|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() zaniedlugo slub:( zapłakana
ehh... od wczoraj cały czas płacze nie umie sie uspokoić , bylam u fryzjera rozjaśniała mi rozjaśniaczem z welli miałam odrost 10 cm mniejwiecej wyszlo strasznie zółte mam za tydzien ślub niewiem co mam robic, nie moge sie patrzec na siebie
. Chciałam się zapytac czy da sie cos z tym zrobić , czytałam o płukankach ale nie chce siwych włosów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: zaniedlugo slub:( zapłakana
Hmmm... są takie specyfiki, żeby schodził żółty odcień, ale nie wiem czy coś dadzą. Niestety nie znam nazwy, ale na pewno któraś z wizażanek będzie wiedziała. Ja na Twoim miejscu wybrałabym się do innego fryzjera, żeby Ci coś doradził, może zafarbować włosy na inny kolor? Faktycznie nieciekawie, że Ci żółte wyszło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Sa specjalne szampony ktore rozjasniaja zołty odcien
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja na Twoim miejscu nalozylabym na to farbe, najlepiej jakich chlodny odcien blondu (chyba ze wolisz cieple odcienie). Moja mama od zawsze rozjasnia wlosy i czesto jest tak ze wychodza odrosty zolte, po prostu nie za bardzo ladne. Wtedy albo kladzie na calosc plukanke (nie wychodza siwe ale takie, hmmm z odcieniem popielatym, mama daje tej plukanki tak ciut ciut
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Radze wybrac sie jutro do salonu fryzjerskiego
![]() Poradzic sie, wypytac, a potem zastanowic i na krzeslo siadac. Cena tu nie powinna grac duzej roli, bo slub jest tylko raz w zyciu, a Ty masz czuc sie piekna ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.