|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * * * * * * * ' bo uczucie lubi spieprzyć gdzieś i czasem pójść na urlop ! ' kocham Cię, wciąż Cię kochamkuva i nie znam już innych słów!
kurde no, moja miłość do Ciebie jest wielka. nie wiesz jaK to jest... Chcę byś był tutaj przy mnie zawsze. Jestem tu dla Ciebie, i zawsze będę. { duże czerwone literki !! odczytajcie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
okradaaam i nie oddam. idealnie pasują;* ... i mając w pamięci tamto przytulenie ..;*
Edytowane przez OddychamRapem Czas edycji: 2010-05-13 o 12:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
`unikam miejsca, gdzie jest tona twojego zapachu`
`idzie cichutko ulicami robiąc zmysłowy hałas swoimi szpilkami.! za ostra ? za dobra dla ciebie, kotku ? obejdź się ze smakiem ! - nie każdy może ją mieć - więc możesz ją tylko chcieć.! ` ![]() `nie! koniec z tym. koniec z tęsknotą. Koniec z nadzieją. miłość za drzwi!` `dlaczego kłamiesz, że miałeś wszystko? nie miałeś mnie!` powinnam czuć się odrzucona, mieć złamane serce, siedzieć w kącie i płakać ? wybacz, ale nie obchodzi mnie już to, że cię więcej nie zobaczę . chcesz ode mnie radę ? weź się w garść ! ze mną będzie dobrze . jakkolwiek by było , ja i tak odchodzę .. otworzyłeś drzwi już dawno otwarte... i choć zawiodłam wielu nadal słyszę : przyjacielu... przegrany jest człowiek sam wśród ludzi... MalutkaGwiazdka , OddychamRapem -
![]() ![]() Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-05-13 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Raczkowanie
|
żegnając Cię starałam się nie pokazywać łez .
- zostań ! - daj mi powód - Kocham Cię - to żaden powód - żegnaj nie wiem już gdzie coś się kończy , a gdzie zaczyna się coś nowego .. nie wiem już co jest ważne ja dam Ci nadzieję a Ty dasz mi swoją idealni ? - znaczy nie istnieją ? Czy ktoś mógłby pomóc mi zrozumieć ? Czy ktoś mógłby pomóc mi zrozumieć jak doszło do tego, że oceniam moich przyjaciół skalą bycia na czasie.. każdy z nas odczuwa potrzebę przynależenia do kogoś .. Czasami życie niesie ze sobą więcej bólu niż jesteśmy w stanie samotnie znieść I belong to you.
#4745 |
Zakorzenienie
|
OddychamRapem miło
![]() ***
W kolo wiatr gra na liściach. nam o miłości przypominając. gdzie jedno serce z drugim dzieli życia trudu znoje. |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Rozeznanie
|
rozprawiała jeszcze długo,gestykulując z oburzeniem.
zawołał z oddali jakiś głos. chcę cię natychmiast widzieć. za co mnie to wszystko spotyka? czy nie zauważyłeś,że ostatnio jestem dziwnie nieswoja? wiem,że coś przede mną ukrywasz. no? czy muszę się o takich sprawach dowiadywać na końcu? oczy płonęły jej wściakłością. miała wiele do wyjaśnienia.
#4747 |
Raczkowanie
|
'- Jak pachnie miłość? - pytała.
- Miłość pachnie domem, pachnie starymi fotografiami i szminką babci. Pachnie jak unoszący się po domu aromat domowego sernika czy świeżo parzonej kawy. Pachnie tym, co jest najbliższe Twemu sercu.'
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
jestem wręcz śmieszną sekundantką samej siebie. usypiam podczas oglądania horrorów. już mnie nic nie zaskoczy. żadne siekiery w drzwiach ani przepołowione głowy. napisy końcowe są zaś fascynujące.
![]() |
#4749 | |
Rozeznanie
|
![]() ![]() uwierzyć, mój opis w twoim podpisie ? Czuję się zaszczycona <3 ![]() Rybcia ciesze się, że Ci się podoba, wyróżnienie od Ciebie to po prostu jak szklanka wody po długotrwałym przebywaniu na pustyni <3 ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() _________ Malutka kropelka deszczu spływająca po jej policzku, czy to aby nie łza? Przez te ciągłe problemy kiedyś zapomnę, że ja właściwie życie ... Nawet noce, sen, który powinien być błogi już mnie męczy. Czy to aby nie przesada? Prowadzić rozmowę z osobą, którą się kocha, a ona o tym nie wie, patrzeć minutami w jej oczach i zapominać, że ona tego nie odwzajemnia. Niby wydaje się to śmieszne, lecz mnie wcale to nie bawi. Bawić to się dziecko zabawkami, albo mężczyzna swoim członkiem, ale nigdy moimi uczuciami! Upiję ten niesmaczny kożuch zapomnienia z kakao, a potem to już sama słodycz, bez goryczy i wspomnień. Wiem jestem nieczuła, tak zdaję sobie z tego sprawę, tak wiem jestem okropna i kapryśna. Lecz pytam o jedno, czy ktoś zapytał mnie jak się wtedy czułam ? Niespodzianką będzie gdy wytrzesz buty przed wejściem i opuścisz deskę, a nie że przyniesiesz mi bukiet róż, które za dzień zwiędną. Londyn, Paryż, Mardyt ( ...) A co to za różnica kiedy się cierpi? keeendy, xJoYx, martus9191 - _________________________ ___![]() ![]() bajkowa- ? ![]() Pełnometrażowe nieszczęście <3 ![]() Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-05-13 o 14:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziękuuje ![]() ______________
Najlepsze, co można robić, To nic nie robić. Nie krzywdzić, Nie uszczęśliwiać, Nie bronić, Nie atakować, Nie łączyć, Nie dzielić, Nie psuć Nie naprawiać, Nie robić sobie nadziei, By się nie rozczarowywać. Nie mówić, Nie pisać, Nie żyć, Tylko zasnąć I nie mieć sennych marzeń. Najlepiej jest milczeć, Udawać, że się nic nie wie, By nie płakać płaczemm płaczącego świata. Najlepiej jest umrzeć. Chwilami byliśmy razem by wtedy być właśnie sobą. Przemykając nocą ulicami pełnymi blasku bilbordów, i ironicznym uśmiechem księżyca do mojego uczucia- z braku oryginalniejszych pomysłów kiczowato nazwanego miłością. Jestem żółwikiem, który nagle się przewrócił i żałośnie wierzga niezgrabnymi łapami Nie szukam usprawiedliwienia dla mojego nieszczęścia, nie dorabiam filozofii do bezsensownej męki. Wiem po prostu, że nie zdołam się podnieść, a wszelkie dogryzki puszczam mimo uszu. my nie śpimy, czytamy ze swoich ciał uczymy się ich na nowo A teraz pokaż jak bardzo mnie pragniesz Dotknij mnie oddechem popieść nieco spojrzeniem poliż słowami ręce trzymaj przy sobie, spodnie zapnij porządnie popraw krawat wytrzymaj tak chwilkę a potem pragnij i bierz co twoje
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
![]() 'And I wonder if I ever crossed your mind For me it happens all the time' /I rozmyślam czy czasami przewijam się przez Twój umysł
Mi zdarza się to cały czas/
![]() |
#4752 |
Raczkowanie
|
OddychamRapem dziękuję
![]() ![]() ![]() Paralogiczna - Ale niespodzianka, achh Uwielbiam Cię ![]() ![]() ![]() ![]() -Mam nadzieje,ze cię nie zraniłem ? -Nie,no co ty - odeszła płacząc.. - Dzień dobry, chciałabym dać serce do reklamacji.. - Ojj, przepraszamy ale taki silnych uszkodzień nie przyjmujemy.. z każdym kolejnym do przodu krokiem tracę szczęście. Możesz zarzucić mi wszystko, ale nigdy nie mów, że cię nie kocham. Przez chwilę wydawało mi się że stanąć przed tobą to nic takiego przecież jesteśmy sobie na tyle obcy że obojętność powinna być jedyną reakcją A gdzie jest Frizz?
Edytowane przez xJoYx Czas edycji: 2010-05-13 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zadomowienie
|
.tylko nie rób mi złudnej nadziei.
Ciekawe co jeszcze przygotowało dla mnie życie.
![]() |
#4754 | |||
Zadomowienie
|
Zawsze marzyłam tylko o jednym.. żeby jakaś dziewczyna potraktowała ciebie tak, jak ty potraktowałeś kiedyś mnie. [SIZE=2] Cytat:
<3 Cytat:
Cytat:
zadziwiasz. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Raczkowanie
|
Mogła mieć wszystko, nawet jego. Dlaczego więc nie miała nic?
A może to cierpienie ma sens? Może w tym wszystkim jest ukryte jakieś dobro? Wycofam się z uśmiechem na ustach, twoje szczęście jest przecież najważniejsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Raczkowanie
|
kreskowa - miło
![]() ____________ spóźnione życie .
pokochaj go. myśli błądzą nieustannie po głowie . czy w życiu już tak jest, że jak jedno jest szczęśliwe i bawi się w co najlepsze, to drugie musi cierpieć ?
![]() |
#4757 |
Raczkowanie
|
mrs de-widze ze tez sie zasłuchałaś w "airplanes" '
![]() i wiesz jak to jest żyć z ciagłą nadzieją? w ciagły oczekiwaniu i niepewności??wiesz jak to jest stale w myślach mieć jedno pytanie??wiesz jak to jest czekać całe życie na te 2 słowa?! serce ty moje...chyba jesteś masochistką ;/ -wybieraj:cierpienie albo ON? -...cierpienie...
#4758 |
Rozeznanie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;19230139]
aaaaaaaaaa . świetny. ![]() When I was born devil said ' ohh fuck -competition ` / kiedy sie urodziłem diabeł powidział : o ku.r.wa konkurencja. hehe to teraz ja pokrzyczę aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa świetny![]() [/QUOTE] ![]() ![]() i'm a bit too intimate. (trochę przesadzam z intymnością.) all is full of love. (wszystko jest pełne miłości.) I wish: Simplicity (życzę sobie: prostoty) nie muszę oddychać, wystarczy że patrzę i Ciebie ignoruję. wojownicza obrończyni miłości. Fuck logic, fuck logic Bravo to instinct And sweet intuition (Pieprzyć logikę, pieprzyć logikę Brawo dla Instynktu I słodkiej intuicji) Twoje pocałunki są tak gorące, jakbym w ustach zamiast Twojego języka miała słońce.
#4759 |
Raczkowanie
|
Tak naprawde twój perfum smierdzi, koszule nie wygladaja jak wyprane w perwollu, a zęby nie są umyte blendamed..
Dupa to nie kierownica, ogarnij się dziewczyno ! Dokąd idziesz, kiedy tęsknisz ? Chcę pić wino i nie pamiętać. niczego. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
Raczkowanie
|
` Chciałabym mieć trochę więcej Ciebie..
` Nigdy więcej takich dni.. proszę.. ` Uwierz wreszcie, że jestem w stanie wybaczyć Ci wiele błędów, poza jednym - kłamstwem! ` Wszystko nam się śni, ja Tobie a Ty mi. Wcale nie ma nas, nie dziejemy się.. ` Tęsknie za Twoim roześmianym głosem, za brązową pełnią Twych oczu, za Twoim dotykiem.. cholera! Tęsknie za Tobą całym.. ` Marzenia się spełniają, jestem na to chodzącym dowodem, dziękuję ! ; * niech już się rozpocznie wielka reggae dżampa! ![]()
#4761 |
Rozeznanie
|
Czasem pozostaje tylko klnąĆ... Nawet płacz jest bez sensu.
#4762 |
Raczkowanie
|
'Nie ufam ludziom, którzy nie przeklinają'
/ słowa mojej przyjaciółki ![]() 'siedziała na drewnianej ławce. mżyło. wiatr delikatnie podwiewał jej rude, podchodzące pod rdzawy kolor, loki. w dłoni trzymała papierosa. na jej ustach gościł uśmiech. wiedziała, że jutro może być lepsze. nie zważała na to co jest teraz. żyła nadzieją. tylko ona jej pozostała. właśnie wtedy zobaczyła zbliżający się do niej cień. stanął przed nią i szyderczo się uśmiechnął, podnosząc jedną brew. zaskoczył go jej widok z papierosem i pewność siebie jaką emanowała. jeszcze niedawno widywał ją całą roztrzęsioną z opuchniętymi oczami. wstała i delikatnie wydmuchując wir nikotynowego dymu prosto w Jego twarz, odeszła na swoich czerwonych szpilkach, pełna satysfakcji.' Czy miłość nie istnieje ? Bo jest coś takiego jak zauroczenie. ładujesz się w związek. oboje jesteście sobą nawzajem zafascynowani. poznajecie siebie doszczętnie. kiedy wiecie o sobie już wszystko wkracza rutyna. oszukujecie się, że to jest tylko chwilowe. właśnie wtedy, dochodzi poróżnienie zdań i pierwsze kłótnie. udajecie, że to wszystko jest przejściowe, że prawdziwa miłość przezwycięży wszystko. nadal jesteście ze sobą. wszystko się sypie, a Wy nie macie się odwagi rozstać twierdząc, że za wiele Was łączy. za wiele razem przeżyliście, aby to wszystko skreślić. obawiacie się, że osoba z którą jesteście jest tą jedyną, a szansa może się nie powtórzyć. właśnie wtedy dochodzi do przyzwyczajenia. tekst 'nie wyobrażam sobie życia bez niej/jego' świadczy o tym, że jesteśmy do osoby na tyle przyzwyczajeni, że zapomnieliśmy o naszym funkcjonowaniu bez niej. męczymy się ze sobą aż do końca. tylko nie licznych stać na to, aby zrezygnować i spróbować na nowo. z kimś innym.' ta szydercza pustka. brak jakichkolwiek koncepcji na najbliższe sekundy. na jutro. na resztę życia. i pomyśleć, że poczułam coś do faceta, którego szacunek do mnie mieści się w łyżeczce od herbaty. mimowolnie go pokochałam. gdyby mój rozum, miał w tym jakikolwiek udział to uwierz, że bym Cię znienawidziła. who wants be alone..
#4763 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za wszystkie słowa uznania <3
_________________________ _ Nieraz bywało tak,że Twój wzrok błądził po moim ciele. To życie sprawiło,że zniknął jej uśmiech a usta zrobiły się sine. wołaj mnie naszą pieśnią. pozytywne nastawienie wyleciało mi z plecaka. choć raz zrób coś,co uznam za prawdziwe. i uznałam,że po prostu nie jesteś dla mnie. Mimo,że Twoje oczy świeciły najpiękniejszym blaskiem, a dotyk wywoływał we mnie dreszcze. skończyło się. a w pi.zdu z tym. i tak nie było prawdziwe. baza na neptunie - tego nam potrzeba. skoro pojawiłeś się w moim życiu z szybkością pędzącego czarnego ścigacza to zniknij z niego z szybkością pędzącego pierdu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |
Raczkowanie
|
Wiele razy wykrzykiwała do echa różne bzdury, tym razem odezwało się wyjątkowo cichym szeptem.
patrysiowa - jestem i zostanę długo ![]() kreskowa - dziękuję dziękuję . ![]() Cytat:
kradnę na podpis perełko ![]()
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Raczkowanie
|
limitowanaa - na Twoją prośbę Skarbie ![]() ![]() Kocham ! <3 limitowanaa, Nieformatowana, z innej bajki, _ZaagubiOna_, carolineo6o, CaMa, TwojaKokaina, Magari91, beMine, Kamisha, Extremalna, patrysiowa_, Toogether93 - CUDOWNE jesteście ![]() ![]() _____________________ ` Pod palcami wyczuwał nienaturalne drżenie, tak jakby Ona dygotala z napiecia lub powstrzymywala siłą krzyk protestu.. `Jesli sie zakochasz, to wczesniej czy póniej bedziesz musiała cos zrobic cos z tym problemem. ` Milosc nie polega na szybkim skoku do łóżka. Liczą sie dusze! ` Przypominala sobie wszystko co zdarzyło sie między nimi.. Zaczynając od pierwszego wieczoru, kiedy to siedzieli obok siebie stykajac sie łokciami i z napięciem obserwujac zmysłową scenę miłosną.. ` Teraz wiedziala, że bylo właściwie z góry wiadome iż zakocha sie w Nim.. ` podstawowym problemem jaki dotyczy naszego zycia jest problem wlasciwego ustawienia naszych uczuc. jezeli zle ustawimy uczucia, bedziemy cierpiec do konca zycia.. jezeli zaś ustawimy uczucia własciwie mozemy całe życie tryskac szczesciem.. ![]() ` Ten pieprz.ony sentyment.. ! ` a teraz jak przypomne sobie te chwile z Tobą to śmieję sie jak głupi do sera..Kiedys płakałam i żałowałam ze sie to skonczyło ale teraz śmieję sie z Ciebie. Bo wkoncu jak po tylu fajnych chwilach mogłes wyjsc na takiego niezdecydowanego, fałszywego dupka?
![]()
Uwielbiam moje życie z Tobą. Trzymam Cię drogo będąc w cieniu Twoich kroków. ![]() ![]() My <3 moje prace ![]() Edytowane przez Borowiczanka Czas edycji: 2010-05-13 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
- Po co mi to mówisz, mamo? - rzekłem wtedy. - Mam osiemnaście lat i gotów byłbym zabić za każdy listek oderwany z drzewa moich marzeń...
- Uschnie szybko twoje drzewo, jeśli nie będziesz wiedział, że zdarzają się burze i grady.. Dostrzegłem oczekiwanie wypisane na jej twarzy, widziałem, jak rozjaśniła się radością, kiedy mnie poznała, widziałem, jak jej oczy przyglądają się badawczo mojej twarzy, kiedy podchodziłem bliżej, widziałem, jak szukają, pytają, jak tracą pewność i wydają się zawiedzione, i widziałem, jak gasną. I nie wierzył, że można spalić za sobą wszystkie mosty, zatrzeć wszelkie ślady i rozpocząć nowe życie nie tracąc jakiejś cząstki samego siebie. Po spalonych mostach pozostaje choć popiół. Nie da się uciec przed bólem który tkwi w sercu. Sam próżno próbował.
![]() |
#4767 |
Raczkowanie
|
To powinnam być ja,
trzymać twoją ręke. To powinnam być ja, czuć twoje usta. To powinnam być ja Kupować Ci prezenty. To powinnam być ja Sprawiać że się śmiejesz.! To jest źle. Nie mogę odejśc, puki nie uwierzysz, że ... To powinnam być ja ... Jest miliony ludzi, którzy chcą Cię zniszczyć. Ale ty powinnaś się uodpornić, odwrócić głowę, i iść dalej. ! Nie wymieniam tych które okradłam. ! XDD Edytowane przez jogobella_musli Czas edycji: 2010-05-13 o 15:42 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 |
Raczkowanie
|
MalutkaGwiazdka kolejny raz dziękuję
![]() ![]() Zdecydowanie nie funkcjonuję.
Siedzę głęboko pośród myśli i egzystuję jak zdechła roślina, która dawno nie dostała wody. Mogę czekać. Nigdzie mi się nie śpieszy.
#4769 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
czuję się.. zaszczycona! dziękuję! to wszystko dla Was, kochanee ; * __________________ so please, don’t leave me in the morning after dark.. więc proszę, nie zostawiaj mnie o poranku, który rozjaśnił mrok..
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Raczkowanie
|
kradnij kradnij
![]() fajnie że się przydadzą ![]() *** Więcej płakała niż się śmiała bo
tak naprawdę tylko jego kochała. Od czekolady bardziej lubię tylko Ciebie < 3 Spytałeś się za co Cie kocham. Na to nie ma jednej trafnej odpowiedzi. Kocham Cie za słodycz Twojego pocałunku, uśmiech o poranku i za to że zawsze jesteś przy mnie pomimo tylu bezsensownych kłótni. Chciałabym wyjść z mojego ciała na jeden dzień tylko po to by spędzić go przy Tobie. Może wtedy dowiedziałabym się co tak naprawdę do mnie czujesz.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.