|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
eeeeee, nie przenosisz, nie martw się, pamiętam, że twój dzidziuś jest większy, czyli raczej urodzisz wcześniej a nie później!
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
ola
tango red tez mi sie podoba a jesli chodzi o sprzedaz to jak znam zycie to predzej wsrod znajomych znajdzie sie ktos chetny dzieki za wskazowki, jeszcze slyszalam ze cabrio ma lepszy materialuciekam zawiezc corke na tance, do wieczora
Nasz synek Antoś Edytowane przez itakasia Czas edycji: 2010-05-13 o 16:38 |
|
|
|
#3783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Takie foteliki z udokumentowana przeszloscia rozchodza sie na all jak swieze buleczki.
Edytowane przez vette Czas edycji: 2010-05-13 o 16:38 |
|
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
Co do poduszki do karmienia, to ja jestem zdania, że takie rzeczy, jak i laktator itd można kupić po porodzie... bo nie wiadomo czy będzie pokarm, czy będziemy karmić. Przynajmniej takie jest moje zdanie....
Ja już wsadziłam ciasto do piekarnika
|
|
|
|
#3785 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
dobra to ja ide po paczka bo z wami to sie nie da
|
|
|
|
#3787 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się zastanawiałam czy robić wkońcu z rabarbarem, bo był dość tani na placu, ale wkońcu kupiłam jabłka i żurawinę, zobaczymy co z tego wyjdzie. Boję się, że przeleje mi ciasto, bo dość dużo jabłek miałam...
|
|
|
|
#3789 | ||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
nie poszłam w końcu na miasto tylko wysłałam brata z priorytetem na rabarbar ![]() Cytat:
no to trzymamy kciuki jeszcze mocniej się biedna należy w tym szpitalu
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
olakola mam taka cicha nadzieje
zawsze to troszke lepiej urodzic szybciej tak mi sie 38tc marzy a nawet 37 ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- poproasowalam malego ubranka i bola mnie plecy ciesze sie ze zabralam sie za to teraz bo wole nie myslec co bedzie za jakies 3-4tyg
|
#3791 |
|
Wtajemniczenie
|
Anoxa jak masz chwilę to mogłabyś zrobic fotke kocyka jak jest rozłożony
? |
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Marta i jak ciasto?
Swoją droga wiem, że jeszcze któraś dziewczyna miała też robić... moje właśnie dochodzi zaraz będę wyciągać z piekarnika a jutro na obiad myślałam o racuchach---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Nie wierzę.. jestem, jestem cały czas, jak nigdy... a tutaj cisza to mi się jeszcze nie zdażyło chyba więc położę się trochę i zacznę czytać książke
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ochote na nalesniki z truskawkami i bita smietana
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- byłam na poczcie i po drodze kupiłam strucle serowa i przed chwilka zjadłam i wypiłam kawusie inke ...kupiłam jeszcze chrupki ziemniaczano serowe snacki .anoxa ja je widziałam tylko raz własnie kilka dni temu jak wyciagałam zapasowa posciel i reczniki z komody oczywiscie wytrzepałam je i wyprałam od razu...przetrzepałam całą tą komode...teraz szuflady sa na wierzchu i sie wietrzy...w górnych szufladach w pojemniczkach trzymalismy bielizne na szczescie nic tam nie znalazłam tylko w tych dolnych własnie tam gdzie reczniki i w srodkowych pustych szufladach kilka ...napewno kupie cos do tępienia ale nie w sprayu zeby nie truc nas przy okazji....w mieszkaniu czyściutko , nigdzie tego nie ma a i przy komodzie nic teraz nie widac no ale za kilka dni moze zaś coś wyjdzie...czytałam, ze moze pod panelami to żyć nic bede tępić...lilka nooooo
|
|
|
|
|
#3795 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, zaczynam się martwić o hd...mam nadzieje, ze niepotrzebnie.
poklocilam sie z tz, bo on nawet nie chcial poskladac kazdej czesci wozka(spacerowki, gondoli i fotelika) do stelaza. tylko zobaczyl i powiedzial, ze ok.no wkurzyl mnie ze glowa mala, a na mate nawet nie zerknal. teraz poszedl na silke a ja sie zloszcze... |
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Karolcia nie wiem czy masz gdzies carrefour, ale z tego co wiem to od dzisiaj są w promocji truskawki, ok 2zł za 250g
Choć w sumie teraz nie orientuje się jakie są ceny truskawek, ale wydaje mi sie,ze to niedrogo... ok 8-9zł za kilogram wychodzi... Papeteria a ja sobie kupiłam dzisiaj w biedronce te gotowe chickenburgery... i chyba sobie zjem jednego, jakos nigdy za mną nei chodza, predzej moj maz zje, ale dzis mi przyszedl smak... no i czekam az ciasto mi sie ostudzi, choc zjadlam juz kawalek na cieplo - boskie! A co do robalow, to trza sie wyzbyc! |
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
a hd dalej nie ma
Xawmeli tez nic nie napisala
|
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie dziwne ze nie ma hd, ale moze jest zajeta i zalatwia jakies sprawy lub pisze prace. nie ma zadna z was do niej numeru ?
a ja wam moge pokazac jak moja niunia szaleje w brzuchu hehe, ma dzisiaj strasznie aktywny dzien
|
|
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
mam taka cicha nadzieje ze hd i xamaweli by chociaz smsa napisaly tfu tfu gdy by cos bylo
linka juz ide robic fotke zaraz wkleje
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak bym moj brzuch widziala
|
|
|
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale musze isc do sklepu po bialy serek ![]() Ale mnie glowa lupie z tylu po lewej stronie, masakra
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-05-13 o 18:01 |
|
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
Miałam to robić wczoraj lub dzisiaj ale tż nie posprzątał naszego prania suchego.. to jego obowiązek, więc ja ciuchów nie tykam ![]() Kupiłam dziś pieluszki Dada Jedna paczka 28sztu (albo 72) za 27,99 ![]() No i były też chusteczki nawilżane Dada.. 3 rodzaje, niebieskie Sensitive, fioletowe z Lawendą i zielone.. nie mogłam się zdecydować to kupiłam 3 paczki bodajże za 3,99 paczka ![]() A no i znalazłam te majtki siatkowe w jednej aptece (czwartej w kolejności) za 3,50zł sztuka Kupiłam 6 bo nie wiem czy będę miała głowe do ich przepłukiwania w szpitalu :PNo i pani powiedziała, ze nie ma rozmiaru ale rozciągnęła je tak, żeby zobaczyć na ile się naciągają.. i chyba mi na dupsk wlezą..zaraz zobaczę bo jak nie to tylko allegro mi zostaje i rozmiar xxxxl
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie wlasnie przypomnialo ze mam w zamrazarce takie pych ptysie nadziewana smietana z kauflandu i wlasznie je wcinam
![]() linka prosze ![]() Załącznik 3104466Załącznik 3104467
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
Bajka ładnie widać szaleństwa na zdjęciach
Karolcia 4,5zł za ile truskawek płaciłaś? Siala_Bala ja te chusteczki używam obecnie najwięcej do zmywania makijażu albo jak Łucja ubrudzi rączki czy coś na spacerze... albo w domu też nieraz... sama po nie leci lubię je bardzo ![]() a na zachętę ciasto z jabłkami i żurawiną... Łucja wcięła mi cały mój kawałek, co sobie naszykowałam zaraz wrzucę na bloga kulinarnego przepis
|
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
bajka moj synek tez dzisiaj szaleje wlasnie mi sie obija po zebrach i chyba glowka napiera na pecherz bo co chwilke biegam do wc
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Cerfuru niestety u mnie nie ma
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
basienka a to ten sam przepis co wczoraj??
bo mam mus jablkowy i moze bym zrobila z niego i chyba dwa swieze jablka wiec moze cos bym wykombinowala
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj mój nawet na akcesoria które przyszły z all nie spojrzał...za to wózkiem był zainteresowany..a do hd to faktycznie niepodobne mimo ze miała pisac prace...a xawmeli któras dziś widziała na dole ze zalogowana basienka nie wiem co to nie jadłam, ale brzmi zachecajaco ![]() a na ciasto ciepłe smaka robisz ![]() ![]() bajka super...mój najczesciej wyglada tak jak ten ze środkowego zdjęcia choc ostatnio wypycha też pod piersiami.... Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-05-13 o 18:15 |
|
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze ma ktoras nr do hd? zeby jej sms napisac.... |
|
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
siala to super zakupy poczyniłaś
anoxa kocyk śliczny .. miałam kupić kiedyś te ptysie ale obawiałam się że w środku bedzie jakiś okropny krem...za to smakuja mi te formetti mrożone z kauflandu mimo ze pytałam czy ze śmietana...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.

a jesli chodzi o sprzedaz to jak znam zycie to predzej wsrod znajomych znajdzie sie ktos chetny
dzieki za wskazowki, jeszcze slyszalam ze cabrio ma lepszy material
, idę zaraz po ten rabarbar.....

pozdrowienia dla wszystkich ciezarowek"
się biedna należy w tym szpitalu 

nic bede tępić...