|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
Cytat:
![]() mialas poprostu fest dobra prezentacje ![]() a ja mam jutro ustny polski i dalej zbyt nie wiem jak zrobic ta prezentacje
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#1892 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam identyczne czarne kupione za normalną cenę (![]() Cytat:
Cytat:
*** Za 3h wyniki z niemca, zejdę do tego czasu. Koszmar to był jakiś Obrazek łatwy, wszystko zrozumiałam, powiedziałam. Pierwsza rozmówka o zoo, wtf. Druga, że pokłóciłam się z kierowcą autobusu i w niej się trochę zakręciłam przez babkę, która mnie egzaminowała. Nie wiem co będzie. Negocjacja porażka... źle przeczytałam drugą kropkę i wyszła akcja następująca: babka powiedziała dobrze, ja źle - ona stwierdziła, że to ona źle i kazała mi jeszcze raz a później druga egzaminator powiedziała, że za pierwszym razem było ok tylko ja nie doczytałam i TRZECI raz to mówiłam Ciekawe czy dostanę punkty ehh...Geografistki jak? Słyszałam, że hardkorowe było. Przepraszam, że nie cytuję, ale znów J., nie wiem czy on celowo takie rzeczy pisze jakie pisze,e i chce, żebym zobaczyła czy co ![]() No i niemieckim się martwie. Dzień do kitu. Aaa no i w drodze na egzamin złapał mnie deszcz, yeah. |
|||
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chetna na dresy, tylko że też mam xs;p
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze;* A tu chyba coś przegapiłam
|
|
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Męskie Żbiki muszę mieć dużego, tak jak my, wszystko najlepsze
![]() Cytat:
![]() Nie za bardzo wiem, jak Twoje sprawy się mają, ale faceci tak robią, piszą jak gdyby nigdy nic, żeby zwrócić na siebie uwagę, wiem, bo wczoraj rozmawiałam z pewnym gupkiem na gygy, który pisze sobie do mnie jakby nic się nie stało. Ech, faceci. Chciał przypomnieć o tym, że jeszcze istnieje. ![]() Zaczynam 3 serie Californication jestem no lajfem.Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-05-13 o 16:26 |
|
|
|
|
#1896 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój kolega miał taki sam temat jak ja. Podobne utwory z tym, że on praktycznie cały czas bazował na interpretacji wierszy i cytatach z nich. Miał fragment wiersza, w którym było "...czy my karty Iliady(...)" No i kobita zapytała go z Iliady.... Cytat:
Taaaa bardzo dobrą Multimedialną? ;> Cytat:
Będzie dobrze
|
|||
|
|
|
#1897 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra, to potrzeba jeszcze kogoś na S i M
![]() to może przy okazji, ktoś chce tą bokserkę białą z kokardką? http://www.outlet-hurt.com.pl/product-pol-1407-H-M.html ja chcę XS/S, wiec znow potrzeba kogoś na S, M, L... i ewentualnie rezerwowe XL ![]() aha, nie mowię że ja zamawiam, po prostu zbieram chętne, a jak się nie zgodzicie żebym ja zamówiła to zamówi ktoś tam inny...
Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2010-05-13 o 16:33 |
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Faceci to dupki i tyle. Zraziłam się do nich, zresztą sama mówisz że jakiś ex czy coś w tym rodzaju dupę Ci zawraca, mam tą samą sytuację teraz... Zapominałam o nim dobre pół roku i byłam głupia bo wszystko przez niego, a teraz pisze jakgdyby nigdy nic bo musimy poważnie porzmawiac
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ogarniam Was
ale też chcę te spodnie tylko kto mnie oświeci, czy one są długie, czy za kolano? Bo się obawiam o długość.. Dla nich M noszą pewnie tylko ludzie o wzroście 165 Bo właśnie zwykłe spodnie H&Mowe M są na mnie za krótkie...I ta różowa bluzka z pocket z tych, które podawała Karolina z Bershkowych koszulek mam M ![]() Zrobiłam planszy do pracy i co? Stwierdziłam, że na beżowym kartonie jest mdłe, jutro kupuję brązowy bristol i wszytko przeklejam |
|
|
|
#1900 |
|
♥
|
a co zamawiacie ? bo sie już pogubiłam?
![]() http://www.outlet-hurt.com.pl/produc...-BERSHKA-.html |
|
|
|
#1901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale pewna nie jestem, napisałam do nich maila ale póki co nie odpisali. ale ktoś pisał że je ma, to pewnie wie
|
|
|
|
|
#1902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda, że różowa, nie lubię, bo wyglądam jak słodki cukieraszek a ja mam pazurki. A te dresy L już widzę zabrane są
|
||
|
|
|
#1903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze: http://www.outlet-hurt.com.pl/produc...1321-ZARA.html ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1904 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też się na Lkę zgłaszałam na te gacie
![]() Więc chyba nam się uda dwa komplety nazbierać
|
#1905 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przepraszam Mamo.Będzie niżej ;p Cytat:
Może ten człowiek ma potrzebę przyznania się do błędu, ale nie umie tego zrobić i stara się, żeby wszystko było normalnie? Jeśli tak nie jest to wiesz Lets have some fun.Cytat:
A postanowiłam, że po 17 się wezmę za siebie ostro tak, żeby na festiwalu mu szczęka na chodnik spadła-.-Włosy zrobię takie jak lubi, ubiorę się jak lubi iii co. I jakiegoś miłego kolegę sobie znajdę do towarzystwa, ha. |
|||
|
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie ja trochę też... ale czasami coś ruszofego też też założę Ale L z M%Ma to mi z tyłka spadnie tylko chodzi o długość M, bo jednak trochę wzrostu mam ![]() ED: http://www.outlet-hurt.com.pl/product-pol-1506-TRF.html dopiero zauważyłam
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-05-13 o 16:42 |
|
|
|
|
#1907 |
|
♥
|
to jakbyście dziewczyny zamawiały ta różową to ja bym była chętna . rozmiar S ewentualnie M
|
|
|
|
#1908 |
|
Zadomowienie
|
A no i @tych sprzedaży - jestem chętna na wszelkie ciemne (czerń, szarości, granaty), czerwone, zielone bluzy rozpinane i t-shirty 100% bawełny (takie prawie jak męskie, nie lubię tych co tak do ciała przylegają, brr a im większe tym lepsze!
) L/XL
|
|
|
|
#1909 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w dziale egzekucji skarbowej, więc nic Ci nie zrobią ! JA ! JA ! Panie ! wybierz mnie ! Cytat:
Cytat:
ja bym była chętna na te drechy, rozmiar M. może wlezę swoim tyłkiem w to (jak noszę z h&m spodnie 38 to chyba eMka będzie git, nie?) Cytat:
moze chcecie też czarne? wzięłabym dwie pary wtedy : siwe i czarne może poszukajmy jeszcze chętnych (koleżanki zaraz zapytam) to może uzbieramy na dwa komplety? ![]() Cytat:
bluzki nie chcę ;D Cytat:
|
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czarne są już inne
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-05-13 o 16:48 |
|
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi kolor nie robi różnicy, jeśli będą więc dwa komplety to nie będę się bić o elkę czarną/szarą;p |
|
|
|
|
#1913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Grzeczna córciaMam dokładnie taki sam plan, tyle że my się zobaczymy w poniedziałek bo ta sama matura a potem pewnie dopiero 30 czerwca na rozdzaniu wyników, nie licząc tego że będzie pewnie chciał się spotkac ot tak bo przecież nic się nie stało. Obiecałam sobie po maturze 5 kg w dól no i ogólnie trochę się wziąśc za siebie, będzie dobrze ![]() Bardzo dobrze robisz, zresztą Tobie dużo nie trzeba żeby wyglądac jak bóstwo ![]()
|
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1915 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny to ja proponuję konferencję na gadu
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
Że niby ostatnie dwie strony zaspamowane?
|
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
ej, lachony, ale patrzcie, przy tych spodniach nie ma rozmiarówek tak jak przy bluzkach.. moze dają losowe te rozmiary
![]() bedelicious napisz do nich jak oni to przysyłają.. tzn. jak kompletują te rozmiary
|
#1918 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra, to zacznijmy jeszcze raz
![]() możemy sprobować jeden siwy, jeden czarny, hm? więc siwe: 24.40 zł XS lub S - ja S - M- L- XL (rezerwowa) - czarne: XS - S- M- L- XL (rezerwowa) - biała bokerska z kokardką: 18.30 zł XS lub S - ja S - M - L - XL (rezerwowa)- sądzę, że skoro to H&m to rozmiarówka się zaczyna od xs
|
|
|
|
#1919 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak
![]() A są czarne z tych z H&M ? Ja bym wolała czarne..
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Taka prawda:P Chciałabym zobaczyc jego minę jakbym mu tak powiedziała
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

Obrazek łatwy, wszystko zrozumiałam, powiedziałam. Pierwsza rozmówka o zoo, wtf. Druga, że pokłóciłam się z kierowcą autobusu i w niej się trochę zakręciłam przez babkę, która mnie egzaminowała. Nie wiem co będzie. Negocjacja porażka... źle przeczytałam drugą kropkę i wyszła akcja następująca: babka powiedziała dobrze, ja źle - ona stwierdziła, że to ona źle i kazała mi jeszcze raz a później druga egzaminator powiedziała, że za pierwszym razem było ok tylko ja nie doczytałam i TRZECI raz to mówiłam
Ciekawe czy dostanę punkty ehh...

jestem no lajfem.

tylko kto mnie oświeci, czy one są długie, czy za kolano? Bo się obawiam o długość.. Dla nich M noszą pewnie tylko ludzie o wzroście 165
Bo właśnie zwykłe spodnie H&Mowe M są na mnie za krótkie...
tylko chodzi o długość M, bo jednak trochę wzrostu mam