|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
Tż ma takie, jak na dole ![]() Cytat:
Ja już się nie mogę doczekać noszenia naszych ![]() Cytat:
Już dziś życzę Ci wszystkiego najlepszego, oby był to piękny początek Waszego wspólnego życia
|
|
#3272 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
jestem, jestem
![]() wpisywałam właśnie moje menu w temacie o jadłospisie. Swojego lapka służbowego zostawiłam dziś w pracy a Tż mnie wygania ze swojego stacjonarnego więc dziś nie posiedzę. wyobraźcie sobie, że od pół roku staram się załatwić praktyki studenckie i NIC!!! dziś dostałam kolejną odmowną odpowiedź. Kobieta do mnie: "Sadzi Pani, że ktoś panią przyjmie?! ja bym na to nie liczyła! nie dość że zabieracie czas i jest z wami kłopot to jeszcze nikt za was nie płaci!" Ja jej na to, że w takim razie co ja mam zrobić? chcę się uczyć, jestem pilna i chętna, pracuję i uczę się , pracuję też w weekendy i nocki- nie chcę ich tylko odbębnić. Chcę się czegoś nauczyć! Ona do mnie, że w takim razie może sama sobie powinnam zapłacić. ![]() ![]() Myślałam, że wyjdę z siebie!!! I w kolejnych miejscach to samo: - "za dużo godzin- AŻ 105!!! skandal" - "są dla nas nie płatne" -"nie chcemy problemu" do piątku powinnam podać już miejsce a ja jestem w d... Naprawdę wiele już sobie załatwiłam i poradziłam w życiu i sądziłam, że i tym razem dam sobie radę- w końcu jestem ambitna, chętna, daję z siebie wszystko i chcę się uczyć. A tu widać to nie wystarczy! Ludzie mówili:"To pani problem!" No rzesz... |
|
|
|
#3273 |
|
Konto usunięte
|
No... pojechaliśmy na ostatnie zakupy pt. skarpetki, plecak do laptopa dla TŻ i płyn do soczewek i krople do oczu dla mnie i w tym momencie przyjechał kurier... Ma szczęście, że współlokatorka była w domu i odebrała, bo nawet nie dzwonił
Wszystko fajnie, tylko pomyliłi się z wymiarami pudełka...
|
|
|
|
#3274 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dana dnia 15 Maja 2010 wychodzisz za Mąż,a więc życze Ci/Wam: Wszystko co piękne na tym świecie, wszystko co tylko szczęście wróży, niech się Wam razem w jedno splecie i będzie słońcem w życia podróży. Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia!!!
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-12 o 20:58 |
|
|
|
|
#3275 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3276 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
A co do tekstów tych ludzi to Jednym słowem żenada. ![]() Cytat:
To fajno,że współlokatorka Wam odebrała paczke. ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19256002]Tabliczka na drzwiach z naszym nazwiskiem [/QUOTE]Ahaaa,już kumam.
|
||
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
po długiej przerwie bylam dzis na aerobiku, bylo fantastycznie
![]() Danaeee84 dołaczam sie do zyczen, wszystkiego dopbrego, trzymaj sie
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Ellin rozumiem Cię, ale rozumiem też odmawiających pracodawców, bo dla nas np stażysta, mimo, że my nie ponosimy kosztów, to jednak trzeba by go czymś zająć, czegoś nauczyć, odpowiada się za niego, itd... Do tego dochodzi ustawa o ochronie danych osobowych (w naszej firmie) i nie bardzo można od tak kogoś z ulicy posadzić do roboty
![]() Metkoo kurczę, zaraz miesiąc od Twojego ślubu minie Ależ ten czas leci!!!
|
#3279 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jesteśmy razem-13.02.2008 zaręczyny-1.07.2009 ślub cywilny-1.07.2010 ślub kościelny 7.08.2010 Edytowane przez Ellin_ak Czas edycji: 2010-05-12 o 21:49 |
|
|
|
|
#3280 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny
Nie udzielałam się na tym wątku, ale od pewnego czasu sobie Was podczytuje ![]() My bierzemy ślub w sierpniu i tak pomału wszystko kompletujemy. W końcu znalazłam buty ciężko z nimi było, bo nie podobają mi się z czubkiem, a takich zwykłych białych z odkrytym palcem to malutko. Ale okazało się, że w jednym sklepie mogą mi zrobić na zamówienie, wystarczy,że podam jaki fason.No i muszę się pochwalić. Wczoraj byliśmy na pierwszej lekcji tańca, na razie taki zykły kurs w grupie. Zawsze się pozna jakieś nowe tańce i nowe doświadczenie. Bardzo fajna sprawa, polecam ![]() A co myślicie o bukiecie ślubnym ze słoneczników??? no i jest problem, bo chciałabym też kwiatka we włosach, ale słonecznik to chyba nie pasuje co?? |
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Lusmarija agawoo mmmmmm Jutro nasza 100 do ślubu ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Ellin wiem, sama pamiętam, jak szukałam i mnie szlag jasny trafiał, ze pracownik za darmo, a oni nie i nie ;/ Martusiaaa21 słoneczniki są super do sierpniowych i ejsiennych bukietów i w ciemnych włoskach miniaturowe słoneczniki mogą się super prezentować
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę się ostro wziąć za dalsze ślubne działania, bo stanęły w miejscu ... Na razie czekam na telefon z salonu w sprawie sukni ... W czerwcu biorę tydzień urlopu i mam zamiar załatwić wszystkie dokumenty i kościelne sprawy .... Uff .... Ale cieszę strasznie, że już coraz bliżej |
|
|
|
|
#3283 |
|
Wtajemniczenie
|
a teraz zmykam się kurować do łóżka ciao ciao
|
#3284 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3285 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję CI
|
|
|
|
|
#3286 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
za buty za pierwszą lekcje tańcaCo myśle o bukiecie ze słoneczników.A no,to że są fajne.
|
|
|
|
|
#3287 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
to troszke mniej niz u nas
![]() Cytat:
a sny sa czasem strasznie głupie i śmieszne, a zwłaszcza jak sie cos powie przez sen Cytat:
![]() Cytat:
poszłam do sklepu z bielizna i kupilam A w kosciele to najwiecej kasy by chcieli,jestem ciekawa czy jakby ktos nie mial tej kasy to mógłby dostać podpis o prekanach ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19251770]i jeszcze Wam opowiem moją "rozmowę" z TŻtem rano jak spałam jeszcze i nie byłam świadoma co mówię... Ja. Przynieś wielbłąda... TŻ Skąd???? ![]() Ja: Z pracy!!! TŻ: Po co?? ![]() Ja: Bo nie mamy ... hahahha no nieźle ![]() Ja tez zmykam sie kurowac do łóżka bo od tygodnia jestem chora i nie przechodzi cale uszy mam zatkane od gardła .. i jeszcze @ dostałam wiec nie za fajnie więc czesc i dobranoc
|
|
#3288 | ||||
|
BAN stały
|
http://demotywatory.pl/925078
![]() Tzn ja się nie bałam/my nie baliśmy. Poprostu przeglądałam demoty i to znalazłam. ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
A no miewam często głupie sny,czasem sobie mysle czy ich gdzieś nie zapisywac.Gadanie przez sen to jedno,raz zdarzyło mi się,że krzyknełam przez sen Cytat:
nie jadłam.A co do pomysłu,to jestem Za. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kuruj się,kuruj. |
||||
|
|
|
#3289 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki wpadłam życzyć wam miłego dnia
wczoraj byłam na zakupach kupiłam sobie eleganckie spodnie bo gości nie mam w czym prosić kupiłam też kolczyki i branzoletke do sukni slubnej,butki ślubne też kokardki dla gości i zaproszenia ślubne i jeszcze z zakupów nie weselnych torebkę i kilka bluzek jednym słowem zakupy się udały pozdrawiam
|
#3290 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Kochane
Działo się coś ważnego, ciekawego??Miałam intensywne ostatnie dni, w poniedziałek była przyjaciółka z narzeczonym i mamą (przez 2 dni w Edynburgu było lotnisko zamknięte i do końca nie wiedzieli czy polecą, a ślub już w sobotę...na szczęście udało się). Odbierałyśmy suknię, wybierałyśmy dodatki dla niej i dla Młodego, do tego sukienka na poprawiny została zakupiona, mama tez kupiła sukienkę, nogi mi do tyłka wchodziły Niestety ta sukienka dla druhny nie jest taka fajna jak wydawała się być na zdjęciu...Dół jest tak duuuży/rozłożysty, że mam w niej tyłek jak słonica No i też okazało się, że wcale ta szopka z druhnami nie jest tylko do kościoła, bo przed ślubem mamy przypinać gościom kokardki, następnie pojechać pojechac po młodego jakieś 20 km, tam znowu te kokardki, wrócić później do PM itd. Nie bardzo mi się to uśmiecha, po pierwsze głupio będę się czuła, po drugie nie znam tam zbyt wielu osób, a po trzecie mój TŻ zna ich jeszcze mniej i mi tak niezręcznie trochę zostawić go samego. Jakby tego było mało, na tym weselu będą koleżanki, z którymi się przyjaźniłam, ale jakoś dziwnie się nasza znajomość zakończyła, nie wiem co było powodem do teraz, dlatego też atmosfera nie wiem jaka będzie i ogólnie już się zniechęciłam....
|
#3291 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj wszystko mi sie nie zacytowalo
Wczoraj wieczorem rozplanowalismy ustawienie gosci i koscielnego juz zalatwilam, ale zdzierstwo 250zl, ksiedzu 800, a organiscie pewnie nastepne 250 Dzisiaj zjezdzaja nam pierwsi goscie, jade do tawerny ustawiac winietki i do Wawy na zdjecie aparatu, a jeszcze musze go miasta pojechac kilka rzeczy kupic i obdzwonic 500 osob. Postaram sie jeszcze tu wpasc |
|
|
|
#3292 |
|
Raczkowanie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19251770]i jeszcze Wam opowiem moją "rozmowę" z TŻtem rano jak spałam jeszcze i nie byłam świadoma co mówię...
Ja. Przynieś wielbłąda... TŻ Skąd???? ![]() Ja: Z pracy!!! TŻ: Po co?? ![]() Ja: Bo nie mamy ... Ale soie uśmiałam, no mi też by się taki wielbłąd przydał Z kosciołem to nie ma co dyskutować, ja byłam w swojej parafi po zaświadczenie i nie dałam księdzy ani gr, ale jak pojade dać na zapowiedzi to już będę musiała mu coś dać;/ |
|
|
|
#3293 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć lachoniki
![]() w końcu zabrałam się za dokończenie rozdania tych zaproszeń zostało ich 12 czyli 3 dni rozdawania - dziś rozdam 3 - w niedziele dam 4 - w x dzień nie wiem który zostaną 3 - reszta TZ ale do dopniemy do któryś z tych dni i koniec W ogóle ostatnio mam takiego dola ze szkoda gadać chciałabym w końcu znaleźć prace która mi będzie w pełni odpowiadała i nie na umowę zlecenie ale nigdzie mnie nie chcą
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3295 |
|
Rozeznanie
|
ja zdycham bo @ przyszła...
siedzę z termoforem w pracy i jestem zielona już, a jeszcze do 12:00 daleko. Muszę wytrzymać. Dziś idę dokupić koralików na resztę obrączek kieliszkowych. Dziś siostra przujeżdza do Wro na jakieś zajęcia z kina i filmu i przywiezie mi wszystkie zdjęcia jakie mamy w domu- będę swoje wybierać do księgi i do prezentacji. a u mnie 49 i 87 |
|
|
|
#3296 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19251770]i jeszcze Wam opowiem moją "rozmowę" z TŻtem rano jak spałam jeszcze i nie byłam świadoma co mówię...
Ja. Przynieś wielbłąda... TŻ Skąd???? ![]() Ja: Z pracy!!! TŻ: Po co?? ![]() Ja: Bo nie mamy ... Ellin to faktycznie nieciekawie z tymi praktykami Cytat:
![]() Cytat:
A ja wczoraj znalazłam w necie parę niepochlebnych opinii o naszym zespole no ale teraz zrezygnować z niego nie możemy i nie wiem sama co o tym myśleć... trochę się zestresowałam
|
||
|
|
|
#3297 | |||
|
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() Cytat:
u mnie tz powiedział , ze jak ksiadz nic mu nie powie o pieniądzach na zapowiedzi , to mu nic nie da hahha. Ale czytałam na necie , ze sie daje od 15 zł wzwyż ![]() Cytat:
No jak u mnie tz jest zmeczony , to tez nie skorzystam , no chyba ze go bardzo przekonam ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
|
|
#3298 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za postepy w rozdawaniu zaproszen Przykro mi ze nie wychodzi z praca, duzo osob ma teraz problem, taki okres beznadziejny, ale w koncu cos sie znajdzie, trzymam kciuki! Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie ze chodzicie na tance Jezeli chodzi o sloneczniki to ja za nimi nie przepadam no ale to juz indywidualna kwestia
|
|||
|
|
|
#3299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wylazłam na chwilę z łóżka, żeby odleżyn nie dostać A tak serio to po prostu się za Wami stęskniłam ![]() Cytat:
Tylko, że ksiądz jeszcze o tym nie wie ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19251770]i jeszcze Wam opowiem moją "rozmowę" z TŻtem rano jak spałam jeszcze i nie byłam świadoma co mówię... Ja. Przynieś wielbłąda... TŻ Skąd???? ![]() Ja: Z pracy!!! TŻ: Po co?? ![]() Ja: Bo nie mamy ... O Boziu Swoją drogą mojemu TŻtowi zdarza się bredzić przed zaśnięciem, a ja to z premedytacją wykorzystuję i go dopytuję, a później zapisuję te teksty ![]() Najśmieszniejsza akcja: TŻ: A Twoi starsi jak mają? Ja: Co mają? TŻ: Paragon Ja: Od czego? TŻ: Od słoika Ja: Po co Ci paragon od słoika? TŻ Do drinka Ja: Jakiego drinka? TŻ: owocowego Ja: A z jakich owoców? TŻ: Z czarnych porzeczek i z czarnych skarpetek i zasnął Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja odkąd jestem z tżtem nie majaczę ale zdarzyło mi się : wstać i ubrać się do szkoły (jakaś 6-7 klasa podstawówki to była), siedzieć na łóżku i kłócić się z siostrą że nie może tak stać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

Tż ma takie, jak na dole 

W poniedziałek źle kuriera zaadresowali i nie dotarło... A ja jutro rano wyjeżdżam do domu i cała nadzieja we współlokatorach, że to zdołają odebrać... A jak nie, to będzie wesoło...
Więc tata jutro będzie się widział z Jej tatą, żeby to dostarczyć.

Jednym słowem żenada.