![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wszystko w 1 wątku. Rzeczy dla Ciebie (xs/s) męża(m) i dziecka. Kosmetyki i inn
kurcze za butki wolalabym inne butki..
bo domyslam sie,ze podkladu nie oddasz. Może masz jakies na wymianke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: wszystko w 1 wątku. Rzeczy dla Ciebie (xs/s) męża(m) i dziecka. Kosmetyki i inn
Nie ma drobinek ,jest raczej ciemny - dodaje fotke ,w sumie jednak nie taki srebrny ,hmm grafitowy moze .... I jest w pisaku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że na tych zdjęciach kolor jest jak najbardziej zbliżony.... Co do Twoich spodni to nie wiem nadal ![]() Może łatwiej będzie jak podasz takie wymiary: szerokość w pasku szerokość na wysokości kroku długość stanu od kroku w górę w tedy pomierzę sobie do swoich spodni i będę wiedziała ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
od ramienia w dół 47-48cm ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
![]() Zrobię ci dokładne jego zdjęcia ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ale najpierw i tak muszę poznać jej wymiarki co by za duża nie była ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
W jakim stanie jest strój? ma jakieś wady?
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
to chyb a zostanie nam tak za bluzkę madonny....
![]()
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
![]()
wymiary moich spodenek
![]() pas: 34 cm długość nogawki: 100 cm szerokość nogawki (na samym dole): 14 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Znajdziesz coś u mnie za: RURKI KOLOR: odcień zieleni i paletę oriflame ?
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
oj jednak rezygnuje ,nie popatrzylam na pojemnosc ,myslalam ze jest wiekszy ,pozdrawiam !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
a może na tą w myszkę miki jednak zamiast tej madonny?? bo jeśli byś jeszcze coś dobrała to byłabym chętna nadal na kurteczkę zamaist bluzki ale pewnie nie da rady...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
pasek : 35/36 cm
stan: 16 cm w kroku: 41/42 cm ![]() ![]()
![]() |
#136 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, w Twoim wątku nie znalazłam nic z mojej wish, nie wiem czy ślepota, czy nie ma :P
Z tego co znalazłam nteresuje mnie: Ultraviolet1 szt 5Nina Ricci Ricci Ricci edp 1,2ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
BAN stały
|
Wymiary tuniki:
Długość całkowita - 78 cm. Szerokość pod pachami - 30 cm. Wymiary nietoperza: Długość całkowita - 76 cm. Szerokość pod pachami - 51 cm. Szerokość na dole - 38 cm. Jeśli wymiary pasują, daj znać, żebym sobie coś wybrała. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | ||
Zakorzenienie
|
[1=2080c943818d32225d1c778 444416ddc1155cbfe_673bd51 9c7f26;19226905]Chodzi o koszule ktora mi proponowalas
![]() odpisałam ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
to wybieraj coś za samą tunikę. Bo nietoperz jakiś długi mi się wydaje jak na bluzkę. ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- nic już niestety nie dobiorę- a bez różnicy czy weźmiesz z myszką miki czy madonnę- jak wolisz już.
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Szkoda
![]() ![]() ![]() pozdrawiam ciepło ![]()
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- chyba że masz jakieś węższe w pasie? a reszta wymiarków taka sama? dołożyłam nowe rurki cubusa może ci się spodobają. Bo te zielone w takim razie polecą do innej wizażanki. ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- to będą dobre ![]() jak byś widziała wymiankę? ja bardzo chętnie przygarnę te spodnie i książkę ![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
wpadła mi w oko ta bluzeczka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1273499025, to na pewno nie jest jakiś duży rozmiar?
![]() chętnie oddam za nią krówkę i rajty np, jeszcze zajrzę do Ciebie jutro może znajdę do tego jakiś drobiazg, ciuszki jutro pomierzę i dam znać ![]() a różowego kardigana już nie mam ![]()
ciuchy kosmetyki M-perfumy D-perfum C- perfumom B-perfumy N-perfumami M-perfumach W-perfumy Edytowane przez 7medeis Czas edycji: 2010-05-12 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noszę xs/s chyba napisałam jaki ma rozmiar ![]() mam rzeczy na dwóch stronach w wątku więc poszperaj dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
zasugerowałam się tym "12" z metki, ale z tym różnie bywa, sama wiem
![]() chyba na jakis kosmetyk się jeszcze połaszę ale to dam znać jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
to kochana może napisz co Ci się u mnie podoba bo ja mogę od Ciebie coś jeszcze wziąć. Na tuniczce mi zależy i nie chciałabym jej "stracić"
![]() Więc wybieraj.... Ja mogę oddać więcej- za mniej. Chcę się pozbyć tych rzeczy bo mi zalegają a wziąć coś co mi się przyda. ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
Nie. Nie. Ja noszę xs/s i świetnie leży. Mogę zrobić zdjęcie na sobie tak byś miała pewność , że "worka" nie dostaniesz- albo pomierzyć ją. ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
czyli mi pasowałaby wymianka za tą z myszką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
BAN stały
|
tak wiem, przepraszam, ale pożyczyłam aparat i czekam na jego oddanie, mam go mieć dopiero po godzinie 16
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Jaki jest rozmiar rurek z Cubusa
![]()
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
hmm, byłabyś chętna na wymiane: krówka i rajstopy (getry?-nie znam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- wymiarki podałam dokładne. Na metce nie umiem znaleźć rozmiaru. Ale to z pewnością xs ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
Rajtki by się w sumie przydały - tą krówkę chciałam "tak o" żeby mała miała się czym bawić ale nie zależy mi na niej aż tak by oddać praktycznie nowy golfik. Nic u mnie więcej nie widzisz? Zrobiłam przed chwilą dokładkę.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.