|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
czy 532 też ma tego samego Pana paczkowego?
#3122 |
Zadomowienie
|
Jakie produkty według Was sa godne uwagi z katalogu 08/2010 ??
#3123 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Zakorzenienie
|
m.in. serum i krem str.7 i 9 oraz str. 10 ze względu na prezent do wyboru duże żele Senses kosmetyki Avon Sun zestaw str.81 Planet Spa kosmetyki For Men mgiełki Naturals kremy do rąk Avon Care i wiele innych |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Wtajemniczenie
|
Okręg 503 ma chyba 3 panów paczkowych, mój jest inny, niż ma JAMAPI, a jeszcze jeden ma Sródmieście Gdańska.
Mój pan paczkowy ma też kawałek Gdyni Jak chcesz , podam CI na PW telefon do ich szefa Zapewne jesteś z połączonych okręgów , Wrzeszcz i coś jeszcze? Edytowane przez LadyBird6 Czas edycji: 2010-05-13 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Konto usunięte
|
Kochan ja znow do was po porade. Moze ktoras z was bedzie umiala mi podac INCI 3 prodzkow wlosowych. Chodzi mi o to zielone serum na konciowki. W takiej samej butelce jest serum z pomaranczowej serii i w takiej samej butelce, ale juz poj 50ml( poprzednie maja 30ml) jest serum z niebieskiej serii. Wstepnie to zelone jest na koncowki, pomaranczowe do wlosow kreconych ( tak?) , a niebieskie ma wygladzac i nawilzac wlosy. jaka jest roznica w skladzie? Czym sie one roznia? Bo np moje wlosy tak samo zachowuja sie po odpowiedniej dawce silikonow i podejrzewam ze w tych produktach sa silikony. Normalnie silikony obciazaja moje wlosy. jesli mam zrobione pasemka to jedwab Joanny moglam nalozyc od polowy ich dlugosc po konce i bylo ok. jesli wlosy sa naturalne to juz gorzej, to jedynie przy dluzszych wlosach na same konce, jesli mam sklonnosc do wysuszania sie, a myje co 2 czasami 3 dni i susze suszarka podkrecajac konce pod spod. Preperat Joanny uzywalam tylko jedna krople, bo wiecej rownalo by sie nie ladne blyszczace i proste wlosy( jak susze wlosy na szczoteke to i tak sa proste, nie jak po prostownicy, ale nie mam lokow), a totalny przyliz, a ze wzgledu na moj ksztalt twarzy wymagany jest chodz lekki volumen.
Zapuszczam wlosy i tak sobie pomyslalam, ze jak beda siegac juz ramion to by sie pewnie cos przydalo. sama odzywka z Avonu bez splukiwania moze byc juz malo. I sie zastanawiam ktore serum bedzie najlepsze dla moich wlosow. Mile widzane to nawilzenie, bo konce beda coraz suchsze, ale zeby jednoczesnie serum mialo na tyle silikonow zeby jednak nie obciazylo mi wlosow, nawet jesli naloze je tylko na konce. Ma ktos z was te preperaty i umialaby mi sklady przeklepac? A moze ktos umie je porownac do siebie jak sie na tych samych wlosach zachowuja?. mam co prawda jeszcze czas na zakup, ale wole odrazu wiecej sie wywiedziec( bo w katalogu za duzo nie pisze), zeby wybrac odpowiedni produkt, taki ktory i na konce bede mogla nalozyc i wedle potrzeby na dlugosc wlosow. Wlasnie doczytalam ze to pomaranczowe serum pisze ze jest extra stark( extra mocne), wiec pewnie to odpada, boje sie ze jak mi wlosy wygladzi to beda sztywne, a ja nawet chetnie miala byc lekkie loczki, wiec pozostaje wersja zielona i niebieska. Dodam ze na KWC jest tylko niebieskie i bez skladu. Z gory dziekuje za porade i sklady. |
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
Ja używam od bardzo dawna zielone i mi nie obciąża włosów, a mam przetłuszczające się. Ale tylko na końcówki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3128 |
Raczkowanie
|
Jestem z Pucka
![]() Jeśli Gdynia ma innego paczkowego to twój już napewno do mnie nie dowozi paczek ![]()
#3129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz mam niebieskie, ale jakoś nie mogę się przekonać do niego.
![]() |
#3130 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Wtajemniczenie
|
wiecie co, tak siedzę i się zastanawiam, jestem dzień D, zamówienia regularne składam we wtorki więc dostawa planowo na poniedziałek, ale zawsze miałam w czwartki paczki, a tydzień temu w piątek... no i właśnie czekam na paczkę i myślę czy dziś czy jutro... telefonu do paczkowego wziąć nie ma co bo ciągle jakiś inny jeździ... a sąsiadów takich dobrych nie mam którzy by mi paczki odebrali to muszę siedzieć w domu i czekać... bu
![]() może jest tu ktoś jeszcze ze Szczecina kto czeka na paczkę? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3132 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem dzień B i najczęściej dostaję paczki w środy, a jeszcze nie przyszła. Więc na pewno dziś przyjdzie. Bo już teraz to musi:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Raczkowanie
|
Ja też jestem dzień D, we wtorki składam zamówienie, planowo dostawe mam na poniedziałek, ale do mnie przywozi paczki w sobote.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3135 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co można kupić jak się w poprzednim katalogu miało zamówienie za ponad 1000zl?
Już wiem, sorki ![]()
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-05-13 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Rozeznanie
|
jestem zachwycona kolczykami GRACIE a cienie AQUADELIC dopiero dzisiaj będę próbować. Ręcznik musze powiedzieć całkiem fajny, nie jest taki bardzo cienki jak sobie wyobrażałam i jest ogroooomny.
#3137 |
Konto usunięte
|
Ja już po rozpakowywaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Rozeznanie
|
Ja widziałam ale tylko w gablocie. Jest duża, wykonana z błyszczącego materiału (co mnie zaskoczyło bo patrząc na zdjęcia wydawała mi się matowa), rączki są również stylizowane na lakierowaną skórę. Mimo że nie lubię tego rodzaju zwierzęcych wzorów uważam, że torba prezentuje się nieżle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Zakorzenienie
|
uff, pobrali mi zamówienie do realizacji, teraz czekam tylko na fakturkę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3140 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Hosenko a moglabys przeklepac mi sklad tego niebeiskiego serum? Jestem ciekawa na ile ono jest inne i jesli mozesz sprecyzuj mi czemu zielone lepsze od niebieskiego? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() skład niebieskiego serum do włosów ADVANCE TECHNIQUES Moisture Sleek Smoothing Serum CYCLOPENTASILOXANE CYCLOMETHICONE DIMETHICONE CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL CREATINE ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE AMODIMETHICONE SILICONE QUATERNIUM-18 BIS-HYDROXYPROPYL DIMETHICONE/SMDI COPOLYMER ISODODECANE PARFUM/FRAGRANCE PHENOXYETHANOL CAPRYLYL GLYCOL DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER LAMINARIA DIGITATA EXTRACT PELVETIA CANALICULATA EXTRACT ---------------------- na tej stronie znajdziecie składy większości kosmetyków avonu dostępnych też w PL: http://shop.avon.com/shop/default.as...Code=Shop_Home
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Oj dziekuje slicznie przydalo by sie je dodac do KWC. zastanawiam sie co ma dzialac nawilzajaco w tym niebieskim serum. na poczatlu silikony jak w zielonym, chodz tam jest tez alkohol i dziewczyny sobie mimo to chwala zielone serum czyli nie wysusza. Do tego pantenol czyli juz mamy cos co powinno dzialac nawilzajaco. keratyna jest w obu serach. filtr tez. moze ten crambe cos tam olej ma miec dzialanie nawilzajace? Ekstrakty tez sa w zielonym serum i ogolem lepiej w KWC wypada zielone i dziewczyny pisza przewaznie ze nie widza roznicy w dzialaniu. Hmmmmm Tak sie zastanawiam po co te rozne rodzaje serum jesli nie widac roznicy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3144 |
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj dostałam 2 paczki z avonu
![]() ![]() ![]() PRZEPRASZAM za pytanie.
26.08.2006 wtedy wszystko się zaczęło.... ![]() Kocham! ![]() PRAWKO ZDANE(20.01.10)!!! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez xxxwitchyouxxx Czas edycji: 2010-05-13 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już pominę, że na tym forum ciągle ktoś o to pyta... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Przyczajenie
|
a ja mam takie pytanie i jeśli już było-nie zabijajcie.
Co sądzicie o tym olejku do włosów z Planet Spa? Ten zielony za 9,90? |
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Zakorzenienie
|
Dzis wystawiona fv, brak mgiełki celebre ze stron wyprzedażowych.
Poza tym wszystko jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.