|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!
Cytat:
Bukiet zrobiony jest glownie z kremowej eustomy i rozy plus inne drobne kwiatki, ktore rozpoznala moja florystka ale ja nazw nie pamietam Tez patrzylam na te stronki, schodzilam wszystkie sklepy i nic dlatego zamowilam w koncu kwiatek u profesjonalistki, tera mam pewnosc ze bedzie wygladal dokladnie tak jak chce
|
|
|
|
|
#3842 |
|
Raczkowanie
|
Blossom_Hill chodzilo mi o ten bukiecik z bialych kwiatow
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1273742911 widzę tutaj tuliapny i ... właśnie nie wiem jak się nazywają te większe ![]() a jeśli chodzi o kwiat do włosów to napewno mieszkasz w duzym mieście gdzie ktoś zrobi coś takiego na zamówienie..u mnie niestety nie ma takiej możliwości jeśli możesz podaj namiary na swoją specjalistkę
|
|
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobają mi się bukiety z widocznymi łodygami. Myslicie, że nie będą farbowały sukienki (te lodygi ) ?Na poczatku przeczytałam: sztuczne zęby
|
|
#3844 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pochodze z Krk ale obecnie studiuje w Dublinie i kwiatek szyje mi dziewczyna ktora poznalam tutaj. |
|
|
|
|
#3845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hej sprawdz w H&M na dziale damskim i na divided
|
|
#3846 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokazcie swoje suknie!
Cytat:
wpisz w google buty slubne krakow i powinnas znalesc :P
|
|
#3847 |
|
Zadomowienie
|
ja też
i jeszcze sobie pomyslałam że ktoś sie pomylił i chciał napisac sztuczny ząb - tylko nie wiedziałam o co chodzi
|
|
#3848 |
|
Raczkowanie
|
zgubiłam kropeczkę nad "z" i proszę jak fajnie wyszło
![]() sztuczne zęby jako ślubna ozdoba zdecydowanie nie wskazane
|
|
|
|
#3849 |
|
Zadomowienie
|
a ja sobie wkręciłam że sztuczny ząb to okreslenie na grzebyki do kwiatów
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w szoku byłam, że chcesz na ślub zakupić sztuczne zęby
|
#3851 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie do dziewczyn które wybierają kremowe lub białe bukiety ślubne... Jestescie pewne co do swoich wyborów??? Przecież bukiet w takim kolorze będzie się zlewał z kolorem sukni... Nawet czytałam o bukietach żeby unikać takich rozwiązań bo wygląda to mdło...
Ja się zastanawiam nad bukietem z bakłażanowych kalii z kremowymi różami... Tak zaproponowała mi florystka... w Internecie nigdzie czegoś takiego nie znalazłam...
|
#3852 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam 3 bukiety upatrzone jeden biały pozostałe kolor, raz jestem zdecydowana ze bedzie kolor za pare dni znowu ze bedzie biały
ale uważam ze białe bukiety są piekne i ze nie wygladają mdło
|
|
#3853 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ten drugi!
|
|
#3854 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie uwarzam tak. Biała wiazanka tez jest ok. Mysle ze teraz poprostu panuje moda na wyraziste akcenty, nap czerwony bukiet, czarna przepaska. Lansuja mode i tyle...
|
|
|
|
|
#3855 |
|
Zadomowienie
|
tez mi wszyscy mowia ze drugi raz jestem w 100% przekonana ze bedzie to własnie ten a za chwile juz mam watpliwosci
czytajac wasze rady chyba w ostatecznosci zdecyduje sie na 2 a reszte usune z kompa
|
|
#3856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() m ostatnio podoba się tez ten drugi bo jakoś mnie opętały storczyki
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę że biały wcale się nie będzie zlewał
![]() Ja jeszcze nie wiem jaki będę miała, muszę się poradzić dekoratorki, która będzie robiła m.in mój bukiet. Wiem jedno: że chciała bym mieć kwiaty dobrane pod te które będą zdobić samochód i kościół- żeby się wszystko ładnie komponowało A w kościele będą klimaty kremowo-biało-jasnoróżowe więc bukiet też w podobnej kolorystyce, chyba że Pani do kościelnych wiązanek wplecie tulipany, a ja będę mieć bukiet z samych tulipanów wtedy- ten który mi się podoba- tylko bez tych wiklinowych wstawek ![]() A jak nie to jakaś miniaturka tego który będzie w kościele, lub jakaś wiązanka z tych samych kwiatów- drugie zdjęcie.
|
#3858 |
|
Przyczajenie
|
Nie mogę wklepać zalącznika wiec daje link ale to nie jest to co zamierzam mieć...
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...031304_02.html
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
My dzis z TŻ zamówilismy obrączki
|
|
|
|
#3860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
piekne klasyczne ![]() a powiedzcie czy ktos widział takie coś na zywca albo zamówił http://moda.allegro.pl/item103619352...tola_szal.html
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie widziałam,ale śliczne to, przede wszystkim prezentuje sie duzo lepiej nie te wszystkie bolerka |
|
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Czy macie jakiś pomysł na wierszyk do umieszczenia na zaproszeniu, żeby goście zamiast kwiatów przynieśli coś innego? Znalazłam tylko ad win, a może natknęłyście się jeszcze na jakieś inne? np kupony do lotto albo maskotki w formie wierszyka?
|
#3863 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może cosik Ci się spodoba ![]() http://wesele.plock.pl/slub-8.html http://www.pomorskiewesele.pun.pl/viewtopic.php?id=125
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem Edytowane przez Forget_me Czas edycji: 2010-05-14 o 12:17 |
|
|
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prezenty Aby ulżyć Wam udrękę co za paczkę dać w prezencie Młoda Para podpowiada, i zarazem pięknie prosi, zamiast kwiatów i prezentów, by w kopertę włożyć grosik, tyle, ile każdy może, za co z góry Szczęść Wam Boże!! ![]() Abyście wiele się nie głowili i oblicz miłych swych nie skrzywili gdy zobaczycie żelazek parę lepsze pieniążki - dajcie nam wiarę. ![]() Aby ulżyć Wam w udręce co za paczkę dać w prezencie młoda Para podpowiada i zarazem pięknie prosi by w kopertę włożyć grosik ![]() Pragnąc przełamać tradycje stare, by nie mieć na przykład żelazek parę i zaoszczędzić przemiłym gościom łamania głów nad prezentów mnogością podpowiadamy: mile widziany i bardzo wygodny będzie bilecik ze znakiem wodnym NARZECZENI ![]() Goście nasi ukochani my już w domu wszystko mamy chcecie coś nam podarować dajcie śwince się radować ![]() Prezent to jest zawsze kłopot, Czy ma zegar być, czy robot? By nie pisać długich książek młodzi proszą o pieniążek. ![]() Gościom nisko się kłaniamy, na wesele zapraszamy. Będą pląsy, tańce, bale i jedzenia stosy całe. Więc się nasi mili stawcie o prezenty się nie martwcie. By nie stawiać ich na stercie, niechaj zmieszczą się w kopercie. ![]() Nie pragniemy stosować wykrętów, Ale lepiej nam będzie bez prezentów. Przed nami przyszłość świetlana, Waszą gotówką usłana. ![]() Szanowni Goście jak sami wiecie, Nic tak nie cieszy na całym świecie, Jak dźwięk dukatów w skórzanej kiesie, Wiec niech nam nikt prezentów nie niesie. ![]() Często się zdarza, że prezent lubi się powtarzać. By uniknąć tej udręki, to pieniądze daj do ręki ![]() Jeśli koniecznie z prezentem przyjść chcecie, spytajcie o listę - przecież możecie. Kwiaty Goście Drodzy, Goście Mili. Radość byście Nam sprawili w szczęście nasze inwestując kupon totka nam darując, oszczędzacie kwiatów moc, co by zwiędły w jedną noc. ![]() Będzie nam bardzo miło, jeżeli zamiast kwiatów obdarujecie nas kuponem lotto bądź książką. ![]() Szanowny Gościu. Zamiast na kwiaty wydawać pieniążki, przynieś prosimy, drobne pamiątki lub książki. ![]() Będziemy bardzo wdzięczni, jeżeli zamiast kwiatów podarujecie nam Państwo książkę ![]() Zamiast kwiatów prosimy Gości o książki, które umilą nam wieczory z herbatką. ![]() Zamiast kwiatów do wazonów, które uschną w naszym domu, propozycje mamy taką: byście serca uchylili, konwenanse odrzucili, dali spokój z kwieciem w dłoni i przynieśli: misie, pieski, koraliki, malowanki, kredki, farby, może wielbłąd być dwugarbny, nakręcany samolocik albo cały stos łakoci. Może słodkich krówek worek, może mały być traktorek. Cukiereczki, czekoladki dla dzieciaczków z Dziecka Chatki. ![]() Bardzo byśmy chcieli, by w tym dniu uroczym, były uśmiechnięte czyjeś małe oczy. A więc zamiast kwiatów do życzeń w Kościele, dołączcie artykuły szkolne, bądź książki nasi przyjaciele. My do domu dziecka z nimi pojedziemy i w Waszym imieniu dzieciom przekażemy ![]() Nasi Kochani Goście, kwiatków nam nie przynoście. Wolimy dostać pluszaki, będą się cieszyć małe dzieciaki. ![]() Miło nam będzie zamiast kwiatów przyjąć od Państwa zabawki, które zostaną przekazane dzieciom z Domu Dziecka. ![]() Kochani Goście! Tych, którzy planują obdarować nas kwiatami, prosimy w zamian o przybory szkolne, które przekażemy najbiedniejszym dzieciom w Parafii ![]() Równie mocno jak kwiaty, ucieszą nas pluszowe maskotki ![]() Zamiast nietrwałych ciętych kwiatów prosimy was drodzy Goście o obdarowanie nas kwiatami doniczkowymi które dłużej ucieszą nasze oczy. ![]() Bardzo byśmy chcieli, by w tym dniu uroczym, były uśmiechnięte jakieś małe oczy. A więc zamiast kwiatów, do życzeń w kościele, dołączcie "jedzonko" nasi przyjaciele. My do piesków z nimi pojedziemy i w Waszym imieniu schronisku przekażemy. ![]() Gości, którzy planują obdarować nas kwiatami prosimy w zamian o wsparcie datkami wolontariuszy, którzy kwestować będą po mszy św.
|
|
|
|
|
#3866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.dikor.pl/zaproszenia/zkp.php jest wiecej stronek, wpisz w google i znajdziesz
|
|
|
|
|
#3867 |
|
Zadomowienie
|
wierszyków w necie pełno, mi jest gorzej zdecydowac się co wybrac zamiast kwiatów
myślelismy o totku. Znamy ludzi co wygrali 4000 a zanamy takich co 20zł, 32zł :/ wiec chyba lepiej już zebac coś dla dzieci z domu dziecka
|
#3868 |
|
Rozeznanie
|
myśmy napisali"Jeśli życzysz Drogi Gościu dużo szczęścia Młodej Parze
kupon lotto "chybił trafił" zamiast kwiatka daj im w darze". Mama zabroniła nam napisać Drogi Gościu zamiast kwiotka daj im lepiej kupon totka Moim zdaniem lepszy, heheh. Może ty się odwazysz
|
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
My chielismy umiescic wierszyk ze nie chcemy wiatów, ale umiescilismy ten ze "zamiast prezentów kupowac dajcie swince sie radowac" i uznalismy ze jeden wystarczy
|
|
|
|
#3870 |
|
Przyczajenie
|
U nas będą kupony lotka ale goście i tak robią po swojemu i zapowiedzieli, że owszem kupony dadzą ale maly kwiatek nie zaszkodzi... trudno jest tak po prostu wplynąć na gości... :P
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.

z ineternetu boję się zamawiać bo nigdy nie wiadomo na co się trafi... oglądałam cudne,ciekawe i niebanalne ozdoby do włosów na stronie:

ale uważam ze białe bukiety są piekne i ze nie wygladają mdło