|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
No ja jestem bardzo zadowolona z ostantich zakupów w ciuchlandzie. Będę powoli robiła zdjęcia na mnie, bo jednak całkowicie inaczej rzeczy się prezentują niż na wieszaku
Teściowej bardzo podobała się wiązana koszula, którą sobie kupiłam na Komunię Grzesia ![]() Marta wiesz co ja piekłam ok 50 minut... ale piekarnik mam sprawny. Wiesz co moje było zarumienione z góry. Ale jak robiłam z tego przepisu z truskawkami, to aż tak bardzo zarumienione nie było... a jak patyczek? Wbij, zobacz, może jest już ok? |
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Właśnie z jednej strony jak wbiłam to dobry a z tyłu nie bardzo. Więc obróciłam i poczekam jeszcze z 10 minut.
|
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
oooo takie rozwiązanie chyba będzie najlepsze
|
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczymy. Chociaz mój mąż to wszystko zje
|
|
|
|
#3725 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja coś czuję, że mój Kuba będzie lubił huśtanie. Ja do tej pory lubię się huśtać, Mateusz z resztą też. Poza tym tam jest regulacja - chyba 6 szybkości. A jak nie, to pchnę na allegro ![]() Cytat:
. A taki maluszek pięknie śpi w wózeczku, hałas mu nie przeszkadza. A jak będziesz karmiła swoim mleczkiem, to nawet nie musisz mieć termosów, butelek itp. A zawsze jak coś nie tak, to możecie szybciej wyjść. No chyba, że ten ślub gdzieś bardzo daleko. |
||
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Marta dobrze, że mąż taki żarłoczek. Bo najgorzej jak ktoś lubi gotować czy pichcić, piec ciasta a nie ma kto tego jeść hahaha...
Ja dziś może znowu spłodzę jakieś ciasto, ale zobaczę czy mi się będzie chciało
|
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, nie dam rady was nadrobic
szalone![]() Ja po pracy, zrobilam przeglad auta...a glowa mnie boli masakra...mala szaleje, zjadlam walsnie obiadek...pogoda szaro bura za okne...jeszcze 4 razy do pracy na jakies 4h i koniec czekam na moja myszke
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam Wam jeszcze dzisiejszy zakup dla Łucji, jeszcze przed praniem... kolorki tutaj wyszły jakieś zjedozne, bo zdjęcie robione telefonem komórkowym, chodzi o bluzeczkę. Spodobała mi się bo bardzo kolorowa, a i 4zł tylko kosztowała...
No i kolejna bluzeczka z ciuchaczowych łowów dla mnie... bo tą co miałam wcześniej poplamiłam sobie, a idziemy właśnie na zakupy więc do później
|
|
|
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym z checia cos ugotowala... zeby choc troszke meza odciazyc
|
|
|
|
#3731 |
|
Zadomowienie
|
jejku dziewczyny ale mi narobiłyście smaka na ciasto z rabarbarem!!!
już wczoraj obśliniłam klawiaturę, ale potem jakoś zapomniałam, a wy dziś znowu powiem tak, lecę na miasto po rabarbar i polskie masło (nie solone) i zabieram się za dziś na obiad barszczyk czerwony (już prawie gotowy) i pierogi z mięskiem ![]() jak do tego dorzucę ciacho z rabarbarem to mój Tż znowu powie, że was kocha za te wszystkie pomysły i smaki
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze sie nagotuszej
A teraz odpoczywaj.
|
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
Jaszczka ale się uśmiałam z twojego męża i kochania Nas za smaki
hahaha. Ja zobaczę co tam fajnego na placu mają z owoców i może zrobię z tego przepisu na ciasto z rabarbarem, ciasto z innymi owocami ![]() Lecę dziewczyny, nie spamujcie za wiele, buziaki |
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama zrobiła dobre placki- serki homogenizowane waniliowe, trochę maślanki, mleka, mąka, jajka, cukier i troszkę proszku do pieczenia. Ale pyszne, takie pulchne
|
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
zamowilam torbe do wozka
http://more4kids.pl/page,produkt,id,67025,kat,350.html kuzwa ile kasy |
|
|
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie droga, ja mam w komplecie z wózkiem
|
|
|
|
|
#3737 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
Ale pędzicie. Nie mam czasu nadrobić... Wpadłam tylko zobaczyć, czy przybywa stron. Może wieczorem mi się uda przeczytać... Wracam do moich tabel i wykresów...
|
#3738 |
|
Wtajemniczenie
|
karolcia martwilysmy sie o Ciebie!
ja skonczylam niedawno zabawy z wozkiem( zlozylam i rozlozylam wszystko chyba z milion razy) wszystko jest super, ale gondolka jakas taka przyklapnieta, tak jakby nierozlozona, nienaciągnięta... nie wiem chyba musze jeszcze nad nia posiedziec ja juz po obiadku, musze pozmywac i zabieram sie za prasowanie
|
|
|
|
#3739 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do hustawki, to swietna! kupuj! pamietaj, ze hustawki wiekszej niz do 9kg to nie wiem, czy robia nawet, bo wiekszego dziecka nie mozna tam juz wsadzac. Co innego lezaczki - te moga byc do 18 kg nawet. Cytat:
Jakie lozeczko, jaki przewijak? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A co do hustawki, to pamietaj, ze wiekszego dziecka tam juz nie wsadzisz, nie zalecaja powyzej 5-6 miesiaca, tym bardziej jesli dziecko juz siedzi. Dlatego robia wiekszosc do 9kg, bo potem i tak nikt nie uzywa juz tego. Cena nie jest niska tego, co wybralas, ale jesli mozesz sobie pozwolic, to pewnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czyli wypada na to, ze narazie tylko Siala w pl nie brala nospy! Dzien dobry wszystkim
|
|||||||
|
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
aniaa
fajna, rzeczywiscie droga, ale przydatna ktora z was kupowala fotelik maxi-cosi, ktory model?
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
ja mialam w zestawie wszystko poza torba wlasnie. szukalam jakiejs innej tanszej ale nic mi sie nie podobalo wiec zamowilam ta do naszego wozka tylko czerwona zeby troche ozywic
|
|
|
|
#3743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() misiulka to co mówisz to chyba rybiki i u moich rodziców bywało w łazience tak to od wilgoci tu akurat tego nie mamy , ale właśnie w komodzie znalazłam kilka sztuk TEGO paskudztwa (jak nie chcecie to nie klikajcie znalazłam nazwe szubak smirnova...chrzaszcz ) na żywo wygląda mniej paskudnie i ma kilka milimetrów ale mimo wszystko okropieństwo i nie chce tego w domku ... co ciekawe za te trzy lata co tu mieszkamy nie spotkałam sie z czyms takim tylko w tej komodzie właśnie a kupiliśmy ją we wrześniu.. brrrrr ale ze sklepu napewno tego nie przywieźliśmy bo TŻ sam składał komode.Nie widze innego wytłumaczenia jak to że przeszło szparami po prostu i zapach drewna je zwabił ![]() A z kopertą elegancko ![]() itakasia dałaś mi pomysł na obiad w przyszłym tygodniu ![]() marta ja wziełam silikonowy ale słyszałam że kauczukowe lepsze ale dzidzia i tak sobie sama wybierze który jej pasuje...a najlepiej żaden tylko cyc ![]() ania ale masz dobre z tym mężem i słodkościami ,niech no mój tylko wstanie po nocce ...w zasadzie to już powinien wstać ...to go wyślę po coś dobrego .... mnie nie chce sie ruszyć z domu torba nie na moją kieszeń to przy wózku nie mieliście torby?edit: doczytałam, że niebasienka ślicznie Cytat:
![]() lazurowa itakasia napewno ola ma maxi cosi Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-05-13 o 15:56 |
||
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jednak to zamówię łóżeczko http://www.allegro.pl/item1027848588...a_materac.html
Co myslicie o cenie, jest z materacem. |
|
|
|
#3745 | |
|
Zadomowienie
|
Czesc
Wrocilam z pracy i zabieram sie za nadrabianie, jak zwykle 5 stron do poczytania ![]() Cytat:
Ja sprawdzalam ceny do quinny, glupia parasolka 160 |
|
|
|
|
#3746 |
|
Raczkowanie
|
cze dziewczyny no fakt jak piszecie szalone
nie moge was juz czytac bo wy tylko gotujecie i robicie i takiegio apetyta że jak wracam do domu i zaglądam do lodówki to na nic nie mam ochoty tylko na ten rabarbar!!! ;P
|
#3747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sa takie biale? |
|
|
|
|
#3748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja na obiad dzis zjadlam makaron z sosem pomidorowym i parmezanem bo mnie ochota jakos naszla
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-05-13 o 15:39 |
||
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
sms od farminki
"hej! tu farminka. Chyba jednak za slabo trzymalyscie kciuki za moja wizyte u gina Ide znowu do szpitala, chyba na tydzien. Lekarz powiedzial ze wszystko zdecydowanie za nisko jest i lepiej zebym lezala w szpitalu niz w domu pozdrowienia dla wszystkich ciezarowek"
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.

więc do później
już wczoraj obśliniłam klawiaturę, ale potem jakoś zapomniałam, a wy dziś znowu

faktycznie droga, ja mam w komplecie z wózkiem
to nie klikajcie znalazłam nazwe szubak smirnova...chrzaszcz
) na żywo wygląda mniej paskudnie i ma kilka milimetrów ale mimo wszystko okropieństwo i nie chce tego w domku ... co ciekawe za te trzy lata co tu mieszkamy nie spotkałam sie z czyms takim tylko w tej komodzie właśnie a kupiliśmy ją we wrześniu..
brrrrr ale ze sklepu napewno tego nie przywieźliśmy bo TŻ sam składał komode.Nie widze innego wytłumaczenia jak to że przeszło szparami po prostu i zapach drewna je zwabił