|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
Rozeznanie
|
Dot.: Co na pierwszy taniec?
my bardzo długo niemoglismy wybrac piosenki bo mojemu kochanemu nic sie niepodobalo stwierdzil ze wszystkie piosenki sa smetne i nudne,az wynalazlam piosenke z bajki anastsia at the beginning i stwierdzil ze ta jest najlepsza taka zywa,problemem bedzie jednak do tego zatanczyc,co sadzicie?
http://www.youtube.com/watch?v=lLfFOCfAlIc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1622 |
Raczkowanie
|
u nas bedzie Nasz Najpiekniejszy Dzien albo Dwa Serca. Jeszcze sie nie zdecydowalismy bo obydwie nam sie bardzo podobaja, moze bedzie tak ze bedzie jedna po drugiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1623 |
Rozeznanie
|
dziewczyny błagam pomozcie jak pisalam wczesniej na pierwszy taniec wybralismy piosenke anastasia at the beginning ale ku.......a nie moge jej nigdzie znalezdz do sciagniecia jesli ktoras z was by miala to blagam podeslijcie mi na e-maila,drugi problem mam z piosenka dla rodzicow ta ktora wybralismy tez nigdzie niema PRELUDIUM DZIEKI WAM pomizcie slub juz za 2 tygodnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1624 |
Zadomowienie
|
http://aniolek1204.wrzuta.pl/audio/9..._the_beginning
i przez strone zrzuta.eu możesz ściągnąć ![]() Swoją drogą śliczna ta piosenka ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez feline2 Czas edycji: 2010-04-30 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1625 |
Wtajemniczenie
|
Myc chcielibyśmy piosenkę Karoliny Kozak "Razem zestarzejmy się", bo to nasza piosenka, ale nie wiem czy damy radę to zatańczyć
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1626 |
Raczkowanie
|
Anastazja - At the beginnig (2na1 czyli disco)
Karolina Kozak - Razem zestarzejmy sie (wolny quick step, wcisnąć można wiednia) Pozdrawiam serdecznie, Lina ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Kukulska&Piasek - Jesteś blisko mnie (rumba) Nat King Cole - Fascination (walc angielski ) - moim zdaniem niesamowicie dobry wybór na 1 taniec, rytm wyjątkowo dobrze słyszalny, odpowiednia długość utworu, i pasuje na 100% ![]() ![]() Pozdrawiam.
![]() |
#1627 |
Wtajemniczenie
|
Szukałam, szukałam i znalazłam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1628 |
Wtajemniczenie
|
to jest praktycznie ta sama piosenka co Oczarowanie Wodeckiego
![]()
![]() |
#1629 |
Raczkowanie
|
zgadza się, tylko nat king cole był pierwszy
![]()
![]() |
#1630 |
Wtajemniczenie
|
A co myślicie o piosence "Właśnie Ty" Daro? My właśnie tę wybraliśmy chociaż nie jesteśmy do końca pewni czy to dobry wybór. Musielibyśmy pójść na kurs tańca bo chcielibyśmy ładnie zatańczyć. No i ona dziwnie się kończy, jest wyciszenie a lepszy byłby radykalny koniec utworu.
Nasz skarb: http://www.suwaczki.com/tickers/klz9mg7ydcco6bvx.png Nasz ślub: http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png Jesteśmy razem od: http://s1.suwaczek.com/200706022338.png "Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1631 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jeśli się dobrze w niej czujecie , z czymś Wam się kojarzy to ok ![]() ![]() My już wybraliśmy swoją ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1632 |
Zadomowienie
|
stokroteczka777 ładna ta piosenka, ale chyba ciężko ją zatańczyć... Tak mi się wydaje przynajmniej...
CZARNA1979 "To co w życiu ważne" jest cudna... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1633 |
Wtajemniczenie
|
Też mi się podoba "To co w życiu ważne", ale mój TŻ nie znosi Krawczyka więc tego nie będzie
![]()
![]() |
![]() |
#1634 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=feline2;18984268]stokroteczka777 ładna ta piosenka, ale chyba ciężko ją zatańczyć... Tak mi się wydaje przynajmniej...
No właśnie dlatego chcemy pójść na kurs tańca, najlepiej ślubnego żeby nam choreografię wymyślili.
Nasz skarb: http://www.suwaczki.com/tickers/klz9mg7ydcco6bvx.png Nasz ślub: http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png Jesteśmy razem od: http://s1.suwaczek.com/200706022338.png "Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1635 |
Raczkowanie
|
Moi przyjaciele tańczyli do polskiej wersji piosenki "so close" z "zaczarowanej" wyszło cudownie
![]() ![]() http://nabuchodonozorek.wrzuta.pl/au...lose_po_polsku tylko końcówkę utworu mieli inną, bez rozmów naturalnie ![]()
![]() |
#1636 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i jego utwory a mój TŻ na szczęście się dostosował ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1637 |
Zadomowienie
|
A my chyba zdecydujemy sie na: When I need you - Rod Stewart
http://mp3.teledyski.info/download-Y...l6em1hbg==.mp3
![]() |
#1638 |
Wtajemniczenie
|
Ja chciałam piosenkę dana glover- it is you, ale jest to piosenka ze Shreka i mój Tż nie pozwala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1640 |
Raczkowanie
|
Strangers in the Night F.Sinatra, jak na chwile obecna.. i mysle ze juz tak zostanie
![]() druga opcja jest How wonderful you are G.Haskell, ale to jest ciut za wolne. Ale jak ktos szuka czegos wolnego, to to jest rewelacyjne ![]() Edytowane przez 6000ewka Czas edycji: 2010-05-06 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1641 |
Wtajemniczenie
|
The contours-Do you love me http://www.youtube.com/watch?v=9g-1NRN8srY
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1642 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Czy ktoś mógłby mi polecić/doradzić piosenkę, w której występuje zmiana rytmu (metrum) np. z 4/4 na 3/4? Chodzi mi o coś jak w "Niebieskiej piosence" Tomczaka, ale ta akurat bardziej kojarzy mi się ze spotkaniem małżonków w niebie, więc jej nie będzie ![]() z góry dziękuję za pomoc ![]() ![]() Edytowane przez mamba87 Czas edycji: 2010-05-06 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1643 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie wiem, co będzie u mnie na pierwszy taniec, ale przyznam się, że kompletnie nie rozumiem zwyczaju robienia kółeczka przez gości. Ostatnio spotkałam się z tym dwa razy.
Do tej pory, kiedy para młoda wychodziła, goście odrywali się od jedzenia, ale pozostawali na sowich miejscach i podziwiali pierwszy taniec. Na swoim weselu zapowiem orkiestrze, że nie życzę sobie zachęcania gości do kółeczka, pierwszy taniec, to pierwszy taniec, na parkiecie młodzi są sami i tańczą tylko ze sobą. Ale ja to ogólnie za klasyką jestem. ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1644 |
Raczkowanie
|
My jestesmy w fazie planowania i dopiero termin i sale bedziemy zamawiac, ale tak sie zastanawiam nad piosenka i powiedzcie czy cos z tego moze byc? bo nie jestem specjalistka od angola i nie wiem czy tekst tych piosenek jest odpowiedni:
Europe-Carrie Simply Plan- I am not perfect November rain lub Dont cry Gunses roses oraz Kancelaria - zabiore cie? moglaby byc?
Edytowane przez goplana84 Czas edycji: 2010-05-11 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1645 |
BAN stały
|
x
Edytowane przez nieposkromionaa Czas edycji: 2011-02-17 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1646 |
Wtajemniczenie
|
A ja wręcz odwrotnie!Wolę żeby w tej chwili patrzyli na mnie, a nie zajadali się rosołem czy czymś innym!Lubię być w centrum!
A zresztą niech goście bawią się od poczatku:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale są dwa problemy: 1. część gości nie oderwie się od jedzenia i jednym okiem będzie oglądała taniec a drugą ręką wiosłowała zupę ![]() 2. nie we wszystkich salach jest możliwość oglądania tańczących pm z pozycji stołów. u mnie teoretycznie będzie to możliwe ale wolę zagonić wszystkich na salę, żeby dobrze nas widzieli a nie wychylali się zza innych żeby zobaczyć nas tylko gdzieś z daleka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1648 |
Wtajemniczenie
|
U nas piosenka na pierwszy taniec to :
Golec uorkiestra - Życie jest muzyką ![]()
![]() |
#1649 |
Zadomowienie
|
Życie jest muzyką to bardzo ładna piosenka, tylko nie wiem jak do niej tańczyć , chyba tylko 2 na 1...
Mnie póki co chodzi po głowie Alicia Keys "If i aint got You" , tylko musi nam zespół zagrać to ciut wolniej, zeby angielskiego można było do tego zatańczyć. Piosenka śliczna i slowa pasujące ![]() Edytowane przez Isia83 Czas edycji: 2010-05-13 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1650 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.