|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
Cytat:
![]() Ułóż na zapas kilka Cytat:
![]() Cytat:
![]() Obczaiłam już prezentację mam profesjonalny wstęp i wiem, że 6 cm - 1 minuta muszę mieć niecałe trzy strony ![]() Jak dzisiaj pozdawali u mnie w klasie, 2x100%, parę 95, 90, 85... trzeba będzie trzymać poziom
|
|||
|
|
|
#1592 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja jeszcze nie liczyłam sobie czasu ale kurcze chyba będe miała za długo
|
|
|
|
|
#1593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja wczoraj za to widziałam spadającą gwiazdę - można to podciągnąć pod ufo? ![]() Cytat:
Ja dziś drżę o moją B., zdaje polski też i wariuję w oczekiwaniu na jakieś smsa pt. "zdałam na 20" albo coś tam. Delfin jeden, stresuje mnie.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#1594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tż aż telefonu nie czuł w kieszeni taki chodził zestresowany Dopiero o 14 mieli wyniki co tam, że ja mam za tydzień na 8.30... jeszcze raz chyba pojadę, nie będę tyle czekała...
|
||
|
|
|
#1595 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a polski mam jutro i boję się jak......... nie wiem ![]() chociaż moja przyjaciółka dzisiaj miała, bała się jeszcze bardziej niż ja a wyszła, dzwoni do mnie i mówi a tam lajcik był
|
||||||
|
|
|
#1596 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za kciukasy kochane ;**
Ja już po. Zatrzymałam się u cioci, bo o 18 wyniki, więc nie opłaca mi się do domu wracać. A zestaw miałam dosyć przyjemny, tylko na początku się trochę zacięłam, ale potem dałam radę. Wyobraźcie sobie, że opisując obrazek odpowiedziałam przy okazji na 2 pytania. Ej, jak będzie więcej chętnych na te juwenalia w Łodzi, to ja chętna.
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
To zabierz się do Łodzi a po mieście będziemy się lansować razem
Po co na zapas ? ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
Ode mnie Nowator ![]() I tylko on. Tzn. są jeszcze jakieś metalowe kapele ale mniej znane. Stwierdziłam, że przypomnę sobie lektury, które mam w prezentacji. |
|
|
|
|
#1598 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mój to tylko mruczy przez sen.. albo coś tam mamrocze do siebie. Cytat:
![]() "zaiste okolica była malownicza, dwa stawy pochyliły ku sobie oblicza.." jakby to Majki powiedział.. (kurna, tęsknię za nim.. za tymi naszymi historiami wspólnymi Cytat:
któraś kiedyś tu na wątku pisała, że mają tam uniwersytet imienia jakiegoś gościa i tylko o nim się w tej szkole uczą ![]() u nich w ogóle jest chory system, dlatego później są tacy ludzie: klikliklik - może nie widzialyście jeszcze ![]() wydrukowałam wszystko do teczki na studia i zarejestrowałam się już. byłam u okulisty, mam +0,5 na jednym oku, ale nie dostałam okularów bo to się mieści w normie i nie muszę, jeszcze może się zredukuje. dostałam wszystkie zaświadczenia, m.in. na to, że nie jestem daltonistką. fajne miałam ćwiczonka dostałam okulary 3D i oglądałam obrazki w książkach jutro po maturze muszę iść zarejestrować się do laryngologa bo zapomniałam zadzwonić jak mi pani kazała dwa tygodnie temu..
|
|
#1599 | |
|
Konto usunięte
|
chodzi Ci o worda?
a jaką masz interlinię? Cytat:
Ja też mam jutro... chyba tam zejdę na zawał niby trafili mi się mili nauczyciele, ale i tak się boję |
|
|
|
|
#1600 |
|
Wtajemniczenie
|
pytania do prezentacji są także lajtowne jeśli chodzi o polski.
Przynajmniej w mojej szkole. Wodę lałam jak cholera i się udało !
|
|
|
|
#1601 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nigdy nie wiadomo
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to widziałam, niezłe Ale jest też coś takiego o Polsce. Dziennikarz chodzi po jakimś mieście i pyta np. kiedy podpisano Konstytucję 3 maja. Chodzi mu o dzień i miesiąc a jakaś babka ... w październiku. |
|
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!!
OFICJALNE- MAM WAKACJE!! zdałam angielski ustny 19/20 ! oczywiście zabieram się za nadrabiane, na szczęście tylko 2 str. |
|
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale Ci dobrze, ja mam za 5 dni wolność.
|
|
|
|
|
#1605 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jakbyś miała nagle wenę do dodawania dużej ilości słitaśnych fociuff 1,15 Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to sorreczka.no,ale wszystko jedno, po co to komu? ![]() a w Polsce to też się zdarzają, ale Amerykanie to w ogóle mają niski poziom wiedzy o świecie (przecież uczą się jedynie o swoim kraju). zresztą, też daleko nie trzeba szukać byłam na wakacjach we Francji i chciałam wysłać kartkę do koleżanki.pjechaliśmy do najbliższego miasteczka, gdzie będzie poczta. Facet 15 minut szukał Polski w rozpisce krajów azjatyckich. po czym zapytał czy Polska leży w Azji. Jak się dowiedział, że w Europie i nawet do UE należy.. to.. ![]() ale kiedyś o tym chyba była gadka (pamiętam, że pewna osoba, której nie ma wśród nas, rzuciła mi się do gardła, że to nie jest wstyd nie znać nazw państw europejskich, za to większym wstydem jest nie znać wzoru na ch.uj-wie-co) ![]() Cytat:
![]() edit: i oczywiście gratuluję wyniku ! ![]() ja mam wakacje za tydzień. jeszcze tylko jutro geo, poniedziałek ustny polak i wtorek ustny angol. i wolność i swoboda. niech żyje.
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-05-12 o 16:32 |
||
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taki normalny, zwykły bristol to A1 czy A2? Jutro wyruszam na poszukiwania miejsca, gdzie mi wydrukują moje 3 obrazy na A3 każdy, poprzyklejam na bristolu, dam do tego jakieś sztywne coś, sznurek i będzie bajer
|
|
|
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A, no tak, a później bym musiała czekać aż powymyśla. No to może być ten zapasik, zawsze się przyda. |
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za gratulacje;*
Jaka to ulga! Ale komisję miałam cudowną, strasznie byli mili! jestem już bieżąco. |
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pudzianologia stosowana czy coś takiego. ![]() Francuzi to są ograniczeni i zakochani w swoim kraju, szczególnie ci starzy. Bo z młodymi fajnie się da pogadać ![]() ![]() Nie pamiętam kto taki nierozgarnięty. Dla mnie wzory to na tablicy wzorów są
|
|
|
|
|
#1613 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A moja B. zdała na 20! To chodźmy studiować ufologistykę. Będę miała przynajmniej malowniczą śmierć. ![]() Ostatnio czytałam felieton Jastruna, pisał, że wszyscy mówią o tej śmierci pod Smoleńskiem,że taka "bohaterska" i w ogóle, a wg niego bardziej bohaterska jest śmierć, gdy leży się pół roku w szpitalu przywiązanym do łóżka i umiera.. że wiele osób by sobie taką śmierć w samolocie życzyło, w tym i on. Trochę z przymrużeniem oka, ale rację ma. Cytat:
Tak jak pisałaś i o Francji - oni tam tylko geografii tylko własnego kraju się uczą, nie całego świata. Ale ta historia z Polską jako państwem azjatyckim mnie rozwaliła. ![]() Fajnie, ja będę robić książeczkę sanepidowską. Cytat:
jesteś najżbikowsza na świecie! ____ Muszę Wam się pochwalić moim tżtem- zdolniachą. Przyjęli go do perfumerii paryskiej, będzie prowadził str.internetową. zadowolony jest, a ja też się cieszę.---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
No, albo o Czarnej Mambie. Czarna Mambologia.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-05-12 o 16:43 |
||||
|
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Wiecie moze z okazji jakiego swieta w Szkocja sa parady na ulicach w tradycyjnych strojach?
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yhh mówiłam Wam rano że się zdecydowałam wyjaśnic. No i się wyjaśniło. Yh lepiej, że teraz nie później, bo by było gorzej. Jednak faceci to duże dzieci... Łee. Idę się przejsc bo mi się humor pogorszył
|
|
|
#1616 |
|
Konto usunięte
|
Dobra baby, nabijajcie dalej, ja idę się uczyć. Mam nadzieję, że moje uzależnienie od internetu nie da o sobie znać i będę mogła sobie w spokoju męczyć pracę
Wpadnę jutro ok 15 jak będzie po maturze
|
|
|
|
#1617 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam z angola ustnego, 20/20
![]() Normalnie szok ![]() A tak się bałam, zresztą wszyscy tak mieli. Jeszcze polski i ... wakacje!
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, ta prezentacja jest jakaś głupia.
Mój mózg się już przed nią buntuje. Czytam streszczenia teraz, jakby mnie z treści którejś lektury spytali. Jeszcze epoki i będzie git. No i tego wstępu się nauczyć za mądry sobie napisałam. Ile mogę minimum mówić ?
|
|
|
|
#1619 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi zadała 1 pytanie o cechy ballady romantycznej. a 2 kolejne były prześwietne: 1. Co bardziej wpływa na współczesną młodzież: film czy telewizja? i dlaczego? 2. Która para kochanków była najbardziej fascynująca dla mnie. - i nadawałam 5 minut o Titanicu ;DD ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
![]() nuudzi mi się cholernie, mój TŻ zdaje jutro polski i się uczy, a ja muulę przed kompem ![]() |
||
|
|
|
#1620 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzięki za przypomnienie o balladzie, mogą mnie spytać o nią
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

później oczywiście nic nie pamięta.
]
mam profesjonalny wstęp i wiem, że 6 cm - 1 minuta

co tam, że ja mam za tydzień na 8.30... jeszcze raz chyba pojadę, nie będę tyle czekała...

bo zapomniałam zadzwonić jak mi pani kazała dwa tygodnie temu..

za mądry sobie napisałam.