![]() |
#1141 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Załącznik 3102031
Załącznik 3102032 Załącznik 3102033 Załącznik 3102034 ooo chyba sie udało ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- oj chyba powinnam usunąc te zdjecia |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam pytanko czy spotkałyscie sie kiedys z depresją pooperacyjną?
Czy cos takiego jest??
#1143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty masz taką depresję??
![]() |
#1144 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie jak ja czytałam o tych laserach i zrostach to strach mnie obleciał ![]() Agawa jesli chodzi o mój podpis to jest taki dlatego że czekam na wyniki . W mojej rodzinie był rak piersi i doktor zlecił badania genetyczne jeśli wyniki będę oki to idę pod nóż a jeśli będą złe to rezygnuję z cycków.. Ale liczę że będzie dobrze muszę myśleć pozytywnie ![]()
![]() |
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jeśli efekt operacji (jakiejkolwiek) odbiega od efektu pożądanego albo jak 'dopadną' człowieka jakieś przykre objawy somatyczne to w sumie można popaść w depresję... no ale mam nadzieję, że nie mówisz o sobie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() aga3331 oooooo??? najlepiej to zawsze się wygadać, ponarzekać czy wykrzyczec wrecz.... nie trzymać w sobie bo pęcznieje i myślę sobie, że może się zdarzyć depresja po operacji jak pisze Listopadowa, czasem może nie jest wynikiem samej operacji ale wielu zdarzeń nakładających się........ w każdym razie nie ma sytuacji bez wyjścia...grunt to pozytywne myślenie ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- hmmmm.... a patrzyłyście na te "moje" piersi???? i co???? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Raczkowanie
|
prosze powiedzcie mi czy jak wstawalyscie to mialyscie takie dziwne uczucie jakby jakis plyn tam sie przesowal?
moze ja jestem jakas przewrazliwiona?
#1149 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Rozeznanie
|
mi sie nic takiego ni robiło ale duzo dziewczyn pisało o takim uczuciu
AGAWA a co to za cycki na tych fotkach
MURASZKO 450CC ![]() Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-05-12 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
także jest to chyba normalna reakcja, że coś takiego możesz odczuwać ![]()
![]() |
#1152 | |||
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() jak ja Ci zazdraszczam, że jesteś juz po... ![]() Trzymaj się dzielnie, bo teraz juz z górki poleci... ![]() Tymczasem bardzo mocno buziam Cię i dochodź szybciochem do siebie ![]() ![]() A jak rozmiarek Ci się widzi?? Cytat:
Wysyłam Ci duuuużo pozytywnej energii... ![]() jak będę mogła jakos pomóc.. dawaj znać ![]() Buziam mocno ![]() Cytat:
![]() Kochana, patrzyłam na te fotki i jesli taka masz wyjściówkę, to tylko pozazdraszczać... ![]() Natomiast co do wkładki jak tam jest, nie śmiem nawet zgadywać ![]() ok 300...?? ![]()
![]() |
#1153 |
Rozeznanie
|
Dobranoc dziewczyny
![]() Pozdrawiam
#1154 |
Raczkowanie
|
aldi090 dzięki
![]() ![]() ![]() magera ojj tak ulga jest, że już po a zarazem przed bo teraz trzeba szybko dojść do siebie ![]() wiesz co do rozmiaru to teraz nie widze całkowitego ich kształtu, rozmiaru bo sa spuchniete i takie jakies czubate;P ale tak jak sie na nie popatrze to naprawde jestem szczesliwa ![]() jak przymiezalam u doktorka staniczek ortopedyczny dał mi C ale po jakims czasie powiedział ze za małe wiec wygląda na to ze D choc nie wygladaja jakos ogromnie ![]()
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Aldi
![]() ![]() ![]() Znowu cierpię na deficyt czasu, bo jak wiesz komp. się zbuntował i utraciłam wszystkie pliki ![]() ![]() Cytat:
![]() Od siebie dodam, że 'przelewało' mi się nie tylko w piersiach, ale i w lewej ręce (aż do okol. stawu łokciowego) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1157 |
Raczkowanie
|
Nie masz się czym przejmować - to normalne, że krótko po op. gromadzą się fizjologiczne płyny tkankowe/przesącze z naczyń krwionośnych...a że nie mają nigdzie ujścia (np. przez założony dren) to musisz poczekać aż się po prostu wchłoną
![]() Od siebie dodam, że 'przelewało' mi się nie tylko w piersiach, ale i w lewej ręce (aż do okol. stawu łokciowego) ![]() ![]() ![]() wow a to takie niemiłe uczucie ![]() mnie prawy cycek bardziej boli niz lewy chyba go nadwyrężyłam jak wstawałam w pierwszy dzien ![]() a długo spalyscie praktycznie na siedzaco? mi już tyłek drętwieje od tego;P a to początek;P ![]()
#1158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na siedząco spałam też około 2 tyg. - i też drętwiał mi tyłek ![]() ![]() Generalnie wszystko ustąpiło po 3 tyg. od op. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a myślałam, że będzie już z górki;P jak na razie siedze u rodziców ale bede chciała isc do siebie tam jestem sama więc nikt mi przy wstawaniu nie pomoże ![]() wygląda na to, że dłużej tu posiedze;P a miałaś cięcie pod piersia czy pachowe?ja mam pachowe wiec nawet bluzki nie moge włożyć, ale coś za coś niedługo będzie dobrze(mam nadzieje;P) dzięki wielkie za tyle informacji teraz nie będę się aż tak obawiać tego co się ze mną dzieje;P
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że teraz przebywasz u rodziców - przynajmniej masz blisko siebie osoby, które w razie czego Tobie pomogą. To ważne. Ale już niedługo wrócisz do w miarę normalnej aktywności - to tylko 2-3 tyg. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wczoraj to powoli sie załamywałam bo czułam się taka bezradna ![]() a wiadomo nikt tego nie lubi... teraz tylko kwestia czasu ![]() ide troche "poleżeć";P dzieki jeszcze raz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1162 |
Raczkowanie
|
słyszałam o depresji poporodowej, ale pooperacyjnej nie - w sumie na czym to polega?
#1163 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wszytkim ![]() co do fachowości pani od lasrów to nie moge sie wypowiedziec, bo wczesniej nie miala doczynienia z takimi przypadkami wiec moze być rożnie. aczkolwiek na "chlopski rozum" zbyt wielkiej filozofii nie ma. mysle, ze dr z gdańska nie zadziałał by inaczej jak kierujac wiązke na okolice gdzie skora źle sie układa i tak tez staramy sie zadziałać. zwiekszylam ilosc basenów w tygodniu do 3. zaczełam cwiczyc rozciaganie tego miesnia w domciu i zobaczymy. jeszcze jest czas, jeszcze jest szansa i ja tez wierze , ze efekty beda. nie winilabym dr skwiercz o źle wykrojona kieszen bo ja ewidentnie czuje napiecie, naciaganie w tej lewej piersi podczas plywania i cwiczeń. gdyby piers byla źle ulozona z powodu źle wykrojonej, a wygojonej juz kieszeni/miesnia to zachowywala sie by tak jak prawa piers, w której zupelnie nie czuje oporu. to ten dyskomfort podczas ruchow wskazuje, ze jeszcze cos tam trzyma. moze miesien, moze zrost. warto z tym walczyć na kilku frontach (i baseny, ćwiczenia i lasery) bo nie wiadomo dokładnie co jest winne. a ze lasery kosztuja 12 zl za spotkanie to pikus. nic nie ryzykuje. a ze szcześciarą listopadowa to cała prawda w tym co piszesz ![]()
![]() |
#1164 |
Raczkowanie
|
Lusia87 mam pytanie gdzie robiłaś operacje i jaki był jej całkowity koszt
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() będzie codziennie lepiej i lepiej ![]() Ja zaplanowałam urlop na 3 tyg właśnie, żeby dojść do siebie najbardziej jak to będzie możliwe.. Po powrocie z PL będę wracać do pracy, więc nie będzie zmiłuj... Właśnie powiedzcie mi jak to jest.. Przed nie mamy nic, a po operacji mówimy, że wcale nie są duże.. ![]() ![]() Lusia, ja trzymam kciuki za Ciebie i szybki powrót do formy ![]() Wiem z wypowiedzi innych dziewczyn, że troszkę dłużej dochodzi się do siebie po implantacji przez cięcie pachowe. Nic to jednak za taki prezent.. ![]() ![]() Trzymaj się cieplutko Lusia ![]() P.S. Biegasz do lustra często..?? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Kochane... a gdzie Gigo????? ![]() Operację miała wczoraj... Gigo kochana... ![]() ![]() Dajesz radę..?? Buziam mocno ![]()
![]() |
#1166 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej, Magera ![]() 3 tygodnie to taki idealny czas, żeby dojść do siebie tak na bank więc bardzo dobrze kombinujesz, ale co ja Ci będę mówić, widać, że jesteś dość doinformowana w temacie ![]() Gigo wyjdzie jutro rano/przed południem, u dr Skwiercz spędza się dwie doby w klince ![]() więc jutro pewnie możemy się spodziewać relacji ![]() nie wiem tylko, czy Gigo zostaje w Gdańsku, czy też czeka Ją jakaś podróż powrotna, bo nie zdążyłam się wywiedzieć, skąd przybywała, a przecież wyjeżdżała dzień wcześniej, by być z rana na op. ![]() no, ja też nie mogę się doczekać, jak poopowiada.. ![]() Lusia-mam nadzieję, że coraz lepiej się miewasz ![]() a te cycuchy, co to niby nie takie duże.. ..ależ one jeszcze urosną ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:33 ---------- Cytat:
Czekoladowa_Sowo ![]() aż miło się czyta, ile w ciągu tych kilku dni zebrałaś w sobie mocy.. ![]() pełna gotowość bojowa ![]() program widzę napięty, ambitny ![]() rzucasz cycuchowi rękawicę z prawdziwego zdarzenia ![]() bo jak widać argumenty za tym, że już niedługo sie będzie opierał, są całkiem rzeczowe ![]() na pewno wszystko sie rozwinie w dobrym kierunku ![]() no a te laserki w takiej cenie, to naprawdę super wiadomość ![]() ![]() (a my tu będziemy po cichu zaklinały mięśnia/zrosta uparciucha ![]() a kysz, a kysz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1167 | |
Raczkowanie
|
magera
![]() ![]() do lusterka czesto nie chodze czekam bo w jednej piersi juz mi mięsień odpuscil a w drugiej jest wciaz napiety wiec niezbyt ladnie to wyglada;P a jak dla mnie sa duże;P choć siostra się pyta czy nie lepiej było większe;P ale ja myślę, że te będą akurat;P co do gojenia po cięciu pachowym też słyszałam, że troche więcej czasu to zajmuje, niestety ![]() maceratka ![]() ![]() choć siedzenie w domu mnie już dobija chciałabym już wyjść do ludzi;P ale jeszcze troche... uhu ide na zmiane opatrunku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
ja robiłam u dr Niemkiewicza cięcie pachowe 375cc i 400cc prawa piers mniejsza;P całkowity koszt operacji to 12 500zł trzymam kciuki aby się udało osiągnąć swój cel ![]() powodzenia ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
jak dawno mnie tutaj nie było
![]() ... ale się dzieje... coraz więcej dziewczyn z nowymi pięknymi cycuchami... gratuluję wszystkim ![]() ![]() ![]() moje dziewczynki już 8,5 miesiaca po operacji i... mają sie coraz lepiej ![]() ![]()
#1169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie można samemu zmieniać , ja nie chcę iść do zabiegowego w mojej mieścinie- bo to tak jakbym transparent wywiesiła sobie na plecy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sówko - trzymam kciuki by Tobie laserek i reszta zabiegów pomogły ![]() Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-05-14 o 10:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.