Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-13, 11:24   #3301
caprica6
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

O Boziu
Swoją drogą mojemu TŻtowi zdarza się bredzić przed zaśnięciem, a ja to z premedytacją wykorzystuję i go dopytuję, a później zapisuję te teksty

Najśmieszniejsza akcja:
TŻ: A Twoi starsi jak mają?
Ja: Co mają?
TŻ: Paragon
Ja: Od czego?
TŻ: Od słoika
Ja: Po co Ci paragon od słoika?
TŻ Do drinka
Ja: Jakiego drinka?
TŻ: owocowego
Ja: A z jakich owoców?
TŻ: Z czarnych porzeczek i z czarnych skarpetek
i zasnął

Moj TŻ czesto mi tak robil jak sie wprowadzilam bo zawsze tak bredze jak zasypiam, nawet w ciagu dnia

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 11:27   #3302
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
jestem, jestem
wpisywałam właśnie moje menu w temacie o jadłospisie. Swojego lapka służbowego zostawiłam dziś w pracy a Tż mnie wygania ze swojego stacjonarnego więc dziś nie posiedzę.
wyobraźcie sobie, że od pół roku staram się załatwić praktyki studenckie i NIC!!!
No to faktycznie nieciekawie Trzymam żeby jednak coś udało Ci się załatwić.

Cytat:
jasne...tylko jak ja mam się czegokolwiek nauczyć?? mam już trochę doświadczenia, skończyłam sporo kursów, jestem samodzielna. I zwyczajnie MUSZĘ odbyć 105h praktyk na zaliczenie roku. Inaczej będę musiała go powtarzać.
No to jak musisz je odbyć na zaliczenie, to może spróbuj załatwić, żeby Ci ktoś po prostu to podpisał, skoro tak bardzo przeszkadza im obecność praktykantów A dla siebie możesz załatwić praktyki w późniejszym terminie.

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
A co myślicie o bukiecie ślubnym ze słoneczników??? no i jest problem, bo chciałabym też kwiatka we włosach, ale słonecznik to chyba nie pasuje co??
Świetny pomysł A we włosy można dać słonecznik w wersji mini

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Prosze. A no miewam często głupie sny,czasem sobie mysle czy ich gdzieś nie zapisywac.Gadanie przez sen to jedno,raz zdarzyło mi się,że krzyknełam przez sen
Oj to mi się chyba nie zdarzyło. Ja tylko kaszlałam przez sen TŻ sobie stopery w uszy musiał wsadzić
Za to moja siostra kiedyś płakała przez sen, więc ją obudziłam A TŻ się czasem śmieje jak zasypia

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki wpadłam życzyć wam miłego dniawczoraj byłam na zakupachkupiłam sobie eleganckie spodnie bo gości nie mam w czym prosićkupiłam też kolczyki i branzoletke do sukni slubnej,butki ślubne teżkokardki dla gości i zaproszenia ślubnei jeszcze z zakupów nie weselnych torebkę i kilka bluzekjednym słowem zakupy się udałypozdrawiam

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Oj wszystko mi sie nie zacytowaloWczoraj wieczorem rozplanowalismy ustawienie gosci i koscielnego juz zalatwilam, ale zdzierstwo 250zl, ksiedzu 800, a organiscie pewnie nastepne 250 Dzisiaj zjezdzaja nam pierwsi goscie, jade do tawerny ustawiac winietki i do Wawy na zdjecie aparatu, a jeszcze musze go miasta pojechac kilka rzeczy kupic i obdzwonic 500 osob. Postaram sie jeszcze tu wpasc
Ojej.. straszne te kwoty

My daliśmy księdzu 300 zł i później się okazało, ze on z tej kwoty coś odpala organiście Pytaliśmy czy ofiarę za mszę i zapowiedzi mamy dać teraz czy później, a on, ze obojętnie,a le jak damy teraz, to ona nam nie odda kasy jakbyśmy się rozmyślili Więc daliśmy od razu i teraz już się nie możemy rozmyślić

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
No ja tez wlasnie gadam od czasu do czasu , jak byłam młodsza to nawet zdażyło mi sie lunatykować po domu, tzn. nieświadomie poszłam do ubikacji a potem zaczelam plakac , bo kapci nie wzielam (ale to mialam moze z 4 lata) , a nastepnym razem jak wstałam i poszlam do swojego plecaka , to myslalam , ze to telewizor i zaczełam go naciskac , a potem sie przebudzilam
Koleżanka kiedyś przez sen goniła swojego brata po pokoju Albo innym razem ściągnęła swojego tatę z fotela i chciała się tam wysiusiać, bo myślała, że to kibelek

Melduję, że umówiłam się do lekarza, ale dopiero na jutro, bo na dziś się nie załapałam

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

ja odkąd jestem z tżtem nie majaczę ale zdarzyło mi się : wstać i ubrać się do szkoły (jakaś 6-7 klasa podstawówki to była), siedzieć na łóżku i kłócić się z siostrą że nie może tak stać , iść i poprosić mamę o różową piłkę w czarne kropki + raz na wycieczce klasowej w liceum wstałam w nocy obudziłam kumpelę i powiedziałam że "ten DJ jest beznadziejny" śmieje się ze mnie do tej pory
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 11:41   #3303
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
No to jak musisz je odbyć na zaliczenie, to może spróbuj załatwić, żeby Ci ktoś po prostu to podpisał, skoro tak bardzo przeszkadza im obecność praktykantów A dla siebie możesz załatwić praktyki w późniejszym terminie.
niby tak, ale wiesz- to wymagałoby nie tylko kłamstwa samego odbyciapraktyk, ale i tak naprawdę sfałszowania wszystkich dokumentów! umowy, dziennika, opini...
nie wiem czy mnie na coś takiego stać. Szukam ciągle. Na szczęście pocieszam się, że nie jestem jedyna z tym problemem.

Dostałam na poczatku roku propozycje praktyk w Chorwacji na 2 tyg w szpitalu specjaliującym się w leczeniu PTSD. Dla mnie bomba!! ale niestety uczelnia odmówiła pomocy- nie dali mi pieniedzy, bo nie maja na takie cele. Próbowałam przez Erazmusa ale tam powiedizlei mi, że koniecznie na 3miesiące minimum wyjazd a ja na 2 tygodnie chciałam. W takim razie nie mogą bo biurokracja. Rozmawiałam chyba ze wszystkimi ważnymi i niestety nic. Nie da rady.

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-05-13 o 11:44
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 11:44   #3304
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

O Boziu
Swoją drogą mojemu TŻtowi zdarza się bredzić przed zaśnięciem, a ja to z premedytacją wykorzystuję i go dopytuję, a później zapisuję te teksty

Najśmieszniejsza akcja:
TŻ Do drinka
i zasnął

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

co myślicie dziewczyny o tej fryzurze ? tzn. to jest 3 na liście taka z diademem, ja jestem blondynka i sobie nie potrafie wyobrazic siebie, ale mi sie podoba bardzo http://galleries.frugalbride.com/htm...=&curr_page=2#
Stary 2010-05-13, 11:44   #3305
BlackAngel
Adwokat diabła

Cześć! U mnie leje za oknem

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 11:50   #3306
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
niby tak, ale wiesz- to wymagałoby nie tylko kłamstwa samego odbyciapraktyk, ale i tak naprawdę sfałszowania wszystkich dokumentów! umowy, dziennika, opini...
nie wiem czy mnie na coś takiego stać. Szukam ciągle. Na szczęście pocieszam się, że nie jestem jedyna z tym problemem.
No ale możesz wyrobić część tych praktyk (np. tam gdzie Ci powiedzieli, że 105 godzin to za dużo) i wtedy nie musisz fałszować opinii, ani umowy, tylko po prostu rozpiszesz więcej godzin w dzienniczku Albo może uda Ci się to rozbić na 2 różne miejsca? Próbowałaś w szpitalu psychiatrycznym w Gnieźnie? Bo ten szpital jest dość spory, więc może by Ci się udało załatwić

Cytat:

co myślicie dziewczyny o tej fryzurze ? tzn. to jest 3 na liście taka z diademem, ja jestem blondynka i sobie nie potrafie wyobrazic siebie, ale mi sie podoba bardzo http://galleries.frugalbride.com/htm...=&curr_page=2#
Nie wyświetla mi się fryzurka. Strona się otwiera, ale widzę tylko zielone tło i napisy
Stary 2010-05-13, 11:53   #3307
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

Oj to mi się chyba nie zdarzyło. Ja tylko kaszlałam przez sen TŻ sobie stopery w uszy musiał wsadzić
Za to moja siostra kiedyś płakała przez sen, więc ją obudziłam A TŻ się czasem śmieje jak zasypia

Ojej.. straszne te kwoty

My daliśmy księdzu 300 zł i później się okazało, ze on z tej kwoty coś odpala organiście Pytaliśmy czy ofiarę za mszę i zapowiedzi mamy dać teraz czy później, a on, ze obojętnie,a le jak damy teraz, to ona nam nie odda kasy jakbyśmy się rozmyślili Więc daliśmy od razu i teraz już się nie możemy rozmyślić

Koleżanka kiedyś przez sen goniła swojego brata po pokoju Albo innym razem ściągnęła swojego tatę z fotela i chciała się tam wysiusiać, bo myślała, że to kibelek

Melduję, że umówiłam się do lekarza, ale dopiero na jutro, bo na dziś się nie załapałam

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

u mnie tata dawal 800zl czy cos za slub mojej siostry i ksiadz powiedzial ze to odrazu za moj tez polizy , ale to i tak kupa kasy

hahhah ale opowiesci o tym lunatykowaniu to jak juz tak piszemy to moja przzyjaciolka mi opowiedziala, ze jej siostra pare lat temu , poszla spac i nagle wyskoczyla z lozka i zaczela krzyczec ze sie dusi , bo polknela tabletke. Poleciala szybko do kuchni po wode i sie okazalo , ze ona lunatykowala wtedy ostrooo a wszyscy sie wystraaszyli, ze naprawde sie dusi
Stary 2010-05-13, 11:56   #3308
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

mi też się nie wyświetla

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Cześć! U mnie leje za oknem
u mnie świata nie widać!! a zostawiłam w domu okno otwarte na ościerz i pranie na balkonie
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 11:59   #3309
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie wyświetla mi się fryzurka. Strona się otwiera, ale widzę tylko zielone tło i napisy
szkoda u mnie sie wyswietla, a nie moge jej zachowac na dysku, bo sie nie da ehhh .
Stary 2010-05-13, 12:00   #3310
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
No ale możesz wyrobić część tych praktyk (np. tam gdzie Ci powiedzieli, że 105 godzin to za dużo) i wtedy nie musisz fałszować opinii, ani umowy, tylko po prostu rozpiszesz więcej godzin w dzienniczku Albo może uda Ci się to rozbić na 2 różne miejsca? Próbowałaś w szpitalu psychiatrycznym w Gnieźnie? Bo ten szpital jest dość spory, więc może by Ci się udało załatwić
tam gdzie tak powiedzieli to nie chcą mnie wcale- a to był jeden tylko z argumentów- maja innych studentów którzy mają tylko 35 czy 50h i uczelnia za nich płaci.
głównym powodem jest to, że jestem dodatkowym obciążeniem za które nie dostaja pieniędzy więc nie chcą nikogo. Jestem z Wrocławia więc do Gniezna mi daleko. Mamy też tu szpital, ale nie przyjmuja studentów- jedynie magistrantów na staż a i to z polecenia i protekcja się szerzy...
Stary 2010-05-13, 12:03   #3311
madmuazelle
BAN stały

Hej

Widze,że opowadacie o snach,lunatykowaniu. Zanim Was nadrobie to też mam opowastke o tż-cie i moich 2 snach z zeszłej nocy.

Otoż,jak mój tż zasypia a potem się do niego coś mówi to majaczy.
Np:raz się go pytam spisz?? ( wiedząc,że tak bo oczy zamknięte ) a tż odpowiedział wtedy nie,coś mi do oka wpadło. Do dzisiaj sie z tego smiejemy i jak widze,że przy tv zasypia to mu mowie że znowu coś mu do oka wpadło.

A moje sny dzisiajesze to:

1.Śniły mi się moje dwie sąsiadki.Matka z córką ( która ma ok 40 lat i jest troche chyba upośledzona ) Noi śniło mi się,że rozmawiały i dziwiłam się/byłam zaskoczona jak ta dziewczyna/córka normalnie mówi.Zaprosiłam ją do domu,to chcąc wejść wlazła na drzewo,by wejść przez okno. Potem jednak zeszła i wchodząc do klatki schodowej ściągała butyto jej mówie ale buty sciąga się w korytarzu,ale w domu.A ona:nie u mnie się ściaga przed domem. Widziałam nas potem w domu,upiekłam sernik i dalej snu nie pamiętam.

2. Śnił mi się mój eks,chciał się ze mną spotkać ( ) ale napisał mi smsa,że spotkanie się przedłużyło.Po czym poszłam do mojej bratowej ( niewiedzieć czemu ) i tam był z kimś/kolegami upity spał,co mi oznajmił chyba jakiś z kolegów.Ja oczywiście zła,za chwile wstał,jadł i się zrzygał do umywalki i miał brudną za przeproszeniem morde ( fujjj )
Tyle z mojego drugiego snu pamiętam.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-13 o 12:09
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 12:05   #3312
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
hahhah ale opowiesci o tym lunatykowaniu to jak juz tak piszemy to moja przzyjaciolka mi opowiedziala, ze jej siostra pare lat temu , poszla spac i nagle wyskoczyla z lozka i zaczela krzyczec ze sie dusi , bo polknela tabletke. Poleciala szybko do kuchni po wode i sie okazalo , ze ona lunatykowala wtedy ostrooo a wszyscy sie wystraaszyli, ze naprawde sie dusi
Po jakimś czasie to się wydaje śmieszne, ale wtedy im na pewno nie było do śmiechu

No to jeszcze w tym temacie: moja siostrzyczka głaskała laczkiem ścianę i jak druga siostra ją zapytała "Co Ty robisz", to mała jej na to "Nie mogę powiesić" No więc siorka jej powiedziała "Daj to ja powieszę za Ciebie, a Ty idź spać" no więc ta grzecznie poszła do łóżeczka. Rano oczywiście nic nie pamiętała.

A teraz z innej beczki. Mój TŻcik jest mega kochany Przejął na siebie wszystkie obowiązki domowe (poza gotowaniem), żebym mogła się kurować. Na dodatek wczoraj w drodze z pracu kupił mi prześlicznego kwiatka. Zaraz Wam wrzucę fotki
Stary 2010-05-13, 12:06   #3313
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda u mnie sie wyswietla, a nie moge jej zachowac na dysku, bo sie nie da ehhh .
To może printscreen?
Stary 2010-05-13, 12:06   #3314
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:

u mnie świata nie widać!! a zostawiłam w domu okno otwarte na ościerz i pranie na balkonie
Aaś, może pranie Ci nie zmoknie.. po skosie nie padało..
ja tez mam pranie na balkonie, ale mi cholewa nie wyschło od wczoraj

Stary 2010-05-13, 12:12   #3315
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Aaś, może pranie Ci nie zmoknie.. po skosie nie padało..
ja tez mam pranie na balkonie, ale mi cholewa nie wyschło od wczoraj
moja mama mi to samo przed chwila powiedziała jak się z nią dzieliłam moją obawą
Stary 2010-05-13, 12:15   #3316
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
moja mama mi to samo przed chwila powiedziała jak się z nią dzieliłam moją obawą
tośmy się zgrały

Stary 2010-05-13, 12:16   #3317
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
tam gdzie tak powiedzieli to nie chcą mnie wcale- a to był jeden tylko z argumentów- maja innych studentów którzy mają tylko 35 czy 50h i uczelnia za nich płaci.
głównym powodem jest to, że jestem dodatkowym obciążeniem za które nie dostaja pieniędzy więc nie chcą nikogo. Jestem z Wrocławia więc do Gniezna mi daleko. Mamy też tu szpital, ale nie przyjmuja studentów- jedynie magistrantów na staż a i to z polecenia i protekcja się szerzy...
Ja wiem, że masz do Gniezna daleko, ale jakby nie udało Ci się nigdzie bliżej załatwić, to zawsze jest taka opcja.

Cytat:
1.Śniły mi się moje dwie sąsiadki.Matka z córką ( która ma ok 40 lat i jest troche chyba upośledzona ) Noi śniło mi się,że rozmawiały i dziwiłam się/byłam zaskoczona jak ta dziewczyna/córka normalnie mówi.Zaprosiłam ją do domu,to chcąc wejść wlazła na drzewo,by wejść przez okno. Potem jednak zeszła i wchodząc do klatki schodowej ściągała butyto jej mówie ale buty sciąga się w korytarzu,ale w domu.A ona:nie u mnie się ściaga przed domem. Widziałam nas potem w domu,upiekłam sernik i dalej snu nie pamiętam.

2. Śnił mi się mój eks,chciał się ze mną spotkać ( ) ale napisał mi smsa,że spotkanie się przedłużyło.Po czym poszłam do mojej bratowej ( niewiedzieć czemu ) i tam był z kimś/kolegami upity spał,co mi oznajmił chyba jakiś z kolegów.Ja oczywiście zła,za chwile wstał,jadł i się zrzygał do umywalki i miał brudną za przeproszeniem morde ( fujjj )
Tyle z mojego drugiego snu pamiętam.
Mad Ty to masz naprawdę rozbrajające te sny

Wklejam fotki kwiatka
Stary 2010-05-13, 12:23   #3318
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Wklejam fotki kwiatka
Jak ja uwielbiaaaaam gerbery...
Stary 2010-05-13, 12:24   #3319
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Jak ja uwielbiaaaaam gerbery...
ja też! szczególnie czerwone

Stary 2010-05-13, 12:33   #3320
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Dzień dobry
Wylazłam na chwilę z łóżka, żeby odleżyn nie dostać
A tak serio to po prostu się za Wami stęskniłam
Dobra,dobra to uzależnienie i czas zacząć sie leczyć. Oczywiście,żartuje. To fajnie,że się stęskniłaś i do Nas wpadłaś.

Cytat:
Dzięki Ewangelię też wybraliśmy sobie z tym tekstem Tylko, że ksiądz jeszcze o tym nie wie
Prosze O prosze

Cytat:

Najśmieszniejsza akcja:
TŻ Do drinka
i zasnął
OMG

Cytat:

ja odkąd jestem z tżtem nie majaczę ale zdarzyło mi się : wstać i ubrać się do szkoły (jakaś 6-7 klasa podstawówki to była), siedzieć na łóżku i kłócić się z siostrą że nie może tak stać , iść i poprosić mamę o różową piłkę w czarne kropki + raz na wycieczce klasowej w liceum wstałam w nocy obudziłam kumpelę i powiedziałam że "ten DJ jest beznadziejny" śmieje się ze mnie do tej pory
Dobre,dobre

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
No to jeszcze w tym temacie: moja siostrzyczka głaskała laczkiem ścianę i jak druga siostra ją zapytała "Co Ty robisz", to mała jej na to "Nie mogę powiesić" No więc siorka jej powiedziała "Daj to ja powieszę za Ciebie, a Ty idź spać" no więc ta grzecznie poszła do łóżeczka. Rano oczywiście nic nie pamiętała.
Świetne.

Cytat:
A teraz z innej beczki. Mój TŻcik jest mega kochany Przejął na siebie wszystkie obowiązki domowe (poza gotowaniem), żebym mogła się kurować. Na dodatek wczoraj w drodze z pracu kupił mi prześlicznego kwiatka. Zaraz Wam wrzucę fotki
No wielkie dla Twego tż-cika.

Cytat:
Mad Ty to masz naprawdę rozbrajające te sny
No właśnie,zgadzam się z Tobą. I niewiem skąd takie głupoty mi się śnią ( wiem z mózgu ) bardziej miałam na myśli skąd się biorą tzn dlaczego.Why.

Cytat:
Wklejam fotki kwiatka
Śliczny kwiatuszek.
Stary 2010-05-13, 12:44   #3321
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Mi również się fryzurka nie wyświetla. Ja ostatnio zapisałam sobie na dysku z 3 fryzury,które jako tako mi się spodobały.

Cytat:
O matko, to faktycznie idzie się nieźle przestraszyć.
Stary 2010-05-13, 12:44   #3322
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Wklejam fotki kwiatka
A z jakiej okazji ten kwiatek?
Wiecie co ale u nas strasznie duszno, chyba burza jakaś będziea ja chciałam dzisiaj pelaśki posadzić, hmm
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 12:48   #3323
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
A z jakiej okazji ten kwiatek?
Wiecie co ale u nas strasznie duszno, chyba burza jakaś będziea ja chciałam dzisiaj pelaśki posadzić, hmm
Sorki,że się śmieje z tego wytłuszczonego słówka,ale ciotka tż-ta ( chrzestna ) ma na imie Pelagia i mówią/my na nią ciocia Pelasia.I mi się skojarzło.
U mnie też paskudna pogoda.
Stary 2010-05-13, 12:53   #3324
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Sorki,że się śmieje z tego wytłuszczonego słówka,ale ciotka tż-ta ( chrzestna ) ma na imie Pelagia i mówią/my na nią ciocia Pelasia.I mi się skojarzło.

Mad! Przywołuję Cię do porządku drugi dzień z rzędu! Mój tata mnie nazywa Pelagią vel. Peklasią (Asia->Pelasia->Pelagia )
Stary 2010-05-13, 12:56   #3325
83mika
Raczkowanie

Cytat:
mój TŻcik mówi tak na pelargonie i mi też tak jakos wpadło w ucho
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 13:07   #3326
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Mad! Przywołuję Cię do porządku drugi dzień z rzędu! Mój tata mnie nazywa Pelagią vel. Peklasią (Asia->Pelasia->Pelagia )
Ok,ok obiecuje,że od jutro będe grzeczna.
Kłaniam się nisko po same...... cenzura.

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
mój TŻcik mówi tak na pelargonie i mi też tak jakos wpadło w ucho
Sympatyczna nazwa pelargoni.
Stary 2010-05-13, 13:29   #3327
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Ja wiem, że masz do Gniezna daleko, ale jakby nie udało Ci się nigdzie bliżej załatwić, to zawsze jest taka opcja.
u mnie w grę wchodzi tylko Wrocław bo codziennie normalnie pracuję.

Dokupiłam dziś po pracy resztę koralików do lampek od wina. Siostra przywiozła też zdjęcia wszystkie jakie mamy. Będziemy dziś sobie oglądać z Tżtem jak wróci i wybierać te do skanowania. Przywiozła też kieckę moją jedną- ale jej jeszcze nigdzie nie miałam (ona miała na półmetku w LO). Przymierzę, może się nada na poprawiny.

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-05-13 o 13:33
Stary 2010-05-13, 14:20   #3328
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Dziewczyny, potrzebuję waszej niezawodnej rady

Dziś wreszcie zapisalam sie do fryzjerki- tym razem zupełnie inna babka, miła i nie robiła mi łachy że mnie zapisała, ale juz nie było miejsc na tą godzinę na którą chciałam i zapisała mnie dopiero na 12. (cały sierpień zawalony, za to zapisałam się też na czerwiec na wesele i to będzie taka próbna, to cały był wolny) Problem polega na tym, ze wcześniej zapisałam sie na makijaż na 11.45, więc muszę go przesunąć i nie wiem czy się wyrobię- ślub na 16.30. O 15.30 muszę być gotowa. I mogę makijaż przełożyc na 14- jeśli będzie wolna ta godz. albo na 11 czyli przed fryzjerem.
Można robić makijaż przed fryzjerem? Nie zniszczą mi go? a jeśli pzrełoże na 14 to w domu będę przed 15 i będę miała pół godziny na ubranie się(nie mam żadnego sznurowania itp)
Nie wiem co zrobić teraz Może coś doradzicie?
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 14:28   #3329
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Dziewczyny, potrzebuję waszej niezawodnej rady

Dziś wreszcie zapisalam sie do fryzjerki- tym razem zupełnie inna babka, miła i nie robiła mi łachy że mnie zapisała, ale juz nie było miejsc na tą godzinę na którą chciałam i zapisała mnie dopiero na 12. (cały sierpień zawalony, za to zapisałam się też na czerwiec na wesele i to będzie taka próbna, to cały był wolny) Problem polega na tym, ze wcześniej zapisałam sie na makijaż na 11.45, więc muszę go przesunąć i nie wiem czy się wyrobię- ślub na 16.30. O 15.30 muszę być gotowa. I mogę makijaż przełożyc na 14- jeśli będzie wolna ta godz. albo na 11 czyli przed fryzjerem.
Można robić makijaż przed fryzjerem? Nie zniszczą mi go? a jeśli pzrełoże na 14 to w domu będę przed 15 i będę miała pół godziny na ubranie się(nie mam żadnego sznurowania itp)
Nie wiem co zrobić teraz Może coś doradzicie?
Kurczę, trochę ni w 5 ni w 10 ta 12.... ale ja bym chyba dała makijaż na po fryzjerze. bo jeszcze potem (odpukać) będzie trzeba coś poprawiać... Ile w ogóle zajmie ci fryzura? Daleko masz do fryzjera? Bo może zejdzie ci się tylko 1,5 godz. na fryzurę i o 13.30-45 mogłaby cię zacząć malować? w ogóle długo taki makijaż trwa? może zapytaj się już mężatek jak to u nich wyglądało
Stary 2010-05-13, 14:29   #3330
agawoo
Zakorzenienie

Cześć
Klikam do Was z pracy, bo do domu wrócę dzisiaj pewnie gdzies koło 21 albo później ... więc pewnie nie dam rady wejśc na wizaz .. W domu czeka mnie tyle rzeczy do zrobienia, że aż się boję - pewnie mnie zaatakuja od progu

Nie mam czasu nawet zakupów zrobić ...

Ale dziś 100 - dniówka
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości