szybko sie zdecydowalismy

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

mamy obrączki!! zaraz powklejam foty tylko muszę je przerobić trochę żeby było coś widać
hehe my dopiero zamowilismy, ale pewnie tez bedzie cudownie miec je w domku juz a potem nosic na paluszkach

Kubuś jest już z nami 19.03.2012
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 11:42   #3233
BlackAngel
Adwokat diabła

Czeeeeeeeeeeść ;D

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 11:50   #3234
Aaś
Zakorzenienie

Jako że fotograf ze mnie żaden zdjęcia są jakie są

Załącznik 3100629
Załącznik 3100630
Załącznik 3100631
Załącznik 3100632

i chciałam zrobić zdjęcie graweru ale mało co widać nie wiem jak zrobić żeby cienia nie było

Załącznik 3100633

Napis głosi () "In omnibus caritas 09.10.2010" - We wszystkim miłość
Stary 2010-05-12, 12:08   #3235
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Kupiliśmy ostatnio TZtowi spinki i pasek. Spinki jak w zał.
Kurcze, coś nam ostatnio nie idzie z tymi przygotowaniami...
Ja mam ciężki egzamin w sobotę, modlę się, zeby go zdać, bo byśmy pojechali do rodziny i znajomych na początku czerwca z zaproszeniami, to byłaby jedyna okazja, a jak nie zdam to nie pojedziemy bo miałabym wtedy poprawkę...
Śliczne spinki, ile kosztowały i gdzie kupiliście?
Stary 2010-05-12, 12:09   #3236
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
hehe my dopiero zamowilismy, ale pewnie tez bedzie cudownie miec je w domku juz a potem nosic na paluszkach
my już mamy też na nie patrzymy ciągle. Jak pokazujemy znajmomym czy rodzinie to mierzymy szkoda ściągać później
Stary 2010-05-12, 12:09   #3237
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Jako że fotograf ze mnie żaden zdjęcia są jakie są

i chciałam zrobić zdjęcie graweru ale mało co widać nie wiem jak zrobić żeby cienia nie było

Napis głosi () "In omnibus caritas 09.10.2010" - We wszystkim miłość
piękne obrączki

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 12:34   #3238
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
piękne obrączki
są fantastyczne pierwsze które obojgu nam się podobały i wyglądały ładnie na palcu (a zmierzyliśmy chyba z miliard )
do tego mamy gwarancję dożywotnią na zmniejszanie, zwiększanie, odświeżanie, matowanie, wybłyszczanie (jakby nam się za 10 lat znudziło to co mamy teraz) itp itd tak więc full opszyn
Stary 2010-05-12, 13:47   #3239
mariiasia
Zadomowienie

witajcie!
coś ostatnio was zaniedbuję, ale moja tarczyca znów mi daje w kość

pozdrawiam wszystkie

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 13:58   #3240
madmuazelle
BAN stały

Cześć

Znowu miałam sny,ale dokładnie pierwszy sen niezbyt pamiętam.
Zaś drugi toi owszem,mialam bardzo ochote na seks i w łózku tż kusilam,no wiecie tu całus,tam calus,przytulanko a on był nie wzruszony bo śpiący/senny i spał.

Ok teraz/zaraz Was nadrobie.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-12 o 14:04
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości