![]() |
#2341 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciaza i porod w UK
Cytat:
Ewunia ty w ciąży ![]() Hey dziewczyny byłam na usg 4 maja oczywiście prywatnie , jestem bardzo ale to bardzo zadowlona . ani doktor bardzo miła , usg robiuła mi chyba 30 minut ogladała dzidzie ze wszystkich stron , cudny widok a serducho ach piekne uczucie usłyszec bicie serduszka tak malusiego u swojego maluszka. Wszystko jest dobrze moja malusnia ma ponad 4 cm jestem w 11 tygodniu tak wiec według niej ciaza jest tydzien młodsza niz stweirdziła połozna . Poród mam na 24 listopada. Ze szpitala dalej nie dostałam zaproszenia na usg tak wiec teraz tym bardziej nie zaluje ze tam poszłam, i musze przyznac ze byłam w szoku bo spodziewałam sie putek u Pani doktór a tymczasem sporo kobiet przyjezdza do niej na usg jak widac. 12 czerwca lece do Polski wiec jesli do tego czasu nie dostane zaproszenia na usg tu do szpitala to zrobie sobie je w Polsce . Narazie to tyle . Czuje sie srednio ale mam nadzieje ze juz nie bawem dolegliwosci przejda ![]() Buziaki dla wszystkich
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2010-05-13 o 07:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() MI się wczoraj popołudniu coś zrobiło...Strasznie kręciło mi się w głowie, tak jakbym pijana była... ![]() Przyjęli mnie bez problemu.Położna sprawdziła ciśnienie (było w porządku),dla pewności też podłączyła mnie pod KTG. Na szczęście wszystko wyszło dobrze...Pobrali też krew,bo może znów wyniki poleciały (choć cały czas przyjmuję żelazo). Poleżałam tam ze dwie godzinki i wróciliśmy do domciu. Na szczęście przeszło mi... ![]() ![]() Biorę się dziś za jakieś porządki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Rozeznanie
|
Sysunia fajnie, że jesteś już spokojniejsza.
Zadzwoń może do szpitala i przypomnij się. Jolaoo dobrze, że pojechałaś do szpitala, lepiej dmuchać na zimne. Mam nadzieję, że wyniki wyjdą dobrze. Czy wam też kiepsko dzisiaj działa forum?
#2344 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie forum dziś działa dobrze... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do podrozy to my myslelismy o wyjezdzie na swieta kiedy dzidzia bedzie miala prawie 3 miesiace, ale w gre wchodzilby tylko samolot. Chcielisbysmy wtedy wziac cywilny i ochrzcic beybika ale nie wiem czy uda nam sie wyrobic z paszportem i czy w ostatecznosci cena biletow nie bedzie dla nas rujnujaca ![]() Kochana nie znam sie na tym jakos specjalnie ale mysmy kupili swietny materac z mamas&papas, ktory ma wlasnie 8cm i musze powiedziec, ze jestem nim zachwycona. Ciekawe tylko czy dzidzia tez bedzie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A my dzisiaj zaczynamy 20sty tydzien ![]() ![]()
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() A jakich uzywacie kremów zeby nie bylo rozstepów ?? Bo ja kupiłam tego palmersa i babka mi doradziła ze niby oliwka dla dzieci jest najlepsza wiec tez kupiłam. Piersi mi podskoczyły i narazie nie widze bruzd - ciekawe czy to zadziała.
#2347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2348 |
Zadomowienie
|
Sysunia_d ja tez kupilam Palmersa ale jego zapach a raczej intensywnosc zapachu jest dla mnie czasem nie do zniesienia wiec smaruje sie nim tylko raz na kilka dni a na codzien uzywam najzwyklejszej oliwki dla dzieci i maselka z body shopu i jestem zadowolona
![]() I znowu sie zachmurzylo, mam juz dosyc tej pogody ![]()
#2349 | |
Zadomowienie
|
Ewurka - witaj
![]() Sysuniu - ciesze sie, ze z maluchem wszystko okej i mam nadzieje, ze to USG choc troche Cie uspokoilo? ![]() Cytat:
![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A w Polsce mają super,prawie lato...Bardzo im tego zazdroszczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Raczkowanie
|
witajcie mamuski
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mmam nadzuiieje ze ten niemily dzien skonczy sie pomyslnie ![]() ![]() mam tez pytanie do was doswiadczonych mamusiek jakie pytania padaja podczas rozmowy telefonicznej do szpitala co oni chca wiedziec ? ![]() acha bedzie synus a imie to nikodem mozna mnie dopisac do listy dzieki
#2352 |
Zakorzenienie
|
vedma uspokoiło i to bardzoooo
![]()
#2353 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Odnośnie pytań,to jestem zielona,ale też mi się przyda taka informacja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Sysunia
![]() ![]() ![]() Na razie nie mówimy nikomu, mamy plan wytrzymać do sierpnia i powiedzieć bliskim osobiście. Reakcja mojego TŻ bezcenna ![]() Poza tym dzisiaj byłam sie zarejestrować do pielęgniarki, dały mi pojemniczek na siusiu i będą mnie testować jutro i póżniej to już cała reszta. Dziewczyny mam pytanie, kiedy powiedziałyście w pracy o ciąży??? Ja nie wiem kiedy jest najlepszy moment. Aha Sysunia piękna kruszynka ![]() Dziękuje dziewczyny za miłe przyjęcie, będę się udzielać częściej ![]() zdjęcie z niespodzianki dla mojego TŻ ![]() Edytowane przez ewurka Czas edycji: 2010-05-13 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nazwisko moje wyparowalo ze wzgledu ze to polozna w jej gabinecie i na jej kompie robila wizyte zawsze tak robila ale ona powina przeslac systemem do recepcji a juz tego widocznie nie zrobila ![]() ewurka u mnie w pracy od samego poczatku wszyscy wiedzieli ze wzgledu jaka prace wykonuje a pracuje w domu opieki ale pisemne papiery dopiero polozna dala mi po 25 tyg ale zapomnialam jak to fachowo ten papier sie nazywa ![]() ![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
#2356 | |
Zadomowienie
|
Angkorcz - no to sie polozna nie popisala
![]() Cytat:
![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A o ciąży w pracy powiedziałam szybko ok 7 . A potem po 25 tc MAT-B1 od położnej to już była tylko formalność ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Ja powiem chyba w przyszłym tyg. po potwierdzeniu testu jutro. Pracuje w hotelu i czasami musze dzwigać ciężkie rzeczy, może troszke mnie będą oszczędzać. Dziś mnie głowa boli ![]() angkorcz chyba się musimy przyzwyczaić do angielskiej służby zdrowia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Wtajemniczenie
|
Zrobie tak, zrobie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję,że Ci pomogłam.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zamówiłam sobie dziś książke ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |||
Zakorzenienie
|
Witam.
Cytat:
Cytat:
Ja używam Bio oil i Palmersa. Ale jak masz mieć rozstepy to i tak je będziesz miała.Uwarunkowane jest to genetycznie.No może dzięki kremom będzie ichmało. Cytat:
No już nic mnie nie zdziwi w tej angielskiej służbie zdrowia. Ewurka gratuluje i witamy ![]() Edytowane przez Darianna25 Czas edycji: 2010-05-13 o 17:47 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 |
Raczkowanie
|
Ja też używam Palmersa. Na początku kupiłam Bio Oil ale potem przerzuciłam się na Palmersa i jestem- odpukać- bardzo zadowolona i wczoraj zaczęłam już 4 opakowanie podczas ciąży.
Ewurka gratulacje! Ja o ciąży powiedziałam po pierwszym skanie tak jak radziła mi położna, ale jesli masz ciężką prace to lepiej powiedz już teraz.
#2365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaaaaaaaaa no to Gratuluje ale super kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nawet nie wiesz jak sie ciesze ![]() ![]() ![]() Ja narazie nic w pracy nie mówiłam ![]()
![]() |
#2366 |
Przyczajenie
|
Ja tylko chcialabym Wam wszystkim podziekowac za mile slowa dziewczyny... Dbajcie o siebie i cieszcie sie zyciem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a powiedz mi pobolewał Cię brzuch na początku???? mnie tak czasami boli ![]() Ślicznotka ![]() ![]() Edytowane przez ewurka Czas edycji: 2010-05-13 o 20:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
Ewurka tak pobolewał gdzies przez 1.5 miesiaca co którys dzien czułam takie napiecie - dziwne uczucie. Teraz mi przeszło choc pewnie wróca bóle bo macica bedzie sie rozszerzac.
Jak narazie mecza mnie tylko mdłości co jakis czas . Nawet nie wiesz jaka jestem podjarana ![]()
#2369 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, że mdłości bardzo Cię nie męczą ![]() ![]() Aha Sysunia zdałam prawo jazdy przed urlopem ![]() Więc bóle kontrolujemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak mąż nadal słodki , codziennie gada do brzuszka , masuje i mówi ze juz sie nie moze doczekać - zobaczymy jak to bedzie jak sie juz pojawi na świecie ![]() Tak bóle kontrolujemy ! A ty jak sie czujesz - ciekawe w którym jestes tygodniu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.