|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Minerały (EDM, Pixie, Lumiere, Lucy minerals) i inne kosmetyki oraz perfumy:)
Mam na wymianę
MINERAŁY: - próbki podkładów Pixie: Cover de luxe(raz przetestowane): Cameo 2 Sinnie 2 Zastanawiam się też nad oddaniem Shaylee 2 :P Natural finish: Blossom 2 - próbka podkładu Lucy Minerals: Light OCC Creamy Bisque OCC -Lumiere - próbki: Light Neutral VV Light Medium Neutral VV Light Medium Golden VV -malutkie odsypki(ok 0,5 ml): EDM cień Freckles EDM cień Oasis EDM róż All Smiles EDM róż Apple EDM Golden Light intensive EDM Beige Fairly Light matte EDM Buff Light Neutral intensive (możliwa większa odsypka, ok. 1 ml) EDM Olive Neutral intensive EDM Natural Reflections Fair Lumiere róż Poppy - sampel EDM Golden Fair matte - nieotwierany INNE: - ESPRIT collection - parfum deodorant natural spray w opak. 75ml - pozostała ok. połowa albo nawet więcej - CHANSON d'emotions Pure innocence - również perfumowany dezodorant w szklanej butelce 100ml - pozostała ponad połowa - Bi-Es Sexy girl perfum 15 ml (zafoliowany) Poszukuję: - próbek minerałów w kryjących formułach w odcieniach zbliżonych do Fawn EDM ( szczególnie z MEOW - Angora, Abyssinian lub Lauress Subtle bądź Radiant Yellow lub Gold) - czegoś z biochemii ale to dokładniej niesprecyzowane ![]() i różnych innych rzeczy o których nie pamiętam
Edytowane przez alessia_ Czas edycji: 2010-05-23 o 08:55 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Minerały (EDM, Pixie, Lumiere, Lucy minerals) i inne kosmetyki oraz perfumy:)
Interesuje mnie Big EDM. Coś u mnie ? Czego poszukujesz - może mam poza wątkiem ? ; ))
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Dot.: Minerały (EDM, Pixie, Lumiere, Lucy minerals) i inne kosmetyki oraz perfumy:)
- próbki podkładów Pixie:
Cover de luxe(raz przetestowane): Cameo 2 Sinnie 2 Zastanawiam się też nad oddaniem Shaylee 2 :P Natural finish: Blossom 2 - próbka podkładu Lucy Minerals: Light OCC Creamy Bisque OCC to podkłady bardziej dla ciemnej cery czy jasnej ? mogłabym coś zaproponować czego szukasz.. ![]() odpisz u mnie w watku |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
oddam naprawdę wielke za:
- BIG EDM Buff Linen intensive poszukam poza wątkiem
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda bo niestety nic z Biochemii nie mam a z minerałków wszystko co mam to mi potrzebne
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nie mam minerałów. Chciałam zacząć przygodę z nimi ; )) Pozdrawiam
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
up
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś za:
EDM Natural Reflections Fair Lumiere róż Poppy EDM cień Freckles EDM cień Oasis - próbki podkładów Pixie: Cover de luxe(raz przetestowane): Cameo 2 Sinnie 2 ?
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
up
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Cameo 2
Sinnie 2 Natural finish: Blossom 2 - próbka podkładu Lucy Minerals: Light OCC Creamy Bisque OCC -Lumiere - próbki: Light Neutral VV EDM Beige Fairly Light matte EDM Buff Light Neutral intensive (możliwa większa odsypka, ok. 1 ml) EDM Natural Reflections Fair Lumiere róż Poppy - sampel EDM Golden Fair matte - nieotwierany Może coś u mnie bys znalazła?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
- próbka podkładu Lucy Minerals: Light OCC -Lumiere - próbki: Light Neutral VV ? |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za: próbkę Lucy Light OCC, EDM róż Apple, Lumiere róż Poppy?
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Mam na wymianę sample Lucy Minerals pale olive, light i cream (ten: 2 razy użyty) oraz finishing dust OCS i original formula light (1 użycie).
Poszukuję sampli Meow: Charteux Frisky 2 (w formule FF) Abyssinian Frisky 2 (w formule FF) lub odcienie podobne, zbliżone najbardziej do LM cream
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Masz moze jakies big podkladzik do oddania?
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
COś u mnie za:
próbka podkładu Lucy Minerals: Light OCC Creamy Bisque OCC sampel EDM Golden Fair matte - nieotwierany Light Neutral VV odp u mnie
Edytowane przez chinanit91 Czas edycji: 2011-06-14 o 14:16 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Lumiere róż Poppy - to jest big?
Chętnie przygarnę ![]() odp u mnie
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 164 pkt / 100% pozyt.
|
Wszystkie próbaski Pixie z dwójeczką chętnie przygarnę, coś u mnie?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.