|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
magda1706 - Od jakiegoś czasu drażni mnie twoje podejscie do zwiazku i w ogole postrzeganie pewnych kwestii... No ale cóż, każdy wiek rządzi sie swoimi prawami. Nic mi w sumie do tego. Pozwole sobie jednak ocenic to, co napisałas i co jak widze wywołało fale zdumienia.... Równiez jestem zdumiona, że w taki sposob wypowiadasz sie na temat ZWIĄZKU. To nie jest normalne, że macie z TZ takie podejscie do tego. Jeśli sie z kimś wiaze, to nie zaklada sie z góry rozstania(bo jestesmy młodzi, bo jeszcze wiele przed nami, wiele sie moze zmienic). To nie jest zdrowe, uwierz. Może z czasem to sama zrozumiesz........
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
Szatanica, akcja z widelcem mnie mocno rozbawiła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() takie nasze zycie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam pierwszy w poniedziałek i muszę się pochwalić - zdałam na 4.
![]() Laguna przestań się obżerać czekoladą! ![]() Zaprzepaścisz miesiące męczarni! Mamy chudnąć! Mamy wystąpić w bikini na plaży i nie przestraszyć innych! ![]() W sumie to po co się męczyć, wystarczy, że kupimy wkładki Discreet, a faceci oszaleją, będą kwiaty, serenady i tak dalej. Jak w reklamie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Rozeznanie
|
"Zawsze będziemy razem", "nigdy Cię nie opuszczę"-w takim wieku płytkie hasełka, ale zakładanie, że na pewno się rozejdziemy jest bez sensu. Bądźmy realistkami nikt nie wie, co nas spotka za 10, 20 lat, ale na chwilę obecną wiem, że chcę być z Tż jak najdłużej. Co będzie pokaże czas..
Tak apropo wypowiedzi Magdy. |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
to co ja mam robic? jak sie zachowywac?
#938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
milego wieczoru zycze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-05-13 o 18:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kredytu na mieszkanie- kwestia wieku, oczekiwan w zwiazku itd. Ktos, kto ma jakies 16 lat czy jest zaraz przed 20stką raczej nie mysli o wspolnym zamieszkaniu, a tym bardziej zaciąganiu kredytu(a jesli myśli, to jest to dość nieodpowiedzialne i dziecinne, bo zazwyczaj w tym wieku jeszcze nie jest samodzielny finansowo). ![]() Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2010-05-13 o 18:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie wiem czy zgodzic sie z kwestia ze to nie jest zdrowe? W poprzednim zwiazku byly wielkie slowa 'ah tu pojdziemy tam... bedzie pieknie bedziemy razem' 'na zawsze' itd.. i co? Facet mnie zostawil po roku. W tym zwiazku nigdy nie padly slowa ze 'kocham cie na zawsze' itp.. Oczywiscie plany co do wakacji jakis tam zarys mamy ale nigdy nic na 100 %. Moj TZ woli zyc chwila niz potem sie rozczarowac i z przytupem fochnac sie na swiat bo 'to nie tak mialo byc, chcialem inaczej' ![]() Cytat:
a co do nie pogrubionego.. widze ze nie zgadzacie sie ze mna ja was szanuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to akurat nie ma nic wspolnego z twierdzeniem "predzej czy pozniej i tak sie rozstaniemy" - nie wiem czy widzisz, ze to dwie inne sprawy. Ty juz z gory zakladasz, ze z nim nie bedziesz. My po prostu dopuszczamy do siebie taka mozliwosc, ale nie mamy co do niej pewnosci. Ty albo masz te pewnosc albo zakrecilas sie w tym co mowisz. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-05-13 o 18:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
musze sie tego jakos pozbyc... nie moge ciagle myslec o tym zeby mu tego nie okazac
#950 |
Zakorzenienie
|
Magda, chyba chodzi o to, ze uwazasz jak wiekszosc z Nas, tylko nie umialas tego wyrazic....
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2010-05-13 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kawa może być byle jaka, też kiedyś robiłam z żelem pod prysznic i skórą się nacieszyć nie mogłam, taka gładziutka! Od dziś co najmniej raz w tygodniu będę go robić, głównie na pupę, uda i biust. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi o to by znaleźć złoty środek pomiędzy "na pewno się rozstaniemy" a "to już jest miłość aż po grób". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Stosuję go od jakichś 2 lat, tyle że nieregularnie ![]() Kawę mieszam tylko z żelem pod prysznic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Nafi.. tak ja zakladam ze nie bedziemy razem w dalszej przyszlosci. Poki co jestesmy ale potem nie wiem co bedzie i z tad takie cos. Ja to sama wiem po sobie. Ja chce probowac czegos innego, a nie teraz zastac sie przy jednym facecie ze stwierdzeniem 'jedyny na wiecznosc'
ja podziwiam zwiazki ktore przetrwaly od 16 lat po x wieki. Ale ja znam siebie, znam TZ. Po prostu. Ja wiem ze to dla was szokujace. Ale naprawde ja takie mam teraz podejscie do tego. Przestaje planowac ze bede z nim nie wiadomo ile. Po prostu jestem. ![]() Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2010-05-13 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam 24 lata i wybacz, ale nikt nigdy nie wyznawał mi miłosci w ten sposob (czyt. kocham cie na zawsze). Kocham w moim słowniku oznacza : chciałbym z toba juz byc na dobre i złe, wspierac cie, gdy tego potrzebujesz, byc po prostu obok.... tak długo, jak długo bedzie nam z sobą dobrze*. * i tu dopisujemy nasze rozumienie słowa dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#960 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.