![]() |
#181 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzamy sie po ciąży/-ach
Cytat:
Święta prawda ![]() Dzisiaj właśnie wbiłam się w 2 pary spodni sprzed ciąży.Wszystko byłoby OK,gdyby nie wylewający się brzuch znad spodni ![]() Waga powoli spada....ale co tam waga,ważne że w stare ciuchy wchodzę ![]() Także już wiem co powinnam robić.Dieta typu ŻM czy MŻ i brzuszki.Może pomoże ![]() Na mnie zgubnie działają słodycze,ziemniaki i biały chleb. Dlatego też jem póki co chleb,który sama piekę (http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=2332),ziemniaki jem raz w tygodniu i to zazwyczaj jednego dużego,pieczonego z odrobiną masła czonsnkowego ![]() Ciasteczka,jak i chlebek mają cudowny wpływ na moje jelita ![]() Także od dzisiaj zaczynam brzuszki ![]()
![]() |
![]() |
#182 |
Rozeznanie
|
też dzisiaj wyciągnęłam spodnie, które kupiłam ważąc ok. 68 kg chyba z 5 lat temu, jeszcze niedawno w udach były opięte, teraz są luźne, a jak stoję to nic się nie wylewa bokami
![]() ![]() ![]() brzuszki to dla mnie katorga, kręgosłup boli, w tv reklamują jakieś urządzenie wspomagające to ćwiczenie, pani robi to z uśmiechem na ustach, nawet przeleciało mi przez myśl żeby to kupić, no ale znając swój słomiany zapał wolę oszczędzić sobie ten wydatek ![]() od kilku dni chodzi za mną hasło: "szczypanie brzucha", więc dzisiaj je wygooglowałam i znalazłam taki fragment : Zadbaj o skórę Po ciąży utraciła ona dawną sprężystość i jędrność. Dobroczynny wpływ na nią mają:
nie ma się co szczypać, zaczynam się szczypać, prawdę mówiąc skórę mam dość elastyczną i nie mam problemu, ale jak macie te fałdy, harmonijki itp. to przetestujcie... ![]()
Moje odchudzanie A.D. 2018 90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70 _________________________ _________________________ ____________________ Blog o hobby ![]() Edytowane przez agnessja Czas edycji: 2010-05-10 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oooo,ja wypróbuję to napewno ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#184 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() może dlatego że śpi jeszcze z nami tzn ma łóżeczko przystawione do naszego zasypia ponownie jak sie nabiega po mieszkaniu i zmęczy ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
hm... musze poczytać na ten temat dzięki za wskazówki[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- a co do spodni to ja swoje przedciążowe powywalałam bo wszystkie były za duże ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- i jeszcze sie Wam nie chwaliłam że w weekend nie skusiłam sie ani na ciastko do kawusi, ani na żerełko z mcdonaldsa, ani piwcio, ani wincio, ani nic ![]() ![]()
MNIEJ GADAĆ WIĘCEJ ROBIĆ ![]() Edytowane przez Zelka_07 Czas edycji: 2010-05-10 o 18:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | ||
Rozeznanie
|
Ja też, bo z powodu @ miałam kilka dni przerwy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się skusiłam na kielich wina, bo moja paskudna mama postanowiła, ze zrobimy sobie babski wieczór, w związku z czym skorzystała z nieobecności mojego Tż-ta i wpadła z butlą ![]() Dobrze, że antybiotyków nie brałam ![]()
![]() Edytowane przez zimnaaga Czas edycji: 2010-05-10 o 20:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki
![]() Wrocilam dzisiaj do swojej diety na nowo i pierwszy dzien obył się bez zbaczania z kursu ![]() A o tym szczypaniu też słyszałam, że bardzo dobre podobno, tylko nie wiem, czy się po prostu szczypać, czy też istnieje na to jakaś specjalna technika ![]()
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
A ja sobie przez wekend pofolgowalam i dzisiaj troszke tez , wiedzialam ze jak raz ulegne to bedzie lipa , ale od jutra koniec z nadmiernym jedzeniem
![]() Mam pytanko czy wasi tz jakos was motywuja , czy udaja ze nie widza ze sie odchudzacie , chudniecie itd ., bo moj poprostu jakby tego nie zauwaza i wkurza mnie to , a moze nie chce mi sprawic przykrosci slowami w stylu "o kochanie ale super ze chudniesz" ![]() opowiedzcie jak to jest u was bo moze ja wydziwiam. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja zboczyłam. Od dłuższego czasu kupuję płatki z biedronki, te "just fit" w pomarańczowym opakowaniu. Żadne one tam "fit" nie są, kalorii mają sporo, ale strasznie mi zasmakowały, są z suszonymi owocami, kokosem itp. No i codziennie na śniadanko mała miseczka z niskotłuszczowym mlekiem. A dzisiaj...trzy miseczki ![]() Nie mogłam się oprzeć po prostu i zjadłam na śniadanie, podwieczorek i kolację ![]() Mam nadzieję, ze to było jednorazowe szaleństwo, bo w przeciwnym razie czarno to widzę ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() Dziwny jakiś mi się trafił. Albo może ślepnie? ![]()
![]() Edytowane przez zimnaaga Czas edycji: 2010-05-10 o 22:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ogólnie mam wrażenie że cała rodzina próbuje mi noge podstawić abym sie wykopyrtneła i zboczyła z kursu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
dobre ![]()
![]() |
![]() |
#190 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z tym, że ja czuję, ze w końcu kiedyś tam się skuszę, nie mam aż takiej silnej woli jak Ty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz co bo ja to mam taki zadziorny i uparty charakter ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- a skoro już przy słodkościach jestesmy co myślicie o ciasteczkach lu go? gdzies kiedys czytałam że od czasu do czasu są dozwolone. 1 ciacho jest całkiem spore a ma tylko 55kcal i niby z pełnego ziarna są. jak waga mi spadała ładnie to jadłam ze 2 razy w tyg do kawusi po 2 sztuki. pyszne sa te kakaowe ![]() właśnie jem owsiane a że kupiłam saszetke nestle fitnes to dorzuciłam troche. stwierdzam że są niedobre jakies bez wyrazu, już same owsiane są lepsze
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#193 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mężczyźni w brew pozorom lubią pupę potrzymać i poklepać ![]() Biust i pupa to wg mnie najbardziej im się podoba i powinno być spore ![]() ![]() U mnie już 77kg.Ale to wolno idzie.ale w sumie nie mam się co dziwić skoro jakoś specjalnie się nie wysilam ![]()
![]() |
![]() |
#194 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję spadku, nawet najmniejszy jest lepszy niż żaden ![]() U mnie zaledwie 100g spadło, ale ważę 57,9 więc ta siódemka po piątce już tak ładnie wygląda, że i tak bardzo cieszy moje oko ![]() Czy któraś z Was wie jak to jest w końcu z tą cytryną? Ja piję już dłuuugo codziennie wodę z cytryną, bo ma właściwości oczyszczające organizm, itp. itd. Ale gdzieś czytałam, że cytryna zatrzymuje wodę w organiźmie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
hej, kobietki, a ja we wtorek rano mialam zawal
![]() dopiero dzis wzielam sie za laptopa , ale nie mam jeszcze sily przebrnac przez wszystkie watki nie moge sie odchudzac tak, jak zwyklam w polsce wiec na razie do weekendu zawiesilam dzialalnosc ![]()
![]() |
#196 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
O rety Patricia jak sie czujesz???? Jestes w szpitalu czy w domu??
![]() ![]() ![]()
![]() |
#198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
boje sie teraz robic najbardziej zwykle rzeczy bo zlapalo mnie z rana pare minut po wstaniu poszlam do lazienki, przeszlam do kuchni, stanelam nad zmywarka i trach.. lekarze mowia,ze jestem za mloda na zawal, ale przy moim trybie zycia i nerwach to sie wyrownuje do jutra w szpitalu rano wychodze
![]() |
![]() |
#199 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem w szoku ![]() Jak widać wiek nie ma znaczenia, stres robi swoje. Strasznie mi przykro, trzymam kciuki za Twój powrót do zdrowia i uważaj na siebie! ![]()
![]() Edytowane przez zimnaaga Czas edycji: 2010-05-13 o 22:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze ale przypadek.. nie mialam pojecia, ze cos takiego moze spotkac tak mlode kobiety ... moze za szybkie, za bardzo stresujace zycie prowadzisz Patrycja? Chyba musisz troszeczke zwolnic tempo, bo organizm sie zbuntowal, kurcze ale mnie zmartwilas
![]() A dziewczyny mam pytanko, kiedy uczylyscie swoich pociech pic z kubeczka i robic na nocnik? Moja mala ma 10,5 miesiąca i mysle, ze moze juz czas jej do picia zaczac podawac kubeczek z ustnikiem zamiast butelki i smoczka? No i jak jej tego nauczyc? ![]()
![]() |
#201 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Moje odchudzanie A.D. 2018 90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70 _________________________ _________________________ ____________________ Blog o hobby ![]() Edytowane przez agnessja Czas edycji: 2010-05-14 o 20:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Wtajemniczenie
|
Kupilam małej kubek niekapek Tommee Tippee i od razu załapała o co chodzi
![]() ![]() ![]() Ale muszę ją też pochwalić- zaczyna chodzic ![]()
![]() |
#203 |
Rozeznanie
|
Moją córcie sadzałam na nocnik jak skończyła roczek, w sumie nie po to, żeby coś tam zrobiła
![]() ![]() Co do kubków-niekapków, to w ogóle nie chciała z nich pić, więc musiałam ją przestawić najpierw na kubki z rurką (coś jak bidon), no i piła z nich, dopóki nie skończyła 2 lat. A potem to już bidon tylko na spacery, a w domu normalne kubki. EDIT: Czyżbyśmy tu już zostały we trzy tylko? ![]()
![]() Edytowane przez zimnaaga Czas edycji: 2010-05-14 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() pewnie to tylko tak chwilowo ...
Moje odchudzanie A.D. 2018 90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70 _________________________ _________________________ ____________________ Blog o hobby ![]() Edytowane przez agnessja Czas edycji: 2010-05-14 o 23:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Nasza mała ma obecnie 6 ząbkow: 4 na gorze i 2 na dole i jak na razie nic jej sie nie pokrzywiło- są proste. Mam nadzieje, ze tak zostanie, bo przez ssanie kciuka podobno strasznie się krzywią i pozniej trzeba dziecku zakladac aparat...
![]() |
#206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- melduje sie ![]()
![]() |
![]() |
#207 |
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj 300g więcej niż wczoraj
![]() Przecież nawet nie zgrzeszyłam ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
no właśnie ja już nic nie kumam ale mam wiecej dziś na golasa niż wczoraj wieczorem gdzie byłam wydeta przez problemy sedesowe i do tego w ciuchach
![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- i też nie zgrzeszyłam wczoraj mi wyszło 1500kcal i ćwiczyłam godzinke. no zgrzeszyłam troche owocami ale tak długo nie jadłam że nie mogłam sie oprzeć ![]()
![]() |
#209 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też niestety nie kumam ![]() ![]() Już kompletnie nie wiem, jakimi prawami rządzi się ten mój organizm ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a widzisz no to wszystko jasne ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.