|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. IX
Cd.
11. Bluzeczka ala myszka miki - 0,50grSpodniczka z dzieciecego, ledwo weszlam :p - 2zl 12. Jako wielka fanka pokemonow ![]() ![]() kolekcjonuje misiaki!Pikaczu - 3,50zl i 5zl Marill - 2,5zl W kocie sie normalnie zakochalam i byl nowy z metka! - 5,5zl13. Posciel z pokemonow gdzies tam wygrzebalam, musialybyscie zobaczyc moja radosc! - 3,70zl
|
|
|
|
#4502 |
|
Przyczajenie
|
Paulinaaa_ wow , wszystko świetne ...
|
|
#4503 |
|
Zadomowienie
|
1. Sukienka z zamkiem New Look
2. Spódnica bandażowa Dorothy Perkins 3. Długa koszula denim.co 4. Bandażowa piękna sukienka Karen Millen, zbliżenie na tył i przód 5. Sukienka Ocean Club 6. Spodenki z wyższym stanem River Island 7. Sweterek George |
|
|
|
#4504 |
|
Zadomowienie
|
1. Sukienka asymetrczyna boohoo.com ( fotki z katalogu)
2. Znowu boohoo.com 3. Bombka z kokardą atmosphere 4. bez metki 5. Next w wisienki |
|
|
|
#4505 |
|
Raczkowanie
|
PAULINA I RYFKA Wasze zakupy miażdżą wszystko..
zazdroszcze straszliwie...Beatinka w poniedziałek wielka dostawa butów na Os. strusia w Bidze...
|
#4506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4507 |
|
Raczkowanie
|
RYFKA bardzo ładne ciuszki
!
|
|
|
|
#4508 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
ojejuuu jejuuu
|
|
|
#4509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co z tego, ze pisalas, ze wypelnilas ankiete? to, ze teraz piszesz do kogos zeby nie zasmiecal watku jakimis tam stwierdzeniami, bo to nie jest temat watku, A SAMA GO ZASMIECALAS PISZAC O ANKIECIE, CO TEMATEM WATKU TEZ NIE BYLO i to jest wlasnie HIPOKRYZJA oj na szczescie to nie ty decydujesz o tym kto bedzie wchodzil na forum i co na nim pisal jak sie nie odczepie to pobijesz mnie czy najpierw sprowadzisz mnie do swojego poziomu a pozniej powalisz chamstwem? ![]() |
|
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Ryfka fantastyczne zakupy!
|
|
#4511 |
|
Raczkowanie
|
Keeendy:
trampeczki, kupiłam takie rok temu w UK żeby wygodne były do pracy i nawet nie przypuszczałam, że w tym roku będą u nas modne krótkie spodenki w krateczkę Tally Weijl Paulinaaa_ Jak zawsze boskie łowy! Najbardziej spodobały mi się: Sweterek River Island z cekinkami i koronka na ramionach Sweterek New Look w chabrowo-szare paseczki Sukienka Dorothy Perkins z kokarda- przepiękna!!! Tunika H&M z podwijanymi rekawami ![]() Biala bombka Bokserka Asos z kokardka na plecach Bluzeczka w zebre Denim co - kupiłam w lumpku podobną też różową tylko, że w centki i z RI, wcześniej gdzieś wklejałam fotkę ![]() Szerek: Bluzeczka 10 zł miss Szpileczki graceland buty 9zł Mania_xD: Jakie cudnowne rzeczy! Pozazdrościc...dobrze, że tu trafiłaś będzie co oglądac i się motywowac do dalszych poszukiwań ![]() Nowa marynarka w jodelke AMISU Rureczki Only Conversy ![]() Nowe rureczki Rivera maskotki Ryfka: Kolejna "wyjadaczka" Jak zawsze boskie ubranka![]() 1. Sukienka z zamkiem New Look 2. Spódnica bandażowa Dorothy Perkins 3. Długa koszula denim.co 4. Bandażowa piękna sukienka Karen Millen, zbliżenie na tył i przód Przy okazji uwielbiam ubrania K.Millen, J.Norman i Selfridge oraz RI<za innośc)- chociaż jest pewnośc do ich jakości, wiadomo, że Atmosphere do najlepszej z firm nie należy, chociaż ubrania mają ciekawe... 7.Sweterek George 1. Sukienka asymetrczyna 3.Bombka z kokardą Dziewczyny dziękuje za wypełnianie mojej ankiety
|
|
|
|
#4512 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2007-03
|
a jeszcze c.d moich
11. tuniko sweterek 2 zł 12.bluzeczka ichi 7 zł 13.staniczek biały mark & spenser 1 zł 14. czarny stanik secret 1 zł |
|
|
|
#4513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
boskie zakupy! wszystko bym Ci wzieła! |
||
|
|
|
#4514 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak powyzej rewelacyjne zakupy!!!! Niestety w pon mam wazny test i odpadaja lumpki ale bardzo dziękuje za inf bo gdyby nie test to chętnie bym skorzystała Zaraz wrzuce moje dzisiejsze małe zakupy
|
|
#4515 |
|
Zadomowienie
|
Podglądam ten wątek od baaardzo dawna i tak Wam dziewczyny zazdroszcze tych wszystkich ubrań...dlaczego u mnie nie ma takich fajnych
ale ostatnio byłam na dostawie i jestem całkiem zadowolona bo nie musze już szukać sukienki na wesele ;p 1.legginsy wet look top shop 16zł 2.sukienka reko? 20zł 3.tunika h&m 16zł 4.piżamka top shop 4zł 5.bluzka atmosphere 8zł 6.bluzka zara basic 10zł |
|
|
|
#4516 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję wszystkim za komentarze
Cytat:
Daj spokój, zawsze znajdzie się ktoś czepiający się byle bzdur, ankieta była bardzo ciekawa
|
|
|
|
|
#4517 |
|
Rozeznanie
|
a to moje zakupy, przepraszam za jakos fotek ale zdjecia robiłam w pospiechu
|
#4518 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze
|
#4519 |
|
Rozeznanie
|
betinka sliczna ta biala sukienka w kwiatki
w ogole dziewczyny boskie zakupy
|
|
|
|
#4520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Nowa marynarka w jodelke AMISU - 7zł Sukienka Modo z wczoraj, ma dziwny kroj, cos ala tulipan - 5,5zl 2. Nowa sukienka atmo - 10zl na dostawie ![]() Torebeczka atmo - 3zl 3. Tuniczka z dzieciecego, podobala mi sie na wieszaku, a jak juz w domu przymierzylam i jakos mi nie lezy :/ - 5zl Bolerko George najsmieszniejsze jest to ze dopiero w domu zauwazylam ze to sweterek... na 3-4 lata XD - 2zl4. Tuniczka TU, strasznie duza [cos kolo 44] ale zwiazana z tylu pod sweterkiem jakos wyglada... tez sie jej chyba musze pozbyc :/ - 2zl Rureczki Only, nowe byly - 9zl 5. Conversy zakochalam sie w nich i normalnie z nogi nie sciagam! Chlopak wygrzebal! - 6zl!Falleny, byly tak brudne ze chlopak sie zalamal, a ja musialam mu je wziasc - 8zl!6. Koszula Warehouse - 1,5zl [kocham ja!] Spodenki - 10zl Legginsy paskowe - mniej niz zlotowka ![]() Butki jw 7. Tuniczka H&M, z dzieciecego :p - 4zł 8. Sukienka letnia Next wzielam ja z desperacji po czym bardzo polubilam! - 1zlKoszula bez firmy - 1,5zl 9. Od lewej ![]() Nowa new look - 1zl [zle na mnie lezy..] Sukienka H&M - 4zl New look bluzeczka - 1,5zl [tez zle lezy D ![]() 10. Nowe rureczki Rivera! - 11zl! Legginski w paski bez firmy, welniane <3 - 4zl Spodenki bez firmy - 6zl[/QUOTE] Cytat:
nie no dziewczyny ja wam po prostu zazdroszczę takich lumpków !
Edytowane przez Holly Nieduża Czas edycji: 2010-05-13 o 20:21 |
||
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Ryfka - meeega zakupy !
|
#4522 |
|
Raczkowanie
|
Paulinaaa,Ryfka i Mania... umarlam.... naprawde znajdujecie to w lumpeksach?! ile ja bym dala za taki lump... oj pomarzyć można...
ODWYK KOSMETYCZNY,mam: próbki: bylo18,jest 5 dąże do 0 kolorowe: bylo27,jest 28 dąże do 15 pielęgnacja: bylo54,jest 46 dąże do 35 Wkręcam się w mineraly ![]() WYMIANA : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=411397 |
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1273762584 mega piękna! za taką bym się dała pokroić
|
#4524 |
|
Raczkowanie
|
Ryfka przeboskie łowy!
|
#4525 |
|
Raczkowanie
|
Ryfka te sukieneczki
|
|
#4526 |
|
Raczkowanie
|
[1=2080c943818d32225d1c778 444416ddc1155cbfe_673bd51 9c7f26;19275432]
A ja korzystajac z okazji ze jestem chora, w koncu postanowilam sie odezwac w tym watku . Szczerze mowiac niedawno zaczelo sie moje uzaleznienie co do sh. A jako ze nie mam co robic obcykalam rzeczy ktore kupilam od poczatku miesiaca ... Szczerze mowiac wszystko mi sie juz az sypie z szafy oO. Dodam ze od 2 miesiecy pozwalam sobie glownie, jedynie na ostatnie dni, przed dostawa... w ramach oszczednosci i pieniazkow i chlopaka.. XD A jako ze dodatkowo trafilam na swietny lumpek z ktorego w ostatnim dniu potrafie wyniesc do 4 kg, malutko pieniazkow idzie ![]() Zdjecia na szybkiego wiec nijakie troche :< 1. Nowa marynarka w jodelke AMISU - 7zł Sukienka Modo z wczoraj, ma dziwny kroj, cos ala tulipan - 5,5zl 2. Nowa sukienka atmo - 10zl na dostawie ![]() Torebeczka atmo - 3zl 3. Tuniczka z dzieciecego, podobala mi sie na wieszaku, a jak juz w domu przymierzylam i jakos mi nie lezy :/ - 5zl Bolerko George najsmieszniejsze jest to ze dopiero w domu zauwazylam ze to sweterek... na 3-4 lata XD - 2zl4. Tuniczka TU, strasznie duza [cos kolo 44] ale zwiazana z tylu pod sweterkiem jakos wyglada... tez sie jej chyba musze pozbyc :/ - 2zl Rureczki Only, nowe byly - 9zl 5. Conversy zakochalam sie w nich i normalnie z nogi nie sciagam! Chlopak wygrzebal! - 6zl!Falleny, byly tak brudne ze chlopak sie zalamal, a ja musialam mu je wziasc - 8zl!6. Koszula Warehouse - 1,5zl [kocham ja!] Spodenki - 10zl Legginsy paskowe - mniej niz zlotowka ![]() Butki jw 7. Tuniczka H&M, z dzieciecego :p - 4zł 8. Sukienka letnia Next wzielam ja z desperacji po czym bardzo polubilam! - 1zlKoszula bez firmy - 1,5zl 9. Od lewej ![]() Nowa new look - 1zl [zle na mnie lezy..] Sukienka H&M - 4zl New look bluzeczka - 1,5zl [tez zle lezy D ![]() 10. Nowe rureczki Rivera! - 11zl! Legginski w paski bez firmy, welniane <3 - 4zl Spodenki bez firmy - 6zl [/QUOTE] conversy
|
|
|
|
#4527 |
|
Wtajemniczenie
|
Mania, conversy są super
Też kupiłam tej firmy w lumpie, już kiedyś wklejałam, ale ja 18 zł dałam https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1266949824
|
#4528 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4530 | |
|
Rozeznanie
|
[1=2080c943818d32225d1c778 444416ddc1155cbfe_673bd51 9c7f26;19275532]Cd.
11. Bluzeczka ala myszka miki - 0,50grSpodniczka z dzieciecego, ledwo weszlam :p - 2zl 12. Jako wielka fanka pokemonow ![]() ![]() kolekcjonuje misiaki!Pikaczu - 3,50zl i 5zl Marill - 2,5zl W kocie sie normalnie zakochalam i byl nowy z metka! - 5,5zl13. Posciel z pokemonow gdzies tam wygrzebalam, musialybyscie zobaczyc moja radosc! - 3,70zl[/QUOTE] a ja mam psyducka. przefajnyCytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

- 0,50gr

oj na szczescie to nie ty decydujesz o tym kto bedzie wchodzil na forum i co na nim pisal
jak sie nie odczepie to pobijesz mnie czy najpierw sprowadzisz mnie do swojego poziomu a pozniej powalisz chamstwem?
boskie zakupy! wszystko bym Ci wzieła! 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)