|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1921 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Twister!!!!!
Cytat:
![]() Właśnie się zastanawiam czy by hantli nie kupić, ale myślę że to jeszcze trochę za wcześnie. Trzeba stopniowo przyzwyczajać mięśnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1922 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj dwa razy: I:15'
II:25' Dziś jeszcze nie było czasu na twisterka.. ![]()
![]() |
![]() |
#1923 |
Raczkowanie
|
Padam!
15 minut twistera, Tamilee brzuch i posladki - I seria i rozciaganie. A Wy jak na dzis? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1924 |
Rozeznanie
|
Ja niestety wczoraj ani dzisiaj nic, bo kompletnie nie mam czasu. Jestem po prostu wściekła. Bardzo chciałabym poćwiczyć, ale teraz zamiast tego będę książkę od fizyki czytać....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1925 |
Raczkowanie
|
Huh dobrze, ze ja mam juz czasy szkoly za soba ;p Bo tez by mnie trafialo jakbym musiala walkowac fizyke.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1926 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1927 |
Raczkowanie
|
Masakra dzis chodzic nie moge ;p Ale to chyba "zasługa" Tamilee bardziej, niz twistera. Polecam wam dziewczyny te cwiczenia, sa krótkie i bardzo intensywne, w sam raz dla zabieganych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1928 |
Rozeznanie
|
Ja nie miałam czasu, żeby wcześniej napisać, ale na szczęście teraz chwilę znalazłam.
Przez cały czas odkąd nie pisałam to po 20' twister. zaraz też będę twistować (może dzisiaj 30'), ale najpierw trzeba pobiegać. A u Was jak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1929 |
Zakorzenienie
|
Ja w ciągu ostatniego tygodnia niemal wcale nie ćwiczyłam.. Trochę stresów w szkole było, za kilka dni matura i jakoś tak czasu nie ma
![]()
![]() |
![]() |
#1930 |
Zakorzenienie
|
Ojjj ja tez sie opuscilam pare razy zrobilam 11 minut , a tak to olalam sprawe , teraz @ mnei dopadl wiec wznawiam cwiczenia 4.05 :P
![]() |
![]() |
#1931 |
Zakorzenienie
|
Kurde wiecie co. Ten twister to chyba niepotrzebny. Bo ćwiczyłam z Billy Blanksem, to cardio co jest na YT (od dawna, a dopiero teraz na to wpadłam
![]() ![]() Dodatkowo, jest to wygodniejsze, bo stoi się stabilniej, nie przekreca sie, no i dosyć pracują uda ![]() radzę spróbować ![]()
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1932 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1933 |
Raczkowanie
|
Ja tez taki leń ostatnio nic mi sie nei chce, ani nie cwicze ani jakies masaze na cellulit masakra. Ale dizs sie zabieram za siebie. Macie jakis sposob na lenia? Co was motywuje do cwiczen?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1934 |
Rozeznanie
|
Mnie motywują przede wszystkim efekty. Żeby było je w miarę szybko widać to biegam jeszcze 30 min dziennie. A ten twister to świetna rzecz. Boczki się naprawdę zmniejszają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1935 |
Raczkowanie
|
Masakra! Jestem po brzuszkach Tamilee i posladkach, ale posladków nie zrobilam calych bo padłam. Ona potrafi zmeczyc. No i chwilke twistowalam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1936 |
Zakorzenienie
|
O ja piernicze. taTamille jest świetna! Na początku śmiać mi się chciało, bo myśle sobie,z e ciagle drepta w miejscu, a potem dala czadu. Nie dokonczyłam, bo ide sie kąpac, a potem serial i banki, ale na pewno do niej wróce. Dzieki Umbra, ze o niej wspomniałąś. Poza tym ona taka przesympatyczna kobietka, milusi głosik, ma tylko troszke dziwny stoj
![]()
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1937 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1938 |
Zakorzenienie
|
buns, ale tylko zaczelam, ta pierwsza czesc
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1939 |
Rozeznanie
|
Ja bym z chęcią tę Tamille spróbowała, ale nie wiem czy dam rade, bo już sporo ćwiczę. Codziennie 30 min biegam, potem robię brzuszki (różne: skrętne, zwykle albo takie balansowanie) następnie rozciąganie i na koniec twister, więc trochę tego jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1940 |
Raczkowanie
|
ojej, znowu zabieram się za twister
![]() 15 minut dziś, mam nadzieję, że jakoś się będę mobilizować do twisterka codziennie, bo ćwiczyłam jakiś rok temu i efekty były ![]()
![]() |
#1941 |
Raczkowanie
|
A czy przy ćwiczeniach na twisterze pracują te same mięśnie jak przy hula hopie? Troszkę przejrzałam ten wątek, ale niestety nie wpadło mi w oko takie pytanie.
![]()
![]() |
#1942 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a mozecie podac linka to tych ćw tamilee na brzuch?
![]()
![]() |
#1943 |
Rozeznanie
|
Ja właśnie po 25' ;] Jutro chyba się pomierzę, bo widzę, że w talii spadło trochę
![]() A jak tam u Was dziewczyny? Coś ostatnio tutaj ucichło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1944 |
Zadomowienie
|
Kto kręci i pochwali się efektami?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1945 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej.
Po przeczytaniu wątku również zaopatrzyłam się w twister i NIE ŻAŁUJĘ! ![]() ![]() Właśnie twister okazał się być idealny dla mnie. Do tej pory wykonywałam zwykłe skręty górną częścią ciała i przy regularnych ćwiczeniach efekt jakiś był. Ale ćwiczenia na twisterze i skręty właśnie dolną częścią ciała, a nie górną, okazały się zbawienne dla mojej figury, a raczej dla problemów z nią. Na twisterze można poczuć też napięcie ud i pośladków- robię porządne skrętasy (duże ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1946 |
Zadomowienie
|
Lilak- gratuluje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1947 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() ![]() Nie mogę się doczekać lata. Liczę, że znowu częste wyjazdy nad jezioro i pływanie, pomogą mi się uporać z nadwyżką kilogramów po zimie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1948 |
Rozeznanie
|
Robisz jedną serię po 20minut czy jakoś to rozkładasz na kilka mniejszych?
![]()
![]() |
![]() |
#1949 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale jeszcze długa droga przede mną. No właśnie! Idę ćwiczyć. ![]() Włączam muzykę i do dzieła! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1950 |
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanko, czy obracając się trzymasz się czegos? Czy machasz łapkami?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.