|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
mam WILKĄ prośbę! moja kolezanka powoli zmayka sie w sobie. chcialabym jakies opisy do ej sytuacji by ją wesprzec. pomozecie? z góry dziękuje. Trzymajcie sie
![]() ![]()
#4682 |
Raczkowanie
|
znów przyjdzie mi nosić przykrótkie sny ; )
zapierasz dech w piersiach, jak ciemny otwór lufy rewolweru przystawionej do policzka. Edytowane przez envious Czas edycji: 2010-05-12 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Zakorzenienie
|
i nie, nie chcę płakać, Panie mój.. uczyń bym był z kamienia, bym z kamienia był..
I między Nami też dobiegło już końca, to wszystko. Czy mnie to boli? Zapewne tak. Nie wiem, w ostatnim czasie nic nie czuję, oprócz przeraźliwego smutku. Znowu nic nie wyszło, tak jak wyjść powinno. Pytasz dlaczego jestem tak często smutny, niestety mam zbyt dobrą pamięć, aby na dłuższą metę być radosnym.. Żałuję, że pozwoliłam Ci odejść, a jednocześnie cieszę się, że Cię przy sobie nie zatrzymałam.. Na pewno lepiej byłoby mi, gdybyś był tutaj, bo byłabym szczęśliwa, ale źle byłoby tamtej, z którą jesteś teraz, bo ona odgrywałaby tą rolę, którą przydzielono mi
![]() |
#4684 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wspominając już o regulaminie. ? :| Nie rób off`topów ! Bądź mą wodą na pustyni.
Boli mnie brzuch w kolanie ![]()
![]() |
#4685 |
Zadomowienie
|
;******************
dziękuję misie
![]() ______________________ słuchaj jak miłość wrzeszczy do ucha
chcę nie wiedzieć, że życie przede mną Z niepokoju rodzą się dzieci - bliźniacze tęsknoty. Zrodziłam także wyrodną córkę - samotność. nadszedł czas, by udawać, kochanie Tak, to jest przytłaczające, ale co możemy zrobić?
#4686 |
Raczkowanie
|
`to nie banalny stan mnie dobija.
`teraz wierze, że można wymierzyć własną sprawiedliwość. `patrząc w Twoje oczy, nie widzę tego co było w jego. ` złamie Ci serce, kiedy Ty tylko troszkę zarysujesz moje.
![]() |
#4687 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() kamisha kamishowe loove ![]() _ kto, kto włoży ręce gotowe do objęcia innych rąk oko, co nie patrzy przed siebie, jedynie wstecz. dwadzieścia, lat dwadzieścia trzy i świat prastary, i my. rozpuszczasz mi powieki- co zrobić, kiedy oczy wciąż muszą patrzeć? pomieszałam nasze ciała, nie wiem gdzie moja noga- czy to twoja ręka cała? powiedz mi, kiedy wolność mija, a kiedy sie zaczyna? koniec!- strzelasz do mnie. kula przechodzi przez dłonie. rano budząc się co rusz, wysychając na wiór wśród chmur. czasami, gdy tak pozwalam swemu życiu zapaść w sen, nie panuje nad swoją świadomością. czasem bywasz bólem głowy, czasem po prostu migreną. odhaczam cię 'fajką' na swojej liście rzeczy załatwionych. pierzesz mój mózg, pieresz jak brudne pieniądze. sama sobie rysuję granice wytrzymałosci, co w rzeczywistości mija się z celem, bo ja granic nie przestregam. wywlekasz mój strach na wierzch, mierzysz go wzdłuż i wszerz, ważysz, oceniasz autentyczność. dziecko, nie wiesz, co mówisz. w rzeczywistości świat to kupa gó.wna.
![]() |
#4688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a ten wyszczególniony, to taki specjalnie dla mnie, do mojej sytuacji ?! ;((( . < 333. * * * * * * * *
' Wzięła garść tabletek, bo to nic nie boli. Połykając wszystkie, zasnęła powoli . . . Kurdę. Już chyba nigdy nie zaznam takiego uśmiechu szczerego jak ten kiedy byłam z Tobą szczęśliwa. Siedzi, nudzi się. Myśli o niczym, przegląda jakieś błahe sprawy w internecie, zerka na telewizor. Widzi emotikonę i słowa takie jak on do niej pisał. Przypomniało jej się to. I zaczęła płakać. - Co się dzieje z człowiekiem któremu pęka serce ? - Nic. - Jak to nic? - No nic, po prostu nic. Przecież jem, śpię, gadam, piszę, piję, biorę prysznic, myję zęby, sprzątam... Ale nic w tym nie ma najmniejszego sensu, rozumiesz? No i uśmiecham się, nie szczerze. po prostu żyć bez Ciebie nie mogę . . .
![]() ![]() |
![]() |
#4689 | |
Zadomowienie
|
miło mi strasznie !
![]() <3 wiesz, że cokolwiek byś nie napisała to ja Cię mom rada ! ![]() ![]() danke ![]() Cytat:
szczęka mi opadła po same stopy, odbiła się od ziemi owinęła się jeszcze dwa razy wokół mojej głowy po czym ponownie spadła na podłogę. kłaniam się <3 ! ----------------------------------------------------------------- 1. sun-kissed skin . /słoneczne muśnięcie skóry/ 2. the girls a freak . /dziewczęcy kaprys/ 3. you and I in a little toy shop . /ty i ja w małym sklepie z zabawkami/ 4. smelly old perfume it brings back the time . /zapach starych perfum przywraca tamte czasy/ 5. when you went and bought me the flowers and candy, you was thinkin` that every girl wants a nice guy . somoeone she can trust . but I guess you were not righ . /wtedy, gdy byliśmy razem i kupowałeś mi kwiaty i słodycze, myślałeś, że każda dziewczyna chce miłego faceta. kogoś, komu może zaufać. ale, wydaje mi się, że nie miałeś racji/ 6. I'll tell you that you're annoyin` . /powiem ci, że jesteś irytujący/ 7. you can stay, you can go, still or never be the same but I hope that it`s OK . /możesz zostać, możesz odejść nadal albo nigdy, jest tak samo, ale mam nadzieję, że jest OK/ .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-05-12 o 19:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Przyczajenie
|
*Po co był ten wzrok, po co te nadzieje?!
*Wspomnienia bolą, ale chyba nic poza tym... *Mówili mi: śmiej się-dzisiaj każą mi płakać, wczoraj skrzydła ucięli-dzisiaj każą mi latać... *Każda historia siedzi w nas...tworzysz ją ty...tworzy ją czas... *Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie gaś nigdy światła nadziei. * Podaruj mi tą iskierkę nadziei, która już nigdy nie zgaśnie. *tak, wiele osób, wiele zdarzeń, wiele dni i ci ludzie co o sobie mówią "my" *gdy przed oknem patrząc w górę staniesz ty nie zobaczysz w czarnym niebie moich gwiazd tylko swoje szare słońce szary świat na razie tyle ![]()
![]() |
#4691 |
Raczkowanie
|
Dziwię się sama sobie, że wytrzymałam z Tobą tak długo.
Największym błędem w moim życiu byłeś Ty , żałuję, że się w nim pojawiłeś. I co ja zrobię,że chcę tam do niego ? ` Dlaczego ludzie boją się szczerości ? Czy są aż tak zakłamani ? ` Wracam do dzisiejszego snu.. ' Jestem bez serca, ktoś widocznie złamał je ' . ' Ciekawa jestem czy gdybym pokazała Ci mój niepoukładany świat, chwyciłbyś mnie za rękę i powiedział 'chodź skarbie, ogarnijmy to wszystko razem'.. Ciekawe.. ' Potrzebujesz gwiazd? Tu jestem. : D Nie no, to masakra jest jakaś panowie...
#4692 |
Raczkowanie
|
chocapic - wróciłaś
![]() MamCieGdzies - ![]() ![]() ** serce zostaw mnie! - i tak nie rozumiesz.. masz prawo mnie nie lubić. nie masz prawa mnie oceniać. wcale nie jest łatwo, gdy serce płacze krwią. wiesz, mam granice których nigdy nie przekroczę. ps. autorka mojego podpisu niech się zgłosi. to podpisze ![]()
Edytowane przez RobCoChcesz Czas edycji: 2010-05-12 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Zakorzenienie
|
skarbie, tylko ty możesz sprawić,
że odzyskam zagubione części mnie .. lubię mówić ' żegnaj ' a zaraz potem ' następny ' myli ci się już PIN do moich ust z jej. - mała, związki na odległość też mają szansę przetrwać - mnie nie wychodzi nawet jak z kimś mieszkam -,- uwielbiam to co banalne .. banalne przepuszczenie w drzwiach, podanie dłoni przy wysiadaniu z taksówki. dosunięcie krzesełka przy kolacji. pocałunek w dłoń na powitanie .. MIŁOŚĆ - też całkiem banalne . - mówiłam już, że uwielbiam to co banalne ? chcę od życia to, co banalne. `jem dużo lodów, piję litry mrożonych napojów, biorę tony tabletek przeciwbólowych, może to wszystko złagodzi tą ogromną, otwartą ranę w środku` `na trawie wygrzewała się nasza Miłość. a ty skosiłeś ją razem z trawą...` patrysiowa_ - e no dobra xd niech Ci będzie ;P ale Ty boska też jesteś !;*
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-05-12 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym przeszukaj wątek - sama dodawałam pełno optymistycznych opisów. ***
aura spokoju ciszy smak |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Raczkowanie
|
chcesz cierpieć ? rzuć się pod samochód, ale proszę nigdy się nie zakochuj. to zbyt bolesne ..
zdecyduj! wolisz czystą grę czy nie czyste zagranie ? nad miastem mgła a cisza sponiewiera nasze brudne serca. no wiesz jak to jest w życiu. ludzie przychodzą i odchodzą a za sobą zostawiają jeszcze większe gówno w naszym życiu. powoli rezygnowała i opadała z sił a wtedy znów się pojawiłeś i jesteś do dziś. Dziś w nocy umarłam a Ty ironicznie pytałeś o co mi chodzi. Uwierz, że chciałam Ci wszystko opowiedzieć, to co mnie drażni i tak cholernie boli, że bez Ciebie jestem nikim po prostu nie istnieje i to jak często pojawiasz się w moich chorych myślach. Ale Ty nie wiesz jak to jest gdy kogoś kochasz , chcesz mu to wyznać a w Twoim gardle pojawia się supeł, stoisz bezruchu czekając na odzew z drugiej strony. Tylko proszę nie martw się o mnie, kiedyś się przemogę i opowiem Ci jak tęskniłam, ile litrów łez straciłam również te momenty w których nie spałam i udawałam, że leżymy na polanie szczęśliwi. Kiedyś, ale jeszcze nie teraz ... Drogi św. Mikołaju ! piszę do Ciebie już dziś.. tak tak wiem, że jest Maj. nie myśl, że oszalałam ale chciałam być pierwszą, która zamiast zabawki zarezerwuje sobie tego aroganckiego chłopaka z podwórka. fakt. oszalałam.. już nie jesteś taki nieosiągalny .. zidiociałeś. gdybyś nie zauważył to ja nadal oddycham.
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4696 |
Raczkowanie
|
Ee! Do jasnej ciasnej! I wąskiej.
Prośby mają osobny wątek. ![]() ![]() W głębi duszy czuję, że Ty też.
Nie powiedziano mi, jak mam żyć. Nie powiedziano mi też ile i z kim. Wspomnienia niech zmienią się w piasek, który zmyje z mej głowy deszcz. Weź za rękę bezczelność i powiedz kogo cenisz, a do kogo szacunku nie masz. Bóg chce mej śmierci, by powiedzieć: 'drugi diabeł, z kuli ziemskiej zniknął'. Ogrzej mnie rękami, jak ciepły kocyk. A na poduszce czuć Twój zapach, to jak zerwać mak z pola i poczekać aż uschnie. By uczucia nie wyschły podlewaj je jak kwiaty.
#4697 |
Rozeznanie
|
Chce mi się płakaĆ... Jeśli nie wiesz czemu, możesz odejśĆ
Nie znęcaj się już, no... Napisz...
#4698 |
Raczkowanie
|
mrs de - dzięki! :*
dziewczyny same komplikują sobie życie,
zamiast chodzić za rączkę, na spacerku, w parku, wolą szukać atrakcji ustami przy kroczu niegrzecznych. ..bujać się na huśtawce i gonić się beztrosko z promykami słońca, tego chcę. Edytowane przez czii Czas edycji: 2010-05-12 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Zakorzenienie
|
Tych prawdziwych obietnic boję się najbardziej.
Nie ma nic trudniejszego od czekania. Bo czasami jest tak, że trzeba pozbyć się tych dobrych i tych złych wspomnień, żeby znaleźć w sercu miejsce na nowe.
#4700 |
BAN stały
|
.
.... niebieskie wzgórza łez otaczają mnie . szare wspomnienia wypelniają moją głowe po brzegi . jak domek z katr . wystko wali się . bez żadnych szans nadziei i marzeń . bez dawnych NAS. było tak dobrze nam . było tak wspaniale . ale Ty oczywiście tradycyjnie musiałeś wszystko spiep..rzyc . nie ? nakręcasz mnie jak pozytywkę . rano budzisz , wieczorem usypiasz . mam dosyc twoich bajek . dosyc . niby z Tobą, lecz wciąż sama . .... ....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Rozeznanie
|
' To się nigdy nie zdarzy,
w ogóle nie ma takiej opcji, że przestanę kiedyś marzyć, nawet będąc dorosłym. ' Nie musisz robić dobrej miny do złej gry, wiesz? Zachowaj w pamięci nasze cudowne chwile, ale nie bój się nowych. |
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Raczkowanie
|
BananowaDelma - miło mi słonko
![]() ____________ stojąc nad przepaścią i chcąc już zrobić krok do przodu on podbiega do niej i łapie ją za rękę, przytulając i całując ją namiętnie.
noc w środku dnia. zaczarowane oczy .
![]() |
#4703 |
Wtajemniczenie
|
robisz to czego mi zabrania moje sumienie. ten motyw poniesie Cię. dzisiaj na spontanie, moje drogie panie ![]() zakręcona jak auto jadące na rondzie. zachwiana równowaga. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4704 |
Przyczajenie
|
O wiele trudniej jest unikać ludzi, niż stawiać im czoło…
Prawda o prawdzie jest taka... że rani. Więc kłamiemy. Wmawiamy sobie, że rzeczywistość jest lepsza. Wmawiamy sobie, że byłoby lepiej gdybyśmy nigdy nie marzyli, ale najśilniejsi, najbardziej zdeterminowani z nas trzymają się swoich marzeń. Albo przychodzi nowe marzenie, którego nie braliśmy pod uwagę. Budzimy się i odkrywamy, że mimo wszytsko jest nadzieja. I jeśli mamy szczęście, uświadamiamy sobie wbrew wszelkim przeciwnościom, wbrew życiu, że prawdziwym marzeniem jest móc w ogóle marzyć. Pewnego razu... żyli długo i szczęśliwie. Historie, które opowiadamy są ze snów. Bajki się nie sprawdzają. (…) Rzeczywistość jest bardziej niepogodna... mroczna... straszna. Rzeczywistość jest dużo bardziej interesująca, niż życie długo i szczęśliwie. Czasem ludzie zgrywają niedostępnych, żeby się upewnić, czy uczucia tej drugiej osoby są prawdziwe. Wiem, że to samolubne. Pobierać się w ten sposób. Bez przyjaciół, bez rodziny, bez pierścionka, ale chcę być z tobą samolubny. To trwało zbyt długo. Życie zawsze wchodzi nam w drogę. Wiem, że to Las Vegas i nie tak to sobie wyobrażałaś, ale będzie romantycznie. Obiecuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Rozeznanie
|
"Kiedy to zrobisz, poczujesz jakbyś zaczęła nowe życie... poczujesz się wolna, on będzie cały twój będzie bał się odejść" |
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Wtajemniczenie
|
a muzyka + ludzie to czysta finezja. niech faluje morze, niech buja się ląd. powietrze złap. dokładnie tak jak w Berlinie, pada mur, bariera ginie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Przyczajenie
|
Ludzie mają różne fobie i różne kompleksy. Nie wszyscy pracują nad sobą i nad tym żeby siebie poznać, nie analizują własnych zachowań, ani tego, co mówią, żyją sobie bez świadomości życia, czyli tak sobie płyną od przygody do przygody i niech płyną, jeśli chcą tracić czas na to, by niczego się nie dowiedzieć o sobie i innych. Ja chciałam inaczej...
..beginning of new troubles! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4708 |
Rozeznanie
|
![]() w zimną noc ogrzewa mnie promyk twój choć dzisiaj tak daleko nam do siebie tak dobrze jest czuć twoje serce Niebo umiera gdzieś w nas w słuchawce głos pogubił kolor twych ust
![]() |
#4709 |
Raczkowanie
|
Kofeina w RedBullach , abunee , bajkowa , MamCieGdzies , Mrs Unfabulous , _ZaagubiOna_ , LekNaCaleZlo , agrr , Zuzka Z , Margaretta_1 , myCh , NieidealnaJa , Primadonna , KaMa2704 , RobCoChcesz , limitowanaa , TwojaKokaina , mrs de , LoveYourEyes , Malinowa Girl , z innej bajki , minimum4znaki , blondii69 , Niereformowana , dresowa , nastychick , Martusssia , BananowaDelma , Movement , Sharmila naj 30 ![]() ________________ dostałam mocnego kopa od nadziei . truchtu tach . ![]()
![]() |
#4710 |
Zakorzenienie
|
lubię twoje oczy, a maki często rosną przy torach.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.