|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Cytat:
Pur hmm no dobrrra ![]() ![]()
![]() |
#602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ehhe nie tylko Ty jestes niewyzytkiem, ja tez ![]() ehh na dzis skonczylam z licencjatem... zostal mi do napisania ostatni podrozdzial ostatniego rozdzialu ![]() Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2010-05-12 o 14:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#603 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam jednak uwaga! kolor......aromatyczny cynamon
![]() ![]() Poza tym mijałam dziś jakiś robotników, jeden wykazał się fajną troską i w ogóle taki był kulturalny, że szok ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- To muszę mojego pochwalić - zawsze "po" leżymy przytuleni, całujemy się, on mnie głaszcze po włosach....czasem rozmawiamy....mmmmmmm.... ....
![]() |
#604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn co sie stalo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Smacznego Ja - Dziękuję On - ale taką samą bułkę jeść? Ja - tak On - to trzeba czymś popić a nie tak na sucho Ja - dobrze napiję się ![]() ![]() Ty mnie lepiej nie strasz tym kolorem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#612 |
Zakorzenienie
|
no niestety z tego co wiem to jest przypadlosc wielu kobiet... a ja moze tego narazie nie doswiadczylam bo bawimy sie w ten sposob z TZtem od bardzo niedawna, wiec to raczej chyba tez ma na to wplyw... Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2010-05-12 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Zakorzenienie
|
Ale dlaczemu
![]() ![]()
![]() |
#614 |
Wtajemniczenie
|
EJ, a kiedy farbujesz?
![]() ![]() Jezzzzusie, ale mój tż mnie irytuje! Napisał mi smsa jakby nigdy nic oczywiście "kochanie co tam porabiasz?", nie odpisałam bo byłam na solarium. Ledwo weszłam do domu a on dzwoni i zbulwersowany pyta, czemu nie odpisuje. Mówię grzecznie, że byłam zajęta i dopiero weszłam do domu. Zdziwił się ogromnie, że dziś się nie spotkamy (a wczoraj jak powiedział, ze woli zostać w domu i mecz obejrzeć to go uprzedziłam, że w takim razie najwcześniej spotkamy się w piątek). Chyba myślał, że tak tylko gadam a i tak z czegoś zrezygnuję, żeby tylko sie ze nim spotkać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki, tak sobie myślę, czy by nie adoptować małego kotka ![]()
#615 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do kotka to jestem za ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#616 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeżeli chodzi o kotka, to albo ze schroniska, albo od kolegi mamy ![]() ![]()
![]() |
#617 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj TŻta pytałam, o której dziś ma maturę, odp, że pojedzie rano do szkoły i sprawdzi, bo on sam nie wie.
Dziś mi rano napisał, że jedzie do szkoły, a później, że już TAM idzie. Nie wiedziałam, co to znaczy TAM. Nie pisał 2 godziny, później się okazało, że "przecież pojechałem na maturę, więc jak mogłem pisać". Aha, skąd ja moglam to wiedzieć? W końcu napisał, że "przepraszam, wczoraj Ci coś źle musiałem napisać". Co do matury z polaka, zdał - 15/20. Dopiero jutro się spotykamy. Dziwnie jest. ![]() Głowa mnie boli, idę się uczyć. Co do mojego starego wątku... Kiedyś mu na serio zależało na mnie. Że był zaborczy i zazdrosny, to wiem, to było chore, a ja się od niego tym zaraziłam. ![]() Dziś jak się umawialiśmy na spotkanie, powiedział, że mogę wybrać sobie dziś lub jutro, bo on się musi pouczyć chemii. Wybrałam czwartek, bo nie najlepiej się czuję. Po raz kolejny obiecał, że po maturach wszystko się zmieni. Wczoraj wieczorem napisał mi, że on się czuje zaniedbany przeze mnie, a ja się bez kitu staram. Po....e to jest. Jutro idę do pedagog przed lekcjami. Może zwykły szkolny pedagog to za mało, ale lepiej się czuję po tych rozmowach, tzn odzyskuję wiarę w siebie.
czasem mniej znaczy więcej, taka szczypta ironii. Edytowane przez oh Mandy Czas edycji: 2010-05-12 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#619 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja tak troche OT, ale jak to zrobilyscie ze macie podpis po kazdym postem tzn. np cwicze, biegam, jakies odliczanie dni itp bo zielona jestes
a jednak dobrze myslalam, juz mam ![]()
#620 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym strasznie chciała
![]() ![]()
#621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem z siebie zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#622 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak serio to pogadaj z nim o tym..fajna sprawa uratować jakiegoś zwierzaczka żeby nie trafił w niepowołane ręce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#623 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ooo brawo ![]() ![]() ![]() Pur, no właśnie pewnie wezme w końcu bez jego zgody:P. Na kotka od kolegi mamy musiałabym poczekać jeszcze ok. 2 tyg bo to takie maleństwo, że jeszcze przy cycu mamy jest ![]()
![]() Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-05-12 o 15:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#624 |
Zadomowienie
|
nadrobiłam
![]() E.J. - dziękuję, że pytasz, ogólnie w miarę... pani psychiatra po wysłuchaniu mnie powiedziała, że leki to tylko jeśli pacjent zdecydowanie sobie życzy więc jeśli będę chciała to ma się zgłosić, ale psychoterapia bezwzględnie i to długoterminowa a tż nawet nie spytał jak było ![]() co do orgazmów ![]() smyrania Wam zazdroszczę, ja się mojego o masaż nawet nie mogę doprosić...ale sama sobie winna jestem, nigdy tego nie potrzebowałam, ja jestem w seksie jak facet, szybko, krótko i bez gry wstępnej... ![]() Rebe - kotki są cudowne, ale musisz mieć warunki. Jeśli wychodzisz rano na uczelnię i wracasz o 20 musisz liczyć się z tym, że kotek zostanie sam... lepiej żeby często ktoś z nim był, bawił się...no i ja osobiście na samym początku jak wzięłam kotka czułam się jakbym miała dziecko. Tu romantic akcja z tż(ex już) a mnie się wydaje, że kotek w kącie usiadł jak do sikania i się zrywam go podnosić...albo tu znowu akcja a mała kulka się na nogi rzuca... jak się mieszka z tż to nie sprzyja romantyczności, ale znowu mojemu to nie przeszkadza, ja po prostu jakaś narwana byłam ![]()
#625 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#626 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też miałam 3 króliki (nie na raz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
moja babcia miała samca i był o wiele bardziej przyjazny ![]()
![]() |
#627 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#628 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mandy, ja musiałam mojemu króliczkowi sprzątać co drugi dzień obowiązkowo ![]() ![]()
![]() |
#629 |
Zakorzenienie
|
......choć nie zawsze było tak jak dziś, wiem, że codziennie spełniam swoje sny.....
Cały dzien dzis słucham kawałka Molesty Wszystko wporzo.. Eh ![]() http://www.youtube.com/watch?v=HJqmUWzsNHs pozytywnie mnie nastraja.... Jak to sie mowi: stare, ale jare.... ![]() Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2010-05-12 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
Copyraptor
|
Reb, weź pod uwagę, że kotka powinno się brać dopiero jak ma skończone 12 tygodni, a nie 8, tak jak się zwyczajowo sądzi. Jeżeli weźmiesz młodszego kotka niż 12 tyg to na 90% będzie gryzł i drapał, bo nie nauczy się od mamy i rodzeństwa socjalizacji odpowiedniej.
I PurBlanka dobrze mówi - i tak będziesz musiała wykastrować/wysterylizować ![]() Ja generalnie kociara jestem, więc jakby co, to pytaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.