American & Polish Girls cz. XIX :) - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-12, 10:14   #5011
BlackDolls
BAN stały

Dot.: American & Polish Girls cz. XIX :)

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
fakt faktem z tym klikaniem to przegiecie te perfumy nawet pewnie nie sa takie w jakich bym sie zachowala (ale to tylko ja) .A tak to podtrzymuje swoje slowa ze i tak lubie tu przychodzic i nawijac. Odkad z wami jestem odtad lubie czytac,pisac tu i wogule tylko wiecie co mi sie wydaje przez ta klutnie cala? ze te stare AG poprostu nie chca tych nowych.moze probuja je jakos zniechecic uswiadomic ze bez nas bylo by tu lepiej.to tylko moje odczucia.

a co do seniority to duzo osob moglo by sie poczuc troche zazdrosnym( bo nie oklamujmy sie ale duzo osob poprostu nie stac na to by codziennie sobie zamawiac po parenascie rzeczy na all,z czego wiekoszc+ przesylka tez nie jest tania)bo tyle kasy bo ciuchy boi to bo tamto tylko ze po co ludzia te wszystkie ciuchy i reszta rzeczy jak i tak czlowiek siedzi 24h na internecie?;/

ale przeciez w internecie mozna mowic wszystko,co sie ma,czego sie nie ma co sie nie zamawia i tak MY sie nie dowiemy o tym bo nie znamy sie na wzajem
z tym ze po co jej ciuchy bo siedzi w domu masz racje

ale z tym ze jestesmy zadrosne to nie. bynajmniej ja
BlackDolls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:14   #5012
neheszta
Zakorzenienie

:d
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:14   #5013
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZARAAA Pokaż wiadomość
ale doczytałaś to co ja pisałam? napisałam przecież że uwielbiam ten wątek... napisałam też że mało się udzielam bo nie mam czasu rozmawiać przez internet bo zabiera to dużo czasu... i że nie chcę się kłócić tylko załagodzić sytuacje.. a wtrąciłam się bo nie chcę żeby wątek się rozpadł bo lubię go czytać. Ty też jesteś za tym żeby pojechać kogoś za to że pisał może i głupoty ale nie był tego świadomy że "zaśmieca wasze forum" nie można było tego jakoś normalnie rozegrać zamiast pojeżdżać i obrażac od razu dziewczyne?? według mnie też ten wątek nie jest ciekawy i nie zaprzeczę. może jak byście zaczęły się udzielać i pisać tutaj ze sobą było by tak jak dawniej ...

a przecież stare AG też dużo pisały o klikach....
Kochanie, ale ile razy juz Zenek pisal, ze pisalam z nia o tym, ze jest inaczej? No ile razy mamy sie powtarzac? I tu nie chodzi o to, ze my nie chcemy nowych. kazda nowa byla przyjmowana. Czy ktorejs napisalysmy, ze nie chcemy jej tu widziec? Nie. Nie bylo nigdy takiej sytuacji. Tylko jakims dziwnym cudem nowe przychodzily i potrafily sie wkrecic miedzy nas nie rozwalajac watku, wkrecajac sie w temat. Nie bylo pierdzielenia o nie wiadomo czym. Krotka pilka.
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:15   #5014
BlackDolls
BAN stały

Cytat:
to moze olewjcie ja jak olewacie Majowa i bedzie po sprawie piszcie tylko o tym o czym chcecie i nie zwracajcie(niezwracajmy) uwagi na nia.Po problemie;
ale przez nia byl syf, jeden watek zlecial bez sensu .
Stary 2010-05-12, 10:16   #5015
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość
ja nie lecze kompleksów poprzez nałogowe zakupy w internecie, tylko obracam się wsród ludzi po co jej nowe buty jak nikomu ich nie pokaze bo siedzi non stop w domu a jedyne jej wyjscia to do apteki
to samo napisalam wyzej:P

ja tez nieraz kupuje rzeczy na all ale to przeciez nie swiadczy o tym ze nie obracam sie wsrod ludzi tylko poprostu nie mam cz asu nieraz jechac gdzies na zakypy albo poprostu mi sie cos spodoba!
No ale wszystko z Umiarem..:P

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:17   #5016
ZARAAA
Rozeznanie

Cytat:
to moze olewjcie ja jak olewacie Majowa i bedzie po sprawie piszcie tylko o tym o czym chcecie i nie zwracajcie(niezwracajmy) uwagi na nia.Po problemie;
o i to ciągle próbuje przekazać
ale niestety nie wiem czy powinnam jeszcze tutaj pisać czy zostanę pojechana najpierw na priv a później publicznie na forum....

bo Gwiazdeczka zakazał mi się udzielać i nie wiem co o tym myśleć...
ZARAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:17   #5017
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackDolls Pokaż wiadomość
ale przez nia byl syf, jeden watek zlecial bez sensu .
a nie sadzisz ze jaby byla ignorowana nikt by nie odpowiadal na jej posty i rozmowy itp to jej by sie wkoncu znudzilo pisanie tam gdzie jej nie chca?

Zuza

Razem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-12, 10:17   #5018
BlackDolls
BAN stały

Cytat:
to samo napisalam wyzej:P

ja tez nieraz kupuje rzeczy na all ale to przeciez nie swiadczy o tym ze nie obracam sie wsrod ludzi tylko poprostu nie mam cz asu nieraz jechac gdzies na zakypy albo poprostu mi sie cos spodoba!
No ale wszystko z Umiarem..:P
ja tez kupuje na allegro ale z umiarem i nie afiszuje sie tym
Stary 2010-05-12, 10:19   #5019
aagusiaa88
Zakorzenienie

Ej no moment, nie popadajmy w skrajnosci... to ze np my ja bedziemy ignorowac, to nie znaczy, ze wszystkie ja beda ignorowac.

W ogole po co ta gadka, skoro dziewczyna i tak sie juz tu pewnie nie pojawi?
Stary 2010-05-12, 10:19   #5020
BlackDolls
BAN stały

Cytat:
a nie sadzisz ze jaby byla ignorowana nikt by nie odpowiadal na jej posty i rozmowy itp to jej by sie wkoncu znudzilo pisanie tam gdzie jej nie chca?
ja z nia nie pisalam
Stary 2010-05-12, 10:19   #5021
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

ale naprawde nie dało się ignorować jej postó bo było ich najwięcej
Stary 2010-05-12, 10:19   #5022
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Dziewczyny a kupujecie kosmetyki z seri Bebeauty z biedronki?? ja kupilam ostatnio chusteczki do demakijazu i sa fajne ladnie zmywaja makijaz i wogule tylko jak dla mni mogly by byc troche bardziej mokre ale daje 4+ cos ok 3 zl kosztuja 25 sztuk
ja mam peeling, te chusteczki, płyn do demakijażu, dwie maseczki i krem z biedro. Lubie te kosmetyki
lubie je
Cytat:
Napisane przez EjjSenioritta Pokaż wiadomość
tylko Tyra ma fajny jak da mnie i ewentualnie Paris. Kiedy nowa część? Dziś mój polski ustny o 16.45 trzymajcie kciuki kochane

Mess jak maturka??
Stary 2010-05-12, 10:20   #5023
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
to może ja już się pożegnam
Stary 2010-05-12, 10:21   #5024
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
z tym ze po co jej ciuchy bo siedzi w domu masz racje

ale z tym ze jestesmy zadrosne to nie. bynajmniej ja
nie chodzilo mi ze typowo jestesmy zazdrosne,bo ja tez nie i mam na to wyje** ile ktos ma jak sie sam nie dorobil tego.Bo bogatych rodzicow i dwie lewe raczki miec nie jest trudno.

codzilo mi o to ze kazdy by chcial miec pieniazki na wszystko co mu sie spodoba.. tak jak ja wczoraj na ta sukienke,a niestety nie mam i nie mam z kad wziasc:P

Zuza

Razem
Stary 2010-05-12, 10:22   #5025
sigila86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość
no co Ty nie zartuj sobie!

dziewczyny tak jak pisalam wczesnie moze niech ktoras z Was zalozy nowy watek i zapomnimy o tej klotni, zaczniemy od poczatku bo ten watek chyba rzeczywiscie nie byl zbyt udany
sigila86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:22   #5026
Monian
Zakorzenienie

ja Wam powiem ,że na wątku atmosfera rzeczywiście się zmieniła. Wcześniej przesiadywałam tu znacznie dłużej. Teraz rzadziej się pojawiam, ze względu na to ,że raz mam mniej czasu ale dwa właśnie z powodu tej atmosfery. Pamiętam jak kiedyś godzinami dyskutowałyśmy na różne tematy, a teraz przez większość czasu to dla mnie jakaś paplanina. Przyznam szczerze ,że zawsze nadrabiałam a kilku poprzednich i tego to już tylk sporadycznie , po prostu olewałam nadrabianie bo szkoda mi było czasu. I nie chodzi o pisanie o tych klikach , pudzianach , czy innych rzeczach bo uważam ,że o takich rzeczach też warto CZASEM wspomnieć, rozluźnić się po ciężkim dniu i porobić sobie jaja. Ale proszę Was zauważcie , jak wcześniej to wyglądało?? Kiedyś wątek naprawdę był ciekawszy, bardziej zgodny z tematyką. Ale jak to się mówi "Od słowa do słowa i kłótnia gotowa".

Edytowane przez Monian
Czas edycji: 2010-05-12 o 10:26
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:23   #5027
kasieni887
Wtajemniczenie

mnie tylko raz zastanowilo tak z ciekawosci co ona robi czy sie uczy czy studiuje czy pracuje bo z tego wszystkiego wynikalo ze nic z tych rzeczyz glupio mi bylo sie zapytac ale ogolnie to co kto robi to kazdego indywidualna sprawa:P
co do fotek to trzeba troszke sie naszukac zeby nzlesc takie ktorych tu juz nie bylo co najmnije 2 razy(chodzi mi o wszystkie czesci bo wszystkie przegladalam)

kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:23   #5028
ZARAAA
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Kochanie, ale ile razy juz Zenek pisal, ze pisalam z nia o tym, ze jest inaczej? No ile razy mamy sie powtarzac? I tu nie chodzi o to, ze my nie chcemy nowych. kazda nowa byla przyjmowana. Czy ktorejs napisalysmy, ze nie chcemy jej tu widziec? Nie. Nie bylo nigdy takiej sytuacji. Tylko jakims dziwnym cudem nowe przychodzily i potrafily sie wkrecic miedzy nas nie rozwalajac watku, wkrecajac sie w temat. Nie bylo pierdzielenia o nie wiadomo czym. Krotka pilka.
fakt nie pojechał jak do tej pory nikt nowej osoby i przyjmowałyście każdego. seniorittę też przyjełyście z otwartymi ramionami ona z wami rozmawiała a teraz ni z tego ni z owego dowiaduje się że zrobiła wam syf z forum nie przeczę po raz kolejny że niektóre posty mogły być bez sensu a rozmowy o pudzianie niektórym mogły zryć beret... ale przecież ja chcę napisać tylko tyle żebyście od razu reagowały jak nie podobają wam się czyjeś wypowiedzi a nie rozmawiały z dziewczyną (oczywiście nie wszystkie) a później tak ją potraktowałyście.... sama nie jestem teraz pewna jak reagowałyście na moje poprzednie posty i czy czasami nie byłam tu niechciana bo jednak ponad 100 postów napisałam na waszym forum...
ZARAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:24   #5029
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
a dlaczego chcesz sie zegnac juz?

Zuza

Razem
Stary 2010-05-12, 10:25   #5030
BlackDolls
BAN stały

Cytat:
o i to ciągle próbuje przekazać
ale niestety nie wiem czy powinnam jeszcze tutaj pisać czy zostanę pojechana najpierw na priv a później publicznie na forum....

bo Gwiazdeczka zakazał mi się udzielać i nie wiem co o tym myśleć...
albo czytaj ze zrozumieniem albo najlepiej idz się powieś!

dobra AG ja spadam do nas , Agus dajmy juz spokoj widze ze niektore wiedza lepiej
Stary 2010-05-12, 10:26   #5031
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
fakt nie pojechał jak do tej pory nikt nowej osoby i przyjmowałyście każdego. seniorittę też przyjełyście z otwartymi ramionami ona z wami rozmawiała a teraz ni z tego ni z owego dowiaduje się że zrobiła wam syf z forum nie przeczę po raz kolejny że niektóre posty mogły być bez sensu a rozmowy o pudzianie niektórym mogły zryć beret... ale przecież ja chcę napisać tylko tyle żebyście od razu reagowały jak nie podobają wam się czyjeś wypowiedzi a nie rozmawiały z dziewczyną (oczywiście nie wszystkie) a później tak ją potraktowałyście.... sama nie jestem teraz pewna jak reagowałyście na moje poprzednie posty i czy czasami nie byłam tu niechciana bo jednak ponad 100 postów napisałam na waszym forum...
No dobrze, a czy jak sie pojawilas, to my przestalysmy sie udzielac? Nie, wklejalas zdjecia do albumu, my ci mowilysmy, ze sliczna, itd. Bylo normalnie. Pytalas sie czy lepiej bedzie w ciemnych z teog co kojarze, itd. Byla normalna rozmowa o rzeczach zwiazanych z tematem. A ostatnio to tutaj nawet nie bylo kogo sie spytac czy bedzie mi pasowalo to, to czy tamto, bo ja np coraz mniej osob tutaj kojarzylam. Towarzystwo zaczelo sie wykruszac i wjechaly rozmowy o pudzianach, sranie w banie.
Stary 2010-05-12, 10:26   #5032
magda2109
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja też się rzadko udzielam, to znaczy, że też nie powinnam już pisać? Bo caly czas Was czytam, ale trudno się udzielać, gdy rozmowa toczy się cały czas jak napisała Agusia wokół "klik, klik". Dlatego wtedy sie nie odzywam. A gdy zainteresuje mnie jakiś temat to się odezwę, albo gdy chcę o coś zapytać. To w takim razie juz nie wiem, czy mogę się odzywać, czy nie?
Stary 2010-05-12, 10:27   #5033
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Cytat:
Wypomniałaś mi, że napisałam, że mam grzybicie tylko widzisz kiedyś tu było tak, że można sie było wyżalić, pocieszyć, pogadać o problemach a teraz tylko gadanie o durnotach, w zyciu bym teraz nie napisała, że np mi TŻ umarł co miało miejsce, bo jaką bym odpowiedź dostała? kup sobie buty na allegro to Ci bedzie lepiej? dla mnie taka osoba jak ona jest infantylna, co widac po poziomie jej rozmów, a to ze wczesniej moglam sie tu wyzalic swiadczy o reszcie, że są normalni, chociaż co do niektórych się bym zastanowiła

Słonko nie martw sie o moje problemy zdrowotne już, lekarz się pomylił
Stary 2010-05-12, 10:27   #5034
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
albo czytaj ze zrozumieniem albo najlepiej idz się powieś!

dobra AG ja spadam do nas , Agus dajmy juz spokoj widze ze niektore wiedza lepiej:D
no i co,to bylo do nas Nowych ktore sie udzielaja dzisiaj w ciagu ostatnich paru-parunastu minut tak?

Zuza

Razem
Stary 2010-05-12, 10:28   #5035
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
a dlaczego chcesz sie zegnac juz?
bo pisałyście, ze jak nie chcecie kogoś na forum to ignorujecie jego posty tak troche sie niechciana poczułam
Stary 2010-05-12, 10:29   #5036
BlackDolls
BAN stały

Cytat:
no i co,to bylo do nas Nowych ktore sie udzielaja dzisiaj w ciagu ostatnich paru-parunastu minut tak?
a czy ja mam cos do ciebie? czy ja cos napisalam DO CIEBIE?
czytajcie ze zrozumieniem,

niektore wiedza lepiej - te ktore najmniej sie udzielaja a sie wtracaja, czy o tobie mowa?
Stary 2010-05-12, 10:30   #5037
aagusiaa88
Zakorzenienie

Dobra, bo ja widze,z e teraz wszystkie sobie wkrecaja, ze sa tutaj niechciane. Uspokojcie sie juz, robcie sobie co chcecie nikt wam sie nie broni udzielac tutaj, tylko na litosc boska... piszcie o normalnych rzeczach a nie klikach. czemu ten watek tak szybko przelecial? bo jedyne co to byly kliki w temacie. No Boze
Stary 2010-05-12, 10:30   #5038
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
bo pisałyście, ze jak nie chcecie kogoś na forum to ignorujecie jego posty tak troche sie niechciana poczułam
ja tez sie juz czuje niechciana a jednak sie pcham bo chce wyjasnic ta cala sytuacje i jakies rozwiazanie znalesc,bo jednak lubie ten watek i chcialabym w nim jeszcze uczestniczyc! wiec Poziomeczka zostan ze mna ;P

Zuza

Razem
Stary 2010-05-12, 10:30   #5039
BlackDolls
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość
Wypomniałaś mi, że napisałam, że mam grzybicie tylko widzisz kiedyś tu było tak, że można sie było wyżalić, pocieszyć, pogadać o problemach a teraz tylko gadanie o durnotach, w zyciu bym teraz nie napisała, że np mi TŻ umarł co miało miejsce, bo jaką bym odpowiedź dostała? kup sobie buty na allegro to Ci bedzie lepiej? dla mnie taka osoba jak ona jest infantylna, co widac po poziomie jej rozmów, a to ze wczesniej moglam sie tu wyzalic swiadczy o reszcie, że są normalni, chociaż co do niektórych się bym zastanowiła

Słonko nie martw sie o moje problemy zdrowotne już, lekarz się pomylił
haha
Stary 2010-05-12, 10:31   #5040
neheszta
Zakorzenienie

neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości