|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- sukienka jest śliczna, marzyłam o czymś w tym stylu, ale niestety moja figura, a najbardziej dość spory brzuszek, nie pozwalały czuć mi sie idealnie w tego rodzaju sukience... ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- dzięki za opinie o welonie, jednym sie podoba, innym nie, wszystko rzecz gustu... ja sie jeszcze zastanawiam czy nie zmienić go na zwykły tiulowy bez tych dodatków na nim, ale im dłużej na niego patrzę, tym bardziej mi się podoba
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładny Idealnie pasuje do aplikacji na sukience
|
|
#3813 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...jedyny odnośnik haftów welonu to ta aplikacja na sukni, którą widać tylko z przodu. Ja przy pierwszym spojrzeniu na zdjęciu wyobraziłam sobie właśnie bardziej delikatny welon z tiulu ile ludzi, tyle opinii, no ja to tak widzę
|
|
|
|
|
#3814 |
|
Raczkowanie
|
Moja suknia to Orea Sposa model L532 co sądzicie?
![]() http://www.lisaferrera.radom.pl/publ...20L%20532.html zastanawiam się nad bukietem i fryzurą... może coś doradzicie??
|
|
|
|
#3815 |
|
Rozeznanie
|
Roxy, Piękna sukienka. ja bym tu widziała welona załopatki z wykończeniem nawiązującym do ozdoby pod biustem, i włoski zakręcone ,a le tylko w w "fale" , nie mocniej , leko tylko odgarnięte, żeby było do czego welon wpiąc. A bukiet w kształcie łezki, lekko zwisający moim zdaniem
|
|
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś szczupła, a takie szycie jest dobre tylko dla puszystych PM wtedy ukrywa brzuszek
|
|
|
|
|
#3817 |
|
Raczkowanie
|
jestem dosyć niska więc myślę o jakimś wydłużonym bukiecie, może kalie??
nie chcę mieć welonu, myślalam wlaśnie o delikatnych falach i może kwiat we włosach? albo jakaś opaska? nie sądziłam, że przygotowania do ślubu będą takie męczące
|
|
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to suknia piękna Roxy Twoja suknia także piękna
|
|
|
|
|
#3819 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ostatecznie wybrałam coś innego, ale bardzo mi się podobały suknie z tej kolekcji. Co do bukietu, to masz szerokie pole do popisu - pasują chyba wszystkie eleganckie kwiaty od róż, storczyków, kalii, po frezje, tulipany. Jeśli chodzi o biżuterie to długie błyszczące kolczyki plus bransoletka.
|
|
|
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:jako suknia ok, ale na jakiś bal typu sylwestra (oczywiście w innym kolorze) wg mnie nie na ślub. Podobnie jak takie zwiewne typu 'greckiego'- ale te 'greckie' już bardziej na ślub mi pasują. Mierzyłam tego typu suknie i były wygodne i fajnie się układały, ale jak dla mnie na ślub są niewystarczające ![]() To jest raz w życiu i raz w życiu mogę założyć iście balową suknię. Jestem fanką czegoś pomiędzy księżniczką a literką "A" - jeśli chodzi o dół. Nie chcę tu być zganiona za swoją opinię, bo nikogo nie oceniam, ani nie ganię- broń Boże- za to co wybrał, bo najważniejsze by danej PM i PMowi się podobało i było (w miarę) wygodne
|
|
#3821 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
![]() Oto mój wybór: http://www.galeriazdunskawola.pl/kol...NELLA_7195.jpg http://www.galeriazdunskawola.pl/kol...NELLA_8106.jpg Na żywo wygląda dużo lepiej ![]() Tylko nie mogę się zdecydować na bolerko.. Pani w salonie proponowała mi takie proste z tafty 3/4 ale nie jestem do końca przekonana.. Myślałam o takim dwuwarstwowym tiulowym, ale już sama nie wiem pozdrawiam |
|
|
|
#3822 |
|
Zadomowienie
|
piekna suknia
mi tez takie bolerko proponuja :/ a mi sie to jakoś źle kojarzy tiulowe podobają mi sie najbardziej właśnie też
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A bolerko dobierz takie i z takiego materiału by pasowało do sukni
|
|
#3824 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a bolerko hmm zależy kiedy masz ślub, jeśli w letnim miesiącu to wydaje mi się, że tiulowe byłoby lepsze, jak dla mnie to te z tafty na chłodniejsze miesiące powinny być przeznaczone..
|
|
#3825 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3826 |
|
Raczkowanie
|
a ja uważam, że prostota i klasyka są bardzo odpowiednie..ślub jest przeżyciem duchowym, najważniejsza jest w tym dniu miłość..oraz Pani Młoda i Pan Młody
a nie tylko Panna Młoda w sukni księżniczki z koroną na głowie bardzo rzucająca się w oczy..ale każdy ma swoje zdanie i ja je szanuję. Kiedyś Panny Młode wcale nie walczyły o to, żeby być w tym dniu królewną, miały skromne suknie i moim zdaniem wyglądały zjawiskowo! Wszystko jest kwestią gustu
|
|
|
|
#3827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do bolerka to wydaje mi się, że bardziej pasowałoby delikatne z organzy lub tiulu.
|
|
#3828 |
|
Przyczajenie
|
a dziękujęŚlub 18 września, niby ciepło ale już nie lato.. Chyba zdecyduję się na takie tiulowe gładkie.. ale nie za cienkie, nie chcę żeby było przezroczyste a i zamówiłam też butki: http://www.butikslubny.com.pl/resour...9_1_217_48.jpg Mam nadzieję że będą pasowały ale wypytałam dokładnie o rozmiar i myślę że będzie dobrze.---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Tu je widać lepiej: http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...dir=assortment
|
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze butki mają identyczną koronkę jak ja będę miała na sukience
|
#3830 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Moje buciki
więcej zdjęć pod linkiem -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2250 |
|
|
|
#3832 |
|
Raczkowanie
|
Sliczna sukienka, wlasnie takie podobaja mi sie najbardziej, sama mam podobna
Jakos nie przemawiaja do mnie bezy i ksiezniczkowate fasony, moze dlatego ze jestem drobna i szczupla i w takich poprostu gine Fryzury i bukiety
|
|
|
|
#3833 |
|
Raczkowanie
|
dotyczy sukienki RoxyXoXo
cos dzis nawala to forum i za kazdym razem musze sie logowac ![]() Sliczna sukienka, wlasnie takie podobaja mi sie najbardziej, sama mam podobna Jakos nie przemawiaja do mnie bezy i ksiezniczkowate fasony, moze dlatego ze jestem drobna i szczupla i w takich poprostu gine Fryzurka pasuej raczej skromna i elegancka, bukiet tez. |
|
|
|
#3834 |
|
Raczkowanie
|
To i ja mogę się pochwalić :P suknia pronovias (szyta u krawcowej żeby było taniej i dorobione rękawki szyfonowe króciutkie, woda na plecach przesunięta trochę do góry) bukiecik i fryzurka tylko mam problem ze znalezieniem odpowiedniego kwiatka.. może któraś ma jakieś namiary na fajne kwiatki?
|
|
#3835 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja bede miec identyczny ![]() Cytat:
fryzura nr 4 zagości na mojej głowie w dniu slubu
|
|||
|
|
|
#3836 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3837 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1273742911 chcialabym zakupić sztyczny zeby dluzej się trzymał ale wszystkie, które oglądałam do tej pory są po prostu..brzydkie z ineternetu boję się zamawiać bo nigdy nie wiadomo na co się trafi... oglądałam cudne,ciekawe i niebanalne ozdoby do włosów na stronie:http://www.twigsandhoney.com/catalog...7b2b1be4d2e723 oraz http://www.jenniferbehr.com/index.php?main=gall&gall=2 Jednak ceny powalają na kolana... 200$ za ozdobę do włosów... To samo pytanie kieruję w stronę bukietu nr2! cudny!!! jakie to kwiaty??? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1273742911 Edytowane przez RoxyXoXo Czas edycji: 2010-05-13 o 13:19 |
|
|
|
|
#3838 |
|
Raczkowanie
|
wiatm ponownie:)dawno mnie nie bylo ale za duzo spraw na glowie:)ja juz prawie skompletowalam cala swoja slubna garderobe jesli tak mozna powiedziec brakuje tylko bizuterii.Aco do kwiatow to z tych 3 bede wybierac .Fryzurka prawdopodobnie taka ale zostalo prawie 1.5 miesiaca wiec jeszcze moze mi sie odmienic:)
Nie widac butow wiec linka wklejam:) http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...ta-p-72-pl.jsp Edytowane przez kaamii Czas edycji: 2010-05-13 o 15:12 |
|
|
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupilam sobie kwiatki do włosów na slub
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

W ogóle to suknia piękna 

z ineternetu boję się zamawiać bo nigdy nie wiadomo na co się trafi... oglądałam cudne,ciekawe i niebanalne ozdoby do włosów na stronie: