|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Cytat:
Zamowiam sobie ja jak byla w zestawie w HT. Tez nie znalazlam logo
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#3212 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
-praca -szkola -znajomi -znajomi znajomych -rodzina rodziny itd |
|
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zycze Ci tego czesciej
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#3214 |
|
Zadomowienie
|
A dziękuję jak miło
ja też życzę każdej z Was, obyście miały więcej klientek z większymi zamówieniami
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
#3215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najgorsze jednak dla mnie jest samo kupowanie w sklepie jak trafi się na wcześniej kupującą niewydarzoną i niezdecydowaną konsultantkę, która przegląda katalog i w tempie gorszym od żółwia robi zakupy, blokując kolejkę na długi czas.
|
|
#3216 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jak się zdarzy jakieś małe zamówienie po paczce, to niestety ale swoje muszę odstać dobrze, że obsługa w krakowskim COKu jest bardzo sympatyczna.. szkoda tylko, że niektóre konsultantki są faktycznie jakieś niewydarzone.. stałam dziś za taką jedną karta nie została aktywowana w systemie AVONu(to była nowa karta) myślałam, że normalnie to ją tam....jak muszę tam robić zakupy to mam listę gotową i staram się, żeby szybciutko załatwić sprawę
|
|
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
Zapisałam sie na Piekno Suksesu i mam szkolenie w poniedziałek 17.05
Juz sie go nie moge doczekac i tego ze zamowie sobie te 3 zestwy ![]() Cześc sprzedam bo np kosmetyki z Anew jeszcze nie sa mi potrzebne ![]() A reszta bedzie mi sie bardzo przyda
|
|
|
#3218 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziękuję i również dołączę się do życzeń; jak najwięcej zamówień, zarobków rewelacyjnych, nowych klientek, no i oczywiście, satysfakcji 'zawodowej' |
|
|
|
|
#3219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tez nie lubie takich osob ktore stoja i zastanawiaja sie przez pol godziny co kupic I 0ne zdarzaja sie nie tylko w COKach ale w piekarniach, sklepach osiedlowych, małych wiejskich spozywkach. Czasami moze cos człowieka trafic---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- cień esmerald - krem do stóp wanilia/brązowy cukier - avon sun przyspieszający opaleniznę - avon sun po opalaniu - próbki bali bliss - 2 ręczniki - kolczyki Alisha - etui na okulary - kosmetyczka solutions TZ mnie wygna z domu z 09/2010 planuję: - może któreś z perfum Ice Sheers - lakier teal infusion (zwróciłyście uwagę jak brzydko wyglądają stopy modelki z pomalowanymi paznokciami tym złotym lakierem - jakby jakąś grzybice złapała )- któryś z cieni aksamitne spojrzenie reszta zależy od tego co mi będzie potrzebne z 10/2010 (katalog nie dla mnie) - kremowy cień do powiek (jeszcze nie wiem który odcień) - lawendowy krem do rąk - płyn do kąpieli bukiet bzu -
Jedyna możliwość mężczyzny, by mieć ostatnie słowo, to przyznać rację kobiecie ![]() Start 104,5 -101,2 - 99,4 Jest 96,9 Najbliższy cel 90 Chciałabym 60 http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...89e3fb1e3e.png |
|
|
|
|
#3222 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no cóż, wypróbowałam dziś turkusowy i czarny, wg mnie nie są tak mocnonapigmentowane jak by się wydawało, ale nie są też takie, że ich nie widać, Mi odpowiadają, mam nadzieje, że ten (jak go nazwać?) malinowy? nie będzie niewidoczny. Ale szczerze mówiąc mysłałam, że będę z nich bardziej zadowolona. Poza tym , jak zobaczyłam papierową fakturkę myślałam, że pękne ze śmiechu. Zawsze sobie liczę zanim zamawiam, żeby dobić ew. do opustu i tym razem miałam 430zł ,czytam na fakturze, a tam 500,50zl ha ha ha :P
W prezencie urodzinowym dostałam Jego, http://suwaczki.slub-wesele.pl/200802183338.html Edytowane przez meakeangel Czas edycji: 2010-05-13 o 22:06 |
|
|
|
|
#3223 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
hahaha
|
|||
|
|
|
#3224 |
|
Rozeznanie
|
a co mam wrzucić? Ręcznika niestety nie wrzucę, bo widziałam go gdy otwierała go klientka, natomiast kolczyki mogę wrzucić i cienie, tlyko, że już były, ale jak chcesz to ok .
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3226 |
|
Raczkowanie
|
Witam i dołączam się do wątku. Jestem nową kk i mam już zamówionko na jakieś 200 zł tyle że nie bardzo wiem jak mam zapisać na tej książeczce zamówień wodę z netto Bali Bliss . Pomożecie wizażanki?
|
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zapominajcie, ze Zebra miala byc dostepna po 15.05... mam nadzieje, ze ten termin im sie sprawdzi
|
|
|
|
#3228 |
|
Raczkowanie
|
to zależy ile buteleczek chcesz zamówić, ogólnie wpisujesz numer i ilość (zapewne x3) :P
Miłośniczka kosmetyków!! Żona kochającego męża, mama kochających córeczek Edytowane przez Lady26 Czas edycji: 2010-05-13 o 22:38 |
|
|
|
#3229 |
|
Zadomowienie
|
Zebra jest z lakierowanego materiału??
![]() ja myślałam że jest taka... hmm futerkowata ![]() wolałabym taką futerkową ![]() no ale najpierw muszę na nią nazbierac ![]()
****** Edytowane przez p_misiowa Czas edycji: 2010-05-13 o 22:59 |
|
|
|
#3230 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na KWC szukałaś?? Cytat:
ta woda jest w ofercie demo, o jakiej książeczce zamówień piszesz ![]() o tej,w której można zapisywać zamówienia klientów?? |
||
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Sluchajcie, ktory to bedzie gleboko oczyszczajacy peeling z dawnej serii clearskin? Podobno niebieski, dajacy mocne uczucie swiezosci.
|
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
Klientka zamówiła 2 pudry, a przyszły 2 opakowania cieni poczwórnych fioletowych. Już im wysmarowałam maila... Nawet nie bardzo mam jak to zwrócić, bo na fakturze są pudry.
|
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam zdjęcia:
1) Brelok Tigresse - nie lubię złota, ale na ten brelok czaiłam się jeszcze, jak był w "normalnym" katalogu. I dobrze, że go w końcu wzięłam, jest rewelacyjny 2) Komplet biżuterii Keira - jest identyczny, jak na zdjęciu z katalogu. Bardzo mi się podoba. 3) Naszyjnik Golbie - zdjęcie w katalogu oddaje jego rzeczywisty wygląd. 4) Komplet biżuterii Gitta - zdjęcie w sztucznym świetle. Piękny, wzięłabym go dla siebie, ale szkoda, że nie ma naszyjnika... 5) Komplet biżuterii Lillith - zdjęcie w sztucznym świetle. Bardzo ładnie wykonany. 6) Etui na okulary LOGO 7) Pędzel do twarzy - jedyna rzecz, na której zawiodłam się w tym zamówiniu Nie przeczytałam opinii na KWC i pokarało mnie. Pędzel jest twardy i średnio się nim nakłada puder. Mam nadzieję, że po myciu zrobi się bardziej miękki, ale z opinii wygląda na to, że wtedy zacznie się rozklejać Coś czuję, że ten pędzel okaże się bublem...Zapomniałam jeszcze napisać, że wzięłam dla siebie płyn do kąpieli Truskawki ze śmietaną i zapach jest niesamowicie słodki, aż mdli Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-05-13 o 23:52 |
|
|
|
#3235 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
nigdy mi się nie zdarzyło żeby ten krem mi się rolował nawet jeśli nałoże go dużo, no może czasem nie wszystkie zielone kapsułki się idealnie rozsmarują ale wystarczy przejechać jeszcze raz dłonią i znikają wchłania się błyskawicznie, masło też jest niezłe ale dla mnie jest trochę "za twarde" zdecydowanie przyjemniej używa się oliwkowego choć oba kremiki są fajne ![]() czy mogłabyś napisać coś więcej o tych kolczykach? jak wykonane, czy te pojedyncze koraliki najbardziej na zewnątrz przyczepione nie odstają dziwnie (bo tak mi jakoś w katalogu wpadło w oko, że coś tam jest nie tak) i czy nie mają zapachu takiego parszywego metalu? |
||
|
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3238 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
czyli jednak nie ma żadnej reguły---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|||
|
|
|
#3239 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Agatheska za odpowiedź
dla siebie z netto 7 zamówiłam sypki puder "idealny kolor" i jestem nim olśniona, dobrze że chociaż na koniec się na niego zdecydowałam, w pudełku jest go dużo, myślę że będzie wydajny, dobrze się go nakłada, ogólnie jestem bardzo zadowolona Edytowane przez elka100 Czas edycji: 2010-05-14 o 08:17 |
|
|
|
#3240 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnóstwo toreb satynowych weekendowych jest na allegro firmy atmosphere (primark) Ja nie jestem zdziwiona, wręcz się spodziewałam, że będzie z satyny patrząc na fotki w HT ![]() Ja się szybciutko podzielę moją opinią o torbie batycki, którą dostałam za "poleć koleżanke...". Dostałam fuksjową. Ślicznie pachnie skórą, lubię ten zapach Ślady kleju, poszarpane wystjące niteczki... Drobne, ale jednak... Myślałam, że BATYCKI to jednak porządne wykonanie... Szkoda też że w środku nie ma kieszonki na zameczek. Tego mi brakuje Miłego weekendu
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

choć przyznaję, że ostatnio mi się udaje brać dla siebie nie ponosząc kosztów. Często jest to uzależnione właśnie od zamowień samych klientek, wtedy wiem na co mogę sobie pozwolić
Niekiedy zaszaleję i wtedy dopłacam, są to kwoty rzędu 20/30 zł tak więc generalnie nie narzekam. Tylko raz udało mi się zamówić ogrom kosmetyków dla siebie, w dodatku zarobiłam ok 70 zł
Zycze Ci tego czesciej

dobrze, że obsługa w krakowskim COKu jest bardzo sympatyczna.. szkoda tylko, że niektóre konsultantki są faktycznie jakieś niewydarzone.. stałam dziś za taką jedną 

mamcia będzie niepocieszona.