wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-13, 10:59   #3391
Poemi
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Zakamuflowana tęsknota jak nic

I co się okazało?
No to taka zakamuflowana jest dla mnie idealna . Tylko chciałabym się tylko wyspać! Jak dzisiaj mi się nie uda to lipa bo weekend spędzam w Krakowie, a tam z natury mi się źle śpi

Hmm... Na początek nakreślę sytuację... Któregoś pięknego dnia się obudziłam o 11 (to był tydzień przed wyjazdem) i zadzwoniłam do TŻ-a. Powiedział mi, że jest na mieście i chce po mnie przyjechać. No to się zgodziłam, miał chyba wolne 1.5 h. Przyjechał i pojechaliśmy do niego. Od słowa do słowa zostałam bez stanika, TŻ też był częściowo rozebrany i... Nagle mnie przeprosił i powiedział żebym sobie źle nie pomyślała i koniec. Odwiózł mnie do domu i pojechał do szkoły (był już spóźniony godzinę). Siedziałam pół dnia i myślałam, aż w końcu jak poszliśmy wieczorem na kawę to nie wytrzymałam i zapytałam "czemu nie chcesz się ze mną kochać?" (taaa, boska jestem, nie ma to jak atak z zaskoczenia). TŻ się zdziwił i zapytał czemu myślę, że on nie chce i powiedział, że nie chciał żebym sobie źle o nim pomyślała i nie wiedział czy ja chcę i nie chciał wywierać na mnie presji i (teraz będzie najlepsze, mam faceta idealnego!) że jak się kogoś kocha to się bardzo szanuje. No i że chce
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 12:09   #3392
hania811
Zakorzenienie

HA! widziałam Poemi że on z tych ...z tych co mój TŻ
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 12:34   #3393
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
HA! widziałam Poemi że on z tych ...z tych co mój TŻ
To chyba dobrze trafiłam
Stary 2010-05-13, 12:39   #3394
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
To chyba dobrze trafiłam
Najlepiej
Stary 2010-05-13, 12:46   #3395
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepiej

Kurczę, bo jeszcze zacznę tęsknić... A TŻ wraca dopiero za 2 tygodnie!
Stary 2010-05-13, 12:52   #3396
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba dobrze trafiłam
Tak naprawdę okaże się jak sprawdzisz to, czy najlepiej

I cały romantyzm wziął w łeb przeze mnie
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 13:24   #3397
ButterBear
Zakorzenienie

Poemi, fajnie, że trafiłaś na porządnego faceta, ale...no ja jak zwykle mam pewne ale
Dziwi mnie, że sytuacja już była na dobrej drodze, że tak powiem, a on nagle przerwał, po czym w rozmowie stwierdził, że ma do Ciebie szacunek i bla bla bla. A przepraszam, jak się z kimś prześpisz to przestajesz mieć szacunek do niego? Mówię tu o związku, bo w końcu jesteście razem... Seks jest rodzajem okazywania uczuć. Co to za głupie gadki o szacunku?
Co to za gadanie, że nie chciał Cię zmuszać? Chyba nie wyglądałaś na zmuszoną, skoro byłaś rozochocona i od pasa w górę roznegliżowana

Oczywiście fajnie, że nie ciągnął Cię do łóżka na drugiej randce, ale nie rozumiem tego piania z zachwytu, jaki on cudowny, bo Cie szanuje i nie chce pójść z Tobą do łóżka

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-13, 13:30   #3398
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Poemi, fajnie, że trafiłaś na porządnego faceta, ale...no ja jak zwykle mam pewne ale
Dziwi mnie, że sytuacja już była na dobrej drodze, że tak powiem, a on nagle przerwał, po czym w rozmowie stwierdził, że ma do Ciebie szacunek i bla bla bla. A przepraszam, jak się z kimś prześpisz to przestajesz mieć szacunek do niego? Mówię tu o związku, bo w końcu jesteście razem... Seks jest rodzajem okazywania uczuć. Co to za głupie gadki o szacunku?
Co to za gadanie, że nie chciał Cię zmuszać? Chyba nie wyglądałaś na zmuszoną, skoro byłaś rozochocona i od pasa w górę roznegliżowana

Oczywiście fajnie, że nie ciągnął Cię do łóżka na drugiej randce, ale nie rozumiem tego piania z zachwytu, jaki on cudowny, bo Cie szanuje i nie chce pójść z Tobą do łóżka
Dokładnie tak , bałam sie tego napisać , ale jestem tego samego zdania....
Powiem tyle, miałam taką akcję raz w życiu- tzn. w jednym związku- a to całe oczekiwanie to było psu na budę, chyba po to, żeby mnie przywiązać do siebie , na zasadzie sex nie jest najwazniejszy, zależy dla kogo, dla mnie bardzo ważny

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

I mam swoją teorię na ten temat, jak unika to znaczy, że nie czuje się mocny w temacie i zwyczajnie się boi...
My poszliśmy do łóżka bardzo szybko, po 3 tygodniach znajomości ale to był żar namietności, a od tamtej pory było jeszcze lepiej (nie oszukujmy się dobry sex zbliża ludzi) i tak trwa.
Stary 2010-05-13, 13:35   #3399
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Dokładnie tak , bałam sie tego napisać , ale jestem tego samego zdania....
Powiem tyle, miałam taką akcję raz w życiu- tzn. w jednym związku- a to całe oczekiwanie to było psu na budę, chyba po to, żeby mnie przywiązać do siebie , na zasadzie sex nie jest najwazniejszy, zależy dla kogo, dla mnie bardzo ważny
Jasne, ja też tak miałam w poprzednim związku, że sex nie był najważniejszy, też było oczekiwanie, czekanie, ględzenie o tym, ustalanie...matko święta...ile można gadać - działać trzeba...
Dla mnie i dla TŻ sex też jest ważny bardzo, ja uznaję go sposób okazywania swoich uczuć, TŻ też...i powiem szczerze, że jako jeden z ważniejszych sposobów okazywania uczuć!...więc jak zaczęłam być z Tż, to nie było ględzenia: kiedy, jak, w jaki sposób...po prostu wyszło samo z siebie...i tak jest chyba najlepiej

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 13:38   #3400
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Tak naprawdę okaże się jak sprawdzisz to, czy najlepiej

I cały romantyzm wziął w łeb przeze mnie
Mam powody by przypuszczać, że nie będę zawiedziona
Stary 2010-05-13, 13:54   #3401
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Jasne, ja też tak miałam w poprzednim związku, że sex nie był najważniejszy, też było oczekiwanie, czekanie, ględzenie o tym, ustalanie...matko święta...ile można gadać - działać trzeba...
Dla mnie i dla TŻ sex też jest ważny bardzo, ja uznaję go sposób okazywania swoich uczuć, TŻ też...i powiem szczerze, że jako jeden z ważniejszych sposobów okazywania uczuć!...więc jak zaczęłam być z Tż, to nie było ględzenia: kiedy, jak, w jaki sposób...po prostu wyszło samo z siebie...i tak jest chyba najlepiej
racja, działać trzeba nie ględzić.

Też wkładam między bajki gadanie o tym, że nie jest najważniejsze, że oczekiwanie wzmacnia efekt, że to takie romantyczne. Dla mnie tez najwazniejsze jest by facet nosił portki i zaciągnąl mnie do tego łóżka a nie opowiadał jak to cudownie będzie
U nas tak jest, jak mam focha to mój mąż zawsze wie jak temu zaradzić , u nas się sprawdza i nie zamieniłabym tego na żaden romantyzm w stylu kwiaty, szampan i satynowa pościel.
Bo jakby nie patrzył później w życiu trzeba działać spontanicznie, a nie zastanawiać się nad atmosferą, klimatem itp. bo może się okazać, że nigdy nie ma sprzyjających idealnych okoliczności i cała sfera intymna leży z tego powodu .

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Mam powody by przypuszczać, że nie będę zawiedziona
I tego Ci życzę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-13, 14:33   #3402
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
racja, działać trzeba nie ględzić.

Też wkładam między bajki gadanie o tym, że nie jest najważniejsze, że oczekiwanie wzmacnia efekt, że to takie romantyczne. Dla mnie tez najwazniejsze jest by facet nosił portki i zaciągnąl mnie do tego łóżka a nie opowiadał jak to cudownie będzie
U nas tak jest, jak mam focha to mój mąż zawsze wie jak temu zaradzić , u nas się sprawdza i nie zamieniłabym tego na żaden romantyzm w stylu kwiaty, szampan i satynowa pościel.
Bo jakby nie patrzył później w życiu trzeba działać spontanicznie, a nie zastanawiać się nad atmosferą, klimatem itp. bo może się okazać, że nigdy nie ma sprzyjających idealnych okoliczności i cała sfera intymna leży z tego powodu .

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

I tego Ci życzę
W sumie masz rację, ale ja np. nie potrafię się swobodnie kochać, kiedy ktoś mi chodzi za drzwiami, kręci się po korytarzu itp. Chodzi mi oczywiście o współlokatorów, a nie sąsiadów ;-)
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 14:44   #3403
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
W sumie masz rację, ale ja np. nie potrafię się swobodnie kochać, kiedy ktoś mi chodzi za drzwiami, kręci się po korytarzu itp. Chodzi mi oczywiście o współlokatorów, a nie sąsiadów ;-)
No tak ale załóżmy, że masz dziecko i co ? zawsze będzie Ci się kręcić albo spać za ścianą ? Wiadome jest, że jak jesteśmy sami jest super komfort tylko chodzi mi o to, żeby nie budować jakichś chorych ideologii, że wszystko musi mieć swój klimat i być niepowtarzalne- ja nie celebruję zbytnio sexu - bo uważam, że to przeszkadza w życiu
Stary 2010-05-13, 14:59   #3404
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć.

Cytat:
Ja też mam taką blokadę i mój TŻ też a z racji tego, ze mieszka z nami moja siostra w sferze intymnej jest do bani i nie możemy się doczekać aż pójdziemy na swoje.
Stary 2010-05-13, 15:04   #3405
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
No tak ale załóżmy, że masz dziecko i co ? zawsze będzie Ci się kręcić albo spać za ścianą ? Wiadome jest, że jak jesteśmy sami jest super komfort tylko chodzi mi o to, żeby nie budować jakichś chorych ideologii, że wszystko musi mieć swój klimat i być niepowtarzalne- ja nie celebruję zbytnio sexu - bo uważam, że to przeszkadza w życiu
To znaczy, że Tomek może słyszeć jak się kochacie? Ja nie wiem co bym zrobiła, pewnie sex byłby wtedy, jak dziecko uśnie. Nie wymaga on u nas specjalnej oprawy, ale muszę czuć się swobodnie
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 15:05   #3406
Poemi
Zakorzenienie

Coś mi się net zmulił strasznie przed chwilą

Ja bym się usieszyła gdyby TŻ się trochę postarał w tym temacie . Nie mam zamiaru niczego planować, ale wolałabym żeby to było w jakiś fajnych okolicznościach, a nie na kanapie w okienku między zajęciami . I właśnie o to się przestraszył TŻ, że sobie pomyślę, że specjalnie po mnie przyjechał żeby mnie przelecieć w okienku.

A taka ciekawostka! Moja przyjaciółka postanowiła żyć w celibacie. Ciekawe ile wytrzyma
Stary 2010-05-13, 15:15   #3407
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć.

Ja też mam taką blokadę i mój TŻ też a z racji tego, ze mieszka z nami moja siostra w sferze intymnej jest do bani i nie możemy się doczekać aż pójdziemy na swoje.
No a kiedy pójdzie na swoje i co z Wami w tym czasie ? Przecież macie oddzielne pokoje ?
Cytat:
To znaczy, że Tomek może słyszeć jak się kochacie? Ja nie wiem co bym zrobiła, pewnie sex byłby wtedy, jak dziecko uśnie. Nie wymaga on u nas specjalnej oprawy, ale muszę czuć się swobodnie
Nie słyszeć nie słyszy, ale wiesz nawet jak śpi to zawsze może się obudzić czy coś....jak to z dzieckiem. Staramy się zachować intymność sytuacji ale nie paraliżuje mnie myśl, że dziecko śpi za ścianą- bo tak myśląc ludzie z dziećmi musieliby rezygnować z sexu- trzeba znaleźć jakiś kompromis

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Coś mi się net zmulił strasznie przed chwilą

Ja bym się usieszyła gdyby TŻ się trochę postarał w tym temacie . Nie mam zamiaru niczego planować, ale wolałabym żeby to było w jakiś fajnych okolicznościach, a nie na kanapie w okienku między zajęciami . I właśnie o to się przestraszył TŻ, że sobie pomyślę, że specjalnie po mnie przyjechał żeby mnie przelecieć w okienku.

A taka ciekawostka! Moja przyjaciółka postanowiła żyć w celibacie. Ciekawe ile wytrzyma
No wiadomo pierwszy raz powinien być wyjątkowy ale bez przesady, właśnie z tym planowaniem całym
Są osoby, które żyją w związkach i nie kochają się - tzw. białe malżeństwa- ciężko mi sobie to wyobrazić ale przy niedoborze z partneremw tej kwestii też wolałabym zrezygnować zupełnie niż się męczyć
_________________________ _________________________ __
Nagadałyśmy się o sexie więc idę działać teraz do domu , ale to wieczorem

Miłego wieczoru!

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2010-05-13 o 15:23
Stary 2010-05-13, 15:54   #3408
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
No a kiedy pójdzie na swoje i co z Wami w tym czasie ? Przecież macie oddzielne pokoje ?
My powoli przymierzamy się do pójścia na swoje, bo mamy już dość tej sytuacji.
Owszem mamy oddzielne pokoje, ale sypialnia sąsiaduje z pokojem siostry i z łazienką więc wieczorem ona albo jest w łazience albo u siebie i obojgu nam się z kimś za ścianą albo kręcącym się po przedpokoju. Poza tym często śpi u niej jej chłopak... także w niby w swoim domu a zero intymności i prywatności.
Stary 2010-05-13, 15:58   #3409
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
No wiadomo pierwszy raz powinien być wyjątkowy ale bez przesady, właśnie z tym planowaniem całym
Są osoby, które żyją w związkach i nie kochają się - tzw. białe malżeństwa- ciężko mi sobie to wyobrazić ale przy niedoborze z partneremw tej kwestii też wolałabym zrezygnować zupełnie niż się męczyć
_________________________ _________________________ __
Nagadałyśmy się o sexie więc idę działać teraz do domu , ale to wieczorem

Miłego wieczoru!
No dokładnie

Ta moja kumpela to rekordzistka w ilości partnerów więc się śmieję, że jej się znudziło już . Ona doszła do wniosku, że całkiem przyjemnie jest w tym celibacie (ze swoim TŻ-em widuje się 2 weekendy w miesiącu i od miesiąca po prostu sobie zasypiają obok siebie) i uważa, że to słodkie. Trochę zainspirowała ją moja sytuacja z TŻ-em .

Miłego wieczora Dorinko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-13, 18:03   #3410
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam tak samo. Wczoraj TŻ kleił się do mnie po pracy, ale: za ścianą jego brat, teściowa tupie jak wściekła, gdy gdziekolwiek idzie, ja w dresie i nieświeża... Więc nic nie było, zero potrzeby z mojej strony.

Cytat:
Ja przeważnie potrzebuję odpowiedniej atmosfery, pieszczot. Czasami potrafi mnie wybić z nastroju jakiś gest TŻ, za szybkie przechodzenie do sedna. Wiele razy zdarzyło mi się odmówić w trakcie gry wstępnej.

Chyba jest u nas kiepsko, tak od wielu lat. Mamy czasami przebłyski namiętności, ale już coraz rzadziej. Chociaż także uważam, że seks tworzy bliskość.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 20:00   #3411
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

Gosiu to fajny weekend sie zapowiada

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość

Nie mam ostatnio na nic czasu. Wychodzę z domu rano, wracam wieczorem. W przyszłym tygodniu już będzie luźniej

Bliska osoba ma bardzo duże problemy i nie wiem jak jej pomóc
Co to za problemy? jak nie możesz to nie pisz

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
babeczki mogę Was prosić o wsparcie w pewnym konkursie?
chodzi o głosowanie na fotkę mojego synka tyle że trzeba się logować
zaraz będę próbować byłam kiedyś zalogowana, ale nie pamiętam hasła

Poemi dobrze, że wszystko wyjaśnione i jesteś dobrej myśli

Cytat:

Ja też nie potrzebuję jakiejś szczególnej atmosfery, czy pustego domu A białe małżeństwa mnie zadziwiają Czy to faktycznie jest tak, że ludzie parę lat żyją w celibacie? dziwne
Stary 2010-05-14, 06:57   #3412
Poemi
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Poemi dobrze, że wszystko wyjaśnione i jesteś dobrej myśli

Kurczę, i znowu prawie nie spałam! Po północy skończyłam się pakować, położyłam się i nie mogłam zasnąć . O 4:30 standardowo się obudziłam, ale wcześniej też jakoś zbyt mocno nie spałam bo bolała mnie stopa i w sumie to taka półprzytomna byłam. Jak już się tak całkiem obudziłam o tej 4:30 to bardzo szybko doszłam do wniosku, że zwariuję z bólu, wylazłam z łóżka i przykleiłam sobie płatek kosmetyczny do stopy bo nie byłam w stanie szukać niczego innego. Nie powiem żeby mi to jakoś pomogło . Wstałam o 6:30 . Aktualnie stopa tak mnie boli, że nie mogę chodzić. But mnie obtarł i chyba zakażenie mi się z tego zrobiło . Zwariuję!
Stary 2010-05-14, 07:35   #3413
miskowa
Zakorzenienie

dzień dobry,
piątkowo wreszcie

chociaż weekend mi się średnio zapowiada, tzn. samotnie. Tż dziś pracuje do wieczora, jutro też musi iść do pracy a po pracy mają imprezę integracyjną, więc wróci pewnie już w niedzielę.
Mam dwa wyjścia - albo zostanę w domu, zajmę się sobą i porządkami (bo na pogodę nie ma co liczyć), albo pojadę sama do rodziców, tam przynajmniej jest z kim pogadać.
Jeszcze się nie zdecydowałam
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 07:57   #3414
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
My powoli przymierzamy się do pójścia na swoje, bo mamy już dość tej sytuacji.
Owszem mamy oddzielne pokoje, ale sypialnia sąsiaduje z pokojem siostry i z łazienką więc wieczorem ona albo jest w łazience albo u siebie i obojgu nam się z kimś za ścianą albo kręcącym się po przedpokoju. Poza tym często śpi u niej jej chłopak... także w niby w swoim domu a zero intymności i prywatności.
Twin ja myślałam, że Wy jesteście na swoim a siostra u Was grzecznościowo póki nie znajdzie sobie czegoś
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Ja mam tak samo. Wczoraj TŻ kleił się do mnie po pracy, ale: za ścianą jego brat, teściowa tupie jak wściekła, gdy gdziekolwiek idzie, ja w dresie i nieświeża... Więc nic nie było, zero potrzeby z mojej strony.

Ja przeważnie potrzebuję odpowiedniej atmosfery, pieszczot. Czasami potrafi mnie wybić z nastroju jakiś gest TŻ, za szybkie przechodzenie do sedna. Wiele razy zdarzyło mi się odmówić w trakcie gry wstępnej.

Chyba jest u nas kiepsko, tak od wielu lat. Mamy czasami przebłyski namiętności, ale już coraz rzadziej. Chociaż także uważam, że seks tworzy bliskość.
Po pierwsze to zmień taktykę , po pracy przebieraj się w dres czy cokolwiek i idź sobie wcześniej pod prysznic , wtedy unikniesz dyskomfortu, że chciałabyś ale jestes nieświeża
I powinnaś mniej kalkulować tylko czasem dać się ponieść chwili, wtedy jestem pewna że dawna namiętność powróci...

Co do gry wstępnej to ja jestem w tej mniejszości gdzie gra wstępna mnie nudzi i zbyt długa powoduje, że odechciewa mi się wszystkiego
Na szczęście Tżet też jest z tych co wolą przejść szybko do sedna

Nie chcę się mądrzyć ale Asiuk rozważ czy nie lepiej by było aby między Wami odbudować dawną więź czy namiętność a dopiero pomysleć o dziecku....pamiętaj, że jak teraz macie problemyw tej sferze to z dzieckiem będą one jeszcze większe. I może wtedy już być za duży mur między Wami aby cokolwiek odbudować
To takie rady starszej koleżanki, której kiedyś się wydawało, że dziecko pomoże w skleceniu związku, niestety nie wyszło...
Wiadomo nie żałuję, bo mam świetnego syna i to mój największy sukces, ale jak wspomnę jakie było moje myślenie to żal mi siebie, że byłam taka naiwna

Cześć , fajnie że weekend
My będziemy tylko we dwoje więc tym bardziej się cieszę

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2010-05-14 o 07:58
Stary 2010-05-14, 08:21   #3415
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
tylko chodzi mi o to, żeby nie budować jakichś chorych ideologii, że wszystko musi mieć swój klimat i być niepowtarzalne- ja nie celebruję zbytnio sexu - bo uważam, że to przeszkadza w życiu
A dlaczego chorej od razu Różne ludzie do bliskości podejście mają. Różnie związki się tworzą, różne relacje są między ludźmi.
Ja całe życie wskakiwałam facetom do łózka na pierwszej randce bo po co czekać...ale jak trafiłam na TŻ nie umiałam tego zrobić.....owszem szalenie mnie pociągał, ale to co sie działo między naszymi "duszami" było ważniejsze..tym chciałam sie nacieszyc, celebrowac to, a nie od razu przechodzić do cielesności. Chciałam czekać bo chciałam aby było to coś wyjątkowego...aby było inaczej jak zawsze.

I było...i jest do tej pory

Cytat:

I ja ciebie i jego rozumiem...i fajnie że tam macie

A jak już będzie po tym pierwszym wspólnym razie - co chwila będziecie sie bzykac miedzy okienkami
------------------------
Heloo
Cudna dziś pogoda nieprawdaż??
Się normalnie odechciewa wszystkiego.

Ja dziś w pracy 9 godzin, jutro sobota pracująca, pogoda ma być do bani więc zakładam że weekendu nie mam...ale byle do wtorku i tydzien urlopu
Stary 2010-05-14, 08:27   #3416
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Heloo

Ja dziś w pracy 9 godzin, jutro sobota pracująca, pogoda ma być do bani więc zakładam że weekendu nie mam...ale byle do wtorku i tydzien urlopu
znowu urlop? nie za dobrze ci?
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 08:31   #3417
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:

A jak już będzie po tym pierwszym wspólnym razie - co chwila będziecie sie bzykac miedzy okienkami
------------------------
Heloo

Byle nie na tej nieszczęsnej kanapie!

Kurczę, trochę Ci zazdroszczę bo mój weekend będzie totalnie do niczego . Szkoła do późna i brak neta (czyli bardzo ograniczony kontakt z TŻ-em) eh... Nic mi się nie chce i jestem zmęczona.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-14, 08:35   #3418
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
A dlaczego chorej od razu Różne ludzie do bliskości podejście mają. Różnie związki się tworzą, różne relacje są między ludźmi.
Ja całe życie wskakiwałam facetom do łózka na pierwszej randce bo po co czekać...ale jak trafiłam na TŻ nie umiałam tego zrobić.....owszem szalenie mnie pociągał, ale to co sie działo między naszymi "duszami" było ważniejsze..tym chciałam sie nacieszyc, celebrowac to, a nie od razu przechodzić do cielesności. Chciałam czekać bo chciałam aby było to coś wyjątkowego...aby było inaczej jak zawsze.

I było...i jest do tej pory

------------------------
Heloo

"cHOREJ ideologii" miałam na myśli to, że ach i och jaki on wspaniały, bo nie zaciągnął jej do łóżka- tzn. przerwał akcję
Nie neguję, że każdy ma inne potrzeby bliskości i co innego każdego pociąga. Mnie np. przerwana pierwsza akcja bez konkretnego powodu z tłumaczeniem "mam do Ciebie szacunek" spowodowała, by zapalenie czerwonej lampki ostrzegawczej, a dla innych będzie do powodem do radości i dumy

Ale masz fajnie, znowu urlop
Stary 2010-05-14, 08:47   #3419
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
znowu urlop? nie za dobrze ci?
Po raz pierwszy od lat rzeczywiście jest mi wyjątkowo dobrze

W ciągu roku 4 porządne wyjazdowe urlopy- narty, Tunezja, Niemcy, polskie morze.....a jest szansa że to nie wszystko...bo plany dopiero do sierpnia

Cytat:
"cHOREJ ideologii" miałam na myśli to, że ach i och jaki on wspaniały, bo nie zaciągnął jej do łóżka- tzn. przerwał akcję
Nie neguję, że każdy ma inne potrzeby bliskości i co innego każdego pociąga. Mnie np. przerwana pierwsza akcja bez konkretnego powodu z tłumaczeniem "mam do Ciebie szacunek" spowodowała, by zapalenie czerwonej lampki ostrzegawczej, a dla innych będzie do powodem do radości i dumy

Ale masz fajnie, znowu urlop
No widzisz, a u mnie nie byłoby czerwonej lampki tylko zielona
Stary 2010-05-14, 08:55   #3420
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Po raz pierwszy od lat rzeczywiście jest mi wyjątkowo dobrze

W ciągu roku 4 porządne wyjazdowe urlopy- narty, Tunezja, Niemcy, polskie morze.....a jest szansa że to nie wszystko...bo plany dopiero do sierpnia

No widzisz, a u mnie nie byłoby czerwonej lampki tylko zielona
Stanowczo, za dobrze masz

Pewnie inna optyka spojrzenia wynika z innych doświadczeń życiowych i już
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości