|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3001 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Nadal czekam na paczkę od kuriera
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]() W pakiecie jest 25 katalogów, 5 przewodników i hello tomorrow - kod 78014 Albo zamów pakiet do mianowania konsultantki który kosztuje 3zł ( 5 katalogów, 1 przewodnik i hello tomorrow) - kod 76760 Pakiety do mianowania kk można zamawiać bez limitu No i jak dziewczyny niżej wspomniały, do każdego pakietu są też formularze pierwszych zamówień, wcześniej dawali jeszcze formularze do przesyłania faksem ale z tej opcji zrezygnowali.
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-05-12 o 12:55 Powód: lit |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3002 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ee ja zamówiłam za 3zl Pakiet do mianowania KK 76760 i na fakturze widzę to tak: Starter dla KK sztuk 1 za 0,75zł Panorama K08/2010 sztuk 1 za 0,75zł Formularz zam.uniwersalny sztuk 2 za 0,50zł Katalog polska 08/2010 sztuk 5 za 1,00zł głupotą jest że dają następny katalog a nie ten obowiązujący ;p no ale poza tym dali mi bezpłatnie 10 sztuk katalogu 7/2010 także nie marudzę ;p a i słyszałam plotę że jak zamianujesz kogoś to te 3zł CI zwracają ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3003 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3004 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3005 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#3006 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sorka może źle napisałam ale jeszcze nie jarzę tego wszystkiego :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3007 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nawet jak mianowania nie będzie to za 3zł ma się 5 katalogów ![]() w sumie taki skład tego Pakietu podają w Przeglądzie: Pakiet do mianowania KK (National) W skład pakietu do mianowania wchodzą: 4 przewodnik do Mianowanie i Szkolenia Konsultantki 1 książeczka zamówień 2 formularze zamówienia 2 umowy samokopiujące 1 umowa 1 kodeks 1 ulotka “O czym warto pamiętać” 1 ulotka o Naszych Inicjatywach myAVON i Karcie AVON 5 Katalogów 1 Hello Tomorrow a ja mam tylko zamawianą książkę zamówień na podglądzie faktury czyli brakuje tej z pakietu - jak jej nie będzie w paczce to focha im strzelę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3008 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam dziewczyny za tego niekompletnego posta z tymi pakietami
![]() ![]() ![]() P.s. Właśnie listonosz dostarczył mi umowę zwrotna od Randstand, uff w końcu ![]() ![]()
#3009 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
A ile oni w ogóle wypłacają kasy z tych "naliczeń" bo któraś tu pisała że 60%, tak to jest? ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
Czy to są liczby sztuk ?? i oznacza że za 3zł. dostane aż 4 przewodniki? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3010 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3011 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niedługo będziemy za darmo dla nich garbować ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() Heh w tym jednym są zapakowane 4 książeczki szkoleniowe ![]()
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-05-12 o 13:04 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3012 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jesteś liderką od kat. 17/09 to czemu dopiero teraz dostaniesz 1-sze wynagrodzenie jeśli mogę spytać? Edytowane przez kingusiusia Czas edycji: 2010-05-12 o 13:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok, na pewno dam znać ![]()
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-05-12 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3014 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skopiowałam to z przeglądu - tam to jest wypisane ![]() ![]() ![]() Randstad zabiera 40%, później jako zwrot podatku dostajesz jakąś część z tych zabranych 40% - nie pamiętam dokładnie ile... swoją drogą ciekawe kiedy na strefie nowy Przegląd dla liderów zamieszczą bo nadal jest ten do katalogu 6 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3015 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam problem.
Otóż zamówiłam grzebień za 5 zł z katalogu. W potwierdzeniu złożenia zamówienia jak byk widnieje: 21. 01818 - 1 - GRZEBIEN DO WLOSOW (5,00 zł) lecz na fakturze go nie ma ![]() Przejrzałam fakturę chyba już z 20 razy no i nie ma tego grzebienia ![]() Wiem, że się martwię na zapas, ale szczerzę wątpię, żeby ktoś się pomylił i dołożył go do paczki a na fakturze nie umieścił ... Bo już miała taka sytuację parę lat temu, że coś zamawiałam a w paczce i na fakturze tego nie było bez żadnej adnotacji o brakach itp ... Ale wtedy nic z tym nie zrobiłam, bo klientka stwierdziła, że jak teraz nie przyszedł to ona już nie chce. Oczywiście poczekam aż paczka dojdzie i jak nie będzie to wysmaruję odpowiedniego maila do avon ![]() Ale chciałam spytać czy miałyście taką sytuację? Czy jest szansa, żeby avon mi to pocztą wysłał czy dopiero dołoży do kolejnego zamówienia? W moim przypadku składam zamówienia 1 x na katalog więc dojdzie to w czerwcu ![]() Edytowane przez paula600324 Czas edycji: 2010-05-12 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3016 |
Konto usunięte
|
paula
a mialas zamówienia ze stron 118-125 aby go dostac? |
![]() ![]() |
![]() |
#3017 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() chciałam zapytać o kolczyki Gracie, przede wszystkim chodzi mi o to (może to dziwnie zabrzmi) ale czy one śmierdzą? bo kiedyś kupiłam kolczyki w avonie też takie na modłę miedzi czy starego słota z zielonymi i turkusowymi koralikami, i koszmarnie śmierdziały metalem, dla mnie zapach nie do zniesienia, a te mnie kuszą i nie chciałabym się znów naciąć. No i ogólnie jak się prezentują? |
![]() ![]() |
![]() |
#3018 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19244299]paula
a mialas zamówienia ze stron 118-125 aby go dostac?[/QUOTE] tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3019 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3020 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a te roletki z ostatniej str.kat08/2010 dzialaja w stosunku 1:1???
|
![]() ![]() |
![]() |
#3021 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3022 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki kochane, ja mam pytanko na temat biżu Delia z netto 7/2010. A mianowicie: dostałyście? Bo ja dzwoniłam na AVON NON STOP i konsultant powiedział mi że nie ma szans na tą biżu, a teraz podglądałam fakturę i są same kolczyki :| Dostała któraś z Was naszyjnik? Może byłaby chętna odsprzedać? Zrobię naprawdę "wszystko"
![]()
#3023 |
Rozeznanie
|
Drogi Liderze,
W odpowiedzi informujemy, że minidisplay kolor dla Lidera Sprzedaży składa się z następuj±cych produktów: Superwydłużaj±cy tusz do rzęs Balsam do ust z musem Cafe au Lait Szminka Mega Impact "Potęga Koloru" Żelowa kredka do oczu Plumful Szybkoschn±cy lakier do paznokci Red Wine L¶ni±cy błyszczyk do ust Tickled Pink Cienie do powiek Aquadelic Różdżka do ust 3w1:szminka, błyszczyk, konturówka Frozen Rose Lekki podkład "Idealny kolor" Natural Beige Podkład w kompakcie "idealna gładko¶ć" SPF 15 Light Prasowany puder wygładzaj±cy Anew SPF 15 Soft Beige Pojedyńczy cień do powiek Goddess Lekki podkład "idealny kolor" Nude Podkład roz¶wietlaj±co-antustresowy Almond 24k złota szminka Ultra Colour Rich Golden Rose Błyszczyk powiększj±cy usta Pink Pucker Paletka do ust "Słodkie Serduszko" Naughty Nudes Konturówka "podwójna końcówka" Brown and Black Podwójny cień do powiek Snow storm Anew Wygładzaj±ce serum z sypkim pudrem Light Numer zestawu to 83238, cena zestawu to 100 zł. Ponadto informujemy, że minidisplay zapachy dla Lidera Sprzedaży składa się z następuj±cych produktów: Woda toaletowa Eternal Magic Woda toaletowa Pur Blanca Blossom Woda toaletowa Aromadisiac dla Niego Woda toaletowa Aromadisiac dla Niej Woda perfumowana Rare Pearls Woda perfumowana Little Black Dress Woda perfumowana Today Tomorrow Always Diamond Woda perfumowana Far Away Woda toaletowa Crisp Forest Mgiełka zapachowa do ciała In Bloom Numer zestawu to 83279, cena zestawu to 95 zł. Ponadto informujemy, że minidisplay pielęgnacja dla Lidera Sprzedaży składa się z następuj±cych produktów: Intensywna kuracja antycellulitowa ANEW Roz¶wietlaj±co-przeciwzmarszczkowy system pielęgnacji okolic oczu ANEW Naprawczy krem na dzień ANEW SPF25 Pasta do stylizacji włosów For Men Nawilżaj±cy krem przeciwzmarszczkowy do twarzy SPF 15 For Men Wyszczuplaj±cy krem antycellulitowy z masażerem Liftinguj±cy żel do biustu Solutions Tonik matuj±cy "Idealna Równowaga" Żel oczyszczaj±cy na dzień i na noc "idealna Równowaga" Szybkodziałaj±cy żel myj±cy przeciw wypryskom Clearskin Korektor antybakteryjny Clearskin Gruboziarnisty peeling głęboko oczyszczaj±cy do twarzy Clearskin Professional SSS Kremowy olejek do ciała Krem do r±k "Pielęgnacja Młodo¶ci" SSS Mineralny peeling do ciała '"Złocisty Blask" SSS Żel do golenia SSS Ujędrniaj±cy balsam do ciała Nawilżaj±cy balsam do ciała z olejkiem ryżowym do suchej skóry Balsam do ciała truskawka i guawa Jogurtowy nawilżaj±cy balsam do ciała truskawka i guawa Numer zestawu to 83253, cena zestawu to 90 zł. Przypominamy, że aby zamówić minidisplay należy w trakcie 4 katalogów poprzedzaj±cych zamówienie zestawu mianować 4 Konsultantki. Mianowanie powinno być poparte sprzedaż± na kwotę powyżej 150 zł. Warunkiem jest również poziom minimum Lidera Sprzedaży. |
![]() ![]() |
![]() |
#3024 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
A, zapytałam kiedyś swojego paczkowego, co bedzie jeśli mnie nie będzie i nikt z sąsiadów nie otworzy. Dowiedziałam się, że wtedy paczka wraca do Garwolina. O żadnym dzwonieniu nie było mowy. Kurcze, ja nigdy takiej kartki nie dostałam. Dopiero od sąsiada dowiadywałam się, że jest paczka. (A dzień nie był dniem dostawy, wtedy jestem w domu. Paczkowy był dzień wcześniej.)
![]() |
#3025 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie tą samą wiadomość miałam wkleić bo mi też odpisali ![]() no to już wiemy co i jak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3026 |
Raczkowanie
|
a u mnie za kilka dni ma byc spotkanie okregu a na nim warsztaty dla KK pt: "sztuka uwodzenia cz.1" dobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3027 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi ostatnio dostarczał 7:10 W SOBOTĘ ![]() ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19228045]ja nie polecam zostawiania katalogów ani podchodzenia do zupełnie innych osob aby wyprosic zamowienie, sama wiem co bym sobie pomyslala o osobie ktorej tak zalezy na zamowieniu. polecam po prostu rozdawanbie katalogow wsrod znajomych, w szkole, pracy, tak przy okazji a nie wciskanie na siłę, bo tyle jest już KK że to syzyfowa praca. ale to tylko moje zdanie.[/QUOTE] Dokładnie... Ja miałam ochotę zostawić kat w sklepie osiedlowym, ale stwierdziłam, że nie chce mieć później kłopotów jeśli ktoś, kogo mało znam zamówi na większa kwotę i nie zapłaci albo nie bd się z nim mogła skontaktować... Wśród moich klientek są tylko znajome i znajome znajomych ![]() Cytat:
![]() Pff mi ją przysłali dopiero na katalog 07.... ![]() Skoro są w netto, to pewnie produkcja zakończona i pewnie nie przyślą w ogóle. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3030 |
Raczkowanie
|
Kobietki wczoraj złożyłam zamówienie ale chyba przesadziłam z produktami dla siebie, z resztą jak zawsze
![]() ![]() Mam pytanko ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.