|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
a nie będziesz już uzupełniać? A wiesz, że ja zrobiłam w środę i już w pt wieczorem widziałam, że mam odrosty? makimś mutantem jestem... |
|
|
|
|
#3362 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Trochę nie mam czasu nadrabiać, więc nie nadrobię
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19279456]a nie będziesz już uzupełniać? A wiesz, że ja zrobiłam w środę i już w pt wieczorem widziałam, że mam odrosty? makimś mutantem jestem...[/QUOTE] No też miałam szybko odrosty. zresztą podpadały mi już te żelki (no dobrze kilka delikatnie zerwałam ), ale wszystko jest ok. Teraz mam swoje pomalowane na bordo-czerwony kolorJeju jak ja bym chciała jeszcze raz swój ślub przeżyć a mam tak, że strasznie nie lubię siebie oglądać na filmach, ale na tej slubnej to normalnie sobą się zachwycam ![]() Poza tym planujemy wyjazd w przedziale 17-18 maj, jeszcze nie wiemy gdzie, bo albo na którąjś z wysp kanaryjskich albo do egiptu Jutro z rana idziemy coś wybrać konkretnego z tych last minute.
|
#3363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
takie zwykłe bordowe, środek ecru-perłowy za 2 zł, z białą koperta ![]() przez remonty mojej głównej ulicy, która prowadzi do Wawy są takie korki teraz, że chyba bym jechała z 5 godzin zwykle dojazd do Wawy zajmowała mi ze 45 minut a teraz to jest jakaś masakra, dobrze ze nie pracuje w Wawie bo jakbym musiała codziennie po 4 godziny tracić czas na dojazdy to bym chyba zwątpiła
|
|
#3364 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19279456]a nie będziesz już uzupełniać? A wiesz, że ja zrobiłam w środę i już w pt wieczorem widziałam, że mam odrosty? makimś mutantem jestem...[/QUOTE]
no ja też mutantem jestem bo po tygodniu musiałam robic reperacje, a uzupelniac mam zamair 28 bo 29 mam ślub i liczę, że wytrzymaja bo juz mi sie nie chce latac na żelowanie, ale te żelki przereklamowane, ![]() czy ubierałybyście warszawę? taki samocód? bo my nim jedziemy do ślubu
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. Edytowane przez gospella Czas edycji: 2010-05-13 o 19:21 |
|
|
|
#3365 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
dla TŻszczerze "mówiąc" nie lubię gerber ale dzisiaj dostałam moje ukochane konwalie zdrowiej szybko
|
#3367 |
|
BAN stały
|
Ja tam niewiem co widzicie w Egipcie,jak dla mnie jest oklepany
Choć z tego co widze,że zdjęć jest tam bardzo ładnie. No,ale z moim wrażliwym żołądkiem podziękuje,mieć zryte np 3 dni z wycieczki bo dostane zemsty Faraona.Krajom arabskim mówie nie.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-13 o 20:34 |
|
|
|
#3368 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zemsta faraona - uwierz mi mam problemy z żoładkiem od dzieciństwa, gastroskopia mi nie obca i bół żoładka, zatrucia... a w Egipcie nic mi nie było. Wrócę tam na pewno bo tyle jeszcze raf do opłynięcia... Kair mnie nie rusza i nie pojechaliśmy nawet. A jak ktoś teraz mówi przy mnie "przeraklamowany" to tak jak Lain tylko się usmiecham ... |
|
|
|
|
#3369 |
|
BAN stały
|
Nie no zdaje sobie sprawe,że na żywo jest tam naprawde jeszcze piękniej niż na zdjęciach.Ja chyba jestem głownie na nie, dlatego ze względu na moj wrażliwy żołądek.Powiadasz,że też masz takowe i nic ci nie było,to fajnie.Ja jednak miałabym stracha.
|
|
|
|
#3370 |
|
Adwokat diabła
|
co tu taka 'cisza' burza?
|
|
#3371 |
|
BAN stały
|
Ja pojawiam się i znikam.
![]() Szykuje filmy na jutrzejszy seans z tz-tem.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-13 o 22:17 |
|
|
|
#3372 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja jestem w podobnej sytuacji co Gusia poszlismy z TZ do biura podrózy i na wstepie powiedzielismy, że wszystko tylko nie Egipt, bez konkretnego powodu i wyszliśmy z wycieczką nie zgadniecie gdzie to mój pierwszy taki wyjazd.. i ja wychodzę zawsze z założenia, że w każdym miejscu można znaleźć coś co Nas zainteresuje, nawet na polanie w lesie ![]() a jeśli mam umierać 3 dni z powodu zemsty... cóż widocznie tak ma być i to tez trzeba przeżyć ![]() i żeby nie było nie myślę tak tylko dlatego, że sama lecę do Egiptu po prostu staram się nie oceniać książki po okładce :P zmykam spać, choc dopiero wstałam ... wymęczy mnie to choróbsko ![]() ciao,ciao
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2010-05-13 o 22:20 |
|
|
|
|
#3374 |
|
BAN stały
|
lusia,ja tam nie byłam.
Zresztą nie jestem do Egiptu przekonana i tyle w tym temacie.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-13 o 22:41 |
|
|
|
#3375 |
|
Konto usunięte
|
A ja zmieniając temat tak się zastanawiam czy na plener też bierzecie fryzjera i kosmetyczkę??? bo ja chciałam tak chyba bardziej na luzie już zrobić, wyprostować włosy i samam się umalować...
|
|
|
|
#3376 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ja się tylko przywitam, bo padam na pyszczek... odniosę się do jednej wypowiedzi ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19286375]A ja zmieniając temat tak się zastanawiam czy na plener też bierzecie fryzjera i kosmetyczkę??? bo ja chciałam tak chyba bardziej na luzie już zrobić, wyprostować włosy i samam się umalować...[/QUOTE] jesli bym miała plener w inny dzień, to pewnie bym poszła do fryzjera, a umalowała się sama.. nie podobają mi się plenery gdzie panna Młoda ma rozpuszczone włosy tylko, tak dziwnie, mało uroczyście
|
|
|
|
#3377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmawialam jeszcze z mamą i TŻtem dziś i mówią, ze spokojnie zdążę. Kurcze, jakby sie sama malowała to nie byłoby tego problemu ![]() A juz nie za bardzo mam do kogo iść jeśli nie do tej fryzjerki, bo o innych są kiepskie opinie dot. upięć no i zostaje mi ten chamski pan u którego byłam się zapytać o próbną. Chyba jednak zostanę przy tej. Jeszcze zobaczę jak mnie uczesze na wesele w czerwcu, jak skiepści to jeszcze będzie 1,5 miesiaca żeby poszukać kogoś innego. [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19278075] Ja miałam na 12 fryzjera, kosmetyczkę na 14 w domu, potem umalowała mame i świadkową i siedziałam i się nudziłam. ślub co prawda na 18 był, ale ubierać zaczęłam się o 17:10 i było błogosławieństwo i duza za wcześnie w kościele bylismy... więc myślę że spokojnie zdarzysz tylko uprzedz kosmetyczkę, że nie możesz pozwolić sobie na opóźnienie... [/QUOTE] Dodajesz mi trochę otuchy Cytat:
Chyba już nie mam na jakiego zmienić w mojej mieścinie. Jeszcze jest taka jedna, ale u niej nie trzeba zapisywac się z takim wyprzedzeniem to jesli nie będzie mi sie podobała ta co mam to zapiszę się w czerwcu. jeju, nie wiedziałam że będę mieć z fryzjrem taki problem...
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19286375]A ja zmieniając temat tak się zastanawiam czy na plener też bierzecie fryzjera i kosmetyczkę??? bo ja chciałam tak chyba bardziej na luzie już zrobić, wyprostować włosy i samam się umalować...[/QUOTE]
Ja właśnie tak będę chciała zrobić ![]() Cytat:
|
|
#3379 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3380 |
|
Adwokat diabła
|
dobranoc!
|
|
#3381 |
|
Wtajemniczenie
|
witam prawie weekendowo
![]() wczoraj rozdaliśmy znów 4 zaproszenia ![]() dziś i wczoraj mam jakiś anty dzień ślubny mam ochotę żeby się już odbył i było po sprawie. Cos mamy ostatnio z TZ pecha co chwile jakieś problemy nam wyskakują najpierw praca a teraz kłopoty z mieszkaniem przepraszam ze tak zasmucam watek ale musiałam się komuś wyżalić bo TZ nie chce martwic
|
#3382 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Co do armosfery, może suma sumarum będzie fajna, ale z pewnością początek będzie tudny. No cóż, są ludzie i parapety.A Tobie już tak mało czasu zostało ![]() Cytat:
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19286375]A ja zmieniając temat tak się zastanawiam czy na plener też bierzecie fryzjera i kosmetyczkę??? bo ja chciałam tak chyba bardziej na luzie już zrobić, wyprostować włosy i samam się umalować...[/QUOTE]
Ja będe własnie miała "na luzie" sama się umaluję i uczeszę (chyba wypróstuję włoski), takie luzackie w plenerze bardziej mi się podobają
|
#3384 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19279456]a nie będziesz już uzupełniać? A wiesz, że ja zrobiłam w środę i już w pt wieczorem widziałam, że mam odrosty? makimś mutantem jestem...[/QUOTE] Wlasnie dzisiaj o tym myslalam, bo mi tez b.szybko paznokcie rosna i mysle, zeby zrobic dzien przed ślubem , bo nie chce miec odrostów, albo co gorsza złamac... Cytat:
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19286375]A ja zmieniając temat tak się zastanawiam czy na plener też bierzecie fryzjera i kosmetyczkę??? bo ja chciałam tak chyba bardziej na luzie już zrobić, wyprostować włosy i samam się umalować...[/QUOTE] My mamy w inny dzien plener i bede musiala isc do fryzjera i kosmetyczki, ale juz inna fryzurke dla odmiany sobie wezme. Moja siostra wziela sobie taka sama tylko u innej fryzjerki w dzien pleneru i wlasnie wtedy wyszlo, ze ona jej lepiej zrobila ta fryzure niz tamta fryzjerka w dzien slubu
|
|
#3385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wolę pójść do fryzjera, żeby mi ułożył/spiął jakoś włosy, niekoniecznie jak na ślub, głównie chodzi mi o to, aby przez cały dzień ładnie wyglądały, podobnie z makijażem, aby ładnie wyglądał na zdjęciach musi być i trwały i w miarę wyrazisty a sama na bank sobie takiego nie zrobię
|
|
#3386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym czuje sie brzydka i boje sie ze TŻ ucieknie na moj widok Ide niedlugo do salonu na przymairke, jak suknia bedzie dobrze lezec to juz ja zabiore do domu ![]() |
|
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ->[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;1928259] A jak ktoś teraz mówi przy mnie "przeraklamowany" to tak jak Lain tylko się usmiecham ...[/QUOTE] ![]() co do fryzurki na plener to ja wlasnie jestem w kropce, bo nasz plener chyba sie zacznie bardzo wczesnie rano zeby uniknac tlumow turystow na miescie i zastanawiam sie kto bedzie mial ochote mnie uczesac i umalowac bladym switem ![]() a my wczoraj kupilismy biale winko na wesele bedzie przepyszny alzacki riesling ![]() to jeszcze zostaly do kupienia tylko szampany i alkohole do drinkow ![]() a poki co zyjemy przede wszystkim przygotowywaniem naszego mieszkanka do przeprowadzki obecnie nadszedl etap wyboru farby chcemy jedna sciane fioletowa, a reszte w jakims delikatnym popielu. co sadzicie o takim kolorku na ta jedna sciane?![]() Załącznik 3105724 aaaa i jutrzejszym PMkom życzę oczywiście przepięknych ślubów!
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-05-14 o 10:28 |
|
|
|
#3388 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale nadal niesmak pozostał... ![]() o ty zboczuchu! Cytat:
![]() u nas dekoracja będzie tylko przy klamkach. tutaj jest warszawa udekorowana bardziej: http://www.doslubu.warszawa.pl/dekoracje.html [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19286375]A ja zmieniając temat tak się zastanawiam czy na plener też bierzecie fryzjera i kosmetyczkę??? bo ja chciałam tak chyba bardziej na luzie już zrobić, wyprostować włosy i samam się umalować...[/QUOTE] ja będę sama się malować (no może koleżankę poproszę bo ja zupełne beztalencie jestem Cytat:
Cytat:
weźcie dziołchy.. ja ostatnio tak samo mam... chciałabym żeby już było po wszystkim. mam masę planów na "po ślubie" i wreszcie bym chciała je zacząć realizować a nie tylko odkładać kasę na ślub
|
||||
|
|
|
#3389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do fryzu/makijażu na plener, to również będę miała podobny zgryz, ponieważ wcześnie rano powinniśmy na plener wyjechać, ale po prostu wyjedziemy ciut później, w końcu muszę wyglądać ładnie
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też życzę wszystkim jutrzejszym PM udanych ślubów wesel i pięknej pogody! Trzymajcie jutro za mnie kciuki od 10-13, bo mam straszny egzamin. I muszę go zdać żeby ruszyć dalej z przygotowaniami ślubnymi
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

2 skrzyneczki
), ale wszystko jest ok. Teraz mam swoje pomalowane na bordo-czerwony kolor
a mam tak, że strasznie nie lubię siebie oglądać na filmach, ale na tej slubnej to normalnie sobą się zachwycam 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
dla TŻ

mam ochotę żeby się już odbył i było po sprawie. Cos mamy ostatnio z TZ pecha co chwile jakieś problemy nam wyskakują